19779
  • zolee145
    Lerágott csont. Mindig is kiadónak dolgoztak akik konkrétan megmondták mit kell csinálni, nem kellett az eladáson agyalniuk, csak azon amihez értenek. Van egy belső késztetésed, egy törekvésed, hogy jobbá tedd a programot. Szép és jó, de senkit nem érdekel, hogy két frissítés közt hány sort írtál át a kódban. Viszont ha van egy új divatos autó, vagy egy lézeres pálya az látványos, annak örülnek, akkor a játékosok szemében is dolgoztál a programon.
    Aztán ha önmagában a töketlenkedésük nem lenne elég még leigazolták az ellenségtől ezt a Tim gyereket...
  • simcompany
    Ez a Palatov tényleg érthetetlen. Egy nagyon nagyon kis számba értékesített egyedi jármű, mint mondjuk a Radical, csak azt éppen több százan vásárolják. Valószínűleg a gyár finanszírozta az elkészítést, vagy Ők maguk készítették. Totálisan érdektelen tartalom.

Annyi de annyi minden megcsinálhatnának. Csinálnak egy hihetetlen jó szimet, amit ki kéne javítgatni, és sokkal de sokkal több segítséget adni a moddereknek. Akkor felpörögne és megvennék. Én még ilyen marketingminimál céget nem láttam. De nem tudok mit tenni, a többi "szim" egyszerűen nem alkalmas számomra arra, hogy élvezetet nyújtson.
  • bardocz
    Mennék én másban bajnokságba, ha lenne időm, de sajna arra most nincs, talán ajd nyáron. Most Nordon meg Spa-ban körözgetek főleg, ha még lenne laserscan Suzuka meg Road Atlanta, azokat nyomnám. Na meg a hegyi felfutások.
  • szaboz80
    Szerintem vedd meg... Mondom úgy, hogy kb 1 éve vagyok tulaja a game-nek. Előtte GTR2, Race-sorozat, rF1 ment nemzetközi és hazai ligaszinten. Miután megvettem, ellátogattam funversenyekre, majd szervezett bajnokság(ok)ra is. Azóta már kizárólag ezzel megyek, mert minden változó megvan, ami nekem egy ilyen játéknál fontos. Lehet, hogy Te is így jársz és esetleg egy-egy rövidebb bajnokságban is ottragadsz :)
  • Alexease
    Fizikara, gumira, dinamikara, vezetesielmenyre elvileg most ez a legjobb.
    Az AC ertheto, az iR logikus okokbol marad el, az R3E masvilag, a CARS lenne meg talan osszetettsegbe, de a mindenkinek/multiplatform miatt durva kompromisszumok vannak benne.

De teny, hogy hobby korozgetni, rovid fun race-hez, free szerver bulihoz, tartalomfalashoz (minden auto es palya "tizenketoo egy tucat") nem az igazi.
  • bardocz
    Már csinálhatnak bármit, igazán nagy közönsége szerintem nem lesz. Én is nagyon gondolkozok, hogy megvegyem-e, annyira nem érzem hogy szükségem lenne rá, elég keveset szimulátorozok mostanság, ligázni úgy sincs időm, körözgetni jó más is. Pedig tényleg elég jó demo alapján.
  • Alexease
    Ez "nepauto" (bar boven illeszkedik az rF2-be), lesz majd ilyen is:)

• Alexease
    Igen, "epitett" palya es "felfuto" auto. Igazabol jofajta, az SRW-ben is van.

Nekem ezekkel nincs gondom, szamomra az rF2 inkabb a verseny, sport, epitett, prototype, stockcar es hasonlo autok "gyujtohelye". Persze, ez nem feltetlenul vonza a nagykozonseget, de szerintem, ha megpakolnak a mindenhol elerheto szokasos autokkal, akkor sem ozonlenenek be az emberek es fizetnenek a programert es az online-ert.

Es mivel minden megjeleno tartalom ingyen kerul ki, amugy sem tudnanak elszallni a tartalmakkal, refizetni azert nem fognak, hogy kifizessek, megcsinaljak, kiadjak, aztan az emberek leszutykozzak, mert nem olyan foleg kinezetre mint a masik 2-3.
  • lac coo
    Igeh ez ránézésre is kis virgonc, de akkor is, honnan találják :))
    mondjuk kell ilyen is, de tényleg valahogy kaparhatnának már némi népautót is .
  • bardocz
    Ez egy egész élvezhető kocsi lehet, mint kb a nKp-s Osella vagy mi a neve. Azzal is jó volt csapatni.
  • Alexease
  • lac coo
    ilyeneket szeretem, de tényleg, honnan szerzi kezeket ? :)))
  • Alexease
    Ismet egy licenszelt auto, amiert majd egymast tapossa a nagykozonseg:)

