19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Azt néztem, hogy ebből a Fabia-ból nincs 3 ajtós. Lehet, hogy utcaiban sincs. A Rallycross verziót az S2000-ből faragják, és eltüntetik a hátsó ajtót. 3 ajtósoknál sokkal nagyobb szokott lenni az első ajtó, hátrébb van a B oszlop.
-
Jóvanna kötekedjéle, MK II :) szal s2000.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2015.03.19. 18:32:40 -
PacsutaTibi #10349 WRC modelled? Mármint S2000?
WRC csak az első generációs Fábiából volt.
A 2. Generációsból csak S2000.
A 3. generációsból meg most jön az R5. -
Megatenx cimbi, mert van egy wrc modellem de azon más a hátsó szárny, nincs oldal beömlő és sztem a lökös is más. Bár most 2 pohár bor után minden nő szép
Jó lenne olyan kép ahol legalább arányaiban el tudnánk találni a méreteket.
-
atiwrc #10347 Elvileg van FB lapja, nem tudom mennyire olvassa ott pl a z üzeneteket.
A múltkor tudtam váltani néhány szót vele az msn címén, ami gondolom is e-mail is egyben( ha jól sejtem outlookbol olvasta a mailjeid azért láttam elérhetőnek sok év szünet után az én msn-emben belül..), sajna újfent nem megy az msn, és ha jól sejtem a skype az nem csatlakozik hozzá ezekhez az outlook-os chat-ekhez...
Van egy nagyon gyanús érzésem hogy az autó az a fábia amit Révész Tomi hozott be Magyarországra, majd Mózer hajtott tavalyig.
Nekem sima Fábia WRC szárnynak tűnik első ránézésre, de ha gondolod keresek majd nagyobb képeket Mózerről vagy Révészről....
-
Valakinek van kapcsolata Kis Pál Tomiékhoz? Kellene fotó a Skodriról plusz a szárnyról.
-
Debilon #10345 szerintem sehogy, amik a Nord-on futják a jobbnál jobb köröket azok közül szerintem nagyon elenyésző az az autó ami legördül a szalagról be a Nord-.ra és futja a jobbnál jobb köröket.
nemrég találtam erről valahol egy cikket, de most az istenért sem találom, hogy mindig vannak átalakítások, súlyok kidobálása, speckó gumik, stb. -
Nem tudom, hogy a Nissan hogyan tud széria GTR-rel 7.19-et menni a Nordon, de nekem nem sikerült. Igaz, hogy a Posrche gyári versenyzőjének sem, egy széria GTR-rel. Csak a japók tudnak vele annyit menni, amit rajtuk kívül csak a rajongók hisznek el. :D Na mindegy. -
Attol fuggetlenul atirom, mert igy eleg fapados:) -
Oks, nálam volt a gixer! -
Valtozott a szerver neve?
Meg mindig nem irtam at IP-keresosre, szerverneve keres, az meg kicsit bena;) Este atirom, ugyis lenduletben vagyok:P -
azt írja felül nincs szerver, pedig van :D -
Virtual Rallycross
Szerintem erre gondolsz. Jónak néznek ki a modellek, de mondjuk Audi itt sincs. Kérdés, hogy megcsinálják-e rF2-re? -
PacsutaTibi #10338 Rfactor1-re volt egy komolyabb francia készítésű rallycross mod, de nemtudom mennyire élethűek rajta a légbemlők.
-
Én meg lemaradtam, már megjelent a végleges kiadás, már a virágbolti is kint van. -
WRC van. Mármint a WRC4-ben van Polo, DS3, meg i20, Dirt3-ban meg van Fiesta. Annyi, hogy ezek WRC-k. Szóval kellenek a plusz légbeömlők, meg ki kell szedni a navigátor ülést.
Viszont Audi S1 nincs sehol. -
az új top gear részben is crossoztak :D -
Nézegettem tegnap Rallycross videókat. Amit érdemes lenne megcsinálni az 5 autó: Polo, DS3, Fiesta, Audi S1, Hyundai i20. Van még régebbi Impreza, de az ezekhez nagy dög, nem igazán illik a képbe.
