rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amugy mire gondolsz ? Vagy -10 fok alatt... ?
Laccoo -10 alatt neked nem bolondul meg a kocsi?😊)
Most mar mindenfele elektromos szervo van, elektronikaval, allithatoan vagy valami fix agymenessel. A regiek fix (vagy ahhoz kozeli) olajnyomassal toltak jobbra vagy balra a kormanyt, aztan annyi.
Ket eve maszkaltam egy extrasabb Volvo-val, abban nagyobb sebessegnel eleg lightos volt a visszajelzes, nem nagyon tetszett. Amikor eloszor mentem vele autopalyan, 130-nal egy kisebb ules helyezkedesnel ugy elhuztam a kormanyt, hogy ki kigyoztam a leallosavba😄DD Ami ket gyerekkel a hatso ulesen annyira meg sem vicces. Valszeg lehetett volna allitani, de nem akartam elpiszkalni.
Amúgy a C2 is olyan igazi gyorsításkor 2-esben menne mindenfelé, legalább is nekem olyankor viszi a kormányt jobbra-balra szervo ide vagy oda ...De lehet csak a merev gumik miatt .
Régi Fábiámban 105 lovas PDTDI volt vagy 150 felhúzva, na annak ha oda toltál ott volt ffb😊 mert kurvára nem arra volt tervezve és mindenfele akart menni 😊
Legjobb ffb effekt az volt amikor a Tagaiék vágtak egy kanyart a subaruval és a fûben bent volt egy régi kilométerkõ😄DD Leszakadt a kormány a helyérõl😊
De lehet, hogy amit mondtál azt sem lehetne érezni a kormányon, kasztnin a fenekem alatt inkább, és szerintem erre jó az ffb ...:9
De mindegy, túltárgyaltuk, nekem az igazi autóm is tetszik rángatások nélkül és a játék is rángatásokkal ! 😄
De a telo lehet hogy benezne a motorterbe😄
( Bakker elszóltam magam, Kunos meg fog ölni ....)
Nekem nincs vele gondom, milyen szar lenne már mondjuk egy utcai agyon szervózott autó, mondjuk egy Megane , ha olyan kurvás lenne mint igaziból 😊))
Akkor egyezzünk ki abban, hogy játékban van az igazi autó ffb vagy szervó mindegy, plussz még hozzáraknak tucatnyi olyan dolgot ami igazából nincs. Nekem jó így, tetszik ! 😄DD
A gumik erzese mar ritka, az egyeb elvetemult es neha tulzo rangatasok meg felejtosek😉
Mar az vicc, foleg rF1 es tarsai, hogy a kerekvetonel be lehet allitani, hogy melyik iranyba es milyen erovel huzza el a kormanyt, plusz milyen gyorsan ees erosen rangasson;D Es ezt barmilyen formaju, meretu, akar lapos kerekveton is😄DDDD
Az rF2-ben mar jobb, de meg mindig allitgatast igenyelne. De mivel gozunk sincs milyen az igaziban, igy mindenki erzesre allitja.
Talan az iR az, amiben van egy szamolt kormanyzasi „erosor” (mint egy hajtaslanc szamitas). Egyszer beallitva a kormanyod erejet, aztan autonkent az ahoz tartozo kormayszoget, autotipusonkent lehet erezni, hogy „igazabol” egymashoz viszonyitva milyen a kormanyzasi ero.
De rezegni, kattogni meg ilyeneket nem igen szokott mint játékban 😊
Meg ugye, vannak utcai autók is játékokban ,az is ég és föld.
De nekem ez nem baj, sõt jó, ilyennek kell lennie egy játékban !
Van ami reális, van ami kb a "be is bas.na " kategória 😄
Vagy rongyolj at 50-nel egy fekvorendoron😄DD
A „fõ ffb” a kozepretartas, az mindenben van menetkozben, csak a szervo szinte lenullazza a dolgot.
A masik „ffb” a gumik ellenalasa, az folyamatosan valtozik.
De utcai autot es tempot nem erdemes osszehasonlitani ezekkel. Foleg hogy a felfuggesztesgeometria es a -kemenyseg is teljesen mas.
De a kormanyattetel sem mindegy, a jatekban fele/negyed annyit forgatsz a kormayon, igy az erok is azon a reszen oszlanak el.
Sokat szamit a kerek geometria is (kerek doles, szettartas, utanfutas). Az utcai eleg natur, de ha szetallitgatnad hogy versenyre legyen jo, nehany szaz kilometeres gumi elettartammal, akkor megint mas lenne az erzes😊
a kardánreakciók, ahogy radíroz a gumi, a motorfékhatás, a megcsúszás mind érezhetõ a kormányon...hasonló mint havon, csak persze szárazon direktebb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
No mindegy, szerintem autóban leginkább a fenekem alatt van az ffb ....😊
az tuti, hogy játékokban másra használják, ami nincs a fenekem alatt azt próbálják rárakni a kormányra ...Ami persze jó dolog, nem mondom, hogy nem !
Igazán gyorsan menni szvsz csak lezárt útszakaszon lehet, és ha lehet legalább R5 turbo, vagy 205 GTI, vagy I-s GTI legyen...de a legjobb valami igazán állat, mint mondjuk egy R5 turbo 2 maxi 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Mondjuk ha csúszik az autó hátulja én még olyat nem éreztem , hogy magától ellenkormányozni akar az autó 😊 Meg mint rF2-ben, hogy váltáskor ránt egyet a gumi vagy mi ...
ugyan közutakon ritkán használsz rázókövet, de azért néhol mint pl. Mályinka-Lillafüred-Bükszenkereszt pl) lehet érezni amit a kerék és az út bokszol egymással.
De nagy tempónál egy kamionnyomvályú is alkalmas erre...ha lehet kanyarban 😊.
...sõt továbbmegyek sztem középrehúzás is van, mert a kerekek a legkisebb ellenállás irányába szeretnek pörögni.
Nem rossz, de van rengeteg érdekes rángatózás benne 😄DD
Mikor jobb volt, akkor is elég ronda volt, de most már szinte bántóan csúf.... Nem tudnak egy normális shadert csinálni DX9-ben ???? 😄D
Az ffb nem arra van, hogy ugyanolyan érzés legyen mint egy igazi autó, hanem hogy a nem létezõ inputokat valahogy átadják játék közben ...szerintem 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
WTF???
Rá akarod hagyni a kormányod az unokáidra? 😊
FFb nélkül mit ér egy szimulátor?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Sajna ez ezzel jár, tudjuk, hogy nem végleges még. Sõt, ha majd azt mondják, hogy végleges akkor is várható ilyen - olyan javítgatás.
Mellesleg nemhogy az rF, de még az F1C is él és virul, épp most kértek engedélyt Le Mans F1C-re konvertálására, meg GTR2-re is. 😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Jó mindegy, akkor ennyi.
3DSimED 3.0 új verziója 30fontért : "Direct conversion rFactor to rF2.." 😄
ffb nélkül játszani sem tudok..valóságban is érdekes lenne ha a kormányon nem éreznénk a vezetést 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ugyanigy izgalmas, hogy mi lesz az ugyanigy GTL-bol faragott, a GTR2 ala keszult, es hasonloan jo Power&Glory-val, akiknel Aristotelis volt a fo gugu, aki most az AC-nal kis guru?😄 Remelem, az AC ala, titkos egyeztetesek alapjan, a P&G keszulget😛