rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,
Szerintetek ha lecserélném az i3 2120-as procimat egy i5 2400-ra gyorsulna a progi? Egyáltalán kihasználja a 4 magot?
Amúgy a szerveres get mod nekem se nagyon mûködött, sokat nem talált.Inkább összehalásztam és a mod manager-rel raktam fel.

szerintem a mod készítõk bénéznak, official fórumon volt errõl, hogy a vmod-ot amit csinál bele kéne tenni hogy leszedje rendesen amiket kell (ez lehet lassú, ha ugye komplett autót/pályát/akármit kell lehúzni

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Az FFB-t az utobbi idoben en is gyengecskenek talaltam, legalabbis kozepen. Igy feljebb vettem az erzekenyseget, nekem ugy jobb😄DD

Steering torque sensitivity="1.50000"
Alexease
A modolas miatt az rF sose arrol volt hires, hogy barmikor, konnyen, gyorsan hasznalhato public szerverek lettek volna hozza😉

Ezzel a mod manager resszel az ISI jot akart, elvileg mukodhetne is (leszedi a modot, ha nincs hozza tartalom akkor azt is), de meg sem😉

Hogy az ISI benazik vagy a „mod keszitok” kavarnak el valamit, azt nem tudom.
Hát gyerekek megmondom én mi van: Ez az egész modolós hulladék akkora egy f*s amekkorát még európa nem b*szott.

Letöltök vagy 9giga szemetet fel installálom meg minden. Bemegyek szerver listába, nulla darab van ami mûködnek. Mondom semmi gond Get mod. Le is tölt minden sz*rt kiírja succes meg minden. Mondom fantastisztikus akkor játszunk. Persze nem jó. Nézem Valami merci rsl vagy lrs vagy mi kell neki. Nézem ott van a mod managerbe installed, meg ez a fos is kiírta már rá hogy succes, de nem jó!!!!!!!

Én mondom, fos ez ahogy van. ráadásul ffb is szarabb lett mint az elõzõ verziókban

(vagy én vagyok a balf*sz)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Szabi
hangulatos mezõny.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
nem egy Assetto Corsa kidolgozás... de bõven elég szerintem 😄

najó... a kormányra illene egy szebb textúra.... 😄D

bár az elsõ dolgom kikapcsolni a kormányt és kiülni a szélvédõre 😄

van pár apróbb textúra és illesztési hiba, de szerintem a modell szép 😊

hullámvasút.. 😊

Szabi

thx

Szabi
Tommy78 szépen halad 😊

lac coo
😊 Az ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ez valami algas hamburger? 😊<#idiota>
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
az hagyján, de még a hivatalos fórum is behalt.. 😄

Alexease
Latod, ezert nem keszul ehhez a programhoz semmi, mert telhetetlenek az emberek😄<#idiota><#zavart1><#banplz>
ZX Spectrum version? <#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Szabi
amúgy nem vészes konvert.. csak az aszfalt lehetne kicsit világosabb <#zavart1>

Alexease
Jol visszaolvastam mar megint;DDDD<#idiota><#zavart1>
Szabi
ma még nem volt... ja várjunk... de... <#idiota>

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Szabi

Szabi
Nincs valami olyan csomag amiben minden jóság benne van? Tehát egy darab zip file valahol az összes jobb moddal?

isi fórumon volt erre valami megldás, valami másik exe kell, tim wheatley (vagy hogy írja) linkelte

Szabi
minden rf indításnál kéri a mélcímet és a jelszót... <#levele>

igen, mert aki elkészíti azt az adott mod-ot ami a szerón megy, nem állítja be, hogy le lehessen tölteni ami kell

egyszerû hanyagság

Van elvileg ilyen bent mikor nem tudsz belépni mert hiányzik valami.
Csak szart se ér.....

Nincs valami olyan cumó ami magától letölt nekem minden modot (nem érdekel ha 2 napig tölt) és fel is installál? Tele a tököm, hogy be akarok lépni valami public szeróra és egyikre sem bírok mert min. 5 dolog hiányzik ennek a f*snak.

Nem tudom elképzelni, hogy erre nem tudtak volna valami megoldást találni ISIék.

mcmoha
A "Purchase" fülön a "Forgot Password"- ot használd. Küldenek másikat. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Szabi
elfelejtette a játék a mélcímemet és a jelszavamat... viszont a gond az hogy én is... :'DD

szerk: meeegvan... 10perce rossz mélcímmel próbálok belépni.. :'DDDD

Szabi
na készül újabb zöldpokol konvert... ez nem szép, de legalább talán elkészül.. 😄

Alexease
Szakado esoben lementett realroad, betoltve meleg, szaraz idohoz😊
Nagyon jo buli, a napsuteses idoben (bar megint nagyon estet valasztottam, Palm beach-en koran nyugszik a nap😄DDD) kezdesnek total vizes aszfalt, meg 2-3. fokozatban is kiprorognek a kerekek, aztan 5-6 kor utan mar tisztul az idealis iv, egyre batrabban lehet nyomni neki. Csak vigyazni kell az ivek mellett mert trefas lesz a fektav vagy kigyorsitas😄

A tukrozodest nem nagyon birja a gepem, de low/med beallitason nem olyan veszes, vallalhato kinezet😉

Lehet volt közben pár betét futam ahol mégjobban felgumizták 😊

Én olyanban nagyon benne lennék, hogy versenyhétvége limitált gumi darabszámmal plusz ez a felgumizódós okosság.

