rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a segítséget.
Van valakinek bármiféle ötlete hogy lehetne élvezhetõ grafikát kicsiholni az rf2-bõl?
Minden maxon és fullon amit csak belehet állítani, az ati control-ban is minden bekapcsolva, felhúzva, felbontás 1920X1080.
Olyan mintha nem lehetne rábírni az élsimítást. Nem várom el hogy hozza a grid2 vagy f1 2012 grafikáját de azért jó lenne ha a szemem nem folyna ki a sok cakktól...
cfg:Biostar TA990FXE, AMD FX-6300, Asus HD 7790 Direct CU II,
Kingston 2x4GB DDR3 1333 MHz HyperX Blu
Köszönöm a segítséget.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
remélhetõleg hamarosan elér a játék egy olyan verzióra ami már "késznek" mondható, majd onnantól végre beindulhatnak a tartalmak is, jelenleg még nagyon kevés minõségi tartalom van.
A játék grafikailag elmarad a népszerû árkád látványjátékoktól, de már így is jelentõsen szebb mint az elsõ rész 😄
A gyári járgányok kezelhetõsége és a fizikai mozgásuk a legvalósághûbb a többi autós játékhoz képest, ilyen remek érzést és látványt adó gumifizika, felszáradó, gumizodo ív stb nem is valószínû hogy egyhamar más játékban is legyen.
Asetto Corsa remélhetõleg tud majd nagyobb vezetési élményt nyújtani, talán szebb is lesz a játék néhány része, viszont rengeteg fejlesztés van rF2ben ami várhatóan az AC-ban nem lesz soha.
rF2 "megjelenése" után ha beindul a modder élet és jönnek a beígért tartalmak, akkor bõven megéri megvenni, jelenleg se rossz, de még hamar megunhatuak az alap cuccok, igazán jó modok még nincsenek, csak pályák, de azok se tökéletesek még 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Fontolgatom hogy a nyár folyamán befektetek a játékba (amennyiben nem úszok el a mûszaki vizsga költségeivel 😄). Az lenne a kérdésem, hogy jelen fázisba érdemes -e befektetni abba a 44 dolcsis cuccosba amit kínálnak? Online nem szimulátoroztam még, inkább csak szeretek körözgetni, kikapcsolódni, miközben valósághoz közeli élményekkel boldogítódok 😊
Nem olyan régen kezdett el érdekelni a szimulátor téma, jelenleg a Simraceway-el körözgetek, de isten ments hogy abba beszáljak bármilyen multi "mókába", pedig amúgy szívesen kipróbálnám milyen élmény egy olyan esemény, egy olyan programmal, ami még grafikailag is kinéz valahogy...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Már jön is a frissítés, köszi. 😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nálam a verseny indításakor elszáll az egész rF2. 😞
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A 2120-as ahogy nezem sandy bridge-es, a magonkenti teljesitmenye eleg jo, es tobb mag itt nem szempont.
A gpu fejlesztes viszont eleg sokat vetne a latba szerintem. 7790 kb 2x gyorsabbnak tunik a 6770-esnel.
Véleményt szeretnék kérni hogy mi lenne a jobb az rf2-höz.
Van egy i3 2120-as procim és egy 6770-es vga, kártya cserére gondoltam egy 7790-esre.Vagy inkább procit cseréljek?FullHD-ben menne.
Egyébként 2 magnál többet kezel a program?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GRAPHICS:
————————
Fixed an error with frame buffer textures in a few cases
Fixed a problem with HDR bloom when running multiview
Did some adjustment of multiview HDR processing
Added detail levels to env and road reflection options
SOUNDS:
————————
Fixed bug where the audio mixer treats the player as an opponent when going under AI control.
For onboard cams, setting Flags2 to 1 will make them use external rather than internal sounds.
FEATURES:
————————
Attempt to correct controller IDs if they get switched around when plugging in other input devices like joysticks.
GAMEPLAY:
————————
More tidying up of multiview replay
UI / HUD / Options:
————————
Clearing sidebars from replay gizmo when bouncing back to main monitor from large replay window in multiplayer
MODDING / PUBLIC DEV
————————
Fixed a crash in ModMgr when switching from detailed to simple view
Fix up some minor UI problems in MAS2
Added ability to place listeners for ambient sounds using the editor.
Added ability to see the path the AI last took in AIW editor show/hide menu
Fixed an issue in ModMgr where an install to a new directory would use last known working and packages folders - new installs will now use new working and packages folders until modified by user.
