rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt valaki mondja már el nekem, hogyha megcsinálnak x hónap alatt egy pályát, akkor azt az egy órát miért nem szánják rá, ameddig eltartana bekamerázni. Magához a pályához képest az egy nevetségesen kis meló.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
vipbox.tv n is lehet nézni
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha most szeretnék újra játszani vele, akkor ha jól látom 12 dollárba kerül a meghosszabítás 1 évre? s ugyan úgy ott lesz minden megint?
Amúgy a leszorító erõ csökkent le nagyon az eredetihez képest. Egy utcai autónak nincsenek olyan szárnyai mint egy forma autónak, plusz ezek elfedik a súlyelosztásból és a futómûbõl eredõ kanyar tuljdonságokat is, ezt meg nem akartam, szóval ez változott sokat. Viszont ennek megfelelõen az eleje tényleg lágyabb egy kicsit, ami a rugón látszik is a menûben, de a lengéscsillapító is lágyabb azonos értékekre állítva.
Ezután a futómû geometria is változott nagyon sokat, sõt a hátulja még az rF1-es 458-amhoz képest is sokat változott. rF2-ben nem kellett csalni a geometriával, a lengõkarok úgy állnak nagyjából mint a valóságban.
Persze másabb a gumi is, a motor is az rF1-es 458-ból van, mármint a nyomatékgörbe. Az alváz sem volt jó, semmi köze nem volt a modellhez, meg még egy rakás apróság.
Itt egy videó, kicsit "online-ban" tolja a fickó. 😄 Olyan beesõs elõzést csinál amiért jobb helyeken kidobják a szerverrõl.
Egy kicsit lobog az eleje, nem elég feszes talán. De egyébként sztem jó....csak óvatosan véleményezek mert nem tudom átnézni mint az elõzõ rFactor-ban 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Link
Plusz egy kis használati utasítás (ha érdekel valakit😄)
Fék: 350-950 fok közt fog rendesen. Úgy érdemes a fékhûtést belõni, hogy ne melegedjen túl, de ha nagyon hidegek a fékek akkor pont a fékút elsõ méterein fog kevésbé fogni, amikor elvileg a legnagyobb fékerõt lehet alkalmazni. Monzában az az elsõ pár méter lehet akár 15-20 is, ami nem mindegy.
Rugók: elöl és hátul az alap gyengébb rúgó a tartozéka a kocsinak, ezzel adják el. A keményebbeket külön lehet venni, de sok értelme nincs. Nyilván nem véletlen, hogy a gyár csak amolyan opcióként adja. Ezzel együtt a kocsi hasmagassága sem állítható, az alap 458-hoz képest 50 mm-es ültetésrõl ír a hivatalos anyag és kész.
Lengéscsillapító: mivel konkrét adatok nincsenek, viszont sok helyen olvastam, és eddig ez vált be nálam, ezért a bump értékekhez képest 1,5x-ös a rebound érték. Ez az alap. Ez megmarad végig, vagyis a legkisebb és a legnagyobb értéknél is ez az arány.
Viszont a fokozatok kicsit érdekesek, de ez egy valódi 458 Challenge lengéscsillapító. Szóval a slow bump 12 fokozatban állítható, a slow rebound 24 fokozatban. A fast bump 21, a fast rebound 24 fokozatban. Itt mindössze annyi történik, hogy ahol több a lehetõség ott finomabb fokozatokban lehet állítgatni. magyarul ha tartani akarjuk az 1,5x-ös arányt akkor a slow bump értéknél +1 fokozatra a slow rebound-ot +2 fokozattal állítsuk.
Holnap kirpóbálom a ferkát, ma GT6-oztam<#idiota>#idiota>
Egyébként azt sem tudom megérteni, hogy milyen üzleti káruk származna abból, ha a F1 történelmének nagy jeleneteit nem tiltanák le a videómegosztókról, hisz nincs helyette fizetõs alternatíva. Meg így rajongókat vesztenek.
Kicsit átdolgoztam. Minden részét.
Van egy-két okosság is, pl a fék. 350-950 fokig van az optimális tartományban. Lehet állítgatni a fékhûtést. Az aero-t annyira nem befolyásolja, a két véglet közt sincs túl nagy különbség, viszont magát a fékezést igen. Értelem szerûen minél többet van a fentebbi értékek közt annál rövidebb fékút lehetséges. Pl Monzában megéri a hosszú egyenes vége felé kicsit "elõmelegíteni".
A motort is érdemes 90 fok környékén tartani.
Esetleg itt a hosszú hétvégén össze lehetne hozni egy online tesztet, ha van rá jelentkezõ, meg persze ha megoldható a szerver.
De a fejmozgast (pilotadinamika) az options-ben is lehet allitani globalisan. Az nem jo?
rF2-PM-Ingy-vs-Zolee.jpg
Elõzõvel is hasonló idõket. De ott stabil volt az autó.
Az eredetivel milyen idõt mégy Silverstone-ban?
Valahogy alulkormányozottabb lett és kezd Wartburg bicskázós lenni mint az AC verzió és nem lehet faszáúl csúsztatni mint eddig a gumiba is belenyúltál? 3 kör alatt 2.04 silveren erre irtad a 2.10 et?
Meglepõdnék ha elsõre jó lenne, úgyhogy ide jöhetnek majd a javítandó dolgok. Káromkodni nem ér.
Akinek az eredeti tetszik jobban az azzal megy, nyilván ezen nem fogunk összeveszni. 😊
Alexnek ezúton is köszi a csomagolást.
Ferrari458_teszt
Modellt lehet exportálni a játékból?
Mondjuk 3ds max-ba?
http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!
Alakul a Ferrari. Amúgy egészen meglepõdtem, mert úgy látszik utána nézett a srác a dolgoknak. Azért jópár dolgon változtattam. Néztem egy belsõ kamerát, 2.10-es idõt ment a csóka, én most 2.09-et. Ebbõl adódóan még nem okés, túl gyors. Nem volt egy nagy kör amit mutatott az ember, és dev modban meg nincs felgumizás, szóval még lassulni kell egy kicsit. 😊
- Ferrari-Challenge-2011_v082.rfcmp
- Hockenheimring_v100.rfcmp
- Laguna-Seca_v150.rfcmp
- Monza_v120.rfcmp
- Nordschleife-Tourist_v150.rfcmp
Valami olyasmi, hogy be kell másolni, aztán a gdb-ben valamit átírni, vagy mittudomén...
Szóval légyszi írja már be aki tudja.
Tesztelnék, de azon a short oválon kcsit korlátozottak a lehetõségek.😊