rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az rF2-ben a postprocess/HDR resz meg eleg gyerekcipoben jar. Mar van, mukodik, hasznalhato, szerkesztheto, profilozhato. Elobb-utobb lesznek jobb lehetosegek, beallitasok, amivel mindenki ugy allitja be a kedvenc szineit, kinezetet ahogy akarja.
Mar most is van lehetoseg tesztelni a kulonfele palyakhoz adott HDR-profilokat, es ha valamelyik tetszik, azt bemasolni a tobbi palyahoz.
Ez egy szim/modding program. Ennek ez az egyik erossege, hogy van lehetoseg piszkalni, mindenki ugy rakja ossze a maganak emgfelelo kombot (kezeles, nezetek, kinezet), ahogy szereti.
Egy AAA kategorias cuccban, lehet hogy eltalaljak a legtobb embernek tetszo latvanyvilagot, de a legtobbszor nulla allitasi lehetoseg van, meg a nyomoronc cockpit nezetet (ha van egyaltalan) sem lehet allitani (pozicio, fov, dinamika stb.).
Persze ez nem AAAAAAA kategorias autosjatek kinezet, de ez soha nem is lehet/lesz (ismert okok miatt) olyan.
Onboard videok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gyari (es nehany mod) palyak kinezetevel szerintem smmi gond. Ebbe a kategoriaba, egy szimulatorba boven jo. Sot, van amikor mar kicsit felesleges is (regi Spa), amikor tehenek meg egyebek animalodnak a palya szelen😉 Persze, jo ha van, de ezekre jo lenne egy kulon egyertelmu ki-be kapcsolas, hogy ne lassitson.
Az autokat valoban kicsit baltaval faragtak, a latvanyos visszajatszasra es photomode-ra alkalmatlan, de nehogy azt mond, hogy verseny kozben, az autoban ulve hasznalhatattlanul rossz?!
Az a baj hogy még így fapadosan, rútul kinézve is nagyon lassú. Animációk nincsenek, effektek visszafogottak, modellek gyengék, pályák gyenék.
Maga az ISI nem képes összehegeszteni egy etalon színvonalat...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Valszeg most is sokan dolgoznak kulonfele modokon, max nem reklamozzak, mert minek. Feleslegesnek tartjak az 1-1 autos megjelenest, a beta-t, a tesztet stb.
Bárhogy is van, gány egy motor az hétszentség ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ami a grafikát illeti azzal viszont teljesen meg vagyok elégedve. A Corvette-t próbálgattam Silverstone-ban, és nagyon szép volt. Az fps is simán jó volt, boxbol kijövet esett csak olyan 40 körülre, online is teljesen jól használható és szép volt.
Ami viszont még gáz az az ütközés, nyomtunk egy race-t és össze vissza repkedtek a kocsik a levegõben az elsõ kanyar után, ezen még van mit dolgozniuk.
de hogy miért csak rf2-vel indul azt nem értem 😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
#5886: WSGT(2) és sok más mód már alapból rF2-re készül évek óta, modellek stb rég kész vannak brutál kidolgozással. fizikát és egyebeket tesztelgetnek, viszont a kinézetet és egyéb apróságokat csak a véglegesre fejezik be 😊

"Nulla tenaci invia est via"
profiler beállításai között semmi beállítást nem találtam erre vonatkozólag
viszont már megjelent a Demó, szóval hamarosan talán jön a "végleges" játékverzió is.. a fejlesztõknek sok-sok liszenszt szereztek amit hamarosan elkezdhetnek csinálni és folyamatos tárgyalások vannak az új liszenszekért, a modderek is várják hogy befejezhessék a modjaikat.. úgyhogy lesz itt tartalom bõven 😊
Otszor ennyi kellene bele, hogy mindenki azt mondhassa, hogy most mar megfelel.
De akkor sem lenne jo. Mert ha lenne benne 1-1 WTCC/F1/GT/NASCAR/stb auto, akkor az a gond, hogy miert nincs benne az osszes autotipus, osszes pilota, osszes palya😄
A modolas megyeget, de amig ennyire felkesz (volt) az rF2 nem eroltettek.
De most mar foleg/remelhetoleg nem olyan lesz mint az rF1-ben volt, hogy mindenhonnan ozonlottek a konvertek, 5-10 eves programokbol. Valszeg tized annyi lesz, de remelhetoleg uj, friss, felujitott, korrektebb.
