rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
középen, ha csak megyek egyenesben még mindig nulla az ffb, kivéve ha döccen, akkor beleüt, de jó lesz :)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De teny, autonkent allitgatni kell!
Probald ezt. Az elozot torltem, nullarol beallitottam, hatha a regi verzio athozott valami anomaliat. rF2-Alexease-HPattern-20141226.zip
Utana neztem a nyomatek beallitasnak, es elvileg G27-en is jonak kell lennie (max valami mast kavarhat el:P).
Nem tagadom, az ffb nekem fura, de allat az az auto !
BES-2012-AMG-Mercedes-SLS-GT3_v151.rfcmp
BES-2012-BMW-Z4-GT3_v151.rfcmp
BES-2012-Ferrari-458-GT3_v150.rfcmp
BES-2012-McLaren-MP412C-GT3_v152.rfcmp
BES-2012-Nissan-Nismo-GTR-GT3_v150.rfcmp
BES-2012-Porsche-997R-GT3_v155.rfcmp
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Havi egyik kedvencem (szó szerinti idézet következik):
"szia. letoltotem az rfactor2 de nemtudom elinditani mit tegyek ?? be kell regisztralnom vagy hogy mukodik ez ??"
Vagy a másik, ez éppen ma jött:
"Szervusztok ki szeretném próbálni a játékot csak nem tudom letölteni kérhetnék egy linket?"
Tényleg, nem kell ismerni a létező összes tuning céget a világon. De komolyan, az internet korában nem tudja beírni a Google-be, hogy ruf? Inkább ír a fészre?
Lester_v100.rfcmp
Nordschleife-24h_v199.rfcmp
RaceRfactor_YasMarina_2013_v107.rfcmp
Az évek alatt csináltam magamnak egy hasonlót Excelben, bár az úgy készült, hogy mindig megkerestem az adott problémára a megoldást, aztán azt belevittem, oda ahol éppen hely volt. Magyarul az egész egy nagy káosz, szerintem ember nincs aki rajtam kívül el tudna rajta igazodni. :D
http://rfactor.net/web/rf2/devscorner/suspension-spreadsheet-info/
(nálunk kicsit hamarabb történtek a dolgok, gyerekfürdetés miatt)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Plusz tuti trukkozve van, kis rF1-rendszert (Aris) belevittek, hogy az elso-hatso gumikat is erezd a kormanyon, eppen az erezheto es elvezetes megcsuszasok es megfogasok miatt:D "
...
ehhez már nem lehet mit hozzáfűzni, ami jó az tuti trükközött, ami sz@r az meg azért az mert mindent számol és nagyon nehéz megtalálni a jó beállt..
Dehogy is :)
Egy sz@r autóba ülve is jó az 'FFB'...persze ha sz@r a rugózás akkor szörnyű vezetni, még lassan is...
DE nem kell dőléseket állítani a futóműben ha minden a helyén van...sőt attól még lehet hogy rosszabb is lesz, ...cserébe viszont lehet gyorsabb.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.23. 21:49:23
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amugy az AC-nak eppen az volt az elsodleges clja, hogy mikozben korrekt probaljon maradni, elsosorban elvezetes legyen a kezelese (lasd Forza). Igy valszeg meg sem probalt HC dolgokat lekodolni, mert tudta, az hosszu szules, es sok anomaliat szul;)
De lötyögős furcsa érzés csak ne legyen már, az az autó szervízbe való :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.23. 21:22:37
A file-ba nem kell nyulkalni, jonak kell lennie alapbol.
Probald a Castert felhuzni vagy a Cambert allitani (auto setup).
Meg persze az AC-hoz ne hasonlitsd;) Az jo lett, korrekt es elvezetes, de azert vannak benne "egyszerusitesek". Ott nem lesz lotyogos es furcsa erzesed, mert van benne egy sebessegfuggo, allando kozeprehuzo ero, ami kicsit fuggetlen a "kormanymutol":) Plusz tuti trukkozve van, kis rF1-rendszert (Aris) belevittek, hogy az elso-hatso gumikat is erezd a kormanyon, eppen az erezheto es elvezetes megcsuszasok es megfogasok miatt:D
Meg is lepődtem, hogy új launcher van :DDD
Smoothot piszkáltam, az jót tesz ezeknek a szögletes beütéseknek, de nekem nem az igazi .
A Clió az tuti olyan, hogy sokszor lötyög mint a fene, csak lökdös :) Most azért annyira nem vagyok láma, hogy ezt a pár csúszkát ne próbáltam volna ki :) Cfg-be nem nyúlkáltam az viszont tuti ...
Az FFB Smooth izles kerdese, nalam 8 :)
FFB smoothing meg 9.
Amugy nem 100%, hogy az en G25 beallitasom tuti a tiedhez. Bar elvileg ugyanaz, de a konfig file-ban azert megis szerepel a neve, plusz van valahol valami specifikus nyomatek beallitas is a kormanyhoz.
Az a 612 fok tuti nem a Clio:) Meg a Multiplert erdemes fel venni 1,20-re.
Egyenesben semmi ellenallasi nincs sokszor csak lokdos, meg piciket kormannyozni is tudok, de azalatt is csa lotyog.Olyan osszevissza az egesz, rangat, elmegy minden visszajon..Nem jovok ra mit is akar jelezni sokszor: )
Eleg nagy kulonbsegek vannak a kormanyerzesben. Sokat szamit a felfuggesztes geometria, a futomu, a hasmagassag es kemenyseg, a kerek meret, szelesseg es gumitipus stb. Plusz autonkent valtozhat a gyari kormanyszervo is, ami vagy be van allitva vagy csak trukkozve van.
Az a lokdoses, gondolom a rangatas lesz?:) Az is erosen kormany fuggo. G25/G27-en az FFB Smoothing talan a 8–12 kozott a hasznalhato, az alatt eleg durva.
Kipróbáltam esőben milyen a verseny, de ezek a pamacsok érdekesek.
- Autonkent kell/erdemes beallitani a kontroller resznel az FFB erosseget. Egy beallitas NEM jo az osszes autohoz.
- A kormany elfordulast is BE KELL allitani! A legfontosabb!
A kontrollernel kiirja, hogy gyarilag hany fokos az auto, pl. az FR35 540 fokos. A jobboldali reszen az allitas es ZOLD kapcsolo CSAK a latvany, az nem erdekes, nem fontos.De azert erdemes bekapcsolni, hogy szinkronban legyen;)
A balodali kalibralos resznel kell beloni! Ha 540-es, akkor balra 270 (haromnegyed:), klikk LEFT, jobbra 270, klikk RIGHT, es OK:) Ha nincs beallitva a rendes kormanyszog, akkor fake.
Ha ez OK, utana erdemes a setup-ban a kormanyattetelt piszkalni.
- Plusz sokat szamit az auto setup is (caster, camber). Ha a camber nagyon el van allitva, akor valoban "alafordulhat" a kerek.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Megyek egyenesen semmit nem erzek, csak hogy neha beleut jobbra-balra.
Sokszor nem is ertem mit akar jelzni :)))De eleg gagyi erzes hogy tenyleg sokszor nullara elmegy minden visszajelzes....
WEC-2013-LOLA-B12-60-Rebellion-Racing_v098.rfcmp
Hangosan indul!
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.