rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TCR
A Sierrát próbáltam Zolder'79-en, kicsit kamunak érzem a nagy tapadást, de egy kis állítgatással elég szépen lehet keresztben vinni, persze nem az egyenes teljes hosszában, mint az AC-ban, mert az aszfalton elég nehéz lenne, ahogy a real videóban is látható.
Azért próbáljátok ki, szerintem élvezetes!
Ez is tuti, csak unom a két Rönõt meg az egy Nissant 😄DDD
Drift témához én nem szólok hozzá, mert az nekem soha nem ment és nem is fog 😊)) AC szerintem is nagyon jó, életem legautósabb érzését adja ! Ez is jó, de néha röhögök az FFB-n, hogy most mi a fenét akar a be-be rántásaival 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
persze nem vagyok versenyzõ, de havi egyszer kivittem a kocsim ide a Kakucsringre amíg el nem pukkant (még az udvarban áll, de már megvették).
Vittem el már e30-t, csak az erõsebb volt.
Nyilván nem fogom azt mondani hogy ez az, mert ez csak egy szoftver, és bizonyos dolgokra képtelen a kontroller legyen az bármilyen drága, akár biztonsági okokból is.
Azt sem mondom hogy ülj bele és egybõl jó lesz az AC, mert be kell állítani, és még akkor is lehet vele hülyeségeket csinálni (régebbi verzióban annyira leengedni a kocsit hogy galibát okozzon, vagy nekimenni ennek-annak és akkor hülyén viselkedik.
körözni, driftelni is lehet így is, úgy is...nekem a legjobb, és csöppet sem érzem viccesnek a fizikáját, vannak autók amiket nem annyira kedvelek, vannak olyanok amivel foglalkozom.
Ez így van az rF-ben is..és minden más szimben amivel dolgom volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ez kb 23.próbálkozásra (miután már sok-sok óra alatt kiismertem a pályát és az autót) jött össze így 😊
viszont ha gondolod odaadhatom a steam akkom, ha kiakarod próbálni az e30as driftelést 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
Jó mindegy, hiszek neked, tévedtem, lehet így menni. Ok?
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
viszont attól még bekapcsolt gumikopással lehetne menni körönként boxba, az nem a játék hibája, ha valamit nem akarok pontosan leszimulálni, ezért kikapcsolom.. attól még az autó csuszása valósághû és reális..
Saját véleményed, amit tiszteletben tartok. Nekem meg más a véleményem. De most nem érzésekrõl beszélgetünk. Az ami abban a videóban van az vicc. Lentebb van egy videó, ami pont errõl gyõzött meg.
Hogy ki mit érez, kinek melyik stílus jön be jobban az egy dolog, nem vita tárgya. Sõt érzés, tetszés nem is lehet vita tárgya. Az viszont, hogy egy valódi autóval mit lehet és mit nem lehet megcsinálni már egy másik dolog.
szoftver, elég sok mindent lehet benne állítani.
A saját véleményem az hogy autókezelésben AC a legjobb, ez elég messze áll a véleményedtõl hogy vicc lenne a fizikája, ezért is írtam.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Van egy sejtésem, hogy Te ezt nem tetted meg.
Amúgy AC-t most összevetni az rF2-vel a GT autók esetében lehet, és szerény véleményem szerint az AC közelebb jár a valósághoz a kezdeti, béta gumijával együtt is.
M3, e46 M3 motor és váltó van benne és a felfüggesztés is driftes átépítést kapott, csak vizuálisan nem látszik sok az átalakításokból 😄
Ebbol a szempontbol semmi gond nincs a tartalommal. Jelenleg 17+ auto van benne, mindegyik rendes verseny/palya auto, mindegyik mas-mas kategoriaban.
Es meg keszul hozza Indy, NASCAR, Gokart stb.