Auto meg nincs hozza, az teny, de palyabol azert mar van 5–10 teljesen jol hasznalhato. Az rF1-hez talan 3 honap volt, amire megjelent az elso palya. Ehhez is kell legalabb fel ev, amire beindul rendesen a dolog.
De mindegy, egyenlõre a tartalom miatt kb vasárnapi játéknak való a játék, sok jel nincs ara , hogy ez változni fog, szóval van még idõ gépet venni alá 😊
nem úgy kell csinálni egy új játékot, hogy a mosott szar lowpoly tartalom fullgrafikán elfusson egy 5éves gyenge gépen..
az én gépemben a proci erõs, sok ram van viszont egy 2-3éves nem túl erõs vga van még benne, így nem is lepõdök meg hogy alacsony az fps-em full grafikán, a többi pályán teljesen jó, de ez a pálya sokkal részletesebb.. na meg a többi pálya már 1.43 ez még csak 1.01 😊
Nekem leginkább a tartalommal vannak gondjaim... Igazából egy autó van jelenleg ami tetszik, bár ez egyéni szocprobléma ...hogy lassú a motor az meg ilyen, majd 10 év múlva lesz gépem is alá ,bár szerintem egy-két éven belül nem igen várható ide normális moddolás ....
Engem jobban aggaszt hogy bizonyos autók nem tetszenek 😞 Tök sok minden tetszik...pl. a pedál-kormány kezelése nagyon jó szvsz...a Momo pedálproblémájánál nagyon jól jött volna, hogy lehet minimum és maximum értéket láttatni a játékon belül...és a többi is elég egyértelmûre sikerült.
De ami nekem sem az F1C-ben sem az elsõ rFactor-ban nem tetszett, az most is megvan, nem értem az autó mozgását tapadásvesztéskor...nem tudom hogy ez gumi vagy forgáspont, de még mindig nem jó. Na mindegy 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
de ez full grafikán még rendjén is van, alacsonyabb pályakidolgozással még nem próbáltam, remélhetõleg úgy már jobb a helyzet 😊
szépen csúszik a vízen.. 😊

Elvileg/allitolag meg a felhoarnyekok (ami melesleg eleg jol nez ki es csak itt mukodik!) is szamitanak (majd) a palyahomersekletben.
Az FFB is jo. A korabbiakhoz kepest eloszor furcsa lehet, de legalabb sikerult eltavolodniuk a regi megszokott modszertol: sebessegtol fuggoen egyre jobban es erosebben kozepre huz, a tapadastol fuggoen neha-neha megszunik, es a hatterben dolgozik a sok kamu razkodas.
Most egy fix ertekre beallitva autonkent valtozik az erzes, gumis-dolgot erezni es kormanymu-szeruseget.
Nem akarom vedeni az rF2-ot, mert lehetne jobb, szebb, gyorsabb es tartalmasabb, de ahogy az ISI_nel irtak, szerintuk most az rF2 szamol a legtobbet szimes szempontbol.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Tetszik ez a változó tapadás a pályán. Az autónkénti FFB-n nagyot néztem elsõre, de beállítgatva már ez is hasznos, igazából az fps elég sz@r, de olyan pályán megyek ahol jó, a többit meg egyenlõre hanyagolom.
De ez a 'gumizódás nagyon megéri....kicsi dolgok ezek (bár ez pont nem az), de legalább megszûnik a statikusság. ahogy az rF1-ben jött az este, itt meg változik a pálya..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Stefano Casillo:
really really happy about performances.. 57fps on the grid at monza with 16 cars in front, 1680x1050... nvidia 570.
-----------
Cstibikeee:
@KunosStefano settings on max? 😊
------------
Stefano Casillo:
@cstibikeee no I always benchmark at 4x as and aniso without motion blur. First gen i7
IR sem egy teknócsoda, de amit tud, amibõl dolgoznak az igényesen össze van szedve és megcsinálva. ACval sem lesz gond, ott is kihasználják a lehetõségeket és egy kellemes IGÉNYES látványt és programot tesznek majd elénk... majd egyszer...
ISI viszont nem hozza a színvonalat és még szarul is fut.
