rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Elsokerekes auto csak a Clio es a Civic. A tobbi hatsokerekes. A kisturanal nem tudom melyikre gondolsz.
Amugy mindegyik ISI cucc nagyon jo! Indits egy GT multiclass-t a 4 GT-vel, menj a legkissebbbel (Nissan 370Z GT4), indul kozeprol vagy gyenge AI ellen😊
lac coo
Nulláról van, az update az már fizetős, másképp nekem nem megy 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ezert irtam, hogy erdemes nullarol kezdeni es utana olvasni, mert telejsen megvaltoztak a konyvtarszerkezetek (legalabbis a Core reszben). En is emiatt huztam ujra (bar nemekem mukodott osszeganyolva is, nem hasznalok semmi extrat, csak igy most rendezettebb a dolog😛).
lac coo
Kistúra autó első vagy hátsókerekes mi van most használható ?

lac coo
Működik a pluin, csak gondolom valamit variáltak az eléréseken, most a plugin dll-t a plugin könyvtárba kell rakni, a többi cuccot meg csak simán a főkönyvtárba .
Ami érdekes: kikapcsolt FXAA-val vagy 30 % al kevesebb fps-em van és nagyságrendekkel lassabban tölt be 😊)

Alexease
Lassacskan tuti nepszerubb lesz, mint az elejen volt, sot idovel valszeg uj vasarlok is lesznek. De akkora agymenes mar nem lesz, mint az rF1 idejen volt.

Nekem nincs vele gondom, bar az elejen kicsit elbaltazta az ISI (bar naluk is ceges hatter valtozasok voltak?!). A tartalom is teljesen jo, autobol minden van (OK, utcai nincs), a palyakbol meg folyamatosan keszulgetnek a normalisabb verziok. Hasznalat szempontjabol (leszamitva az online nepszerutlenseget, nem "egyszeru", nincsenek napi/rendszeres magyar fun-ok) az egyik legjobb es legosszetettebb a piacon.
Adam Jonas
Azért még lehet népszerű ez a program. Egyre több irányból hallom azt vissza, hogy akik anno megvették, és elfordultak a programtól, mert nem tetszett nekik, most kipróbálták újra az egészet, és kezdenek visszatérni.

Alexease
A ModManager-t sem vedem, mert vanak benne igenytelen dolgok. Pontosabban nem a programban, hanem a modoknal, trtalmaknal az elnevezesek. Meg a gyariakban is.
Mivel komponensek vannak (auto, hang, talent stb.), tobb reszbol all egy-egy cucc, es neha azokat hulyen nevezik el, kilistazva az osszeset, eleg nagy a kaosz.

De normalisan hasznalva es beallitva, nincs vele semmi gond.
Atlag felhasznalokent 3 dologra van szukseg: Mods, Loc (palyak), Mlt (multi-component vagyis az autok). De modok nincsnenek, vagyis csak kettot kell bekapcsolni😉 Ugy mar atlathato az egesz. Konnyu listazni, torlolni.

A tobbi listazhato komponens ugy is lenyegtelen, nem cserelodnek, nem piszkalja az ember: UI, HUD, Commentary, Nations, Pit, Share, Helmet, Talent stb.

Ennek a ModManager-nek akkor lett volna igazan ertelme, ha olyan nepszeru let volna az rF2, mint az rF1 volt. Kismillio moddal, autoval es palyaval. Es foleg akkor, ha ezeket a tartalmakat, es az uj lehetosegeket ki is hasznaltak volna a modderek.
Alexease
Azert piszkaltak, hogy jobb legyen😉 Azert a 64bit-es atallas eleg nagy elorelepes. Tobb, jobb, gyorsabb, modernebb memoria hasznalat, sebesseg, mukodes. Sajnos az ilyen szintu atallast nem lehet problemak nelkul meguszni. Foleg ilyen a programnal, ami a kulsos (tartalom, plugin-ek) dolgokra alapoz. Az iR-nel egyszeru volt, teljesen sajat rendszer, belepiszkalas nelkul. De azert naluk is frissitgeti kellett a kulsos programokat.
lac coo
Beneztem fórumra, csak a topik cikket, láttam több plugint ami nem megy.
Fenének kell piszkálni ami jó :-)

lac coo
De nem nulláról akarom feltenni :-) Nekem csak egy plusz nyűg az a manager ha már így is úgy is kézzel kell csinálnom:-)

Alexease
A mod-managerrel is sincs gond, nem ertem a problemat (bar nehany mod elnevezesenel, foleg torlesnel meg lehet akadni😛)😊
Ha nullarol akarom feltenni oket, bemasolom az osszes modot/tartalmat/autot/palyat, kijelelom az osszeset, es install. Ket kattintas az egesz😊
Alexease
Az utolso update-nel valtozott😉 En toltam neki egy full uninstall, evek ota eloszor, toroltem mindent, es nullarol feltettem az egeszet. Nincs vele gond.
Plugin-ekhez nem ertek, foleg nem a mobilos cuccokhoz, azt mindenkeppen az ottani forumban kell megnezni.
lac coo
Gondolom egyszerűbb lenne rányomnom, hogy frissítse 😊)
A tököm tele van ezzel a rendszerrel így, ha nem lenne ez a modmanager még így is jó lenne, de ez így egy baromság 😊)

lac coo
És ez mikor változott ? Mert a desmeteres srác ilyeneket szokott javítani, ha lehet, és nem rég volt frissítés .