Added menu option to cancel recording paths in AIW editor and to trigger path recording with "External Signal Left" mappable input.
BUG FIXES / OPTIMIZATIONS:
————————
Fixed a bug when toggling FXAA from in game where the shaders were not being recompiled properly
Fixed alt-tab crash in MP caused by multiple rearview inits
Demo set as PREFERRED_RFM
Fixed recently introduced bug where clients would sometimes halt when another client exited the race.
Fix skins on dedicated server replays, not yet sure if this helps with skins on client replays.
Fixed "Get Mod" password entry box to send player to the right screen when "Enter" key is used to progress forward
Fixed a bug with incorrect billboard rotation when wind/crown motion deactivated
When mapping controls to a controller axis, fixed a minor problem where the axis settings could get stuck in a bad configuration (more specifically, while we tried to detect whether you were trying to use a half axis or a full axis).
AI:
————————
Fixed bug where sometimes AI would get stuck in an extremely slow state.
Closed potential slowdown loop when yellow flag is thrown and freezing running order for AIs.
MULTIPLAYER:
————————
Fixed an alt-tab crash specific to MP only
Added send rate control to built in HTTP server
Added server & admin commands "/dq" and "/undq" to disqualify and re-qualify drivers.
Remove exited clients' cars if restarting weekend.
Added basic race rejoin after disconnect, which must be enabled on the server to work (with the multiplayer.ini setting "Allow Race Rejoin"). Currently you just get a new car in the garage.
Azota mar nincsenek rFMOD-ok, csak rFCMP-t ad ki az ISI. Nem is erdemes feltenni mar a regebbieket, csak az uj rFCMP-ket.
Az esetleg nem lehet a bibi, hogy a januari (talan 164?) buildre ratelepitettem? Eloszor fel akartam volna frissiteni, de abbol a buildbol nem tudta, igy le kellett toltenem a legujabb buildet, de elotte lusta voltam letolteni a mar telepitettet.
Akkor, h legyen 1 kis ON is: RFCMP-s uj autokat nem ismeri fel nekem, tovabbra sincs senkinek semmilyen otlete ra? (Esetleg 1 reinstall?) ISI forumon irtam mar, de meg mindig nem valaszolt senki.
De hogy egy újság ez alapján rangsorol😄DDD 3 kb 4 éves játék alapján:d neked ez nem sántít😊
De remélem érted mért fikáztam a chipet😊
De sokan a meglévõ hardware-t pofozgatják...sokféle igény van.
én is ezer éve kiépítés és tesztek alapján vásárolok, kiépítés nyilván egyszerû, gyártói specifikáció, tesztekbõl meg ki mit...de a vásárlás kellemes gond, tehát 4-5 teszt is simán belefér mielõtt az ember kiad 50-70 ezer forintot....bár VGA-ra még sosem költöttem ennyit.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hasonloan a konzol vs. pc szarsaghoz, ezt sem itt kellene eroltetni.
De hat sokan vannak, akiknek konnyen jon a penz vagy apuci tejel nekik, igy szamukra is le kell gyartani a cuccot, hagy koltekezzenek ok is;P
Van 50E forintja egy kartyara. Ranez a tablazatra, es a GPU-k alapjan gyorsan el lehet donteni hogy melyiket lehet megvenni. Aztan lehetnezgetni kartyagyartokat, boltokat, akciokat.
Ebben az esetben tyeljesen lenyegtelen mennyivel jobb vagy gyorsabb eg ymasik kartya, mai ketszer vagy negyszer annyiba kerul...
Termeszetesen mindenki HD7990-et vagy GTX690-et szeretne, az a legjobb az uj jatekokkal, de 2-3 havi fizetesert egy kicsit eros lenne😉)))
Teljesen jó is ezeket a 2013-as vasakat 4-5 éves játékokkal tesztelni mert az aztánvalós eredményt ad hogy egy mostani cuccban mit tud😄DDDDDDD
Azt hiszem ennyit a chiprõl😄
Raadasul a betett tablazat szerintem teljesen profi, minden lenyeges technikai dolog benne van. Ez a legtisztabb. Le is mentettem! 😊 THX!
Termeszetesen az ar es a teljesitmeny tajekoztato jellegu, de aki minimalisan ert hozza, a tobbi techniai adatbol (chip, memoria, sebessegek, shader stb.) mar tud osszehasonlitast csinalni.