19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
leszedtem a hivatalos oldalról pár dolgot, betettem az rf2\packages mappába őket de a mod manager nem látja -
köszi!
meg volt a vásárlás. a teljes tartalmat hogy tudom leszedni?:) -
Sőt, R3E-ben is eléggé kemény a TC Civic. Nem lehet csak ész nélkül tolni neki. -
WTCC szinten szerintem az RWD sem egy kezelhetetlen dolog. Persze ezt addig nem tudom bizonyítani, míg valaki bele nem operál nekem egy 320TC-t az rF2-be. :D
Viszont ha minden igaz (csak el ne kiabáljam) valahol brazíliában már készülget egy 450 lovas rwd autó, szerintem az sem kezelhetetlen. Az anyag már megvan hozzá. :)
Persze az FWD megbocsájtóbb, ez igaz, de pont az rF2-nél látszik (Civic BTCC), hogy az sem hülyebiztos. :) -
..mégelőtte a Chevy-nek...de hála az égnek a letekert motorral is domináns autók egy játékban nem élnek meg, vagy visszabutítják a ligák :)
Jók a szuperautók is, de nem való mindenkinek, az F1 szintén, sztem ezért is népszerű a WTCC kategóriás játék, eleve mert az FWD-t jobban kezelik az átlag játékosok, megbocsájtóbb hajtás mint az RWD, meg a teljesítmény és a kasztnis súly is olyan barátságos...lenne ha az ember nem nézne BTCC/Oulton Park, Knockhill-t..-t :D -
Elvileg ott is mukodnie kell, de ha jol emlekszem, mindenkepp elvisz a vasarlos weboldalra. -
A BTCC tényleg jó de a WTCC sztem tragédia hála a Citroennek. :P -
végre elhatároztam a dolgot, megveszem az fr2-t:)
a launcherben kell indítani a vásárlást? -
triviális de szvsz a WTCC-BTCC húzná a legjobban nemzetközi szinten és hazai szinten is sok liga futott (rF) ezekkel az autókkal, és mindig nagy érdeklődés volt a frissebb verziókra..és még a Race07 is megélt így komoly online kort.
..mivel a legtöbb autó FWD még szórakoztató is lenne. -
A koncepciot ertem, hogy a leheto legtobb sorozatbol legyen 1-1 auto, versenyezni OK, de igy valoban nem erdekli az embereket.
Talan arra alapoztak, hogy OK megcsinaljak a tuti kategoria alapokat (GT3, GT2, F1 stb.), es majd a modderek kiegesziik a tobbi autoval es festessel. De olyan sokat csusztak a progival, es nem hozta az elvart mnoseget, hogy elfogytak a modderek es az erdeklodes is:/ -
ISI bátortalanságát nem értem, helyükben faggatnám a versenyligákat WEC, USCC, CTSCC, V8Supercars stb., csak meglehetne oldani hogy egy komplettebb játékká tegyék az rF2-őt. Az hogy 1 osztályban 1-2 fajta autó van az baromi inger szegénységre vall. -
A GT6 a konzolos Grand Turismo:) A GCR meg a GSC, amit total elirtam:DDD -
ok, elvesztettem a fonalat. mi az a GT6 és mi az a GCR? -
Nincs tokeletes program, az teny:) Sajnos nem is lesz.
Persze modoltak mast is, de nepszerusegben, hasznalatban es tartalomban az ISI engine volt a top. Vagyis kicsit rosszul irtam, az az rF1 inakabb ISI engine, mert valoban keszult azert boven a tobbi SimBin cucchoz is anyag. Meg mostansag a GCR-hez eleg sok igenyes palya konvert.
-
Meg valakinek tele lett a töke hogy lenyúlják a munkáit és még megaszondják neki :)
Márcsak arra van idő hogy néhány karikát menjen az ember arra ott van a rF2, AC meg GT6. rF2-vel a baj, hogy félkésznek hat valami mindig nem stimmel vagy a pálya vagy a kocsi grafika vagy a fizikát rontják el, emiatt van rossz szájíze az embernek. AC nem lenne rossz de rF2 többet tud fizika terén, a versenyautók is wartburgként viselkednek nem stimmelnek a futóművek és az utcai gumi bődületesen rossz mintha habcsók lenne. GT6-nál irtó jó a felhozatal mind autó mind pálya szinten, grafikailag nem rossz de sajnos nem FHD, a slick gumik picit érzéketlenek a hangok orosz porszívón keresztül lettek felvéve, viszont az utcai autóknál az utcai gumi és a felfüggesztés viselkedése jelen pillanatban a legjobb. Ja és a legjobb Nord pálya megvalósítással rendelkezik.