Alexease
Az auto update-et sose hasznaltam😉 Itt nem naponta vagy hetente jonnek a cuccok, itt nem lenyeges. Mindig leszedem a Lite installt es ratolom😊
Alexease
Az valtozott, megszunt vagy valami ilyesmi, korabban kesleltetve volt az indulas, most azonnal indul(na😛) vagy allitani lehet az INI-ben.
A plugin-ekhez lovesem sincs, a hivatalos oldalon erdemes szerintem kutakodni. Valszeg sokminden valtozott a 64bit-tel (a teljes konyvtarszerkezetek is).
lac coo
Mindent beraktam mindenhová, nem indul el .
Akkor megint kap egy uninstallt 😊
Amúgy most nem arról volt, szó, hogy ha letöltöm az új buildet, onnantól ismét működik majd az online update... de nem működik !

cselt
Én egy másik plugint próbáltam, de akkor tedd be a 64bit-est
lac coo
Van 32 és 64 bites is belőle ...

cselt
Alapból azon indul, ahány bit-es az oprendszered.
Plugin az egyelőre nálam se megy, pedig betettem a Bin32\Plugins mappába (gondolom 32bit-es lehet)
lac coo
Jut eszembe ilyenkor megjelenik egy kis ikon valami hwplugin, de most az sincs ...Mi lehet a baj ? 😄

lac coo
Hát a tököm tudja, az istennek se indítja el a deshmeter pluint ....
azt hittem azért, mert rossz bites verziót raktam fel, és alapból 32-ön fut a játék, de nem, sehogy sem indul el .

lac coo
Alapból 64 biten indul a játék ?

Szabi
frissítették a gt autókat <#finom>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nissan GT-R GT1 v 1.47
- Chassis flex implemented and new steering parameters.
- CG increased.
- Downforce reduction and slightly less yaw stable.
- Slightly less downforce sensitive in slip-stream.
- Updated to use new tyre mass method and slightly more accurate unsprung masses used.
- Some tyre tweaks, mostly, but not limited to wear, load sensitivity as well as grip correction for wet conditions.
- Automatic shift aid works a little better (less reluctantly).
- You now also have to blip on down-shifts as per the real car.
- Minor AI tweaks.
- Additional radiator setting to prevent overheating in high ambient temperatures.
- ‘Central’ TVCockpit / bonnet camera.
- Tweaked headlight parameters should improve night racing.
- Now using newer sound attenuation parameters.
- LOD distance tweaks
- Updated to latest shader settings
- New driver helmet
- Additional teams / liveries added
- Rim Blur added.
- *There are additional minor undocumented changes.

Nissan 370z GT4 v 1.47
- 2 versions now available, European and Dutch, which more closely match rules from specific series.
- Chassis flex implemented and new steering system.
- Suspension and steering geometry revisions, that more closely resembles the real car (steering has an increase in ackermann).
- Caster range reduced.
- Slightly stronger suspension.
- CG increased, further forward and more laterally offset.
- Slight downforce reduction.
- Slightly less downforce sensitive in slip-stream.
- Minor setup tweaks.
- Gear ratios replaced.
- Brake system completely recalculated.
- Updated to use new tyre mass method and slightly more accurate unsprung masses used.
- Some tyre tweaks, mostly, but not limited to wear, load sensitivity as well as grip correction for wet conditions.
- Minor AI tweaks.
- ‘Central’ TVCockpit / bonnet camera.
- Tweaked headlight parameters should improve night racing.
- Now using newer sound attenuation parameters.
- New driver helmet
- Rim blur added.
- New team liveries added.
- Fixed reversed / mirrored logo on the side.
- Fixed wheel shadow height.
- *As usual there are some small additional undocumented changes.
- **Previous setups will likely be obsolete, but the car should no longer have major revisions in the future as data is more complete.

Chevrolet Camaro GT3 v 1.49
- CG raised
- Minor setup tweak
- Slight downforce reduction and drag increased.
- Minor AI tweaks.
- Small engine torque correction.
- Slight increase in shift duration, ignition cuts more correctly on upshifts also.
- Slight damage tweak (suspension a tiny bit stronger).
- Wheel / brake shadowing issue resolved
- New driver helmet

Chevrolet Corvette C6.R GT2 v 1.49
- Weight distribution adjusted.
- Force upshift ignition cut.
- More accurate steering range and lock including new variable steering ratio system.
- Slight geometry tweak.
- 2009 & 2010 spec engines available.
- Reduction in overall downforce level and slight increase in yaw sensitivity.
- Small AI tweaks.
- Slight damage tweak.
- Updated shader settings
- Fixed the rear diffuser shape
- Now using latest driver helmet
- Rim blur was added
- *There are additional small undocumented fixes not noted in logs.

