19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Igen ez volt a gond.
Tegnap este vettem meg és ma reggelre aktiválva lett.
Köszi a segítséget mindenkinek. -
Lehet kell egy kis idő az aktiváláshoz
-
A Lite annyiban különbözik a Content-től, hogy abba csak a program alapja van, meg talán 1 pálya + 1 autó. A Content-be meg benne van jónéhány autó/pálya. (Vagyis több, mint a Lite-ba.) -
Na megvettem az olcsóbbat de nem tudom aktiválni mert azt írja ki,hogy "USER NOT FOUND".
Mi lehet a baj?
Demot,Lite vagy a Content verziót kell leszedni? -
Debilon #10667 nem, általában az online részre, lejár az 1 év utána semmilyen online funkció sem működik, csak offline megy -
KB én is ezt vettem ki.
Ezek szerint ha van valakinek egy állandó szervere akkor azon nyomathatjuk.
Illetve gondolom az Rfactor hivatalos szerverén érvényes 1 évig ez a díj? -
Szia,
Az olcsóbbal egy évig tudsz online játszani utána évi 12 dolcsi a díj, de offline bármeddig tolhatod. 90 dolcsisnál életed végéig tudod online tolni mindenféle plusz díj nélkül.
Vagy ilyesmi
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2015.05.20. 17:55:14 -
Sziasztok.Tervezem megvenni az Rfactor2-őt de nem tudom,hogy az 44$ vagy a 90$ éri meg.
Az olcsóbbnak mi a hátránya? -
Targa Florio -
valamikor egy hegyi fun? :D
-
Nagyon szívesen írnék nekik, csak már írtam párszor fészbukon és nagyon szívesen le sem szarták. Vagyis de, valószínűleg leszarták. :D -
Nem probaltam ki, csak feltoltottem, igy nem biztos hogy mukodik:D -
attila46 #10659 Valaki tapasztaltam legyen szives mondja a meg a F1 2015 codimister modot miért nem látom telepités után,,mod valszinü mőködhet itt lévő gyüjteményböl szedtem le
-
Igen, szóvá tettem, hogy talán nem ártana írni egy részletes doksit a fizikai modellhez, amire jött ez a válasz, hogy nagyon szívesen segítenek, csak írni kell nekik, mint a Palatov esetében. :D -
Akkor van ez a vizes szelvedo animacio stikaban, vagy nem van ? :) -
Blackwood_v130.rfcmp
+ improved icons and loading screen
+ increased sight width and improved performance
+ combined objects to out & infield_xx.gmts to get more frames.
+ added DRS moveable (de)activation signs
+ grandstands and People organised in gmts and visgroups
+ adjusted Objects lod view range
+ optimized visgroups (f.e. no people on test days)
+ added animated flags
+ added Starterworkers and cornerworkers with animation
+ fixed floor at pitbuilding
+ improoved nightlights and Track lighting
+ rebuild some objects to reduce flicker (pitbuilding)
+ track is xyz shifted to set grid start with position 0,0,0
+ removed col detection (trees, fences etc.) from objects to get more frames.
+ deformable flag for racesurfaceobjects only to get more frames.
+ added norainzones
+ added a TV Screen at pitbuilding (Jumbotron)
+ AIW bugfix AI now are waiting at Pit exit light on red
+ optimized posts for shadow
+ rearranged some Racetracksurfaces
+ Garagelength in .GBP adjusted
+ improved shadowing -
Mint ahogy nekem segítettek a motorban. Több oldalról támadtam, aztán végül mégis nekem kellett kiagyalni, hogy mégis mi micsoda. :D -
Az ablaktorlos nincs kint, azert barmit magednek, jo az nekem ... -
Akkor ez is kihúzva :D -
Pedig Tim Wheatley barátunkat ha megkeresné Niels, biztosan segítene neki az ISI
-
stigma12 #10651 A Reiza nem fogja kihozni a saját rF2 átiratát. A fizikagurujuk, Niels Heusinkveld most csinált egy videót, amiben elmondta hogy ránézett az rF2 gumimodelljére elég tüzetesen ISI-os segítséggel, és végül nem értette. Túl bonyolult volt, túl sok változó és ismeretlen, és idő hiányában nem fogja megtanulni.
(btw nem is nagy baj, én nagyon nem csípem az általa összerakott autókat).
Utoljára szerkesztette: stigma12, 2015.05.18. 16:30:15 -
Saját szemszögemből nem is akarom, hogy annyira népszerű legyen mint egy PCars, hisz az rengeteg hülye gyereket is vonz magával, de azért egy AC szintű ismeretség nem lenne rossz. Most nem tudom, hogy rajtunk kívül csinál-e más rF2 bajnokságokat, de nálunk jelenleg olyan 20 fő az átlag. Jó lenne ha több liga is nyomná, és nőne a létszám. De ehhez be kell látni, F1 kell, WTCC kell, illetve alacsonyabb gépigény mellett jobb grafika. Egyik sem elérhetetlen, de nem rajtunk múlik sajnos.
Sajnos amikre vártam, AC, PCars, Raceroom, mind csalódás számomra. És nem látok mást ami jönne. Talán ha a Reiza kiadja a saját rF2 átiratát, az üthet, hisz az rF1-ből is elképesztő dolgokat hoztak ki. -
stigma12 #10649 Jah. Bár ha valóban akarnak változást, akkor azt több fronton kell elindítani, hogy még időben legyen eredmény. Kíváncsi leszek mikor lesz EOL az rF2nél.
