| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
shiet #11805 Nem találtam egyik gyári ISI pályán sem olyan falat ami jó lenne ehelyett (igazából a valóságban is ilyen Mosporton a fal mint most a pályámon, max vmi nagyobb felbontás/kidolgozottabb textúrára cserélném, de nem találtam), pedig kerestem, én meg nem vagyok Photoshop mágus. A fű az a most kiadott Mills Metroparkból van. :D Kerítést még nem is néztem, jó hogy mondod. :D
Az utolsó mondatod teljesen igaz. Amikor 0.58-ról 0.789-re frissítettem elég látványos volt, mert kicseréltem minden BTB-s épületet, én készítettem mindet Sketchupban (láttad a topikban őket). De azóta nem volt látványos változás, pedig elég sok időbe került mind (pláne hogy most csináltam őket először, szal még csak tanulok), pl. a vizes aszfalt tükröződésekkel elég sokat kellett tökölni, de sztem kb. az emberek 5%-a szokott esőben versenyezni. :D
Nem beszélve ezekről az animált marshallokról.
Ezért nem fogok rF2-es közönséget csinálni, mert az még 10x annyi meló lenne, mint a fák (egyenként lerakosgatni őket), és már az is kikészített.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.11.09. 23:31:11