19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ez regebbi, de akkoriban (:P) nem volt rossz: Monza_v120.rfcmp -
Köszi, ez a helyes megfejtés. :) -
Monzából melyik verzió az, amitől nem kapok instant sugárbanokádást? Ami van a formulás modban az szerintem tragédia. -
Elvileg a ModDev konyvtarban az RFM-nel kell a Track Filter-t atirni (csillagozni). -
A Mekit probaltam eloszor, az padlogazon tok egyenesben is keresztbe allt:) Nem kiporgott vay hasonlo, egyszeruen eltekeredett az egesz es elment a tapadas.
A Merci SLS "jo"volt, nem volt vele kulonodebb gondom (legalabbis a Mekihez kepest).
Ezeket igazabol csak megnezem, mukodik-e, aztan annyi. Rendesen tesztelni nincs idom. Ha lenne, valszeg a fele kuka:D Es ha meg ertenek is hozza, akkor valszeg a 80%-a kuka;DD -
Benne van egy Monza meg az ISI Silverstone. Monza működik Silverstone nem. -
Lehet hülye válasz, de nem simán átrakod az installed mappából? -
Eddig is vezethetetlen volt. Az URD mod használható egyedül, csak a PetraGTC féle verzióban jobbak a hangok. -
Afranc. Mindig elfelejtem hogyan kell beállítani a pályát, hogy dev módban is lehessen használni. :D Talán az rfm-be kell valamit beírni? -
Valóságban egy beállítással mennek végig, keréknyomás, szárny, kerékdőlés, széttartás amin változtatnak. Esőre meg lepuhítják pár kattintással. Egyszerűen többre nincs idő. -
Az rFactoros szemszöget jobb nem is említeni. Mikor utcai autós modnál nyekeregnek, hogy miért nem lehet állítani a váltót meg a futóművet akkor néha mosolyogni szoktam. :)
Pl a lentebb említett 997R-hez 3 rugó van, meg egy fajta lengéscsillapító, amin 16 lehetőség van. A lengéscsillapító okés, klikk, és annyi. Viszont ha nem vagy elégedett az adott rugóval akkor a csere komoly időket jelent. Játékban ez is csak egy klikk. Aztán jaj mégsem, az előző jobb volt. Játékban vissza klikk, a valóságban hajtépés a szerelőknek. Aztán ha az edzés végére már mindenki meg akarja verni a pilótát akkor ne csodálkozzon. :D -
Igen, ebbe én is beleástam magam, plusz ugye az OB-n kérdezgetek a Porsche-soktól. Valóban kicsi az állítási lehetőség. Nem szabad elfelejteni, hogy pl. egy kupás Suzukinál rFactoros szemszögből alig van állítási lehetőség, az a valóságban több órás művelet, hogy megváltoztasd a geometriát.
Az ilyen márkakupáknál az a fontos hogy a user-ek autózzanak, ne a beállításokkal szöszmötöljenek. -
540? :D 2012-es 997R-hez elég komoly Porsche Motorsportos anyagom van. Abban ehhez az autóhoz a hátsó stabrúdnál 32 - 65 N/mm-ig van állítási lehetőség. Nyilván a Mercinél sem dolgoznak ~10x vastagabb rudakkal. :)
Majd lehet ráuszítom erre a 997 R-re a brazil gyereket, de a következő projektje a 997 GT3 Cup, ehhez is vadásztam gyári anyagot. Érdekes, hogy a Cup-nál se a rugó, se a lengéscsillapító nem állítható, vagy cserélhető. Meg a váltó sem. Tulajdonképpen marha kevés állítási lehetőség van, és valszeg az alap setup mindenhova jó kiinduló pont, utána csak apróságokat kell/lehet állítgatni. -
Gratula és nem, negatív. Eleve a állíthatósági skála a felfüggesztésnél nagyon rossz (régen is az volt) de most romlott a helyzet. 540N/mm-es merevségű stab.rúddal bolygókat lehetne elpusztítani olyan kemény.
de a többi felfüggesztés beállítás is érdekes.
-
Ja igen, marha nagy büszkeség van :) -
ez most pozitív? -
Új fizika = életveszélyes a Merci (többit még nem próbáltam) szeretem ha túlkormányzott az autó de ez Jéééézus 

-
Petra ujra osszerakta a BES 2012-ot (uj modellek, uj fizika stb.), most autonkent toltheto, egyelore ennyi van belole.
Sajnos a cokpitek meg mindig erosen spratai kinezetuek, mondhajuk gagyi vagy igenytelen, de ez van:DDD
BES-2012-AMG-Mercedes-SLS-GT3_v150.rfcmp
BES-2012-BMW-Z4-GT3_v150.rfcmp
BES-2012-McLaren-MP412C-GT3_v150.rfcmp
BES-2012-Porsche-997R_v150.rfcmp
Ez meg elvetemulteknek, aki szeret "szenvedni":))) Kell hozza a gyari ISI Howston is, a hangokat hasznalja abbol. De akinek EZ kell, annak a Howston is tuti fent van, mert eleg jok (persze nem valami GT3 "sinauto" vagy ultra-openwheel utan:P).
