rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A brazil nagyon szépen konvertál rF1-re, sõt érdekelné is az rF2, már beszéltük, hogy szerinte is az a jövõ, csak õ még nem tudta megvenni az rF2-t. Úgy látszik a vásárlás hiánya csak itthon nem riaszt el senkit a használattól. 😄
Szóval ameddig a brazil gyerek nem tud rF2-t venni addig marad az rF1.
Laci meg a Shift modot farigcsálja, de õ meg nem akar rF2-re konvertálni, mert nem megy rendesen a gépén. Laptop, azt hiszi erõs, pedig már elmagyaráztam neki, hogy a laptop nem arra való.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
elméletileg a brazil srác átrakosgat majd egyszer néhány autót.. most pl. kacsán dolgoznak Zolee-val (rF-re), csak gyõzzük kivárni mig lesz néhány autót rF2-re is 😊
van egy magyar srác aki tuningautós módot csinált a shift streetbõl forza4es modellekkel (rF-re), viszont a legtöbb autónak takonyfizikát csinált, így pont a lényeges jó fizika tûnt el :-/
"Nulla tenaci invia est via"
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Azonnal bajnoksagot szervezni szinte selytelen😊
- all cars updated maps to latest build
- porsche hitbox fixed
- all cars tweaked damage
- all cars optimized for less material load (saves the rf2 engine, less stutter)
- f430 lods fixed,
- all cars tweaked cpits
- z4 downshift sound fixed
- all cars new windows reflec
- no hard tyre atm (sorry, maybe next time)
Ferrari_458_Ingy_Challenge-v010.rfcmp
Ki kell csomagolni az egeszet, es ujra osszeepiteni a MAS-okat es az rFCMP-t.
Kuld el a modositott file-okat, osszerantom, aztan kiderul.
Zoli szerintem nézd meg susp editorral mert picit elbaltázottnak tûnik , vsz ha a shifteset bemásolod már attól jobb lesz.
Palyat at lehet rakni 5-10 perc alatt, de annak nem sok ertelme van.
Autokhoz nem ertek, de az valszeg eleg nagy szivas (legalabbis normalisan).
- Fix Vmod creation (Online races are now possible!!)
- More LOD optimization
- Internal sounds volume tweak
Egy komoly szimulátor projekt (komplett formula replika autóval) megvalósításához kérnék segítséget! Ha a szakik közül lenne olyan, aki idõt nem sajnálva megkönnyítené a munkánkat, tippjeivel, tanácsaival, stb... azt nagyon megköszönném! Amint valaki jelentkezik, a továbbiakban írok neki PÜ-t!
A nagy részéhez megvan az alap(az autó is), a mozgatás megoldása, és az elektronikus dolgok összekapcsolása a nehézkes... Pneumatikus dolgok ha nem muszáj ne... (Aktív kormány<->mozgatószerkezet) Az esetleges dolgok legyártása se okoz gondot. Na de a többit majd akkor, ha sikerült összehozni a segítséget... <#wave>#wave>
Köszönöm elõre is!
Ehhez valoban nem szukseges meg link, van auto boven, amivel lehet versenyezni😛
CHANGE LOG V0.81:
- Fix Dirt windshield texture (Now more cleaner)
- Fix undertray issue
- Fix SteeringWheel Axis
- Animated hands on wheel are better
- Some LOD optimiztion
- Fix Backlights
- Add new Physics parameters (Torque distribution on Engine, Clutch, Gearbox and Differential)
- Now differential settings are close excluding preload. (This is a way to simulate E-Diff from Ferrari)
Manapság nagy divat az elektromos gázpedált meghekkelni, és jogos, mert gondolom környezetvédelmi meg ilyen okokból hiába rúgod telire, nem azt a jelet adja át ....Nekem a C2-ben még ennek tetejében érezhetõen "kisimitja" a pedál mozgást ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy olyan plugin kellene ami az upgrades menüt gombra vagy tekerentyûre vagy valamire rárakja, és a pályán kapcsolgatható.
Az aktív felfüggesztésre van még 2-3 évük, de vissza akarják hozni az F1-be, szóval lassan nekiállhatnak. Hibridekkel kapcsolatban már írtam nekik fészen, de nem jött semmilyen válasz, pedig lassan azt is el kell kezdeniük rendesen megvalósítani.
(Visszatérve csak zárójelben a gázreakciókra: amikor egy utcai autóban benyomjuk a Sport gombot az általában annyit csinál mint amit mi a játékban be tudunk állítani, magyarul a gázadást linearitásáét állítgatja. Mondjuk 50% pedál lenyomásra alapból 20% gázt ad az elektronika, de ha a sport gombot benyomtuk akkor 20% lenyomásra már megkapjuk a 70% gázt, vagy inkább folytószelep nyitást. A 100% mindkét esetben 100%, magyarul átverés. Az M5 E60 annyiban különbözik, hogy ott az alap 400 ló helyett kapjuk meg a max 507 lovat, ami nem azt jelenti, hogy pluszt kapunk, hanem azt, hogy alapból nem kapjuk meg az összes lovat amiért fizettünk a szalonban. 😄)
De visszatérve az upgrades-re, ezt már jóideje mondogatom, asszem Ingy-t is zaklattam már ilyennel, hogy verjen orrba valakit az ISI-nél a pályán kapcsolgatható upgrades miatt.
