19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ez így elég barkács progi, de mondjuk videókhoz lehet használni
-
Jah én ezért nem is használom esőt, egyszerűen lövésem sincs , hogy esik, csak mikor már feltekeredtem valahová.
De az amúgy még CM F1-ben is ilyen :)) -
Ez a barkacs PP csodat nem tesz, messze van a gyaritol. De egy rendes gyarival mar teljesen jo lenne. Persze nem egy AC render, de ott Kunos szerintem evekig azt reszelgette, hogy minnel jobban Forza kinezete legyen, elsodleges volt a latvany. Amiben igaza van, egyreszt 2016 (:P) van , masreszt kezdesnek barmilyen fapados volt a progi, mar csak a latvannyal es licensz tartalmakkal nepszerubb tudott lenni.
A fix animos szelvedo effekt most nekem is jol jott volna. A 3. korben el kezdett esni, a felhon latszott, az eso anim meg semmi, szelvedo effekt nincs, igy sikerult egy tempos jobbosnal bekoszonni az egyik epuletbe:DDD
Megy AI-val is, igy minimal allitassal nem nagyon lassit.
1:30-tol van erdemi latvany valtozas, annak aki unja ;DD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.02. 20:23:53 -
Siman jobb lenne, a palyak valoban nem rosszabbak mint AC ban, talan csak kicsit reszletesebb aszfalt kellene, de pp cuccokkal siman jo lenne .
Kerdes mennyire lassit, mert pl en meg igy messze vagyok a maxtol...:)
De meg igy se rossz ez, egyedul a fenyek doglottek szelvedon keresztul , es a fulke kicsit otvaros :))
Eso se sokon mulik, picit po solyasabbra kellene rakni, nem hiszem, hogy megoldhatatlan, plane higy nkp ban megcsinaltak automatara, plusz ugye szelvedo effekt, nekem siman jo egy fix animacio is , nem kellene cifrazni.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.02. 20:13:52 -
MInimal piszkalas, Bathurst teszt:) Ha tudna olvasni a buffert, meg jo is lehetne. Foleg ha a valodi fenyforrast is:) Igy csak nagy glow, de vannaj jo pillanatai. Persze lassit, de meglepoen "keveset". Ha az ISI-t kicsit jobban erdekelne a dolog, ha mast nem is, de legalabb ezeket a nehany 10 soros scripteket beepithete gyarilag, bufferezessel, kulon bekapcsolhatova teve, esetleg kulon options feluleten nehany alap allitassal.
Nem kell tobb trucat effekt, de nehany alap mar "jotekonyan takarna". Az AC/CARS-bol kikapcsolva az osszes hasonlot, ugyanugy neznek ki mint az rF2, max rosszabbul, a hatter/dinamikus bevilagis miatt:D
Eleg lenne egy dinamikusabb Boom, a minimal MotionBlur, Glow/GodRays a fenyekhez, es melysegelesseg/TiltShift a visszzajatszashoz.
-
Utolagos, plugin-szeru effektelo vagy shaderezo cuccokat nem igazan hasznaltam, mert tobbet lassitottak mint hasznaltak:) Sajnos az engine szintu dolgokat nem potolja semmi. Bar aki csak szinezgetni akar, kontrasztot vagy fenyessegget allitani, minimal effekttel, annak nem rossz.
Most csak kiprobaltam a ReShade-et (http://reshade.me/);)
Komplett csomag, eleg jol meg van irva, mukodik DX9-tol DX11-ig, x86/64x-en is. Kismillio allitas, profi postprocess cuccokkal. Sajnos az rF2-ben eppen a "lenyeges" dolgok nem mukodnek, mert nem olvashato melyseg buffer.
Teszt video, amiben sikerult kicsit tul tolnom a dolgokat:)
Csak fake motion blur van rajta es godrays. Motionblur-bol tobb is van benne, ez a legszarabb (es gyorsabb), a sebesseg erzet miatt nem rossz, bar nem igazan latszik:) A godrays (fenyesseg es fenycsovak az objectek, fak es egyebek kozott) fake, buffer nelkul nem tudja szamolni az objectek tavolsagat sem azt, mi van egyaltalaban az ujtaban, perdig ez lenne a lenyege. Itt csak bazinagy glow:DD
Ja es fake kamera/lencse/plexi kosz/folt fenyesseg.
-
Gyanús, hogy akkor a legrészletesebb modellt rakta be. Mondjuk az is lehet, hogy csak ez készült még el, és majd később jön a többi.
