19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ami gyari vagy WorkShop-os, az ugy mukszik ahogy Szabi irta. Plusz megmaradt az eredeti Package resz is. -
steam-es modshop-ból alapból letölti és frissít automatikusan az ISI cuccokat, módokat meg külön kell megjelölni és letölti és telepíti automatán, meg utána frissítgeti is :)
remélem URD és az egyéb fizetős módok is felkerülnek jelszavazva, meg persze ingyen mellé a festéscsomagok... :D -
Meg nem nezte , de ugyanugy mukodik a mod cucc telepitese mint eddig , package mappabol ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.14. 09:08:59 -
haflac #11924 Bocsi,hogy csak most válaszolok,dolgozni kellett.:) kb 1 évet buktam,nem olyan régen vettem meg. -
gokart pályán jó móka az NSX-el csúszkálni :)
-
Szerintem írok nekik egy szép cinikus posztot Facebook-n, legalabb visszakapják a múltkori, felém intézett beszólásukat. :D -
Hát jól lemaradtam. Nem tudom, de nekem ez a steam lófasz kurvára nem jön be! -
Nekem 30.-an jar le , meg PCars pe zebol vettem, szoval en jo vagyok, nem bukok semmit ,meg valszeg nem is hosszabbitok. -
Talan lehett volna jobban, de mivel ezt a "mukodest" mar korabban leirtak, es az eredeti ISI instalt ugyanugy tamogatjak (gondolom meg egy evig, amig lejarnak az elofizetesek), jon mindegy patch es tartalom, nem eletbevago es kotelezo Steam-re koltozni. Ez egy ilyen atmeneti allapot.
Otleteim nekem is vannak, sot, talan jobbnak tunnek mint az ISI-e:D De mivel nem ismerem a valodi hatteretm igy csak talalgatni tudok en is: Steam technika es hatterek; mennyibe kerul az ISI-nek a Steam-es megjelenes es a licenszek atvitele; milyen kapcsolat lehetseges a Valve es ISI szerverek kozott (NEM a lobby/matchmaker, az csak az online jatekhoz kell!); hogy lehetne valos idoben account-ot ellenorzini a ket szerver kozott; stb.
Talan lehetett volna valami mas megoldast talalni, es biztos hogy lehetett volna normalisabban kommunikalni, hirdetni, reklamozni, hogyan fog mukodni, ne ugrorjanak bele az emberek azonnal... de ez van.
Semmi mast nem kellett volna tenni, csak 2-3 nappal elotte megszornui a hircsatornakat a mukodesrol, es akkor csak azon bosszankodnanak az emberek, hogy varniuk kell max 99.9%-ad evet, hogy legyen Steam-juk es ne veszitsenek 10EUR-ot.
Amugy te hany honapot buktal el a Steam miatt?
Persze tudom, ez elvi kerdes, ha csak 1 nap es ha csak 3 Cent, az sem szamit ilyenkor:D -
szaboz80 #11918 Azzal tisztában vagyok (olvastam) és csak azért mentem bele a kérdésbe, mert lifetime-al rendelkezem... :) -
Már egy jó ideje van ;-)
http://store.steampowered.com/sub/56251 -
Nem ide tartozik, de mikor jön iR a Steam-re? Már azt is olvastam, hogy nem jön steam-re -
haflac #11915 Az oké,hogy a Valve lecsekkolja hogy milyen előfizud van,de ha viszont nem lehet átvinni az 1 évest,akkor minek veszi el,mert az meg már lopás.Ki van fizetve,NEM veheti el,max lejárhat.És ezt az ISI is pontosan tudja,hogy adott emailhez,milyen account tartozik.Ugyanazt a lobbyt használja a két kliens,max az ellenőrzési procedúra más.Ha meg előfizetek mindkét oldalon,az meg nekik lenne jó.Működhetne ha akarnák.Kár,hogy nem tudok angolul.Szerintem meglehetne ezt gyorsan oldani.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.11.13. 12:16:37 -
Nem fontos torolni, bzitos nem ugyan ott vannak. Csak nem telepitetted az rF2-ot a Steam-es mappaba?!:)))
Ha eddig nem olvastad volna: CSAK akkor pakold at Steam-re, ha offline-od van vagy Litetime. Az 1 eves elofizetes ELVESZ! Vagy ha nagyon kell a Steam es van pluszban ~3000Ft-od mert online-ozni akarsz:D -
Sajnos az technikailag nem mukodne. A Steam-es inditast csak a Valve ellenorzi, igy parhuzamosan ket peldanyt is lehetne futtatni.
