19779
  • lac coo
    Fasza lett, tetszik, hogy ugyan néha letúrja magát az eleje, de azért kis korrigálásra meg is találja ahelyét agumi, nem kell 10 másodpercig lassítnai mint AC-ban. :)
    hiába, a gumi az itt világbajnok .
  • lac coo
    Hogy Úszom meg a legkevesebb nyomkodással, újra állítgatással a telepítést ?
  • lac coo
    Na akkor csak letoltom este ! :)
  • cselt
    Nem nagyon szeretem az elsőkerekes kocsikat, de ez a Clio nagyon frankó lett.
  • simcompany
    nagyon jó az új build, a Clio sokkal reálisabban mozog mint előtte. ez az új Slovakiaring is nagyon jó!

• Alexease
    Ezek nagyturaautok, nem biztos hog ytetszene:) Bar az utobbi idoben nagyon rakaptak a nagyobb szornyekre is:P
    A letoltesek kozott ott van a 2 gyari GSC auto, hasonloak mint ezek, csak egy Chevy meg egy Peugeott (bar azok csak kasztnk, ezek igazabol "stockcar"-ok).
  • lac coo
    Na, ez johetne bizony ! :))
  • Szabi #8814
    na ez jöhetne ide is :D
  • simcompany
    pöpecűl néz ki
  • Alexease
    RaceRfactor_Singapur_2013_v101.rfcmp

NevaRing_v090.rfcmp

• simcompany

info itt »»»
  • Ingy2
    Nemtom, de remélem kialakul valami mert ez így nem jó.
  • lac coo
    No de miért nem lépik ezt meg ?
    ennyi év után csak látszik ,hogy ez már így marad, nem akarnak az emberek ezért fizetni. Meg aztán a tartalom se valami acélos, simán fizetne mindenki egy -egy jobb cuccért.
    Minden téren csak nyernének vele .....
  • Ingy2
    Négy volna egy mondatban már adóköteles

Azon csodálkoznak, hogy a játék valamennyire fogy de online nem játszik senki. Na ők szó szerint kivetették a netadót , tényleg jobb lett volna fizetős tartalomként kiadni pl. teljes versenysorozatokat, az URD-ért is kiadtam pénzt mert minőségi a cucc.
  • Alexease
    Nekem az rF2 tartalmaval semmi gondom nincs, mar a gyari tartalmakkal is boven ellennek. Egyszeruen idom nincs ra.
    Persze azert neha egy 24-perces 24-oras random idojarasos AI race vagy egy feloras random idojarasos "idomero" korozgetes belefer;P

Ha nem barmoltak volna el az elejen, es nem lett volna ez a dragabb online-moka (inkabb adtak volna fizetos tartalomat levedve), talan beindulhatott volna itt is valami rendszeres esti FUN, amivel valami tortenes is lenne.
  • Alexease
    De legalabb meg nem adoztatsz:)
  • Ingy2
    Rf2-ből tényleg csak egy normális Nord hiányzik, nameg ha valaki a Transfargarasan-t (vagy hogyanisejtik) megcsinálná pőpec grafikával az is kibeba ütős hegyi pálya. Végén bepöccenek és csinálok egy Visegrád Uphill-t. Igérgetni már politikusokat megszégyenítő módon tudok.
  • Alexease
    Lazan betoltheto barmi az AC-bol. Ezen is latszik, hogy kicsiot beallt a modolas, mert bar palyaban verszegeny az AC (de azert lenne mit attenni:P), de azert vannak ott eleg jo auto modellek.
  • lac coo
    Max-ba be lehet varázsolni, akkor gondolom tudnak . Szkennelt nordot nem fogja kihagyni senki :))
  • Ingy2
    Onnét tudnak capcarázni? Avagy már szedtek ki AC-ból valamit?
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2014.11.02. 23:00:57
  • Alexease
    Majd az AC-bol:P
  • zolee145
    Ez rF1. rF2-ben mégjobb lenne ez a kocsi. :)
  • Ingy2
    rf2 es nordon ne akarj ugyanolyan időt futni sok köze nincs a valósághoz, kéne egy gt6 konvert
  • zolee145
    Egy kis OFF, de azért nem nagyon.

