rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi.. én abban voltam, hogy független van elöl

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

zolee145
Mind az. Elvileg úgy van a szabályzat megalkotva, hogy próbálják megtartani a kamionok kamion mivoltát. Merev híd, laprugó, stb.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

merev elsõ hidasak a oxxo féle versenykamionok?

fene se gondolta volna

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

zolee145
Engem leginkább a fizika miatt érdekel. Az rF2 elég jól kezeli azt a helyzetet amikor csak mechanikai tapadás van, plusz érdekes dolog megcsinálni egy elsõ merev tengelyt, ha sikerül (a hátsó sima ûgy).

Mivel mi magyarok elég jók vagyunk mostanság a kamion versenyzésben, aggódhattál is... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Kezdtem aggódni, hogy nem lesz kamionos mód... <#zavart1><#banplz><#nezze><#eljen>
zolee145
Nagyszerû, pont arra gondoltam. Ezek szerint le is maradtam róla. 😄

Szabi
Tommy már csinálja Norbiék kamionját.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Olyan valoban nincs😄
zolee145
Konkrétan az az "autó" igazából kamion lenne, és az nincs a listában. 😊

Alexease
Ha csak a modellek kellenek, akkor az SRW (https://www.simraceway.com/cars) szerintem teljesen jo forras, nyers rF1 alap, van benne 100+ darab eleg jo😊 Linket es „hasznalati utasitast” tudok adni hozza;P
zolee145
Van olyan modellezõ, akinek lenne kedve rF2-höz autó modellt csinálni? Ha igen dobjon már egy pü-t. Köszi.

Alexease
Igen, ez a jo kerdes😊))))
Totti5
Mikor?😊 csiga lassúak😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
<#worship>

Alexease
ISI ugy nez ki beleerosit a tartalomba, ezek jo cucck:

ISI stated the following cars will be developed:
Eagle-Climax/Weslake Mk I (T1G)
Eagle Mk IV (Indy car)
Mercedes-Benz W196 (including the streamline body)
Mercedes 300 SLR
1984 Ayrton Senna Toleman TG184
2003 Bentley Speed 8
Howston G4 and G6 based on real life Lola T70 specifications
AC Cars 427 Cobra

Köszi, ma felraktam és tényleg jó.
Az új karival full grafika minden bekapcsolva 1080 felbontáson 40-50 fps Silverstone-ban. Lehet tudni valamit a másik megane modról?

Dietrich
ahhoz feltudod rakni az MSI Afterburner 2.3.1 progit és elég sok mindent kilehet vele iratni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
<#worship>
Igy sokkal jobb volt, mint az oszevagott, rovid promo video.
Ezek igazi gepeszkedos cuccok, es amellett halalosak is. Eppen tegnap volt Kaemmer-nek egyhosszabb irasa a Lotus 49-cel kapcsolatban.

Amugy ezeket jol meg lehet hajtani, itt a promo videoban csak karikaztak vele, kar lenne osszetorni oket😛

Meg mindig best of hang:

Ingy2
Kemény lehetett anno a virsli gumi <#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Ezt tavaly is megjátszotta a Mercedes Schumival és Barbival. Most meg Lajossal és Barbival.<#nyes>
b-type
Ezt neked nézni kell 😊

ha nem illesztené be, akkor link: laza a magyarázat az elején, de a rádió is...gearbox is terrible<#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Nah beújítottam egy hd 7950-est pár nap és megjön. Nem voltam elégedett a grafikával. A silverstoni pálya miatt vissza kellett butítanom a grafikát. Hát ha ez sem lesz elég akkor hülyét kapok.
Jah és jó a fizika élvezem nagyon, viszont a megane egy kicsit papírkönnyûnek tünik még mindig.

Na meg kérdés lesz a gépigénye.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

zolee145
Valószínûleg átjön. Ha más nem az elsõ köröknél biztosan, de szerintem késõbb is látszik, hogy természetes a látvány, vagy sem. Max versenyen nem az jár a fejedben, hogy hú de szép rázó, csak megpróbálod eltalálni. 😊

Igaz.

Kérdés, hogy verseny közben ez mennyire jön át 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

zolee145
Valahogy a régi pályákat jobban meg lehet csinálni. Egy új Tilke pálya még tv-ben is rettenetesen steril, szabályos, olyan mese grafikának tûnik. 😄
Viszont itt kopott fû, úthibák, stb... nagyon valóságosnak tûnik.

Elbaszta, sorry, szóval ez.

Hát ez a kép odabasz <#wow2>

zolee145
<#taps><#eljen>

Az új formula 2 frisités útán nekem a formula 2 betõltésekor fagyott...,levettem a frisitést és újra jó...valakinek van hasonló tapasztalata??
Nem egy fps gyilkos pálya. Sok ojjektum nincs rajta... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Alexease
Itt a megfejtes hozza😊
Autodromo di Mores Coming to rFactor 2

Szabi
"Build 256 went well. I think we will hold it and see what else we can get in." <#eljen>

Alexease
Pedig komplett ALMS versenyt mennek rajta, +30-an, GT es P1-es autokkal, ~50 sec egy kor, mennek rajta 200-at;DDDDDD
Most volt verseny😛

bardocz
Ezzel egyet kell hogy értsek.
Csak nem egészen értem a pálya-autó párosítást. Ehhez az autóhoz ez a pálya szerintem "kicsi". Ha pedig már ez a pálya van: az iRacinggel összehasonlítva elsõre csalódás.

bardocz
Legutóbb amikor néztem még nem volt, szóval neröhögjél! 😄D
Szabi
jéé? tényleeeg ? <#idiota>

bardocz
Van kipróbálható demo.
Alexease
Szabi
procit aida64-el írattam ki, fps-t fraps-al 😄

Ezeket a hudokat hogyan lehet elõhívni?(proci és fps kiírás)
Én már rég elfelejtettem.....
Köszi.

Nálam az volt a gond hogy nem is ment 3 mag. Lekapcsolt állapotban volt.

Nekem 25-30 fps van mindent maxra húzva 22 autóval. Nem változott semmi, hogy teljesítménycentrikusra állítottam. Azért köszi.

Szabi
nem egy mai darab már szegényke.. 😄

Ez inkább erõs gpu limit! 😊

www.smart-bus.hu

Szabi
nálam is unatkozik a proci, pedig mindig is a teljesítménycentrikus beállításon volt 😄