rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy mindegyik ISI cucc nagyon jo! Indits egy GT multiclass-t a 4 GT-vel, menj a legkissebbbel (Nissan 370Z GT4), indul kozeprol vagy gyenge AI ellen😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ami érdekes: kikapcsolt FXAA-val vagy 30 % al kevesebb fps-em van és nagyságrendekkel lassabban tölt be 😊)
Nekem nincs vele gondom, bar az elejen kicsit elbaltazta az ISI (bar naluk is ceges hatter valtozasok voltak?!). A tartalom is teljesen jo, autobol minden van (OK, utcai nincs), a palyakbol meg folyamatosan keszulgetnek a normalisabb verziok. Hasznalat szempontjabol (leszamitva az online nepszerutlenseget, nem "egyszeru", nincsenek napi/rendszeres magyar fun-ok) az egyik legjobb es legosszetettebb a piacon.
Mivel komponensek vannak (auto, hang, talent stb.), tobb reszbol all egy-egy cucc, es neha azokat hulyen nevezik el, kilistazva az osszeset, eleg nagy a kaosz.
De normalisan hasznalva es beallitva, nincs vele semmi gond.
Atlag felhasznalokent 3 dologra van szukseg: Mods, Loc (palyak), Mlt (multi-component vagyis az autok). De modok nincsnenek, vagyis csak kettot kell bekapcsolni😉 Ugy mar atlathato az egesz. Konnyu listazni, torlolni.
A tobbi listazhato komponens ugy is lenyegtelen, nem cserelodnek, nem piszkalja az ember: UI, HUD, Commentary, Nations, Pit, Share, Helmet, Talent stb.
Ennek a ModManager-nek akkor lett volna igazan ertelme, ha olyan nepszeru let volna az rF2, mint az rF1 volt. Kismillio moddal, autoval es palyaval. Es foleg akkor, ha ezeket a tartalmakat, es az uj lehetosegeket ki is hasznaltak volna a modderek.
Fenének kell piszkálni ami jó :-)
Ha nullarol akarom feltenni oket, bemasolom az osszes modot/tartalmat/autot/palyat, kijelelom az osszeset, es install. Ket kattintas az egesz😊
Plugin-ekhez nem ertek, foleg nem a mobilos cuccokhoz, azt mindenkeppen az ottani forumban kell megnezni.
A tököm tele van ezzel a rendszerrel így, ha nem lenne ez a modmanager még így is jó lenne, de ez így egy baromság 😊)
A plugin-ekhez lovesem sincs, a hivatalos oldalon erdemes szerintem kutakodni. Valszeg sokminden valtozott a 64bit-tel (a teljes konyvtarszerkezetek is).
Akkor megint kap egy uninstallt 😊
Amúgy most nem arról volt, szó, hogy ha letöltöm az új buildet, onnantól ismét működik majd az online update... de nem működik !
Plugin az egyelőre nálam se megy, pedig betettem a Bin32\Plugins mappába (gondolom 32bit-es lehet)
azt hittem azért, mert rossz bites verziót raktam fel, és alapból 32-ön fut a játék, de nem, sehogy sem indul el .
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Chassis flex implemented and new steering parameters.
- CG increased.
- Downforce reduction and slightly less yaw stable.
- Slightly less downforce sensitive in slip-stream.
- Updated to use new tyre mass method and slightly more accurate unsprung masses used.
- Some tyre tweaks, mostly, but not limited to wear, load sensitivity as well as grip correction for wet conditions.
- Automatic shift aid works a little better (less reluctantly).
- You now also have to blip on down-shifts as per the real car.
- Minor AI tweaks.
- Additional radiator setting to prevent overheating in high ambient temperatures.
- ‘Central’ TVCockpit / bonnet camera.
- Tweaked headlight parameters should improve night racing.
- Now using newer sound attenuation parameters.
- LOD distance tweaks
- Updated to latest shader settings
- New driver helmet
- Additional teams / liveries added
- Rim Blur added.
- *There are additional minor undocumented changes.
Nissan 370z GT4 v 1.47
- 2 versions now available, European and Dutch, which more closely match rules from specific series.
- Chassis flex implemented and new steering system.
- Suspension and steering geometry revisions, that more closely resembles the real car (steering has an increase in ackermann).
- Caster range reduced.
- Slightly stronger suspension.
- CG increased, further forward and more laterally offset.
- Slight downforce reduction.
- Slightly less downforce sensitive in slip-stream.
- Minor setup tweaks.
- Gear ratios replaced.
- Brake system completely recalculated.
- Updated to use new tyre mass method and slightly more accurate unsprung masses used.
- Some tyre tweaks, mostly, but not limited to wear, load sensitivity as well as grip correction for wet conditions.
- Minor AI tweaks.
- ‘Central’ TVCockpit / bonnet camera.
- Tweaked headlight parameters should improve night racing.
- Now using newer sound attenuation parameters.
- New driver helmet
- Rim blur added.
- New team liveries added.
- Fixed reversed / mirrored logo on the side.
- Fixed wheel shadow height.
- *As usual there are some small additional undocumented changes.
- **Previous setups will likely be obsolete, but the car should no longer have major revisions in the future as data is more complete.
Chevrolet Camaro GT3 v 1.49
- CG raised
- Minor setup tweak
- Slight downforce reduction and drag increased.
- Minor AI tweaks.
- Small engine torque correction.
- Slight increase in shift duration, ignition cuts more correctly on upshifts also.
- Slight damage tweak (suspension a tiny bit stronger).
- Wheel / brake shadowing issue resolved
- New driver helmet
Chevrolet Corvette C6.R GT2 v 1.49
- Weight distribution adjusted.
- Force upshift ignition cut.
- More accurate steering range and lock including new variable steering ratio system.
- Slight geometry tweak.
- 2009 & 2010 spec engines available.
- Reduction in overall downforce level and slight increase in yaw sensitivity.
- Small AI tweaks.
- Slight damage tweak.
- Updated shader settings
- Fixed the rear diffuser shape
- Now using latest driver helmet
- Rim blur was added
- *There are additional small undocumented fixes not noted in logs.
"Nulla tenaci invia est via"
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Valaki tudna segíteni abban ,hogy miért néznek ki a fák úgy mint a szellemek.A közelebb lévök mint a szellemek ,a távolabbiak meg rendben vannak....Vlakinek van ötlete hogy mi ez a szarság??
Miota driftelgetsz te ? 😊)
1. Szarazon indultunk, elkezdett esni, gyorsan mentem a boxba, csereltem, kaptam egy kort. Kint maradtak, szenvedtek, elallt, elgyepaltak😊
2. A vegen ujrainditottam, a meg szarado ives esos aszfaltot toltotte vissza (bug?!). Elindultunk, elkezdett esni, en kimaradtam, ok mentek a boxba😄 Valszeg a mar eleve hidegebb es esos aszfalt miatt en megint beszivtam normal gumikon, ketszer kicsusztam, csereltem, az eso elallt, ismet elgyepaltak😄DD
A VSR és a SIMCO közösen rendez az rFactor2-vel nyílt fun futamot! Reméljük összegyűlik annyi érdeklődő amivel esetleg már idén el lehet kezdeni komolyabban tervezni!
Minden információt itt megtaláltok! Jelentkezni is itt tudtok!
http://vsr.hu/2009/forum/viewtopic.php?f=142&t=2012