Ha már gumizódás:

Alexease
Az rF2-ben egyelore nem neztem az onboard allitasi lehetosegeket, de az iR-ben az a masik ami kifejezetten elvezetes, hogy pl. az „uj” Lotus-nal, ahogy telnek a korok, melegszik a gumi (ott a palyta meg statikus) a hivatalosan is allithato onboard beallitasokon (fekero, elso-hatso anti-rollbar) utana lehet menni es eleg jol erezni.

Es iR-ben van vagy 50 fele onboard allitasi lehetoseg, persze autonkent erosen valtozo, de a komolyabb autoknal mar eleg huzos, ahhoz eselyem sincs, azt ki is kellene tudni autozni😉
Alexease
Elofordulhat, hogy a felgumizott latvanyon kivul, a prac/qual/race reszeken aranyosan emel a tapdason is. Amivel igazabol nincs is gond. De a palya hofok is sokat szamit, es allitolag a felhoarnyekokat is beleszamolja.

De osszessegeben tetszik a dolog. En foleg a regi formulakkal megyek, es kifejezetten elvezem, hogy az elso kor utan, folyamatosan valtozik az erzes a palya, a gumizodas, a setup es a megtett korok alapjan az auto gumija miatt.

Es az is eleg jo, hogy a full felgumitt es meleg palyan nem sinauto lesz belole, hanem inkabb tulkormanyzott, es a hateulja fog elmaszni es/vagy az egyensuly hatratolodni es/vagy hatul csavarodni.
b-type
Nem tudom, fura, Putnam/síkán ....elvileg uazon felgumizott pályán ,qual-ra továbblépve több mint 1 másodpercet gyorsult a köröm, 30 kört beletettem gyakorláson és 1:22 közepénél állt meg, aztán Qual-ra lépve az 1:20-s idõ sem tûnt elérhetetlennek, és 1:21.1-t mért a 2. körömre.
30 kör alatt elvileg már a gyakorláson maxra gumiztam sztem, és volt 5 AI mellé.
Ezért tippeltem hogy a progi is emel szezonon belüli léptetésénél.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Mivel 10 eve az NR2003-ban is mukodott a dolog, valszeg mar ebben is mukodnie kell, hogy befolyasolja a motorokat a homerseklet es a paratartalom. Nem probaltam.

A gumizodas valoban gyorsnak tunik, foleg sok versenyzovel, de talan/valszeg allithato lesz.
Alexease
Online tapasztalatom nekem sincs az rF2-vel, de offline folyamatosan menti a palya gumizodasat (akkor valszeg online is a szerverre). Ujra betoltve az autosave reszt huzza be es/vagy az is valaszthato az elmentettek kozul.

De ha online nyomjak, a gyakorlastol szamolva tiszta/poros palyarol, akkor a prac/qual vegen lehet manualisan is menteni a beallitasokat egyedi nevvel.

En eleve le szoktam menteni magamnak minden palyahoz egy total felgumizott aszfaltyot is😊 Amit sokszor a teszt miatt, legyartatok az AI-val (10-20 ai betolt, idogyorsitas, aztan had menjenek😄).

Erdemes kiprobalni (ha meg mukodik) hogy az esos korok utan lementett realroad-ot, ujra betoltve a palyat, de mar tiszta es napos idoben, behuzni az ala. Olyan, mint ha nagy zapor utan lett volna a palya, tiszta idoben, de meg vizes aszfalttal, ami gyorsan szarad😄 Korbe menni is erdekes😊
zolee145
Szerintem a gumizódás jelenleg még túl gyors. Egy szerveren fent van 10-15 ember pár kör alatt felgumizzák. Onnantól nem javul, csak a hõmérséklet befolyásolja a tapadást, meg a gumik állapota.
Viszont azt nem tudom, hogy a hõmérséklet a motorerõt is módosítja-e, vagy sem?

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

b-type
igen, nincs tapasztalatom azzal hogy szerveren hogy indítható a cucc, de a érintetlen pályát indítani qual-ra, vagy akár versenyre nem jó az biztos és nem is életszerû.
Egy hétvégét futtatva lenne jó, mert akkor a progi úgy hagyja a pályát, azaz folyamatosan javul. köridõben is sztem közel 10 másodperces különbség van egy tiszta és egy felgumizott pálya között, pályától függõen.

