19779
  • lac coo
    Alex elkuldtem a control filet .
  • hqx
    Ahelyett, hogy írtál volna egy jó kis összefoglalót az autóról, díjakat osztogatsz. Le kellet tölteni, telepítgetni, beállítani mindent stb.:D De, ha már meg volt, akkor tesztelgettem is, annyira nem győzött meg. Mondjuk az AC-s az egy mod, de nekem tetszett.
    Elég optimalizálatlan az rF2. Az AC jobban fut.

Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.11.10. 07:02:05
  • shiet
    Nem találtam egyik gyári ISI pályán sem olyan falat ami jó lenne ehelyett (igazából a valóságban is ilyen Mosporton a fal mint most a pályámon, max vmi nagyobb felbontás/kidolgozottabb textúrára cserélném, de nem találtam), pedig kerestem, én meg nem vagyok Photoshop mágus. A fű az a most kiadott Mills Metroparkból van. :D Kerítést még nem is néztem, jó hogy mondod. :D

Az utolsó mondatod teljesen igaz. Amikor 0.58-ról 0.789-re frissítettem elég látványos volt, mert kicseréltem minden BTB-s épületet, én készítettem mindet Sketchupban (láttad a topikban őket). De azóta nem volt látványos változás, pedig elég sok időbe került mind (pláne hogy most csináltam őket először, szal még csak tanulok), pl. a vizes aszfalt tükröződésekkel elég sokat kellett tökölni, de sztem kb. az emberek 5%-a szokott esőben versenyezni. :D
    Nem beszélve ezekről az animált marshallokról.
    Ezért nem fogok rF2-es közönséget csinálni, mert az még 10x annyi meló lenne, mint a fák (egyenként lerakosgatni őket), és már az is kikészített.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.11.09. 23:31:11
  • Hellboy76
    Grat, tényleg jó lett :)
    Ha esetleg valamikor keszul hozza egy ujabb verzio, akkor legyszi a nevem a betoltokepernyon átirni Steve76-ra. De mar azert is köszi, hogy rákerültem. ;) A Hellboy csak az itteni, mert akkor az jutott az eszembe :)
    Texturakkal kapcsolatban igazad van, de ha a betonfal és a kerites texturat ISI gyarira csereled mar is kozelebb vagy a megszokott rF2-es latvanyhoz.
    A vegen mar tenyleg nagyon unalmas tud lenni ugyanaz a munka, foleg azert is mert csak megy ra az ido, de baromira nem latvanyos. Csak a keszito tudja mi is valtozott.
  • shiet
    Pedig ez a Nuno Lourenco "road texture generator" Photoshop PSD-jével készült, elvileg ez nagyon jó. :D KATT

Btw elég sok "tökéletlenség" van a pályán amivel lehetne foglalkozni, de az a helyzet, hogy túl sok időbe kerül és már lassan nincs is hozzá kedvem. Ha túl sokáig foglalkozok egyvalamivel akkor azt megunom. :D Sztem a pálya így is elég jó szórakozás, én egy rF2-es Oulton Park szintet akartam elérni, az kb. meg is van.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.11.09. 21:14:24
  • Ingy2
    Nagy TUSCC rajongó vagyok tőlem mehetnek az amcsi pályák :)
    Egyetlen észrevételem van, az aszfalt textúra egy picit monoton, nem reklamálok csak sztem sokat dobna ha egy picit élettel telibb lenne.
  • shiet
    Köszi.
    Ingy2: ha csinálok még pályát akkor az vagy Belle Isle vagy Summit Point lesz. Belle Isle egyébként elég egyszerűnek tűnik (felületesen szemlélve), út+fal szinte az egész (+78234 féle házikó/épület) .
    Egyébként így indult az egész: KATT
    És amikor később átraktam rF2-be így nézett ki: KATT.

Az a baj, hogy ez a moddolás dolog kb. 50%-ban textúrázás (Photoshop) ami nekem nagyon nem megy meg nem is különösebben érdekel.

