19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Vagy a valos kod kikuldese elott mindenkinek azonos figyelmezteto levelet kuldeni a mukodesrol. Vagy egyeb mas, a jelenleginel jobb megoldas;)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.11.12. 21:09:37 -
En sem ertem miert kellett igy megoldani. Nem hinnem hogy haracsolas miatt, inkabb ujabb Weathley otlet vagy valami Steam-es technikai korlat az elofizetes miatt. De attol meg adhattak volna egy evet a jelenlegi elofizetoknek...
Az mar csak hab a tortan, hogy 1 nap max X darab kulcsot tudnak kikuldeni, ami termeszetesen mar regen elfogyott;D -
vagy baszki letiltani azokat a kódokat, hogy ne lehessen aktiválni. -
Mondjuk ugy, hogy ez is kicsit ISI-s ;)
Igazabol ezzel pont azokkal szurnak ki, akik kesobb vettek meg es vagy kesobb megujitottak az elofizetest. Aki a megjeleneskor vette, az vagy lifetime vagy mar regen nem hasznalja. Szerintem belefert volna nekik az elo elofizeteshez hozzacsapni meg egy evet (hagy szazalek kapott volna 6-9 honapnal tobbet?!). -
Igen, De nekem direkt van egy éves előfizetésem, hogy lássam a többséggel mi van. Ez giga szopatás. Most komunikálgathatom mindenkinek, ne aktiválja. -
MIvel ezt mar honapokkal ezelott leirtak, a Steam aktivalas elott is tobb helyen ki van emelve, es mivel az ISI es a Steam "verzio" azonos (patch, tartalom, lobby, online stb.; leszamitva a Steam specifikus dolgokat), inkabb csak kellemetlen mint botranyos;) -
Elmehetnek... 
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.11.12. 20:59:51 -
Ezt most nagyon durván elbaszták. Szóval azt mondom, DE -
És ebből nem lesz megint botrány ? -
Ne ez a helyzet.
1. Akinek lifetime licensze van, az elmegy az alábbi oldara, kéri az aktiváló kódot. Majd ezzel a kóddal > +Játék hozzáadása > Termék aktiválása a Steam-en...
2. Akinek egy éves előfizetése van, ne aktiválja
3. Akinek egy éves előfizetése van és aktiválta, utána az éves 10,99 euros éves megújítást kell megvennie.
Javaslom, akinek egy éves előfizetése van, várja meg míg lejár. Vagy vegyen aktiválás nélkül (!!) egy lifetime-ot -
Az ISI forumon, ha jol emlekszem, Weathley-nek vagy Gjon-nak volt valami leirasa a Steam-es aktivalasrol es egyebekrol. Nem neztem, nekem lifetime van, nem erintett, de erdemes megkeresni (vagy Ingy-t piszkani:DDD). -

A zene es a vagasok miatt en mindenkeppen rad tippeltem:)
Amugy lehetett volna meg benne nehany latvanyosabb napszak es ejszaka (cockpit es kivulrol), es valami esos resz (szarado iv, tukrozodesek, onboard, tv). Esetleg egyertelmuen a Marussia F1 es az ISI Formula Masters a kamu F1 festesekkel (az F1 divatos), es talan gyorsban vegigporgetve a kategoria, az auto, a marka es a palya lista, mert eleg "boseges" (persze nem konzolhoz kepest), de foleg szimes szempontbol eleg szeles a valasztek. :)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.11.12. 20:48:50 -
Na. Aki tudja a megoldást. Nekem egy éves előfizetésem volt. Aktiváltam a Steam-re, innen ez az előfizetés le is járt szerinte. Mondom akkor veszek még egy évest. Nem engedi. Oké, veszek lifetime-ot, nem engedi. -
Mé annyira szar lett?