Inkább az bonyolítja meg, hogy teljesen más beállítások gyorsak egy 'poros' pályán, és más beállítások gyorsak egy felgumizott pályán, ez érinti a fékeket, a váltót és talán legnagyobb mértékben a differenciálmû beállításait. Ezért gondolom hogy elmentett pályák lesznek, teszem azt pénteki szabadedzésre poros, szombati idõmérõre egy részben felgumizott és versenyre egy fullosan felgumizott pálya betöltése az életszerû.
...valaki nézte már hogy a progi ad-e plusz tapadást egy hétvégén belül a gumizás mértékétõl függetlenül? Mert olyan érzésem volt hogy egy hétvégét nyomva, a gyakorlást végigkörözve, és qual-ra átlépve gyorsult volna a pálya. A gyakorlás végén Putnam sikános verzióján mentem 1:22 közepét, qual-n meg már az elsõ körben mínuszos volt az idõ elég rendesen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Az rF2-re akkor fognak tomegesen atvandorolni, ha meg lesz hozza az osszes divatos (foleg F1) konvertalt tartalom😉
Az rF1-ben ahogy elnezem, az utobbi idokben nagyreszt a light ligak futnak, valszeg azoknak lesz a taptalaja. Gondolom foleg warezben, szetbarkacsolt modokkal.

Az rF2-be max a latvany miatt fognak atjonni, de teljesen kiheret rF2 tulajdonsagokkal.

Az rF2-ben valszeg tized annyi liga lesz, es meg kevesebb akik komolyan nyomjak. Mindenki ilyenre vagyott (full dinamika), de igazan kihasznalva, ez mar nagyon durva odafigyelest es felkeszulset igenyel.

A napszak, a valtozo, dinamikus, veletlenszeru idoaras, a folyamatosan gumizodo aszfalt, foleg ha ezek hivatalos gyakorlo, idomero es verseny szerveren vannak beallitva es elmentve, azokon kell futni, mar tul mutatnak a fun-race fogalman;D

Ez igazabol egy eleg sulyos kombo, mert sokan szimezni akarnak, ilyen korulmenyekkel, de kozben a kikapcsolodas es az eredmenyesseg az elsodleges, ami igy mar ez erosen kompromisszum jellegu.
zolee145
Szerintem a komolyabb ligák pont használni fogják az összes dolgot amit tud az rF2, így van értelme. Sõt, ez talán hosszabb távon el is riasztja az elsõ kanyarban mindenkit letaroló embereket. Ami rF1-ben 10-bõl 5-ször bejött az rF2-ben 10-bõl 11-szer tarolás lesz majd. 😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

b-type
Nem tudom liga szinten hogy fog mûködni, talán elmentett pályák lesznek.
De offline a pályát elkezdtem a Camaro-t vezetve nyitott difi-vel, azzal volt a jobb, és a felgumizott pályán pedig már zárt difire vándorolt a beállításom, ezt nem tudom mennyire lehet bevinni egy liga életébe, vagy ki akarja.
Ezért gondolom hogy elmentett pályák lesznek, és így ez a része elvész sztem.
De még akkor is ott van az hogy lemenni, leesni a jól tapadó ívrõl nagyon veszélyes, másodperceket lehet bukni, ha egyáltalán pályán marad a játékos. Tehát hogy egy liga hogy fog megbirkózni az elsõ kanyaros problémával, azt nem tudom 😊))
A hobby ligák sztem maradjanak rF1-n, mert gyengébb tapadású pályarészen egy bombát bepróbálni az elsõ kanyarban, az látványos videót jósol..

<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

b-type
Croft, Putnam és Poznan van bent nálam a gyáriakon kívül,..és persze kellett a HunRing is, de az messze van minõségben ezektõl.
kocsiban csak a gyáriak, és már kerek a játék.
A felgumizódó pálya teljesen más érzést hoz a szimezésbe, nem egyszerû az elõzés...teszem azt 3-4 másodperc a tempóelõnyöm az AI-val szemben, és kifékezésnél lemegyek a 'poros', nem felgumizott részre...hááát nem biztos hogy pályán tartom.
Rengeteget javul minden, az autó viselkedése, az élmény és persze a köridõ ahogy használódik a pálya.

Elindítom az rF1-t is, mert van pár nagy kedvenc pályám, de igazából csak alig várom hogy megfelelõ minõségben átkerüljenek.
Ez a Camaro pl. kifejezetten jó, és ahogy feljavul a tapadás a pályán, úgy lesz egyre jobb és bátrabb a menet.
Egy teljesen új szín a szimezésben, amíg nem volt nem hiányzott, de most hogy változik a tapadás....nehéz lekattanni róla <#eljen>

b-type
sztem nem...igazából az rF1-nél sem teljesen értettem hogy miért nem jók az alap autók és pályák, minõségben szvsz a mai napig a legjobbak közt vannak.
..és sztem az rF2-ben is van használható kasztnis és Ow valamint pálya is.
Ez a Camaro is ami jött, teljesen jó, szép is, jó is...a belsõ nézet meg pláne jó.

SirAlo
Nem lenne rossz ez a szimulator csak amig minden liga meg mindig rf1-el fut addig szerintem folosleges megvenni az rf2-ot, pedig en mar szivesen valtanek rf1-rol

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Szabi
frissítették a hivatalos oldalt, szerintem nagyon jó lett az új dizájn, a letöltések meg kaptak infós oldalt 😊

itt meg egy "új" járgány 😄