19779
  • Szabi #8781
    na látod itt a hiba.. 150ezres videokártyát kellet volna venni.. :D
  • Adam Jonas
    Érdekes, mert múltkor az IndyCar + Indianapolis duó eleg jol futott. Civic + Silver kombó is jo...

A legfájóbb az szamomra, hogy beírtam a prroblemamat az ISI forumon a mod topikjaba...erre fel kapom valakitol a valaszt, hogy örüljek az 53 FPS-nek...hat koszonom, nem ezert vettem 150 ezres gepet.
  • simcompany
    Ez ilyen. Van olyan autó+pálya párosítás, ami 100-130 FPS-el szalad, full grafon, teljes rajtráccsal. Van olyan ami meg röcög nekem is. Amit megfigyeltem. Gyári autók jó fps-t adnak, de a gyári pályák zabálják az fps-t. Sokszor teljesen furcsa dolgokkal találkozom. Van hogy a hdr kikapcsolásával, élsimítás levételével beduplázom az FPS-t. Valahol be KELL kapcsolnom a hdr-t és akkor lesz jó.

Igen, optimalizálásban még van gond.
  • Adam Jonas
    Kipróbáltam ezt a nemrég megjelent csoda F1-es Ferrari-t, hát komolyan mondom, a sírás jött rám az egésztől. Az még egy dolog, hogy agresszív az autó def setup-al, de mi az már, hogy 19 AI-val, a gyári Sao Paolo-n is 53 FPS-em van?!! Pedig azért nincs annyira gyenge gépem, és minden más mod, ennyi AI-val simán 70-80 FPS-t produkál még rajtnál is.

Ilyenkor megy el a kedvem ettől az egész programtól. Tele van igénytelen vacak addon autóval meg pályával az egész, nem csodálom, hogy egyre többen pártolnak el a programtól.
  • Scarry
    ISI nem fog áttérni Dx11-re?
  • Alexease
    Tudom, de Tibi BalatonRing-et kerdezte, azert irtam arrol:)
  • oneal1
    dettó!

jó lenne ha minnél több pálya volna itthon!

azért is nézek be mindig, mondom hátha valami van:)
  • zolee145
    Az emelo az az onjaro allvany. Srw edmonton palyan van, kameras faszi meg srw lime rock park. Azok jok, ennyi lopas talan belefer.
    A lelatonal a legnagyobb problema, senki sem er ra. :D reszemrol meg az a baj, hogy mire elkeszul en nem erek majd ra. :)
    Ha az emelo kameras meg a lelato megvan akkor nekem egy-ket napos melo. Meg utana Alexnek kb egy het.
  • simcompany
    Jó, ez egy magán fejlesztés, a tulaj elmondta, hogy nincs befektető, amikor van keret, haladnak. Nem érdekli, hogy mikor indul. 2015-öt mondott. Ha 2018 lesz belőle, szerintem azzal sem fog foglalkozni. Nem kampányolok neki, csak szurkolok, hogy legyen még egy pálya itthon.
  • Szabi #8772
    köt a beton
  • oneal1
    hát nemtudom mennyire lesz kész. Sokszor megyek el mellette. ebben az évben semmit nem haladtak.
  • simcompany
    A Balatonring és a Balaton Park Circuit nem ugyanaz. Az előbbi egy nem megvalósult (kamu?) project volt, a másik 2015-ben kész lesz.
  • Alexease
  • Ingy2
    Lesz kis szabadidőm akkor nekiállok. Már nézegettem mások hogyan csinálják a lelátókat a tiedhez a COTA-s hasonlít a legjobban nem lehet átcapcarázni? :D Az emelő meg nyitott állapotban legyen?
  • PacsutaTibi
    Egészen véletlenül, nézegetem ma az autósport és formula magazin elmúlt néhány számát, a júliusiban van egy kép, ahol a Balaton Park Circuit, a Balatonfőkajári pálya épületét mutatják, aminek nagy része már készen van. Reméljük lesz valami a projektből.
  • PacsutaTibi
    Amit Batuka készített és kiadott Rfactorra és GTR2re, (később konvertálták máshova pl F1C-re) az nekem nem tetszik. Túl "BTB-s", egyik fa sárga (őszi) a többi zöld, de legfőbb bajom hogy szerintem túl nagy az egész pálya. A tied viszont sokkal szebben kidolgozott, szerintem a méret is jó.