Az más kérdés, hogy mennyire jó a fizika, de hiába ha ilyen low fps pályákat csinálnak ahol nem lehet érdemben élvezni a dolgokat.
Valszeg 3 monitorral, full HD-ben, max-on, AI-val, nagy palyan, falra vetit kepet, egyet-egyet olyan ritkan, hogy korbe lehet rajzolni kretaval😉
Ennel a programnal nem a MOST szamit, a megjelenes elotti ido, hanem majd a kovetkezo 3-4 ev.
Nem tudom itt mennyit eszik a fizika, de szerintem nem azzal van a gond. It tranezesre a render engine van szanaszet drotozva;D
Mar van azert tizen auto es palya hozza (gyari), az mar nem olyan rossz. Talan a veglegesbe meg beletolnak 1-2 meglepetest. Aztan kesobb a tobbit, hasnnloan az rF1-hez, ahogy jonnek a licenszek.
Ha most letoltod az rF1-et fullban, van benne anyag boven.
Az rF2-nel azert figyelembe kell venni, akarmit is mondanak, ez inkabb egy tech-demo es foleg modding alap.
A most keszulo programok kozul a CARS lesz az, amvel szimes alapokat akarnak es meg elfogadhato jatek tartalmom is lesz benne.
Azért több mint vicces, hogy ilyen látványhoz nem elég egy I5, 8 g ram, meg egy 6870 ....Tudom,,,fizika... Csak ezzel az a bajom, hogy a proci elalszik közben annyira nem csinál semmit 😄
Ahogy mondod: összességében jó a játék ( bár a tartalom egyenlõre nulla, sõt ha ráállnak erre aminõségre még bekapcsolnunk se nagyon kell ...), de fejszén kívül nem igen van ott más szerszám ISI-nél ...😊
Lehetne hasonlitgatni, de a tobbi most futo program kozul, melyik sokkal jobb, szebb, osszetettebb es gyorsabb? AC, SRW, RRRE, iR, CARS?
Az SRW azonnal kiesik, rF1-light😉
A CARS-t most irjak, de az se nagyon megy.
Az AC-n is dolgoznak, de az egyelore semmit nem tud.
Az RRRE olyan, mint a kicsit kioregedett tenyeres-talpas menyeske, akire rahuztak egy draga gunyat es teleaggadtak bizsuval😉<#idiota>#idiota>
Az iR az egyetlen, ami szep lassan, de fejlodik.
Osszessegeben jo lesz ez az rF2😛
Többi pályával annyiban nincs bajom, hogy az legalább ronda de jól megy 😊))
De ettol fuggetenul nekem tetszik😄DD
Amugy az AC-ban, amit ujrairtak, bar Kunos nem hivatasos es expert programozo, ha bekapcsolom az auto tukrozodest es feljebb veszem az arnyeklast, az sem szeret 20fps fole menni, pedig az a gokart palya es a szolgaltatasok osszessege (1 autoval) eleg ingerszegeny😄
Persze ha leveszem a tukrozodest, mert mindek, az ugy is csak photomode-hoz kell (😄DD), akkor megy rendesen😛
Vagyis nem egyszeru a dolog, mindenki megkuzd a dologgal.
Az iR az egetlen, ami 5 eve, ugyanazon a gepemen egyre szebb lesz, es „ugyanugy” megy;D
Ez nagyon nem jó, bármi is legyen a céljuk a vele.
En el sem varom (nem azert irtam hogy lassu) hogy az en 5 eves procimon es videokartyamon elfusson😉
Ha 1-2 eves normalis procim lenne, legalabb egy nV560+, 8GB RAM-mal es azon nem menne kompromisszummal rendesen, azert mar aggodnek😉
Azért annyira nem brutál, hogy ilyen lassú legyen, egyszerûen egy összegányolt ezeréves , toldozott-foltozott grafikai motor ....<#levele>#levele><#conf>#conf>
Talan en is fel tudnam tornaszni egy kicsit (persze AI nelkul😛), de egyelore nem volt kedvem hozza, mert tobb mint 1 perc a betoltes😄
Bar nekem fele annyi RAM-om van, es 2 generacioval regebbi a videokartyam is. Igaz, a kartya regi, de abban a sorozatban eleg jonak szamitott, azert tart ki a mai napig.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
3-4 AI-val 10fps kornyeken tolja a slideshow-t😄