Már nagyon régóta, szinte a kezdetektől van Porsche Cayman S a Shift Street modban. Abban a hitben voltam, hogy egészen jól sikerült. Ma kaptam egy Boxster S-t, ami gyakorlatilag a Cayman kabrió verziója. Persze a két autó közt eltelt pár év, kitaláltam pár új dolgot. A legfontosabb, hogy utcai autónál kicsit újragondoltam az aero részt (tulajdonképpen alig kap valamiféle leszorító erőt az autó), és kitaláltam hogyan lehetne a valósághoz mégközelebb álló McPherson felfüggesztést csinálni. Ez utóbbi a Boxsternél elég fontos, ugyanis elöl - hátul az van benne, igaz a hátsó kicsit trükkösebb mint az első.
    Na lényeg ami a lényeg, hogy 8.28-at megyek a Nordon (2 kört mentem eddig), ami 10mp-cel rosszabb mint amit a valóságban futottak ott ezzel az autóval, de maga a viselkedés a lényeg. Szinte sinen megy, miközben érezni, hogy ez nem valami eltúlzott aero, vagy gumi, hanem puszta mechanikai tapadás, meg persze egyensúly. Oké, forszírozott tempónál, vagy elmért féktávnál kicsit ficánkol, és gázzal is "meg lehet erőszakolni", de szinte bármit meg lehet fogni.

OFF vége.
  • Alexease
    Azt a bugot most is javitottakl, vagyis a listaban benne volt, de ugy nez ki meg mindig nem jott ossze;)
    Sajnos a sok warez miatt kavarnak, vedekeznek, csak kicsit benaznak:P
  • Szabi #8796
    és lejárt liszenszel tényleg nem lehet frissíteni, grat ISI...
  • hqx
    AC-re is kellene.
  • simcompany
    Igen, jól
  • Alexease
    GSC Kyalami preview, ami remelhetoleg varhato rF2-re is:)

• Adam Jonas
    Ugye jól tudom, hogy jelenleg dedicated szervert sem lehet indítani 64 bites oprendszer nélkül?
  • Scarry
    Demóval nem lehet használni modokat és nem frissíti magát.
  • hqx
    A demót meddig lehet használni? Modok használhatóak vele? Az új demó érkezésekor a régit le kell uninstallálni, vagy frissíti magát?
    Láttam a Downloads szekcióban free tartalmakat. Azokat lehet használni a demóval?
  • bardocz
    Legutóbb amikor próbáltam a demo-t még csak Vette meg lime rock park volt benne.
  • Scarry
  • simcompany
    880-as build. Ami nagyon fontos, több autó a demóban.

http://rfactor.net/web/2014/10/31/rfactor-2-build-880-now-available/
  • Alexease
    isi-announces-atlanta-motorsports-park-for-rfactor-2/

• Adam Jonas
    Frissíteni meg akkor is tudod a launcherbol az augusztusi build ota, hogyha nincs Online elofizud (ezt meg eppen ki tudtuk sírni az ISI-nel).
  • Adam Jonas
    Köszi, valszeg azota is csak azt VGA-t nezegetnem egymagaba :D
  • simcompany
    Nem így van.

A meghosszabbítás teljes értékű, 12 dollár per év.

Nem kell aktiválni az rF2-t.
  • Tegucigalpa
    Egy kis javítás az rF2 GYIK-hez:

"A vásárlás többféle képen lehetséges:
    1. éves előfizetés (43,99 dollár) + évente 12 dollár a meghosszabbítás
    2. életre szóló licensz (84,99 dollár)"

Érdemes lenne kifejteni, hogy a 44 dolláros csomag teljes értékű egy évig. A meghosszabbítás nem a teljes játék használatára vonatkozik. Egy év után az online meccsek lehetősége, és az egy gombnyomásos frissítés lehetősége tűnik el. Ennek a meghosszabbítása kerül 12 dolcsiba. A játék továbbra is használható marad offline, és frissíthető kézileg.

A másik:

"A játék megvásárlásával bármennyiszer telepíthetsz, bármennyi gépre, de az adott licensz egyidejűleg csak egy gépen futtatható."
    --- Sajnos nem, az rfactor.net-en ez olvasható: "To activate on new machines, visit the purchase tab. We have a soft limit of 5 activations per purchase." Szóval 5x újraaktiválható, utána emailt kell dobni Timnek.
    Utoljára szerkesztette: Tegucigalpa, 2014.10.30. 12:38:49