Valszeg az ISI is tudna licenszelni azokat a nepszeru markakat es tipusokat, amit a tobbi program. De ha elkezdenek, nem lenne megallas, mert az embereknek semmi sem jo.
Ha betennek valamelyik utcai BMW-t, ugy is a masik tipus kellene a tobbi 10 divatosbol😉 Es ha van BMW, miert nincs Lotus, Audi, Merci, Pagani, Peugeot, Citren (C2 😄), McLaren, Ferrari, Porsche/Ruf - es meg sorolhatnam, es foleg ezek tipusainak szazait😉
Erre ott lesz az AC.
Egyertelmuen abba az iranyba probalkoznak, mint mondjuk a Forza. Kiadni egy jo alapot, aztan rendszeresen 2-4 havonta tolni hozza a kulonfele fantazianevu autocsomagokat, 10-10 autoval, 10-10 EUR-ert.
Szamodra igazabol az a tuti valasztas😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az AC ebben jó, utcai autóban, csak ott meg a fizika vicc. Láttam egy drift videót egy széria E30-cal, nincs több kérdésem a fizikát illetõen.
Bekapcsolom: lapozom az autókat, nem érdekel, ez sem, ez sem, ez sem, ezzel sokat mentem már, ezzel kurva sokat... majd kikapcsolom ! 😄DD
Ez így egy nagyon szûk rétegnek felel meg, és nem az emberekben van a hiba hidd el ! Persze ISI dolga, az õ üzletük 😄
De igazad van, panaszkodok, mert nincs V8 Supercars. Nekem az kéne (és nem viccelek).
Dallara DW12 (The sole chassis used in IndyCar racing since 2012)
Reynard 95i (Jacques Villeneuve's Indy car for 1995. Won that year's Indy500 and Champ Car Championship)
March 86C (Won the Indy 500 in 1986 and 1987, piloted by Bobby Rahal and Al Unser respectively)
Eagle Mk 4 (derived from Formula One cars of that era, famously recorded a 1-2 finish at the 1968 Indy 500)
Cooper-Climax T54 (despite limited success on the track, cited by many experts to have kick-started the rear-engine revolution" for Indy cars)
Watson Roadster (one of the last great front-engined Indy cars. Like the Eagle Mk 4, finished 1-2 at the 1960 Indy 500)
De én azt sem hiszem el, hogy ISI nem tudna összekaparni némi normálisabb liszencet....
Én szeretem, néha elõveszem, de az a két autó ami tetszik benne, az így nem elég a folyamatos használatra . Én az egész dinamikus cuccot elcserélném két tucat jó modra ! 😄DD
Na ez a fickó most egy másik embernek csinált fizikát egy Clio RS-hez. Tulajdonképpen az egész az én Megane fizikámra épül, de olyan szinten, hogy kopipészt. Na ez az autó erõs fékezésnél az elsõ két kerekére áll. 😄
Csak pár dologba piszkált bele a Megane-hoz képest, egyébként próba nélkül mondom, hogy ott van a hiba, tudom is mi az. Belenéztem a fájlokba.
Most a kocsi topikja azon pörög, hogy ugyan miért csinál ilyet az a szerencsétlen Clio. Asszem még 1-2 hétig hagyom õket. 😄
Virtual SimRacing
Szerintem, egy versenyszimulatorban teljesen jo ez a tartalom!
Teny, hogy a drivinggame-style autokbol nincs sok, de ez nem az a program.
Ha autostilusokkal kell jellemezni a programokat, akkor:
iRacing: stock cars
rFactor2: race cars
Assetto: sport cars
A 3 program egyeb kulonbsegeiben (hasznalat, szolgaltatasok, mukodes) ugyan ilyen elosztasok vannak. Szerintem globalisan "jol allunk"😊
Es sokat szamit, hogy ez a dinamizmus, viszonylag minimalisan befolyasolja csak a sebesseget (fps).
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Zolee!
Ez a F1es párja a mocisnak, megvolt ez is.