Ferrari-F330P4-(Require-ISI-Howston)_v080.rfcmp -
ha tudok előtte gyakorolni, akkor szivesen jönnék holnap:)
regisztráció megvolt -
Holnap ez lesz. Nem ISI féle Megane, hanem WSGT. Szebb is, jobb is.
Előrejelzés. Eleinte eső, zápor, közepesen felhős, majd felszakadozik a felhőzet és kisüt a nap. 23-24 fokos kellemes tavaszias idő várható a nap vége felé. Javasoljuk rétegesen öltözködjetek.
Info»»»
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2014.10.21. 17:51:09 -
Najó, a probléma az új autóval lehet, mert egy kis rfm buherálással újra látható a korábbi két autó.
Viszont most először rFactor nevű játékban rendesen működik a rajt automata. :D Végre. Mondjuk ez azt jelenti, hogy mire belövöm majd az eltart egy kis ideig.
Szóval eddig beállítottad a fordulatot, majd ezen kívül mindegy mit állítottál, a végeredmény ugyanaz: az autó elindul, a kerék meg sem nyikkan, és a motort szépen fogja vissza az egész.
Most viszont a Merci úgy indult ahogy kell: beáll a fordulat a megfelelő számra, majd indul, szépen kipörgő kerékkel, majd vált amikor kell. Itt persze majd jön a finomhangolás, hogy annyira pörögjön ki a kerék amennyire kell. Nem a gumiégetés a cél, csak az, hogy ne fogja vissza a kipörgésgátló a kelleténél jobban a motort.
Mindegy, ezzel el lehet majd játszani, a lényeg, hogy már van értelme játszani vele. Ez tetszik. -
Értem köszi. -
Külön letöltöd. -
Ja értem. Akkor úgy már más a helyzet. Tényleg nekem meg a Developert nem lehet megnyitni. Pedig lifetime csomagot vettem. Azt hogy lehet megnyitni? -
A Data/DevKit/rFm vagy hasonlo helyen, a mod azonositon kell valamit atirni, csillagozni vagy hasonlo. Itt bent nincs rF2-om, csak tippelek;) -
Az alap nekem is megy, meg a dev rész is, de csak az rtainer van benne. Van 3 készülő félben lévő autó, és azok nem jelennek meg. -
Én nem tököltem vele annyit, mint te. Nekem így van fent: Data (D:) rFactor2. Nem kell külön könyvtár meg ilyenek... Tökéletesen működik.
Utoljára szerkesztette: Scarry, 2014.10.21. 15:26:59 -
Felraktam a 860-as alapot, meg a 860-as devkit-et vagy mit, és a mod autók nem jelennek meg ha elindítom a developer részt. Van benne 2 régebben készült autó, meg egy amit 2 napja raktam bele, de az előző verzióval hibát jelzett. Gondoltam újabb program verzióval készült.
Mi lehet a baj? Hol rontottam el? -
Csak 1 telepito verzio letezik, abban van mindket verzio. Az rF2-ot alapbol 2 kulon konyvtarba erdemes telepiteni, ugy is irja ki (rFactor2 Core es rFactor2 Data). Valszeg meg mindig a ProgramFilesX86 az alap telepites (a telepito szoftver miatt), az lehet a kavaras, de azt kerulni kell. Erdemes inakbb egy kulso game konyvtarba tenni, az korabbi ket alkonyvtarba. -
Valamit nem értek: elvileg 64 bites az rF2. Most leszedtem a legújabb verziót, de az x86-os mappába akarja telepíteni. Másik verziót kéne leszednem, vagy hol a hiba a képen? -
végre volt egy fél órám kipróbálni pár dolgot, nagyon szimpi! :D
főleg, hogy az AC egyre inkább a nagyközönségnek szól :S -
Köszi, hogy felraktad.
AC-s Spa-t kellene átpakolni rF2-be.
-
-
RaceRfactor_Hockenheim_2014_v10.rfcmp
RaceRfactor_Hungaroring_2013_v10.rfcmp
RaceRfactor_Silverstone_2013_v10.rfcmp
Ez is "csak" konvert, nem tutom mennyire szar (multkor volt rola ertekezes:P), de legalabb egy "csaladba" tartozik (RaceRfactor), valszeg jol mukodik.
-
felső menüben van GY.I.K.
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2014.10.20. 11:01:34 -
Igen, full teloltesi lehetoseg nincs. De igazabol ez is az egyik lenyege, csak azt szeded es olyat epitesza ami neked kell. A ModManager-ben egyszerre is lehet installni az osszeset, ki kell jelolni mindet, jobb gomb es install. -
igen :-/ -
letölteni pedig akkor mindent egyenként ami kell ugye? -
oh... köszi! :) -
Ikszeld be valahol benne, hogy a componentseket is lássa.