19779
  • Adam Jonas
    LM GTE

Régen volt jelentősége, amíg Le Mans-ba mentek GT1-es és GT2-es gépek is, amióta előbbi kihalt, már csak utóbbi maradt meg - és gyorsan át is keresztelték GTE-re.
  • maffioso
    Azt hittem a GT2-es osztály gyorsabb. Mindenesetre beszúrom a videómat, hátha érdekel valakit.
  • Adam Jonas
    Őszinte leszek: nagggyon gondolkodom rajta, hogy a RACE 07-es gépeket át kéne konvertálni rF2-re :D
  • Adam Jonas
    Az URD-s gépek a GTE kategóriába tartoznak, akárcsak a gyári Corvette GT2.
  • maffioso
    Jól dolgozik. Remélem a fizikán is csiszol kicsit és fasza lesz. Az URD mod szerintem nagyon klafa csak kevés a skin és a modell, de grafikára és fizikára hibátlan. Illetve nem tudom egy GT3 autó viselkedése a BES vagy az URD modhoz áll-e közelebb, de az URD szimpatikusabb. A hangok mondjuk a BES-ben jobbak szerintem. Csináltam két 12 körös futamot és nagyon élveztem. Nem vagyok pro, és már a régi sem, kicsit berozsdásodtam, így Silverstone-ban 100%-os AI-val pont elég kihívás volt. Kvalin nem tudtam 15. helynél előrébb végezni, versenyen 2 másodperccel gyorsabb voltam, gyakorlatilag 1-2 századdal az én köröm volt a leggyorsabb. Viszont csata végig, nagyon fasza.
  • Szabi #8536
    majd RaceRoomból kell átrakni a WTCC-s gépeket... :D
  • Adam Jonas
    Alakul a túraautó mezőny rF2-re, PetraGTC már a Focus-t csinálja ;)
  • maffioso
    Ezúton is köszönöm a "névtelen" felajánlónak. :) Rendes tőle, hogy a mai világban még valaki tud önzetlen lenni, még ha csak ilyen kis aprósággal spórol a többieknek.
  • simcompany
  • lac coo
  • Alexease
    A "sajat gyujtemenyes" MOD tarhely megtelt (11GB :P), es boviteni is maceras/draga;) Elkezdetem "atkoltoztetni" mashova a cuccokat, ami sajnos nem ilyen weboldalba integralhato cucc, de elvileg korlatlan. Kulon lesz az auto es a palya resz.

Az autoknal egyelore 3db van fent (majd folyamatosan megy a tobbi is): Abarth 500 v1.1, az Enfurance modbol az Audi R18 v1.1, es egy nevtelen felajanlotol, ajandekba a kozossegnek, a fizetos EnduranceRacingX EGT modja (v1.8).

rF2 CARS

rF2 TRACKS
  • nyuny01 #8530
    Emerico a jövőheti Rf2 FunRace Szombaton lesz megtartva?
  • maffioso
    Na ez egy helyes ötlet :D Bár a topgear tesztpálya engem hidegen hagy, nem látok benne fantáziát.
  • Szabi #8528
    NSX + Top Gear pálya
  • Adam Jonas
    Kimondhatatlan nevű holland modderünk videója, amiben válaszol pár kérdésre, és ami a legfontosabb, hogy rögtön a videó elején tisztázza, hogyan kéne a nevét kiejteni. :D

Másik: 17:40-nél felbukkan egy ismerős arc
  • maffioso
    Az viszont fizetős nem? Nincs kedvem most tartalmat vásárolni.
  • Adam Jonas
    Igen, sajnos ez ennek a modnak elég nagy hibája. Nyáron volt egy fun, ott is mindannyian ezzel küszködtünk. Helyette próbáld ki az EGT modot, az stabilabb sokkal.
  • maffioso
    A BES Mod-ot használja valaki? Lehet csak én vagyok finnyás, de kanyarbejáratkor kurvára túlkormányzott mindegyik autó és emiatt nem valami kellemes vezetni, pedig a hangok és a felhozatal kiváló. Esetleg még a grafikán javíthatnának.
  • Alexease
  • simcompany
    elkezdtem csinálni egy rF2 GYIK-ot. Mindig mikor valami újjal találkozom ide berakom.
    rf2 gyik
  • simcompany
    Már az összes elfogyott.

Közben időpont változás.

Utoljára szerkesztette: simcompany, 2014.09.22. 11:12:59
  • oneal1
    van esetleg valami akció ?:)

én most gondolkodom a vásárláson
  • Szabi #8519
    MAK-ék csinálhatnak 991 kupát :O

(de valószínű ezt se adhatják ki nekünk egyhamar :S)
  • Scarry
    Maradt még esetleg egy felesleges lifetime csomag? Ha igen, akkor priviben megbeszéljük.
  • simcompany
    változás. nem szerdán, hanem CSÜTÖRTÖKÖN lesz a funrace.
  • Adam Jonas
    Várható akkor ilyen hétközi fun futam?
  • Szabi #8515
  • simcompany
    van template a kocsikhoz :D
  • Szabi #8513
    brutálisan sok járgány van a Car Town játékban, és sok festés is van hozzájuk, na meg neten is van még egy csomó festés, szóval lenne bőven mit áthozni :D

szerk: jé, most nézem hogy már megszűnt a játék, viszont az autólista mégdurvább mint gondoltam.. csak Ferrariból van több mint 40 autó.. o.0
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.21. 16:35:36
  • simcompany
    igen, egyenfizika, lesz még egy pár autó
  • Szabi #8511
    egyen fizika van ? :)

mert akkor remélem lesz fagyiskocsi is :DD
  • zolee145
    Ez nagyon kész...
  • lac coo
  • simcompany
    Tegnapi ökörködés, egyébként jó vezetni az autókat. Egy kínai (vagy japán?) srác csinálta a modeleket, én a fizikát. Most beszélem rá, csinálja meg rF2-re is :)

• Alexease
    Ez gyors volt;)
  • simcompany
    Nem is baj, megléptem amit már rég kellett volna, mostmár Win7 64bit-es a SIMCO szerver
  • Alexease
    Nem tudom. Az rF2 forumon erdemes korbenezni, hogy mivel milyenek a tapasztalatok.
  • simcompany
    Jesz, közben én is rájöttem. Mi a legjobb szerver futtatásához most?
  • Alexease
    "Dropped support for Windows XP and Windows Server 2003..."
    Mar az elozo update-nel is emlegettek, hogy a 64bit-es atallas miatt, nem fognak/tudnak majd tamogatni egy-ket rendszert.
  • simcompany
    Az létezik, hogy az új build már nem fut Windows Server 2003 SP2 op rendszeren? Nem tudok hostingolni :(