Visszafele nem mukodik. -
haflac #11912 Hát ha jó lenne az angolom,már írtam volna. -
szaboz80 #11911 Ha jól értem akkor Ádám leírásában (eredeti hsz.) lévő linken tudok steam-es kódot kérni, ami a regelt címemre jön meg. Steam-ben telepít és happy. A kérdésem: a nonsteam-es példányt töröljem telepítés előtt, hogy telepített progik között ne legyen két példány? -
Ha ez így megy akkor hamarosan elkezdik ezzel bombázni őket a fórumon, vagy akár te is írhatnál, vagy aki így járt, és akkor biztos megoldják. Kétlem, hogy így akarnának sumákolással egy kis plusz bevételhez jutni. Ez nagyobb veszteség, mint az a pár tíz euro ami pluszban jön. -
haflac #11909 Azért a nem steames kliensben meghagyhatták volna az éves előfizut.Ez nekik szerintem semmibe nem került volna.Steamen offline,nem steamen marad online a hátralévő időtartamra.Nincs valami opció ott vissza-aktiválni? -
En is szeretem a Steam-et, kenyelmesen egy kupacban van minden. De azz iR-t en sem pakoltam at;) -
A kulcs keros oldalunok azert nem artott volna valami kiemeltebb, egyszerubb, nagy piros feliratos leiras, talan megakadt volna ott nehany ember. Vagy elotte 1 nappak kiemeltebben reklamozni a masnai Steam-es megjelenest, es ott figyelmeztetni az embereket. Akkor felkerult volna sok oldalra, FB-re, talan nem futnak bele annyian.
A szokasos ISI kommunikacios problema. -
haflac #11906 Nem olvastam vissza.Én jobb szeretem ha a progik egy helyen vannak(Steam),kivétel az Iracing.Hát ez most nem jött be.:) -
11 euro és újra van online :D ebbe sokan belefutottak, köztük én is :D -
Nem olvastad a tegnapi hozzaszolasokat vagy az ISI leirast es/vagy ennyi szerettel volna Steam-et?! -
haflac #11903 Lett egy offline rf 2-őm.Király. -
Van egy "cache" konyvtar is, abba pakolja a Workshop-bol "feliratkozott" modokat (gyari vagy egyeb). Abban van eredetileg az osszes gyari tartalom, amit azonnal fel is rak. Az egy laza ~11Gbyte-os konyvtar. Ami install utan ott is marad. Gondoltam az mar nem kell, torlom, korlatozott a hely, de szerencsere tesztnek csak mozgattam, mert a kovetkezo inditasnal es szinkronnal, gyorsan torolte az osszes felpakolt tartalmat;D Vissza mozgatva ismet felpakolta oket;) Vagis nem erdemes torllni:P -
Tegnap este volt a csucs idoszak, akkor valoban volt valami elakadasuk, plusz a kikuldheto kod is "elfogyott". De 11 utan mar ismet mukodott minden rendesen, nekem is azonnal megjott.
Azert egy full install, nullarol, letoltessel, nem volt egyszeru;) Amig lejott a ~12Gbyte az is ido, aztan majd szet eset szerencsetlen majd 10 eves 250-es tekeros vinyom amig felpakolta:) -
haflac #11900 Én most csináltam ezt a műveletet.Nem volt 20 másodperc,és jött emailban a kód. -
Ha jól értem nem érdemes akkor steamre mennem
-
Megint lehet kulcsot kerni, ugy nez ki kaptak uj adagot, de most meg elfelejtettem az rF password-omet:DD -
Az oldalon a FAQ "Purchase"-nél a legelső kérdésben lévő linkre kattintottatok? http://rfactor.net/web/rf2/rf2help/
Nekem szinte azonnal megjött e-mail az aktiválókód Steam-re. -
Legalabbis elvileg, mert nem probaltam:D -
Technikai gondja van vagy egyszeruen penzugyi. A Steam jo platform, de azert nem jotekonysagi szervezet, ok is szolgaltatnak (DEV hatter, cloud, adatbazis, tarhely, update resz stb.), a Steam kliensekbol/jatekokbol reszesedest kapnak.
Ha valaki nullarol vesz rF2-ot, az tiszta ugy (kapjak a reszuket). De aki a mar meglevot aktivalja, azzal nem tudom mi a helyzet. Lehet hogy a Steam ingyen kiszolgalja a mar meglevo felhasznalokat, es a tovabbi eladasokra alapoz, de lehet, hogy kerrnek valami "alapot"?!
Ha valahogy mukodott volna az elofizetes jovairas a Steam-en, azert az ISI tuti megoldotta volna, a jelenlegi helyzet azert mindenkinek "kellemetlen". A felhasznalok szivnak (nem tudnak Steam-re menni vagy buknak vele), az ISI-nek meg maceras az atallas es kozben cibaljak a herejuket. -
A matchmaker kozos, az online-ban latszik mindegyik szerver. -
bottleopener #11893 Na akkor majd migrálok ha látszódnak már az erővonalak abban, hogy hányan mennek át. Addig nem.
Amit nem értettem meg, hogy elveszted a nem steames szervereket ha ott aktiválod? -
Valami kodot tuti lehetne generalni a lejarat datumahoz, es azzal megoldani, csak gondolom nem akarnak foglalkozni vele . -
Nem látok bele, lehet máshogy nem lehet átköltözni a steam-re. De az biztos, hogy hosszútávon ez a jó döntés. Csak most pont a hardcore ortodox rf-esekkel basztak ki -
Akkor azt kell mondjam, remek üzletember ez a Weathley !! :) -
Rengetegen!! Nem tudsz mit csinálni, még 11 eurot el kell költened -
Hát valami csak kellene, mert ha Emerico is elnézte, akkor más tuti elfogja ! :)