rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felgumizott pályán már elég vagány, de azért ütni-vágni nem lehet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Mintha SimBin nem a modolasnak koszonhetne azt ahol tart...
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
rfactor-2-v8-utes-conversion-by-x-factor
Este kipróbálom😉
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ugy nez ki van frissebb is, es talan komponenskent is mukodik: https://www.facebook.com/BesModForRfactor2
De sok-sok ilyen es hasonlo mod fut, ilyen-olyan konvertek, csak nem publikusak.
Köszi a linket.
Korábban be tudtam lépni és úgy rémlik, hogy nem lehet letiltani.
Akkor valami Microsoft Render Driver jött fel csak.
Letöltöttem az rfactor2 demo-t a laptopomra. (Packard bell easynote tv 2GB nvidia gt 630m)
A gépben intel hd grafikus kártya és nvidia kártya is. Sajnos az rfconfig.exe csak az intel hd kártyát látja.
Van az nvidianak egy optimus nevû programja, amiben be lehet állítani, hogy a programok melyik grafikus kártyát használják, de hiába használja a program az nvidiát így is csak az integrált kártyát látja.
Az rfactor2.exe is az nvidiát használja, de mivel az rfconfigban az intel hd van beállítva ezért az dolgozik.
Van valakinek valami ötlete?
De most, hogy sajat kiadasban, ugyanazokat a dolgokat akarjak eladni, mint tartalom ertekesites, mar faj nekik a dolog;D
De akkor legalaabb ne Amateur, es mostmar Novice fossssst csinaljanak az R3R-bol...
Termeszetesen, valamilyen szinten igazuk van.
De attol nem lesz jobb a helyzetuk, ha ugy gondoljak, ha mar ok nem tudnak/akarnak normalisat csinalni (R3E), akkor masnak se legyen jo.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- Upgrading and modifying existing game files in the original game is allowed
- Converting content from older SimBin games, to newer SimBin games is allowed, but only with the DVD check.
- Converting content from a SimBin game to any other game not produced by SimBin is not allowed
- Converting content from any game any other competitive game should not be allowed
- Creating new content from the ground up will be praised
Lets maintain a clean community!
Your thoughts and ideas are welcome in the comments!
Best regards,
The SimBin Dev Team"
és kinyírták a HistorX-et.... <#levele>#levele>
"Nulla tenaci invia est via"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
viszont nagyon beindult a GMT, csak így tovább és jöjjenek a minõségi módok <#worship>#worship>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tudnátok ajánlani szerókat.
Esetleg csinálni saját szervert és ott tolni a talicskákat😉
-------------------------------
Ez a Merci... még nagyon az elején van annak az útnak aminek a végén azt mondhatjuk, hogy jó. 😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ha igen, akkor mi a neve a kezelõgomboknak a beállításoknál?