DX11 a hardverkönnyítésért, és még több effekt a felszabaduló erőforrások helyére. Lehetőleg valami egyszerűen integrálható modulos post-process csomag.
És akkor még hátra van a marketing.
Lényegtelen. Engem személy szerint nem érdekel a 2008-as grafikai színvonal, de több millió legyet igen... És minden más viszont érdekelne, ami a tömeggel együtt jön...
Utoljára szerkesztette: stigma12, 2015.05.18. 15:45:04 -
Bizony 5 éve :D Ez kb mindent elmond. De mit csináljak, ha ez a legjobb. Ha lenne ennél a szimnél jobb, én se lennék hülye mást használni. -
Erre emlekszem, szidtam is akkor rendesen, hogy ilyen gagyit csinalnak;D De ez mar 5 (!!) eve volt;P -
Miért haragudnék? :) Tényleg fostalicska :D De annyira nem nehéz megcsinálni, hogy legyen rF2-ben, csak eddig nem csinálták meg -
stigma12 #10645 Ne haragudj, de ez botrányos. :D
Töröltem a hozzászólásomat,- szóval szerintem ha már esőeffektről van szó, akkor a Codemasters-es F1 széria lecsordogáló esőeffektje viszi a prímet. Még a pCars sem ér fel hozzá.
Lásd:
-
Az volt benne egy darabig de kikerült, de úgy láttam van ilyen plugin akinek ez kéne
A gépem semmi extra, csak kinéztem mik a kulcspontok amiket igényel és arra gyúrtam. I5 3,2GHZ proci, Nvidia GTX 760 videókártya, és 16GB RAM, és persze Windows 64bit. 1920x1080-ban full maxon megy, nyugodtan mondhatom, hogy 30 fölötti autónál is jobban megy mint az rF1. És persze nem kell tartanom hogy összeakad bármiféle tartalom.
Röviden, Intel+Nvidia+SOK RAM
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2015.05.18. 15:25:19 -
stigma12 #10643 Nálad milyen vason fut? -
Cockpitbol, versneyben, dinamikaval (normalisabb autoval es palyaval = rF2-re felkeszitett, nem GTR2 nyers konvert) van olyan jo latvanyra, mint a tobbi (osszessegeben). Most a CARS es az esos reszek nem erdekesek:)
Az iR full statikus, lenyegeben DX9, egyszeruen szep a render, reszletes a korites.
Az AC negyed-dinamikus (se idojaras, se rendes napszak, se igazi gumizodas stb.), szep render, de a kulsos post-process nelkul, lenyegeben full fapad.
Az rF2-nel a DX9 erosen behatarol. At tudnanak allni DX11-re, de a modok es tartalmak miatt erosen kerdeses a kompatibilitas.
De ha mar DX11 lenne, nagy elorelepes lehetne, mert az alapbol gyorsabb es szebb tud lenni, plusz zsigerbol mukodhetne itt is a kulsos, licenszelt Yebis (PostProcess cucc, mint az AC-ban). Vagy bovitenek a sajatjukat, az szerencsesebb lenne. -
Pl ez a pálya jól néz ki, ha felkensz egy kis realroad-ot. Legalábbis nekem ilyen kinézet megfelel.
-
Hát igen. Jelentősen az nem változik, bár persze nálam szebb sokkal, hisz már tudom futtatni teljes full grafikán. A baj az hogy csalóka a látvány. Ha megnézel egy über faszán elkészített pályát, normális égbolt animációval, az nagyon dögös. Ha viszont csak átpakolják rF1-ből, az silány. De messze szebb mint az rF1, és élvezeti értéke pedig kiemelkedő a többi sim-hez képest. De ezt tény, látványban elmarad a riválisoktól. -
Marmint latvanyban..... -
Eddig is kurva sokat javult, miért ne javulna tovább? -
Ez mar sokat nem fog javulni. -
Kár hogy twitter meg G+ is kell hozzá :D -
Jobb mint a semmi;)
Nehany napja fedeztem fel, hogy a http://racesimcentral.com atkerult az ISI-hez. Korabban elvileg fuggetlen portal volt, aztan az Ignite (SRW) "szerezte" meg, most meg az ISI.
Ezek jo dolgok, de a progival is foglalkozni kellene;)
Mivel az utobbi napokban CARS-mania volt, foleg dinamika es eso teszt, es mivel csak az rF2 tud hasonlot, hasonlitgattam. A CARS inkabb latvanyos es hangulatos, de az rF2 eppen egy utcaval korrektebb, jobb es elvezetesebb (gumi, vizes-szaraz ivek).
De a latvany-korites nagyon hianyzik. A harmatgyenge viz effektek (eso anim, kerekfelverodes, vizfuggony), es a nulla szelvedo eleg lehangolo:/
A semminel mar az eredeti, regi, fix animacios effektek is jok lennenek.
Persze a CARS-ban a kamu tocsak is latvanyosak, ami az rF2-ben a valodi dinamika miatt nem muxik, de arra is lenne otletem, amit szerintem egy programozo 1-2 ora alatt osszedobna. Tizenora munkaval valodi korrekt tocsakat is lehetne szimulalni. -
osszad megfele és nyerj
nem tudom, ez sem a marketing csimborasszója -
Köszi és bocs srácok a rossz linkért. Miután kiraktam, rá fél órára jöttek a hozzászólások az ISI fórumon, hogy valami nem oké. Ales rögtön írta, hogy 30-40 percen belül javítja és teszi fel a jó modot új linken, csak azt már nem volt kedvem megvárni. :D -
ja, az a része már lemaradt, hogy javítottam Ádám linkjét :D
1.9-ről 1.9a-ra