Amúgy igen
-
Nem fognak kasszat robbantani, az biztos, de ezt az ISI is tudja. A lenyeg az volt, hogy ott legyenek egy normalis platformon, ami megkonnyiti a reklamozast, a forgalmazast, az eladast, a frissiteseket, es uj funkciokat is kap (ahogy lent irtam #11870). Persze egy ideig meg parhuzamosan fut majd az ISI es a Steam "verzio", tuti lesznek kavarasok, de elobb-utobb ez is kifut. -
Szélvédő az nem működik véletlenül ? :)
Én rohadt kíváncsi leszek mennyit fognak ebből eladni ...aki szimes már megvette, aki nem szimes az meg megnézi a videót és 100-ból 98-an kinevetik mi ez a szar ilyen drágán .... -
oké, meg is jött, 9.9 gigát akar leszedni :D
#11870: remélem lesz végre közös hely ahova fellehet rakni a setupokat
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.12. 20:30:30 -
STEAM infok
Szerencsere nem csak "alamasoltak", hanem azert integraltak is a dolgokat Steam-re.
Mukodik a Workshop, van Steam-es es megmaradt az ISI Matchmaker/Lobby, mukodnek a Stats/Achievements reszek, a zene lejatszo (:D), ami fontosabb az a Streaming es a Broadcasting, es persze Steam felhobe menti a beallitasoka, setup-okat stb. -
-
Arra figyeljetek, hogyha csak 1 éves előfizetésed van, az a Steam aktiváláskor lenullázódik!!! -
unrealnoise #11867 jah, nekem se jött semmit még. :) mondjuk vasárnapig nálam ráér, addig -ben meló van... utána rácuppanok becsülettel :D -
remélem még hétvége előtt megjön majd a steam kulcs.. :D -
Jobb a fizetős dlc ...:) az tiszta munka: csinálnak valamit ,amiért pénzt lehet kérni, én meg fizetek .. -
De a tobbihez meg fizetos DLC-k vannak:) Persze a mennyisegbe es a minosegbe bele lehet kotni, de az most mindegy;)
5 evig tuti tamogatjak, ugy mint a tobbiek. Aztan meg ingyenes lesz az online is. -
De a többi nem akciósan is lifetime :))
Én mondjuk sose értettem mi az a lifetime ? Meddig támogatják , 5 évig? 10 évig ? -
O szokta csinalni a videokat, meg a zene is stimmelne, de lehet hogy most valaki mas kapta a kitunteto szerepet;) -
miért, már megjelent ? :D
Workshop linkje akár mehetne bannerba -
Ingy ez Te voltál?
-
Igy akciosan (a LifeTime) annyi mint az AC vagy a CARS vagy akarmelyik egyeb dobozos, vagyis jo ar. -
miért nem az? -
Megjelenés dátuma: 2013. márc. 28... az :D -
rFactor 2 -40% a Steam-en -
Ami a videokbol gyorsan kiderult, hogy csinalnak minden autohoz/sorozathoz rendes RaceEvent-et (+30), amit Single es Online reszben is lehet azonnal hasznalni. Lenyegeben vMOD csak kicsit multifunkciosan. Ez nagyon kellett a Steam-es megjeleneshez, mert sokan gyorsan elakadnanak az online inditaskor. Meg amugy sem art ha van ilyen;) -
-
ISI nagyon belehuzott:)
-
Van uj demo is, akit erdekel: Formula Renault 2014; Corvette C6R GT2; Silverstone. -
Köszi, ezt még nem vettem észre. -
Minek? Settings >> Install Update -
Nem feltetlenul. Ez amiota megvettem (az elso nap:P), a meglevore pakolgatom ra a frisitest (LiteBuild). Majd a Steam-es megjelenesnel lesz uj. -
Eppen valamelyik nap akartam panaszkodni, hogy miert nincs:)) Most mar van:P
"Pressing Shift with the Increase/Decrease FOV controls will now adjust the seat pitch angle."
Ez meg jo hir:
"You can (when available) install the dedicated server distribution from Steam as that works for both Steam and non-Steam matchmaker."