Szóval ha én meg tudtam csinálni más is meg tudja. GL!
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.11.09. 20:59:35
  • Scarry
    Nagyon profi lett!
  • simcompany
    nagyon nagyon le a kalappal!
  • Ingy2
    Remek munka cimbi csak így tovább. És ha van kedv egy Tsukubát is vagy VIR-t is összerakhatsz hogy a kedvembe járj
  • Ingy2
    Sokáig az élen voltál de hqx beelőzött a 11756-os kommentjével.
  • shiet
    Idén már nem nagyon fogok frissíteni a pályán szóval itt van Mosport 0.85. Igazából a pálya már a tudásom határát reprezentálja (kivéve a billboard nézőket, de azt valszeg később sem fogom megcsinálni). Már a betöltőképernyőn is látszik de külön köszönet Alexease-nek és Hellboy76-nak a segítségért a pályamodellezős topikban.

kép1
    kép2
    kép3
    kép4
    kép5

Letöltés1
    Letöltés2
    Letöltés3
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.11.09. 18:28:37
  • lac coo
    Iden is en kaptam ? :)
  • Alexease
  • Ingy2
    Hamár a parittya díj mindig idő elött kiosztódik, a Teréz Anya díjat idén is Alexease nyeri.
  • Alexease
    Sajnos hosszu a lista, es meg igeretek sincsenek. Hobby szinten csinalgatnak ezt azt, meg belehuztak a tartalmakba, hogy rendbe rakjak oket, gondolom a Steam miatt.
  • simcompany
    Vannak új elemek már. Pl meg lehet adni, meddig van az autó belseje, ahova nem megy a füst, nem esik az eső. Egy csomó elem benne van, ami inaktív. Az autóktól független, kísérő hangokat (szél, út, ütközés, stb) az első build óta nem piszkálják. Én egyszer önszorgalomból megcsináltam, csak ugye az system file, így eltérést okoz.

A szélvédő effekt is buherálható, már azt is megcsinálhatom. Nem is rossz ötlet, következő modba megcsinálom, azt elküldöm nekik. De ja. Van egy csomó dolog amin túlléptek, és félbe hagyták.

Nekem ezek vannak felírva amivel még akarok levelezést kezdeményezni:
    Eső gumi melegedése (totál nonszensz, valóságba örülsz ha eléri az üzemi hőfokot nagy esőben)
    Eső gumi kopása (melegedés miatt)
    Gumik hőmérsékletének/nyomásának mutatása garage módban, ahogy a valóságban, kijössz a boxba, meg tudod mérni.

Ami nem fontos, de egyszer be kéne fejezni:
    Szél
    Por
    Lámpák este, jobb láthatóság
  • Szabi #11790
    azt már megoldották legalább hogy az autóba ne essen be az eső ? :D
  • Alexease
    Ha levelezel meg vele, nem akarsz rakerdezni egy-ket dologra? :)

Szelvedo effekt valszeg egyaltalan nem keszul, foleg nem konzol/CARS tipusu dinamikus. De ha mar nem, akkor nem akarnak vagy tudnanak legalabb valami 10 evvel ezelotti stilust beletenni? Egyszeruen 3 fajta, eso mennyisegtol fuggo fix animacio, ablaktorlo nelkul. Minimal programozas, minimal eroforras. Csak tejekoztato jellegu. :)

Hangoknal valaki kis plusz? Esetleg kaszti, felfuggesztes mozgas, beutodes, nyikorgas, rezges akarmi. Max 3 fajta: utcai, bukocsoves es openwheel. Eloszor egy kozos valami, aztan autonkent, a HDV file-ban egy flag-gel lehetne hozzarendelni a megfelelot.

Valami modernebb, bovebb GUI?

Koszi:P
  • simcompany
  • Alexease
    Ma meg nem
  • simcompany
    volt?