Az sem igaz hogy csak rF1 volt moddolható mellette volt LFS(bár nem mod barát game de rengeteg tweak volt hozzá) aztán a GTR szériákra is készült rengeteg mod, meg Netkar, Racer stb. -
..van egy mondatod:
"..kifutott egy generacio, ma mar mas vilag van. Akkoriban termeszetes volt, hogy ha akarunk valamit, teszunk is erte.."
pont erre gondoltam mikor múltkor a HunRing pályájáról beszéltünk,...annyira sajnáltam, hogy nem született soha egy olyan minőségű HungaroRing mint mondjuk Goldenport...vannak hazai modderek akik nagyszerű dolgokat csinálnak autók terén, fizikában, vagy megvalósításban...pl. a rallyrF alá készült hazai pályaszakaszok, a navigátor hangja...ezek nagyszerűek, és még sincs egy Goldenport szintű HungaroRing :( -
Plusz, az osszes ismert profi modder mar cegeknel tevekenykedik;) Raadasul a mai modernebb engine-k es igenyek, minimum x2 munkabefektetest igenyelnek. Nem beszelve arrol, hogy mig az rF1-hez boven megfeleltek az F1C-bol vagy GP4-bol konvertalt es grafikailag felujitott dolgok, az rF2-nel ez mar nagyon nem mukodik (vagy sokkal durvabban kell belenyulni). Es korabban voltak parhuzamosan futo, hasonlo engine-nel keszitett programok (GTR2, GTL, RACE-sorozat), igenyes gyari tartalmakkal, donornak kivalo forras:)
Es akkoriban meg nem volt iR, CARS, AC sem. Mindenki az rF1-re koncentralt (modding, hasznalat).
Es ahogy irtak, kifutott egy generacio, ma mar mas vilag van. Akkoriban termeszetes volt, hogy ha akarunk valamit, teszunk is erte. Ma mar a fiatalabbak (tobb szabadido, energia), a valasztek es kinalat miatt inkabb csak varnak, valogatnak.
Profik most is lehetnenek, de elnezve az egyeb programok (AC, CARS) minoseget es latvanyat, a rengeteg jobbnal jobb licenszelt tartalmat, a minosegileg elkeszitett es foleg szkennelt tartalmakat, otthonulo modderkent mar nehez labdabarugni:/ Igy erosen csokken a motivacio.
Raadasul, ha mar rF2, sajnos megjelenesben es kezelesben sem a legdivatosabb engine:/ -
Ahogy írtam, ez még gagyi ahogy van :) Nyilván ez így kiadhatatlan, meg lesz csinálva szépen. Nem vettem magamra, értem amit mondasz. De azok, akik modderkedtek az rF1 megjelenésekor, már családos, középkorú emberek, nem érnek rá. Sajnos, a véleményem az, hogy a mai fiatalok viszont nem igazán tanultak ahhoz hogy profi munkát csináljanak. Tisztelet a kivételnek. -
Ne vedd magadra, nem rád irányul, hanem általánosságban mondom. (A ti munkátokat nagyon is jó szívvel fogadom mindig)
A konvert pályák és modok pont azt a hatást keltik, hogy egy 10 éves játékkal játszunk, ami alá bebasztak egy valamire való fizikát. Csúnya minden. Nyilván, ahogy az RBR-t is előveszem még, úgy ezzel is inkább játszok inkább, mint valami eye-candy szarral. Ellenben mindenki imádná, ha a komolyabb (régi arcok) modderek vennék a fáradságot, és komoly cuccot dobnának ki. Ez kb a google fordítóval létrehozott sorozat feliratok szintjén van. (Még egyszer mondom, nem nektek szól, egy hazai kupa megcsinálása külön öröm, én itt főleg az rf1-ből átpakolt nagyobb volumenü dolgokra gondolok) -
Köszönöm :) -
Boldog szülinapot Zolee90210
-
-
Akkor ez igy jotekonyan takar;) -
-
abból a kameranézetből borzalom lett volna. nulla a belsőtér jelenleg. -

Hasonlo kameranezet szerencsesebb lett volna, de igy sem ossz. -
egy iszonyat béna Hungaroring. kb a fizika kész, persze még kell finomhangolni. a hangokat újra meg kell csinálni, az rF2 sokkal többet tud. az autó teljes belsejét is meg kell csinálni, mert ez így nagyon ingerszegény :) -
Akkor passz. Esetleg próbáld meg újraindítani a gépet. -
Nem sajnos. -
Úgy sem megy ha a Bin32 mappából indítod a ModMgr.exe-t? -
Tudna valaki segíteni? Ráklikkelek a Manage mods-ra és nem akarja megnyitni. Mi lehet a gond? Rakjam újra? -
Remélem rólam sem feledkeztél meg. :D -
Ha egyszer valaki elkezdni, akkor beindul a buli;) -
:)
Na ,most ez a menő ?! :))) -

-
Gaberking #8626 Köszi szépen!
Pont az előbb vásároltam meg.
Utoljára szerkesztette: Gaberking, 2014.10.14. 21:57:26 -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Ráérsz, holnap melózok. Csütörtökre fent legyen. 
-
Meg tesztelgetek meg toltogetek, de lesz meg fent Pagani Huayra, F1 2014, Lola-Aston LMP, WRC 2014, F1 1990/1991/1992/1993/1994... :) -
Guapore_v091.rfcmp
RaceRfactor_Austria_2014_v10.rfcmp -
Eső lesz. Corvette. Holnap
Info »»»