19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
LM GTE
Régen volt jelentősége, amíg Le Mans-ba mentek GT1-es és GT2-es gépek is, amióta előbbi kihalt, már csak utóbbi maradt meg - és gyorsan át is keresztelték GTE-re. -
Azt hittem a GT2-es osztály gyorsabb. Mindenesetre beszúrom a videómat, hátha érdekel valakit.
-
Őszinte leszek: nagggyon gondolkodom rajta, hogy a RACE 07-es gépeket át kéne konvertálni rF2-re :D -
Az URD-s gépek a GTE kategóriába tartoznak, akárcsak a gyári Corvette GT2. -
Jól dolgozik. Remélem a fizikán is csiszol kicsit és fasza lesz. Az URD mod szerintem nagyon klafa csak kevés a skin és a modell, de grafikára és fizikára hibátlan. Illetve nem tudom egy GT3 autó viselkedése a BES vagy az URD modhoz áll-e közelebb, de az URD szimpatikusabb. A hangok mondjuk a BES-ben jobbak szerintem. Csináltam két 12 körös futamot és nagyon élveztem. Nem vagyok pro, és már a régi sem, kicsit berozsdásodtam, így Silverstone-ban 100%-os AI-val pont elég kihívás volt. Kvalin nem tudtam 15. helynél előrébb végezni, versenyen 2 másodperccel gyorsabb voltam, gyakorlatilag 1-2 századdal az én köröm volt a leggyorsabb. Viszont csata végig, nagyon fasza. -
majd RaceRoomból kell átrakni a WTCC-s gépeket... :D -
Alakul a túraautó mezőny rF2-re, PetraGTC már a Focus-t csinálja ;) -
Ezúton is köszönöm a "névtelen" felajánlónak. :) Rendes tőle, hogy a mai világban még valaki tud önzetlen lenni, még ha csak ilyen kis aprósággal spórol a többieknek. -
-
-
A "sajat gyujtemenyes" MOD tarhely megtelt (11GB :P), es boviteni is maceras/draga;) Elkezdetem "atkoltoztetni" mashova a cuccokat, ami sajnos nem ilyen weboldalba integralhato cucc, de elvileg korlatlan. Kulon lesz az auto es a palya resz.
Az autoknal egyelore 3db van fent (majd folyamatosan megy a tobbi is): Abarth 500 v1.1, az Enfurance modbol az Audi R18 v1.1, es egy nevtelen felajanlotol, ajandekba a kozossegnek, a fizetos EnduranceRacingX EGT modja (v1.8).
rF2 CARS
rF2 TRACKS -
Emerico a jövőheti Rf2 FunRace Szombaton lesz megtartva? -
Na ez egy helyes ötlet :D Bár a topgear tesztpálya engem hidegen hagy, nem látok benne fantáziát. -
NSX + Top Gear pálya 
-
Kimondhatatlan nevű holland modderünk videója, amiben válaszol pár kérdésre, és ami a legfontosabb, hogy rögtön a videó elején tisztázza, hogyan kéne a nevét kiejteni. :D
Másik: 17:40-nél felbukkan egy ismerős arc
-
Az viszont fizetős nem? Nincs kedvem most tartalmat vásárolni. -
Igen, sajnos ez ennek a modnak elég nagy hibája. Nyáron volt egy fun, ott is mindannyian ezzel küszködtünk. Helyette próbáld ki az EGT modot, az stabilabb sokkal. -
A BES Mod-ot használja valaki? Lehet csak én vagyok finnyás, de kanyarbejáratkor kurvára túlkormányzott mindegyik autó és emiatt nem valami kellemes vezetni, pedig a hangok és a felhozatal kiváló. Esetleg még a grafikán javíthatnának. -
-
elkezdtem csinálni egy rF2 GYIK-ot. Mindig mikor valami újjal találkozom ide berakom.
rf2 gyik -
Már az összes elfogyott.
Közben időpont változás.
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2014.09.22. 11:12:59 -
van esetleg valami akció ?:)
én most gondolkodom a vásárláson -
MAK-ék csinálhatnak 991 kupát :O
(de valószínű ezt se adhatják ki nekünk egyhamar :S) -
Maradt még esetleg egy felesleges lifetime csomag? Ha igen, akkor priviben megbeszéljük. -
változás. nem szerdán, hanem CSÜTÖRTÖKÖN lesz a funrace. -
Várható akkor ilyen hétközi fun futam? -
-
van template a kocsikhoz :D -
brutálisan sok járgány van a Car Town játékban, és sok festés is van hozzájuk, na meg neten is van még egy csomó festés, szóval lenne bőven mit áthozni :D
szerk: jé, most nézem hogy már megszűnt a játék, viszont az autólista mégdurvább mint gondoltam.. csak Ferrariból van több mint 40 autó.. o.0
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.21. 16:35:36 -
igen, egyenfizika, lesz még egy pár autó
-
egyen fizika van ? :)
mert akkor remélem lesz fagyiskocsi is :DD -
Ez nagyon kész...
-
-
Tegnapi ökörködés, egyébként jó vezetni az autókat. Egy kínai (vagy japán?) srác csinálta a modeleket, én a fizikát. Most beszélem rá, csinálja meg rF2-re is :)
-
Ez gyors volt;) 
-
Nem is baj, megléptem amit már rég kellett volna, mostmár Win7 64bit-es a SIMCO szerver -
Nem tudom. Az rF2 forumon erdemes korbenezni, hogy mivel milyenek a tapasztalatok. -
Jesz, közben én is rájöttem. Mi a legjobb szerver futtatásához most? -
"Dropped support for Windows XP and Windows Server 2003..."
Mar az elozo update-nel is emlegettek, hogy a 64bit-es atallas miatt, nem fognak/tudnak majd tamogatni egy-ket rendszert. -
Az létezik, hogy az új build már nem fut Windows Server 2003 SP2 op rendszeren? Nem tudok hostingolni :(