Azert az rF2-be is el tudnek viselni egy iR-szeru, autonkent konfigolhato, elore beallitott es autobol piszkalhato cuccokat (pl. a Manettino)😉 Lehet/talan mar most is megoldhato valahogy, komolyabban belenyulva modkent (menuk, scriptek, plugin, akarmi).
Ezt az AC-tol vartam, szinte kotelezo lett volna naluk, foleg hogy az autok nagyresze utcai, sport- es super car. Azoknal eppen ezek adjak a kulonlegessegeket. Persze, ma mar a GT3-ban is alap az onboard ABS vagy keverek es egyeb allitas. Az iR-ben megy, szep tarcsas, programozhato, allithato, 3D-ben mozog😄 (TC modelljuk meg nincs, elveleg majd a mostani update-ben).
De sajnos az AC-nek a "gazdasagos" es kicsit barkacs modularis programkornyezete (C++, Visual, HTML/JS/CSS, GP, Python stb.), ellehetetlenitette ezeket a osszeintegralt lehetosegeket:/ Kicsit leragadt az nKP-rendszernel: X programban menuk, GUI es egyeb, Y-programban futo kornyezet😊
Bar az AC-nal van lehetoseg atjarasra, remelhetoleg boviteni fogja. De a Manettino es hasonlo onboard cuccokrol mar kicsit lemondtam:/
Pedig milyen jo lett volna, kint a palyan korozni, a Manettino-t ratolni a G25 valto POV-ra, a felfuggesztes allitot egy masik gombra, es folyamatosan korozve, kapcsolgatni es erezni hog ymikor mi, hogyan valtozik😉
OK, az ABS/TC-t most is lehet allitani, de sajnos egy vicc az a fix CTRL-billentyu komninacios, kulon-kulon 10-10 fokozatban lepegetos megoldas😄
Az ediff a Ferrariknál kicsit másabb mint a kommerszebb gépeknél. Egy átlag ediff a megcsúszó kereket fékezgeti, a Ferrariban viszont egy Haldex rendszerhez hasonlatos többtárcsás cucc van. Fékezéskor old, hogy ne legyen alulkormányzott, gázadásnál meg zár. Persze ennél bonyolultabb, de ezt a két állást tudja az rF is.
Még nem próbáltam, de egy dolgot észrevettem: amikor rámentél az ugratóra a hátulja ért elõször földet. Utcai autónál is csak szárnyként tudod megadni a leszorító erõket, amivel nincs is baj. Viszont hátul nincsen szárny, csak a diffúzor. A diffúzornak van egy maximális magassága amikor még mûködik, a szárny viszont ugratás közben is jó. Ha ugratásnál a hátulja ér elõbb földet akkor jó eséllyel van hátsó szárny is, ezért érzed stabilabbnak mint kellene.
Mostanában azt találtam ki, hogy nem állítok hátsó szárnyat, sokkal kevesebb elsõ szárnyat kap, és a diffúzornak kb a motort állítom be. Vagyis azt a helyet ahol a motor van. Így egészen értelmesen viselkednek még az összkerekes autók is (Gallardo), meg a hátsókerekes sem akarja mindenáron eldobni a hátulját, de mégis inkább mechanikai tapadásnak érzékeli az ember.
Ez nagyjából reális is, mert elvileg a diffúzor az egész autó alól kikapja a levegõt, de azért minél hátrébb megyünk annál jobban érzõdik a hatás.
Az auto is teljesen jo, tisztessegesen ossze van rakva. Erezhetoen kihasznalta az rF2 lehetosegeit.
Az auto modolashoz nem/sem ertek, csak amit lattam, hogy sok-sok kepernyos a beallitas. Nem tudom pl. hogy az rF2 nem kezel semmi autoba epitett, fizikaval osszedrotozott, esetleg onboard allithato cuccokat (ABS, EDiffi, SC, TC stb.)? Ezeknel az utcai, de foleg a super car cuccoknal azert sokat szanit. Nekem igy tetszik, de valszeg mas lenne az osszkep.
Talan emiatt, hogy nincs ilyen lehetoseg vagynem hasznalja, kicsit tapadosabbnak, stabilabbnak erzem a teljesitmenyhez es a felepiteshez kepest. Persze super car, de akkor is😉
Ezert is latszik a video elso reszeben, hogy folyamatosan piszkalom a fekero elosztast😊))) Vagy a gumi melegedett vagy tobbet/kevesebbet vartam, es javitani/rontani akartam az egyensulyt. Egyszer le is mentem fuvet nyirni, mert kicsit sok is lett a piszkalas😄
A FOV meg brutalis, nem is ertem hogy sikerult igy belonom😛
Az AC-hez 400MB 1-1 palya, Silverstone ~500MB. Sot, ott Vallelunga, amibol 2 nyomvonal van (a rovidebbnel kitettek nehany terelo akarmit), darabja ~400MB. Nalunk mindent duplikalnak😊)
Silverstone-bol kiindulva, naluk 2GB lesz Nord😄DD
Bár most nem tudom leszedni mert a CARs megint leszed egy laza 1,5 gigát ...😊