rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
autóbelsõ
megjelenés után is sok-sok liszenszelt ingyenes tartalmat akarnak kiadni
"Nulla tenaci invia est via"
Ezért is nem veszem meg. Nincs kedvem több tucat modot végigtúrni (mint az rf1-nél), mire egy normálisat találok. A normális, nem konvertált pálya meg ritka, mint a fehér holló. Inkább megvárom, amíg egy "új Simbinhez" nem kerül a motor.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Viszont az ISI-nél ha épp egy modellezõ nem modellez akkor pihen, vagy kávét fõz. 3-4 embernél ez belefér, 3-400-nál nem. Szóval ha csak a Grid2 lenne az egyetlen projekt hamar csõdbe mennének.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Codies:
- „fokokseg”: ~50db
- programozo: ~100db
- atrtist (palya, auto, GUI, sound ect.): ~100db
Kulso ceg (autok, palyak, modellek stb.) ~150db
400 emberrel szamolva, olcson (kulso ceg miatt), csak a ber havi 1600GBP/ember, az 640000 GBP/ho (~1000000$ vagy ~220000000 Ft 😛).
Te nem tudod elvállalni az országház renoválását, de tudsz ott munkát vállalni, a kettõ nem ugyanaz....
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az állami beruázásoknál gyakran a legvégén olyan cég áll mint kivitelezõ, akinek nincsenek meg az erõforrásai a munka profi kivitelezésére. Nem a kisválalkozóval vagy a munkással van a baj.
Codemastersnel biztos a vezerigazgato modellezget, texturazgat, a semmirevalo SMS ferraris fossnal meg biztos az alkalmazottak voltak a gyenge lancszemek....
A legjobb pelda Magyarorszag, ahol neha luxus penzekbol epitenek autopalyat, epuleteket es hidakat, a minoseget pedig nem kell bemutatni senkinek;D
Igaz, a befektetett penz nagyresze nem epul bele, hanem a magan vagyonokat gyarapitja;D
Amugy az alagut jo pelda, mivel az rF2 annyira profi es igenyes, hogy meg ott is esik az eso😄DDDDD OK, Monaco, lepusztult egy kornyek, valszeg beazik, foleg akkor, a 60-as evekben😛
Rf2-ben is lehetne szep dolgoket, hogyne, minap neztem valami Riezza kepeket, az is gyonyoru, pedig az meg gmotor2.
Meg az rF2-hoz is lehet brutal dolgokat csinalni, csak tucatnyi ember kellene 1-1 palyahoz, hogy osszehozzak.
Es bar nem sokat teszteltem, de extra latvanyos (izlesek es pofonok), es ahhoz kepest gyors.
Tippem szerint a tartalomszolgaltatos buliba akarnak becsatlakozni, valami hosszutavo projecttel.
Volt idõ mikor még én is feketén-fehéren láttam ezt a kérdést, de ma már rájöttem vannak színek is 😊
Azért csak hiányzik a csili-vili meg a sok "puccos" autó? <#ravasz1>#ravasz1>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A Grid2-nel, mar a bejelentesnel elarultak, hogy visszaternek az akciosabb jatekmenethez, mindent hanyagolnak (cockpit, komolyabb kezeles) ami hatraltatja a szaguldast es a zuzast;P
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Pedig az auto/palya/hangulat miatt en is elbohockodtam volna vele nehany napig.
Éjjel a tûzijáték hangja isteni ! 😊
Leginkább a Formula2 engine fájl érdekelne (kíváncsi vagyok hogyan mûködik a turbó), de a többi is.
Azt kaptam amire szamitottam. Profi, gyors az engine, meg a regi gepemen is max-on megy. Az rF2 high-on hatareset, a CARS, ami Codies-szeru engine-t szeretne, egyelore szinte hasznalhatatlan (>40fps), raadasul Low-ban, vagyis grafikaban, ami az erossege lenne, egyelore meg hatranyban is van (szinte rF1 szint😛).
Es a Grid2 szep, latvanyos, csicsa, persze ez szubjektiv es koncepcio kerdese, de profi amit kihoztak belole.
Az autok kezelese olyan amilyen, ahhoz a programhoz tokeletes. Inkabb arkad mint simcade😉 De legalabb nem buta.
Az autok, a hangulat, a latvany es a palyak miatt meg eldemoznek vele, de sajnos a koncepcio miatt szamomra ez kifejezetten idegesito: jatekmenet, menuk, pocogtettos menukezeles, agyrem nenustruktura stb. Konzolosnak gamepad-hez talan jo, de szimes szempontbol, meg kompromisszummal is 5 perc utan eretvagok magamon.
Nagyon bejön a játék, viszont egy dolgot nem tudok úgy állítani, mint az RFactor 1-ben: a plr-ben volt egy ilyen sor, hogy AI Tire model, amit ha egy 1.0-ra állítottál, akkor úgy kopott az AI gumija, mint neked, viszont ez a sor nincs most a plr-ben. Amkor átadom az AI-nak az irányítást és felgyorsítom az idõt (legyen akár 7x gumi kopás9 és vissza veszem az irányítást semmit nem kopott a gumi, de ha én megyek akkor viszont kopik. Hogy lehet beállítani, hogy az AI-nak is kopjon a gumi?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
valami ötlet ? 😄
10kor kezdene nemzetközi fun verseny és nem tudok kimenni se a pályára mert fullfekete minden xD
elkövettem azt a hibát hogy alttaboltam, majd pár percel késõbb már nem engedett vissza a játék, azóta már volt gépresi is de ugyanúgy fekete minden, állítottam grafikát és váltogattam a digitális kijelzõket is de semmi -.-"