Palatov D4
  • simcompany
  • Csabesz6
    Köszi:)
  • zolee145
    Valami window.dds-t keress. Ha azt megnyitod, Photoshopban kell hozzá dds plugin (keress rá, ingyen letölthető az nvidia oldaláról, de amúgy ezer helyen fenn van a plugin) akkor tudod az alfa csatornát festegetni. Ha készen vagy akkor elmented ugyanúgy dds-be, a beállítások: 2d textúra, mipmap 6, DXT5 interpolated alpha.
  • Csabesz6
    Köszi köszi :) Tehát akkor csak DDS jöhet szóba, TGA-t (3D bigyó modell talán? ahogy láttam) semmiképp sem piszkálok. Talán lejött, hogy elég madár vagyok hozzá :D
  • Szabi #10574
    az autó ablak dds-ét kell megnyitni pl. fotóbolttal és az alfa csatornával játszadozni:)
  • Csabesz6
    Ééértem, szuper, köszönöm! :) Ezek szerint valamelyik rész (TGA, DDS) alpha értékét (rétegét?) kellene sötétítenem, hogy világosodjon az üveg.
  • zolee145
    Így nem tudsz, hogy transparency. Olyan van, hogy minél sötétebb az üveg alfája annál átlátszóbb. Ha fekete akkor nincs üveg, ha fehér akkor nem látsz ki. Ez az üveg eredeti színét nem változtatja meg.
  • Csabesz6
    Kicsit off, mert rF1, de senki sem nézi már annak a topikját :(

"Van valakinek tapasztalata ablakfestéssel kapcsolatban? SP modot használok, maga a tökély, azonban cockpit nézetben szörnyű a sötétített üveg. Alig látok ki, valahogy jó lenne állítani rajta (transparency értéket pl)

Köszi:) "

köszi:)
  • szaboz80
  • lac coo
  • Szabi #10568
  • simcompany
    Készül a Renault Sport RS01, ha jól olvastam, azok csinálják akik a Ferrari Challenge-t, ami ugye elég pro lett.

• simcompany
    full hd-ban csekkold.

• Alexease
    Igen, itt van elbanazva:) 10 ev utan necces volt a moddingra es az online elofizetesre alapozni (gondolom az elofizetes, logikusan, Wheatley otlete volt:DDDDDD).
    Kellene egy rF3, Steam-re, levedve, tartalomszolgaltatassal, DLC-kkel, de ugyanugy megmaradhatna a mod is.
  • Alexease
  • simcompany
    Az a "baj" hogy nem nagyon lehet levédeni a mod-ot, ha csinálsz. Hisz hiába fizetős, letöltés után annak adod oda akinek akarod. Az AC-nál ez egyszerűbb a steam miatt. Gondolom én :D
  • Adam Jonas
    Ukrán csapat terén gondolom arra az egy főt számláló csapatra gondolsz, akit SandroX-nak hívnak.
  • lac coo
    Akkor meg miert nem probalnak meg penzhez jutni dlc vel ?
    Vagy legalabb forumon, fb n kipuhatolni volna e ra kereslet, a fizetos online t persze akkor ki kellene dobni, de az amugy is egy agyrem...
  • Szabi #10560
    jót tenne a 2 játéknak néhány közös együttműködés.. autó és pálya téren is.... :)
  • Alexease
    Azt elvileg az URD csinalta, aki az rF2-re is dolgozik, gondolom mostanra sikerult megegyezniuk;) Az AC-nek legalabb ket "modder csapat" dolgozik (URD, SimDream - es meg valami ukranok, akik talan az SD?!), ok csinalnak sok tartalmat, talan az egesz DLC-t is. Plusz "maganba" arulgatnak ezt-azt (az SD licenszelt, az URD kamu nevu cuccokat).
    Gondolom az rF2-be is tolnanak lazan a tartalmakat, de mivel az rF2 koncepciot sikerult masszivan elbenazni (ingyenes tartalom, online elofzetes), igy eleg nehezkes a dolog:/ ISI-nek full bukta gyartatni az autokat, aztan meg free kitolni a net-re;DDD A folyamatosan erkezo tartalmak miatt belepu uj elofizetokre azert nem alapoznek:)
  • cselt
    Ez tényleg jó hír! Engem mondjuk meglepett, hogy Kunos engedélyezte, de szuper, remélem mást is enged majd átkonvertálni.
  • Adam Jonas
    Van 2 jó hírem.

Az egyik, hogy lesz rF2-re Corvette C7R hamarosan, teljesen ingyen, az Assetto Corsa-ból konvertálva.

A másik jó hír, hogy Kunos engedélyt is adott rá, szóval legális is lesz!

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.05.06. 18:53:57
  • simcompany
    teljesen jó onboard is
  • lac coo
    Kívülről jó, de fülkéből nekem még mindig túl lapos, sötét, kontrasztalan :(
  • Alexease
    Nem screenshot engine, de nem is azert szeretjuk:) De azert "elviselhetoen" nez ki.

• Alexease
    ISI: "Next build will have a chat notification when you have your headlights on or off. Because disqualification is bad."

Azert remelem, nem ez lesz a legkomolyabb fejlesztes a build-ben:D
  • lac coo
    Jah, az lehet , de olyan autom nincs , a Clion meg nincs ilyen az tuti :)