A WRC-hez képest van oldalt légbeömlő, meg hátul van a hűtő. Az igazi különbség az orrában van, a gyengécske Polo 560 LE és 850 Nm, a kicsit erősebb DS3 600 LE. 2,1 mp 0-100. Szóval nagyon durva kis autócskák, biztos jó móka lehet csapatni velük. -
LeMans- 2014_v100.rfcmp
SCES-Monza_v100.rfcmp
SCES-Birmingham_v100.rfcmp
SCES-Daytona-RC_v100.rfcmp
SCES-LMP1-HPD-ARX_v220.rfcmp
SCES-LMP1-Porsche-919_v140.rfcmp
-
wrc-t láttam eddig csak. de az már majdnem az :D -
Van rF2-höz rallycross mod? -
meg még 3 pálya -
ASR-Formula-OWC-1992-Full_v181.rar
BES-2012-Ferrari-458-GT3_v160.rfcmp
BES-2012-Lamborghini-Gallardo-GT3_v160.rfcmp
BES-2012-Porsche-997R-GT3_v160.rfcmp
BMW-M3-GT2-2009_v120.rfcmp
Pagani-C9_v110.rfcmp
RedBull-X1-2010_v100.rfcmp
SIMCO_RCM-Cup_v073.rfcmp
SIMCO-BMW-WTCC_v076.rfcmp
WEC-2013-LOLA-B12-60-Rebellion-Racing_v099.rfcmp
Highlands-Motorsport-Park_v098.rfcmp
Longford-1967_v098.rfcmp
Road-America_v101.rfcmp -
Az ISI-nel ehhez vannak eleg "jo" es reszletesnek tuno leirasok, meg 2-3 tucat minta TGM (markak, sport, utca, gokart stb). -
Köszi. Most jöttem rá, hogy rohadtul mindegy mit állítok a tbc-ben, a gumifizikát a tgm-ből veszi.
Megnézem majd mit tud ez a cucc, hátha lehet ezt egyszerűbben is. -
A DevMode-ot "+ttool" parameterrel kell inditani.
De elegge pilotavizsgas:DDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.03.08. 21:26:41 -
Mivel lehet tgm fájlokat gyártani? -
Gondoltam rá, aztán kijöttem újból a boxból, de már a felvezető körön is csinálta. -
Ez a Yellowbird elég befosatós a Nordon. Na nem azzal a technikával amivel a Ruf tesztpilótája nyomta, csak simán tempósan. Néha egy-egy erőcsúsztatás is összejött, de a terv az volt, hogy ne törjem rommá. :D
Azért szép lassan rá lehet érezni, gondolom a fentebb említett tesztpilóta sem első nekifutásra kezdte keresztbe tenni.
Majd még a gumival azért megpróbálok egy másik irányt, a többi része jó. Ennek véletlenül a lefújó is jó lett, nem úgy mint az RT12R-nek... -
attila46 #10322 Sziasztok...
Van rá lehetőség hogy a hud poziciót állitsam??Egy f1 challange hudot használnék.Lg tv-n játszom és hud legalja nem látható...,de a felbontáson nem csökkentenék mert szarabb lesz a kép,,Ja és a más hud pozición is kéne állinaom.
köszönöm -
elfékezted a gumit -
Laceee #10320 Nem kell háborogni
, mindig is ilyen hozzáállása volt az ISI-nek...
-
Szóval a turbónál, a lefújószelep hangjában semmilyen logikát nem tudtam felfedezni. Pedig gondolkodtam rajta egy ideig, tesztelgettem, próbálom a Ruf-nál összehozni, de nem megy. Hozzáérek a gázhoz és bedobja kétszer háromszor a hangot, de ha kihúzatom a kocsit és sebességváltásnál elveszem a gázt akkor nem. Ezt így nem lehet, hogy nem mondják el mi mire való. Tényleg nem csodálkozom, ha basznak rá a modderek. Nekik 2 perc lenne leírni, az ember meg szopjon vele napokig, és még mindig nem jó... -
Gondoltam tolok egy versenyt Bahreinben, mert azt általában jól veszi az AI. Nos. Egyenesben borzasztóan ráz a G25, eddig ilyet nem csinált. Mi lehet az oka? -
Én most álltam rá a C#-ra, vb után. Szerintem valamikor 2017 vége felé nekiállhatunk a fejlesztésnek. :D -
Gépészeti/fizikai része még talán menni (úgy értem, hogy azt még viszonylag rövid idő alatt fel tudnom fogni, mit hogyan kellene számolni). De igazából le is írtad azt, amire céloztam: adott programnyelven megvalósítani, összekötni. Na ez nem menne, mert bár tanultam C#-ot, de továbbra is tök hülye vagyok az egészhez. :D :D -
Nem darabra vagyunk kevesen, hanem ideje nincs senkinek aki számításba jöhetne modellgyártás terén. :D -
PacsutaTibi #10314 :D:D
Az egy dolog hogy tudsz programozni, mondjuk az adott programozási nyelven.
Hogy abból játék legyen ezer dolog kell még. Jó modellek, textúrák, hangok.
Nem beszélve az "rF2 szintű" fizikáról.... Rengeteg fizikai modell ismerete, azt az adott programnyelven megvalósítani, összekötni, és mindezt úgy hogy a másodperc törtrésze alatt ki tudja számolni.... -
PacsutaTibi #10313 A múltkor már nem megvolt valaki aki alakít át neked lelátót? -
Modellezni tudsz? Csinálhatnál nekem egy lelátót Houston-ra. :D Vagy valaki. :D