Igazából rF1-re konvertálta, csak szóltam, hogy rF2-re kellene. :D Amúgy meg szokta csinálni a lodolást, ha van, mert volt már egy Ford F150 ahol nem volt. Na az is használhatatlan. -
Vannak . Tokom tudja, tiz-ezer poligon egy auto, lodolas nelkul az tuti nem megy .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.30. 22:02:56 -
AC-ban vannak LOD-ok? Mert a Fiat is meg-megakad a Nordon, de a Bömi az gyakorlatilag használhatatlan. Lényegtelen milyen grafikai beállítással megyek. -
GT6ban az utcai autóknál futómű/tömegmozgás/gumi(ha jót választ az ember) nagyon jól sikerültek. Valamiért a R34/egy két Subi és a Mitsu EVO-k nagyon sínre sikerültek pedig valóságban jóval vidámabbak.
Csak szólj és tesztelek neked
-
shiet #12451 Jobban néz ki mint AC-ban. :D -
Valamelyikre régebben mondtad, hogy szar, menjek és próbáljam ki a GT nemtomhányast. :) Mentségedre legyen mondva, hogy az tényleg nem volt jó. :D
Amúgy alakulnak a dolgok, igaz nem összáötven ló, csak 160. Brazil koma meglesi a Fiat kerék méretet. Kérdés, nem lesz-e túl nagy majd a kasztnihoz? Mert akkor lehet a kasztni is el van baszcsizva. :D
Viszont az M4 már egy combosabb jószág, most faragtam meg a motorját, 550 Nm 1850-5500-ig, 425 ló 5500-7300-ig. 2 db csigával.
Az a baj, hogy leírom neki, hogy mi kellene, ő meg leírja, hogy épp min dolgozik, vagy épp le sem írja csak küld egy kocsit. Szóval a kereslet/kínálat nem mindig találkozik. :D -
Mikor fikáztalak bakker 
Csak ez most extra jó lett. Enthusiában Nordon ugyan ilyen fless volt sőt ez jobb is.Ügyes vagy
Kellenének hasonszőrű utcai autó osztályok pl. ez a JDM 300 ló lendületből előzős, meg 550-600 lovas hajkihullós kapaszkodós sikítozós
Vagy kövérebb GT4 osztály
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2015.12.29. 22:00:04 -
hqx #12448 Megvan.:) Online is mentem vele. -
MooneyR #12447 Teljesen jó a pálya 
hqx, jó az Apex Gt3, de ajánlom az URD EGT-t is, nagyon tutkó gépek, egész jó "kapaszkodós" gumihangokkal. Fejlécben az (Alex gyűjteményben) rFactor Files-ban megtalálható.
Imádom eső után ahogy felszárad szépen lassan az ideális ív..
-
Jó válasz, de majd neked elmondom ha megbízhatók benned! -
-
-
Eddig nem tudta, hogy a tied:)) Majd most! :DDDD -
Végre egy fizikám amit nem fikázol. :D :D :D -
hqx #12441 Ez már egy ideje van / volt. Mondjuk általában üresek, így máshol nyomom a köröket. Pl a AM FIAGT3 2012-vel stb.:) Tök jó versenyeket szoktunk menni!:) Nem is értem az embereket... -
ISI inditott nehany hivatalos szervert, ISI OPEN SERVER neveken, vegyes tartalommal.
http://isiofficial.liveracers.com/Live -
Sose modoltam autot, nem is ertek hozza, ez a nehany volt csak, de ez is csak azert, ha mar megvettem, akkor korbe tudjak menni vele;)
Az rF2 mar most is sokkal tobbet "tud", mint amit latunk belole. Vagy meg nincs kesz, azert "nem tudja" vagy "nem foglalkoznak vele" hogy veglegesebb legyen.
Pl.: van benne kulso es belso szelvedo shader, egyenkent 6-7 materiallal, animaciokkal, kulon shine, dirt, rain es egyeb retegekkel. Vannak benne shine es flare shaderek is.
