rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
fene se gondolta volna
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"Nulla tenaci invia est via"
ISI stated the following cars will be developed:
Eagle-Climax/Weslake Mk I (T1G)
Eagle Mk IV (Indy car)
Mercedes-Benz W196 (including the streamline body)
Mercedes 300 SLR
1984 Ayrton Senna Toleman TG184
2003 Bentley Speed 8
Howston G4 and G6 based on real life Lola T70 specifications
AC Cars 427 Cobra

Az új karival full grafika minden bekapcsolva 1080 felbontáson 40-50 fps Silverstone-ban. Lehet tudni valamit a másik megane modról?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Igy sokkal jobb volt, mint az oszevagott, rovid promo video.
Ezek igazi gepeszkedos cuccok, es amellett halalosak is. Eppen tegnap volt Kaemmer-nek egyhosszabb irasa a Lotus 49-cel kapcsolatban.
Amugy ezeket jol meg lehet hajtani, itt a promo videoban csak karikaztak vele, kar lenne osszetorni oket😛
Meg mindig best of hang:
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
ha nem illesztené be, akkor link: laza a magyarázat az elején, de a rádió is...gearbox is terrible<#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jah és jó a fizika élvezem nagyon, viszont a megane egy kicsit papírkönnyûnek tünik még mindig.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Kérdés, hogy verseny közben ez mennyire jön át 😊
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Viszont itt kopott fû, úthibák, stb... nagyon valóságosnak tûnik.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"Nulla tenaci invia est via"
Most volt verseny😛
Én már rég elfelejtettem.....
Köszi.
www.smart-bus.hu