Longford v.99
    itt >>
    Utoljára szerkesztette: simcompany, 2015.11.08. 21:35:30
  • Alexease
    PM :)
  • lac coo
    Legyalultam minden mododt meg ilyesmit, igy mar fel tudtam rakni.Erdekes az ffb , mintha fel-fel pattanna a lavegobe az auto . ez nem ffb ,rángatás ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.08. 20:25:17
  • Alexease
    Van 2-3 dolog, ami nincs a menukben, megnezem, mi van veluk (kormany, FFB, segitsegek, mit tudom en, csak egy hirtelen otlet volt;D).
  • Alexease
    Lehet mar van ott valami kavaras. Ha ott marad valami regebbi cucc, elofordul, hogy bezavar a maganer-nel, Foleg a Clio maceras, mert abbol van pace car is, es van ott valami naomalia. Trolod manualisan.

A MANIFESTS-ben csak ez a ketto legyen (all tracks & cars_10.mft, ISI_RENAULT_CLIO_PACECAR_2010_10.MFT), meg ha van valami sajat egyeb mod amit hasznalsz. Ha van ott valami Clio Cup, azt torold.

A PACKAGES-bol szedd ki az ujat, es minden mast, ne legyen ott egyelore semmi (amugy se legyen, csak az es addig, amig installod!

Ha az INSTALLED/VEHICLES mappaban talalsz valami CLIO-t (kiveve a Clio_PaceCar-t), akkor azt is torold.
  • MooneyR
    Ott van a lista legalján az a mod, azt uninstalláld, utána jó lesz.
  • lac coo
    Nálam nem látja a manager az új cliot, van egy régi ,de azt nem engedi se letörölni se uninstallálni semmit.. Pedig ott van az új, letöltöttem ....

A régire azt írja, hogy használja valami mpv mod ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.08. 19:42:09
  • lac coo
    Azt mit akarsz allitani benne :))??
  • Alexease
    A Clio-rol eszembe jutottal:)
    Kuld el a ..\rFactor2 DATA\UserData\player\player.JSON file-t, atnezem, allitgatom neked (ugy sem lenne hozza kedved:D), visszakuldom, es ha lesz kedved, megnezed (persze, kapsz melle backup-ot is!). ;)
  • Alexease
    En is most neztem meg a Clio-t, ami eddig is jo volt, de valahogy most meg jobb! Nem tudom miert, annyira mar nem ertek hozza, de jo:)))
  • lac coo
    A Clional leesik az antenna ! :)
  • simcompany
    Teszteltük Megcsinálták. ISI for President :D
  • zolee145
    Nekem az tetszett a legjobban, hogy ki lehet forgatni akár az elsőkerekest is. Ami nagyobb baj, hogy konkrétan nem törik. Na nem BeamNG kell, de azért jó lenne valami. :)
  • bardocz
    Van ahol az egyenesben satuzok, mert azt hiszem ott már a kanyar jön, közbe meg csak domb :D Mondjuk lehet nem a régi brabhammal kéne tanulni, akkor gyorsabban menne, de így autentikus.
  • simcompany
    Tim Wheatley-val leveleztem a héten, hőbörögtem, hogy nem jó az ütközés model az első kerekeseknél, túl könnyű kiforgatni. Elvileg ebben már javították. Kivi vagyok, hogy sikerült-e
  • hqx
    Azt azért látom videóból, hogy hogy néz ki az autó, meg a hangok milyenek, de majd megnézem.)
  • Alexease
    Az nem nehez elnezni, hosszu szakasz es enyhe kanyar van elotte, es nincs semmi szemben ami nagon feltuno lenne. Az a mezo eletmento, jo meszire ki lehet futni;D Regen nem 50 meterenkent tablaztak, hanem 100 meterenkent, 4-5 darabbal, kellett is a megallashoz:)
  • bardocz
    Az egyik féktávot egymás után háromszor néztem el, mindhárom esetben mentem a mezőre :D
  • Alexease
    WOW meglepi!:)

ISI Chevrolet Camaro GT3 v1.60

ISI Renault Clio Cup v1.63