Van már onboard videó a pályáról Link

(Van még egy másik verzió egyébként a Grand Prix 500 motoros játékhoz is, de abba a kb GP3 szintű pályák már jónak nevezhetőek. Csak az a baj az AI állandóan lemegy oldalra a homokba....)

Tudom hogy volt neked is Lacházád, ezen tanulgattunk annó sok mindent a pálya modellezés topicba. :D

Ha már szóba kerültek a magyar pályák, érdekesség képpen mondnám, hogy talán a GP2 amihez a legrégebben készítenek modokat, a mai napig. (Van 2014es festések, meg kasztni is) Vagy 1 éve (de lehet már több is) találtunk rá, hogy kiadták ahhoz is a Pannónia-Ringet :D
  • zolee145
    A kamionok benne vannak, csináltam rájuk festést, fasza. Tulajdonképpen a lelátó, a mobil ollós emeló, és a kamerás faszi a kérdés továbbra is. :) Persze lehetne animált pályabírokat rárakni, csak fogalmam sincs hogy kell. :D Szóval ennyi hiányzik továbbra is. meg persze ha minden megvan akkor Alex jön a real roaddal, meg hasonlókkal.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Egyébként semmi szupertitkos nincs, a 2014-es IndyCar Houston-ról van szó. Vagyis NRG Park hivatalosan a neve.
  • Alexease
    De nekek sok ilyen elkezdem de sosem fejezem be palyam volt;D
    Pl. Lachaza is, meg a Kiss Norbis hoskorbol:P

• Alexease
    "Ahhoz" a palyahoz nekem (is0 kellene gyartanom ezt azt, de nagyon el vagyok csuszva mindennel, nem halad semmi:)

Balatonring csak az elozetes videok alapjan keszult "poen"probalkozas volt, hogy kiprobaljam milyen lenne ha... De mar akkor lehetett tudni, mint sokminden mas nagyobb magyar beruhazasrol, hogy nem lesz belole semmi:D
    De ha jol lattam, konvertalgattak azt a fake verziot is ide-oda (F1C, rF1, GTR2 stb.) Sok ertelme nem volt, mivel a palyat abbol a 3-4 kepbol csinaltam, amit kiadtak a net-en. Bar, nem mondhatjuk hogy nem pontos, mert sose keszult el:) A videoban benne is van:)

• PacsutaTibi
    Szerintem egy nem magyar pályáról van szó.
    Zolee!
    Az a pálya amihez adtam modellt? A többi modellt sikerül bevarázsolni, mert azt mondtad majd küldöd, aztán pár hete semmi. Sikerült bevarázsolni BTBbe?
    Bocsi hogy nem válaszoltam (valahogy az a rész kimaradt) , kérdeztél az AIW-al kapcsolatba is, azt meg tudtad oldani?

Ha már szóba került ez a pálya, (amit majd meglátunk megépül-e, lásd Balatonring, Hell-Ring esete) kérdezném Alex-től hogy van rá valami esély hogy a Balatonringet (Rfactor1hez) kiadd?

Emerico, te meg lógsz nekem egy Kiskunlacházával.....úgy másfél éve! (Enjoytherace fórumán beszélegettünk róla, ha csak a hegyi nyomvonalra adsz linket az is jó. Kössz.
  • maffioso
    Botok, de az én szintemhez pont passzolnak ezek az idők. Versenyen viszont valamiért 1-2 másodperccel lassabbak.
  • Szabi #8760
    de ezek botok vagy valódi játékosok ? :D
  • maffioso
    Csak azt. :)
  • Szabi #8758
    szép szoros idők, de mit kell nézni ? :D
  • maffioso
  • simcompany
    Ezt? https://www.facebook.com/balatonparkcircuit
  • zolee145
    Nekem is tervben volt, csak aztan mas otlet jott igy most egy masik palya van finisben. Csak nehogy megcsinaljak mire en elkeszulok. :)
  • simcompany
    Képek alapján kizártnak tartom, hogy rF1 konvert. Az egyik verziót még én csináltam, hogy tudjunk felkészülni a valós versenyünkre. Hát mit mondjak, hagyjuk inkább :) Este kipróbálom ezt az rF2 verziót.
  • zolee145
    Elcsesztem. A valasz a slovakiaringre ment volna. A telefon nem netezesre valo...
  • zolee145
    Na ezt sem kell mar megcsinalnom. :) remelem ez nem az rf1 konvertje, mert az eleg gany.
  • Scarry
    Volt a megjelenés elején pit személyzet, de kivették belőle. Nem tudom miért. ISI biztos tudja. http://www.youtube.com/watch?v=fIbZxceGF0s