(Sõt mit beszélek, meg van. Dosbox alatt vígan fut.<#idiota>#idiota>)
Motoros cuccokkal nem foglalkozom, talan egyszer valamelyiket kiprobaltam, aztan annyi. Az autot meg lehet (normalisan/elvezhetoen/ertelmesen) szimulalgatni (kormany, pedal), de motort?!
Ahhoz nagyon kellene egy teljes cockpit, amin lehet ulni es ossze-vissza dontogetni😊
Monza elsõ dupla sikán úgy nézett ki, hogy beálltál a felezõvonalra és padlógázon (vagyis padlógombon) eltoltad kormány-gomb nyomogatás nélkül. 😊
Hehe, retro topik.😊
Amúgy az elsõ PC-nken (elõtte nem volt más) 3 játékvolt, amikor megvettük. Egy repcsis (Retal, valamikro tudtam a pontos nevét is), Duke3D, és az Accolade motoros játéka a The Cycles. Ez utóbbival játszottunk a legtöbbet.
http://www.youtube.com/watch?v=0QbCR3b56CI
GP Bikes ez volt az elsõ, a demóba Lime Rock volt. Késõbb jöttek hozzá nagyobb gépek meg pár pálya de a demó verzióval nem volt elérhetõ.
(Aztán valamikor kijött egy új verzió is, de valahogy azt nem tudtuk irányítani, boxból kihajtáskor felborultunk állandóan. <#idiota>#idiota> Vicces volt hogy a tesómmal vagy 20 percig a pályáig se tudtunk kijutni. Aztán valamit állítgattunk érzékenységet, vagy autodõlést, és akkor már lehetett kolbászolni.)
Aztán a World Racing Series jött ki amibe egy kis Formula Renault 2000 volt alapból, és szintén Lime Rock. Jó volt vele eljátszadozni.
Ez a régebbi FR2000 volt benne amibõl itthon is sok futott:
Majd ebbõl is jöttek ki új verziók, és a mostani demóba már a 2 generációval fiatalabb FR2000 került.
Az alap pálya lecserélõdött mindkét játéknál a Victoria Circuit-re, ami nagyon gyanus hogy Philip Island. (Nem nagyon mentem rajtuk)
Ha megveszed az egyik progit a fentebbiek közül, akkor a másikhoz is jó a kulcs.
Ezeken kívül van még a Kart Racing Pro, ami kicsit drágább is mint az elõzõ kettõ, és az azokhzo vásárolt kód nem jó hozzá. Ez is nagyon jó volt, a demón is jól el lehet szórakozni.
Az új készülõ projekt pedig az MX Bikes, ami motocrossos játék lesz.
Off: Egy jó motocrossos játék jöhetne már, mert mindegyikben csak az ilyen mutatványos cuccok dominálnak. (Annó az Mx vs ATV jó volt, de abban is sok ilyen dolog volt), a BlackBean féle Mud-ot, meg az idei verzióját inkább hagyjuk.
Annó a Moto Racer 3 tetszett a legjobban, ilyen témában, bár eléggé árkád volt, de volt hangulata. Volt benne minden, a pályaverseny, utcai verseny. Motocross kintipálya (nagyon jók, kiszalagozott,technikás, nem ilyen nagyonszéles vájúban kellet menni.), teremcross, Triál(!). Csak kevés volt, 2-3 pálya mindegyikbõl.
Ennek a WRS-nek kellene kipróbálni a túrakocsijait hogy milyenek. A Fiesta Mk7 Rallycrossból és a készülõ Sprintcarból gondolom, az MX Bike után az offroadozás irány.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nagyon valoszinu, hogy nem mi vagyunk az elsodleges cel (rF2 user), ebbol regen ehen haltak volna;D Valszeg komolyabb helyekre is gyartjak az engine-t (mint korabban az rF Pro-t), ahol a grafika valoban masodlagos.