19779
  • Alexease
    Foleg elsore eltalalni huzos, tobb helyen lehet durvan "egyenesiteni":))
    Es itt a 60-as evekben sok verseny volt, 2-3 nem hivatalos Forma1 is. Indult Clark, Hill, Brabham, McLaren stb. De inkabb csak Ausztral bajnoksag volt (vagy valami hasonlo).
  • bardocz
    Ez nagyon beteg pálya, főleg. Féktávokat eltalálni lehetetlen pár kör után.
  • lac coo
    Pm ! :))
  • Alexease
    Igen, utana mar rajottem hogy fent vannak;)

Talan/elvileg Petra modok (nem biztos), de sajnos ezekkel is az van, mint sok hasonlo konverttel, nincsenek "igazan" osszerakva, tesztelve, "mukodnek", itt ott allitgatjak, aztan annyi.

Az rF2 engine osszetettebb, ha valami barkacs, hamarabb kijonnek a gondok.
  • Alexease
    A hangok olyanok amilyenek, egyik sem szazas, az AC talan modernebb engine, de az sem az igazi.
    KInezetre, legalabbis ahol szinkronban vannak, nincs nagy kulonbseg, rendesen cockpitbol, meg ennyi se. Az AC postprocess ami ratesz egy "keveset" az AC-nal.

Mozgasra meg semmi ertelme ez alapjan itelkezni, nem eleg hogy video, de gamepad-del tolja az ember...
  • PacsutaTibi
    Ezek a btcc-s kocsik már fent voltak korábban is. Verziószám alapján ugyanazok.

Vagy két hete kipróbáltam a Fordot, meg a BMW-t. A Ford nem annyira tetszett, a hangja talán ugyanaz volt mint a gyári Civic-é.
    De a BMW az nagyon bejött, olyan szépen lehet vele íven csúsztatni a seggét, pont még azon a határon ami nem sok, nem veszítünk vele időt.
    És nagyon jól lehet kontrollálni, nincs az hogy hírtelen átvág a másik oldalra.
    Csak az a kár hogy ha versenyt futok 5-6 AI ellen 1-2 körönként meg kell állni replayezni, hogy hüljön a gép.... :S

Bekéne lassan nevezni egy ilyen simco-s licence versenyre, hátha csurrana cseppenne valami, tényleg csak annyian indultak aki a fórumba neveztek? Mert vagy 7 embert számoltam. No meg egy gépfrissítés...
  • GeriDoc
    Videó alapján szimet megítélni... Akkor a pCARS vinne mindent, amikor kipróbálja az ember, meg keresi a kandi kamerát, hogy ez valami tréfa lesz.
  • simcompany
    Akkor szedd le demo-t és inkább utána véleményezd
  • lac coo
    Az az igazsag , annal az AC modnal csak jobb lehet minden, emlekeim szerint az eleg buta volt .
  • hqx
    Igen. Nem tetszik a mozgása, a hangok, meg ahogy kinéz. Persze vezetve lehet, hogy jobb, mint az AC-s.
  • simcompany
    videó alapján nem tetszik?
  • hqx
    Tényleg ilyen az rFaktoros változat?! Mert nem tetszik. A másikkal mentem eleget.
  • lac coo
    Eletemben nem mentem ezen a palyan :)))
  • simcompany
    Lola T290 v1.0

F1 2015 v2.2 by HJK
  • Alexease
    Esetleg este ezen a GT4-es Nissan 370z-el? :)))
  • Alexease
    Longford-1967_v099.rfcmp

De ez JO! So-sok jo frissitessel: http://www.bsimracing.com/rfactor-2-longford-1967-v0-99-released/

• Alexease
    RaceRfactor_Mexico_2015_v105.rfcmp (sajnos NEM F12015 konvert, valami rF1...)
    Shiet-Mosport-CTMP_v0807.rfcmp
  • Alexease
    Esetleg meteor zapor es cunami is johet? :)
  • lac coo
    Esovel, ejszaka, 5 fokos aszfalttal, nulla gumizodassal es 200 kilometeres oldalszellel ! :)
  • Alexease
    OK :)
  • lac coo
    Akkor ma emeld a tetet, palya maradhat az mindegy , es rakd be a kis nissant ! :))
  • Alexease
    Nekem tetszik:) Valahogy a gumi (+ felfugg. es egyebek) es az FFB ebben all ossze a legjobban. Nem "csak" jobbra-balra huz es bemozog a felfuggesztesnel, hanem "olyan kormanyos" :)))
    Nem DX11 es effektek, de valtozo napszakkal, autobol nezve (nem bamulgatva az auto belteret:D) teljesen jo es latvanyos.
  • lac coo
    Olyan oldscool ez a jatek, ez dicseret is meg nem is ! :)
  • Alexease
    Feket "nagyon" be kell allitani. Pedalhoz, emberhez, stilushoz. Van az alap fekero elosztas, a dugattyu (mennyire hirtelen vagy kemeny) meg a pedal "kemenyseg vagy ero". Plusz ha olyan a pedal, a controllernel erdemes lehuzni az erzekenyseget, hogy alul kevesebb legyen.
  • Alexease
    Azert csak osszejott valahogy:)
  • lac coo
    Nem rossz ez, szokni kellene. Viszont igy versenytempoban a fek nekem nagyon rossz volt, semmi visszajelzes meddig nyomhatom, egyszercsak blokkol, de lattam azt mindenki beszivta egyszer egyszer . :)
    30. aig van elofizetesem, addig probalgathatjuk, viszont en utana nem igen koltok mar erre...
  • lac coo
    Nekem sárga,. mindenféle mittudoménmire errorozik, semmiféle verziószám nem stimmel :)))
    A driveremn megint szétcseszte :))