• Joke1RS
    Valaki viszont csinálhatna már pit személyzetet, nem animáltra gondoltam, bár az volna az igazi, csak olyat mint az rF-ben van. Ezt a villogó piros nyilat alig lehet látni, és boxkiállásnál, ha valaki épp az előző garázsnál tankol ki is takarja.
    A fórumot látogatók közül van aki ezt el tudná készíteni?
  • Adam Jonas
    Kafa

Tegnap este olvasgattam bele az ISI fórumba, valaki elkezdett azzal foglalkozni, hogy felújítgatja a textúrákat, meg 1-2 modellt a pályán (pl. szalagkorlát). Mennyivel jobban néz ki úgy a játék....
  • Alexease
    Slovakiaring_v100.rfcmp

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.10.27. 21:06:07
  • simcompany
    Lényegében, a megjelenés kötelező.

info »»»
  • Ingy2
    Elvileg lesz de pl a vízes aszfalt szimuláció is akkor lesz teljes amikor az aquaplaning pocsolyák stb. kész lesz. Szóval elvileg sokat fog tudni de mint minden, idő leprogramozni.

Más, kezd addiktívvá tenni az Interlagos-i pálya, egybepipáltam a BES-t, URD, Camaróval 29 AI ellen hátúlról 1 órás verseny, iszonyat kemény csaták ha nem fogy el az URD-s kocsiknak a benyája az utsó elötti körben nem lett volna meg a győzelem :D
  • Adam Jonas
    Anno, mielőtt megjelent volna az rF2 bétája, ígérgették, hogy rally modokra is alkalmas lesz a játék. Erről tudtok valamit, hogy végső soron meg is valósítható a dolog? Itiner plugin-t már láttam a játékhoz, azonban egyetlen rali autót/szakaszt sem még.
  • zolee145
    Egyik pályán sincs tv kamera dev mode-ban, és soha nem is volt nálam. Pedig amúgy minden pályán van ha single módban megyek.
  • b-type
    Az utolsó mondatod a lényeg Alex, nem is értem miért kell már megint háromnegyed hozszólást az AC általad vélt dolgainak szentelni.
    Sztem én beeshetek, ahogy be is estem rF2-n online-ra és kb. uannyira voltam sikeres mint az AC-ban. Sem itt, sem ott nem váltom meg a világot rákészülés nélkül. Ez sztem nem jó érv.
    Akik pedig az AC-ban Ufo kategória az itt is az lenne, és az iRacing-ben is az..nem akarom a nevüket felemlegetni, mert te is tudod kik ők, és nem szeretném belecitálni őket a saját vitámba. Ez sztem nem jó érv.
    Sok szimes nyomja az AC-t, és megy vele bajnokság is, nálunk talán csak a GTR Masters, de nemzetközi szinten is több megy már most is.
    Ez sztem nem jó érv.
    ..és akkor van az hogy warez-ban tolják mert sajnálják a pénzt...lehet, legyen..nekem mindegy.

De sztem hagyni kéne az AC-t, nem annak a hátán kellene az rFactor 2-nek feltáplászkodnia, ez gy önálló szim, megy vele bajnokság is, oda kell fektetni az energiát nem azt sugallni hogy ide a komoly szimesek tartoznak, oda meg az akit a csillogás meg az olcsóság érdekel...mert ez hülyeség, ezt a DDR2-s rendszeremml és a 4-5 éves egymagos procimmal mondom, tökre nem azért játszom vele, mert csillog....olyat csak mások képein látok.

2012. január: AC jó lehet, de azért az rF előnyben lesz az időjárásával, és azzal, hogy addigra eléggé kész lesz már, az emberek ehhez szoktak meg etc. :)

• Alexease
    Vannak a palyan kamerak vagy eleri oket a progi?