"Nulla tenaci invia est via"

cselt
Át lehet, 52$
zolee145
Egy kérdés, mert a hirtelen leskelődés az rF oldalán sikertelen volt. Szóval ha van egy normál licenszem akkor azt át lehet valami különbözet vagy mittudomén mi fizetésével barkácsolni lifetime-ra, vagy ez már így maradt?

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

lac coo
Majd megnezem, hogy mivel mikor akartok versenyezni .

simcompany
Ha komolyan érdekel, írj emailt. Nem publikus, és elvileg csak SIMCO tagoknak, bár lassan adom másnak is, mert nekem az a lényeg, hogy aki megveszi jöjjön versenyezni majd vele.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

lac coo
Mennyibe kerul ?

simcompany
Elindult a SIMCO-nál a kedvezményes rF2 licensz akció. Ennek köszönhetően remélem hamarosan már rF2 futamokkal tudunk jelentkezni, mert lesz elég érdeklődő. 1-2 héten belül jövünk az első tesztfutammal. Majd itt is csiripelek, meg a simcompany.hu oldalon.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ingy2
A megoldás hogy bele kell nyúlni a pályába. 😊 Vagy kikapcsolod az AA-t

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Kéne a megoldás mert igy elég gáz
Ingy2
Mod pályáknál lép fel a probléma, Alex tudja asszem vmi anti aliasing para.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Hello

Valaki tudna segíteni abban ,hogy miért néznek ki a fák úgy mint a szellemek.A közelebb lévök mint a szellemek ,a távolabbiak meg rendben vannak....Vlakinek van ötlete hogy mi ez a szarság??
Mi van az rfactor2.hu oldallal? Megszünt az RFT?

Alexease
Ezek inkabb megcsuszasok voltak, mint driftek😉
lac coo
Jo lett ! Ez a gumi azert meg mindig toppos.
Miota driftelgetsz te ? 😊)

Alexease
Mar jo regen nem csinaltam ilyeneket, a start-stop-upload egyszerubb😊

Alexease
Ha mar az AC-ban Le Mans multi-class van, toltam itt is egyet (gyari autok, Virtua_LM palya (regebbi 91-96-os), Nissan GT-R GT1, Corvette C6R GT2, Camaro GT3, Nissan 370Z GT4). Elso kor, nagyon elhuztak😄DD

lac coo
Jah, engem mindig elgyepáltak változó időjáráson 😊)) sose tudtam mikor kell kijönni másik gumiért 😊

Alexease
De az AI is eleg kiszamithatatlan. Futottam meg 2db 10 koroset, hasonlo idojarassal (idogyorsitva kb. 6 oras).

1. Szarazon indultunk, elkezdett esni, gyorsan mentem a boxba, csereltem, kaptam egy kort. Kint maradtak, szenvedtek, elallt, elgyepaltak😊
2. A vegen ujrainditottam, a meg szarado ives esos aszfaltot toltotte vissza (bug?!). Elindultunk, elkezdett esni, en kimaradtam, ok mentek a boxba😄 Valszeg a mar eleve hidegebb es esos aszfalt miatt en megint beszivtam normal gumikon, ketszer kicsusztam, csereltem, az eso elallt, ismet elgyepaltak😄DD
Alexease
Mar nappal is kevesbe szarad, ha eppen azon a ponton felhos az eg😉 A felhoz poziciok alapjan szamolja, eppen hol esik az eso, sut a nap es van arnyek, es mennyire melegszik az aszfalt. A videon az esos resznel azert is "hullmzik" az esofuggony, mert ott meg ritkabb a felhozet. Utana beindul rendesen😊
lac coo
az azért buli, hogy nappal gyorsabban szárad a víz mint éjszaka !!!

Alexease
Nem gond, mehet barhova😉
Adam Jonas
Jó kis videó lett 😊 Ha nem gond, akkor kiteszem FB-ra is 😊

Alexease
Honda Civic NGTC, Lime Rock, 24 oras (kicsit elbaltazva, mert rosszul allitottam be az idot, igazabol csak 20 oras lett😄DD)

Alexease
Adam Jonas

A VSR és a SIMCO közösen rendez az rFactor2-vel nyílt fun futamot! Reméljük összegyűlik annyi érdeklődő amivel esetleg már idén el lehet kezdeni komolyabban tervezni!

Minden információt itt megtaláltok! Jelentkezni is itt tudtok!

http://vsr.hu/2009/forum/viewtopic.php?f=142&t=2012

köszi