egy trágyadomb ez az egész rf2 rendszer :)
    hogy én neki nem állok manuálisan a tököm tudja mit keresgélni frissiteni az hótbiztos :D
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.06. 19:17:27
  • Alexease
    Szerver (elvileg) megy. Jelszo: sg. Mills-t raktam, mert meg ki sem tudtam probalni, amiota megjelent az uj;) En most tudtam csatlakozni, de az nem jelenti azt, hogy majd mas is tud:DD
  • simcompany
    újra rF2 licensz nyereményjáték.

info >>>

• Tomo15
    Ebben én is benne lennék. Gyak ezért indítom szökő évente a progit, mert nincsenek épkézláb gyári tartalommal futó publik szerverek (single nekem unalmas, ai-t nem szeretem), mindenhol csak mod mod mod... Liga nálam nem játszik, mert ritkán tudnék indulni :\
  • Alexease
    Innen: http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl/ :)
  • lac coo
    Jah, palmbiccsem nincs :))
  • Alexease
    Ha idoben hazaerek es tudok inditani, akkor beprobalkozom egy Clio vs. Palm Beach-csel:)
  • lac coo
    Inditsatok egy szervert, ha mar van elofizetesem legalabb egyszer jatszak online :))
    Ha lehet tobb autoval, Clio legyen benne :)
  • Ingy2
    Ha Nord akkor az nálam utcai verda, ilyen szempontból ezért szeretem a GT6-ot, mert véletlen nagyon eltalálták az utcai gumi viselkedését, vagy nem véletlen mert az Enthusiás srácok csinálták és a töménytelen utcai autó :) Most hogy van egy pontosabb Nord rF2ben, jobban össze lehet hasonlítani őket, nagyon hasonlóan viselkednek mind2 játékban. Köszi AC imádlak
  • Alexease
    En este az URD-s Corvette C7R-t akarom korbe kuldeni nehanyszor, a vizes, felszarado palyan:)
  • Alexease
    Mivel legalabb tizszeresre felhuztak a gumifizikat es az FFB-t, a "millimeteres" dolgokat is szamolja, az az igazi, ha az egyeletlensegek, a szintkulonbsegek es a dolesek fizikalisan jonnek at. Igazabol, most mar minden fizikalisan jon at az FFB-re, mert a regi, klasszikus kamu effekteket is (ami ilyen olyan egyeletlensegeket vagy razasokat gyartott) egy koztes fizikalis extra suru drothalolra szamolja at, es onnan a gumira (arrol meg mindenhova).

Egy jol osszerakott es reszletes palyan, egy jol osszelott autoval, es hozza jol beallitott kormannyal es FFB-vel, most az rF2 a legkomolyabb, es ez lenne a legjobb. De sajnos sok egyeb dolog miatt kicsit/nagyon hatterbe szorul (kinek mi): nem szep, nem jo a tartalom, lassu, nem jo a szolgaltatas, allitgatos, draga, elofizetos, keves az ember stb. Persze, ezek "egymast is generaljak"...

Sajnos az ISI sem teszi oda magat 100%-ban, hogy kiszolgaljak az embereket. Es most nem a DX11 vagy a CARS/AC/Forza tartalom az elsodleges. Fejleszteni kellene az GUI-t; a HUD-kat; a plugin-eket; rendes korlatozasokat beepiteni (ABS/TC/stb. gyari cuccok); valahogy jobban osszeloni, automatizalni a kormany/FFB beallitasokat (mint az AC, beulsz akarmibe, mesz es azonnal jo); sokkal jobban megtamogatni a moddereket (normalis eszkozok, programok, leirasok, videok, eloregyartott dolgok).
  • Ingy2
    Én a Corvette ZR1-t küldtem most neki, nagyon zsír, komolyan parázós cucc
  • zolee145
    Rajottem, hogy a lezeres palyaval teljes az rF2. Igy adja ki igazan a fizikat. Este mentem eleg sokat a Nissannal es marha jo.
  • Alexease
    Atkerult egy masikba:)