Ezek lehet nem is mukodnek alapbol, nincs "bekapcsola", de ha belenne, akkor is eselytelen, hogy egy modder magatol rajjjon:) Ha csak 5 csatornaval szamolok, es csatornankent diffuse+alpha+anim, akkor is 625 lehetoseg, amit vegig kellene probalgatni a jatekban, hogy eppen mit csinal:DDD
Van benne ~150 shader, vannak kozte igen bonyolultak is, atlagban drabonkent lazan elferne hozzajuk fel-fel oldalas leiras peldaval:D Csak ez egy laza konyv lenne;D -
hqx #12438 A valós tükröket ki lehet kapcsolni, hogy a virtuális megmaradjon? -
Túl sokat foglalkoztok ezzel a szar modderkedéssel. Úgysem tudjátok profin megcsinálni ahogy nekem tetszik! Ezt csak az ISI tudja faszán, hogy mit akar! Eddig azt hittem, hogy szarnak bele az egészbe. de nem! Szerencsére! Nem érdemes kínlódni vele otthon szoba modderként! Hiába a legjobb!Egy képzetlen dilettáns moddernek mint a legtöbbnek nagyon nehéz! Nekem van olyan infóm, hogy a herétek a torkotokban lesz. Már akinek van persze... Jövőre akkorát durran az rF2, hogy még az is megveszi aki eddig utálta! Csak Ennyit akartam mondani! -
Az a GT-R eredetileg SimDream cucc. Ket csomagot adtak ki az rF2-hoz korabban, mindkettot megvettem, de sajnos kicsit botranyosak:/ Legalabbis a frissebb rF2 verzioval. Szarol vannak elnevezve, nincsenek rendes mappok, se semmi shaderhez kotoheto speci dolgok, nincsenek minta kepek/ikonok, es az ulespozicio csak a kormany kozepeig emelheto:D
Azokbol rakta ossze "hasznalhatova" ezt a negyet: SimDream Alfa Romeo 8C Spider, SimDream Nissan Skyline R34 GTR, SimDream RUF CTR Yellow Bird 1987, SimDream Scion FRS.
Ezekbol kettohoz (Nissan es a Scion) Zolee csinalt rendes fizikat, vagyis az o erdeme!
Vannak meg autok, csak idom nincs;) -
Tim Gabi most megint hova tart? 

a híres kormányváltós szaros skoda csodához?
Aleex! Nyomj fel egy mostani Lada modot a sok brazilnak!
-
Akkor is a te hibád ha szar 
Mazsolázgattam a letölthető cuccok közül és kipróbáltam a Nissan Skyline GT- R R34 et nagyon kellemes meglepetés volt AC-s Nordon és Brand Hatch-en úgy viselkedett ahogy kell, féktávonsegglöttyintvegázzalki, 38 fokos lázra sikerült ráizzadnom Nordon vele
Nemtom ki csinálta de jobb lett mint a GT6-os sínautó verzió.
-
Meg nem neztem meg, vagyis nem biztos hogy hasznalhato:))))) Bar 4.2-es verzio, valamit biztos csiszolgattak rajta, meg az FRV is regi csapat, bar volt aki mindig szidta. Meg igy lattatlanban se szamitson senki AC-szinten nullaro modellezett modellekre:D -
-
FVR-V8-Supercars-2014-Ford-Falcon-FG_v4.20.rfcmp
FVR-V8-Supercars-2014-Holden-Commodore-VF_v4.20.rfcmp
FVR-V8-Supercars-2014-Mercedes-Benz-E63_v4.20.rfcmp
FVR-V8-Supercars-2014-Nissan-Altima_v4.20.rfcmp
FVR-V8-Supercars-2014-Volvo-S60_v4.20.rfcmp
-
AC-Brands-Hatch_v074.rfcmp
Ez nincs annyira kesz, mint a Nord volt az elso (es utolso?!) megjelenesenel. De valszeg jobb mint az eddigiek.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.29. 12:26:12 -
hqx #12429 AM FIAGT3 2012 0.930 -
tbazsi95 #12428 SIMCO BTCC 2016 | Wet Test Race | Silverstone National | BMW 125i BTCC | Balazs Toldi OnBoard
-
Fizikát tekintve jó a kerék méret, minden okés. De a modell ennél kisebb. Ez magában a játékban nem úgy megy, mint pl rF1-ben a menüben, hogyha fentebb volt a modell akkor a levegőben forgatta.
Itt mindenképpen a talajra kerül a kerék fizikai modellje, csak jó lenne a grafikai modellel összehozni. :D -
Az ISI-hez adott meretezett rendszerben kell modellezni, vagyis meret szerint pontosan, aki nullarol csinal valamit, logikusan millimeter pontosan csinalja. Vagyis pontos kell legyen a modell, nem akarmekkora, aztan majd a jatek meretezgetni:)
Nem tudom annal a Fiat-nal mi lehet, de az AC-ban a kerek/gumi aljat kell a nulla ponthoz allitani (vagy mindegy neki es ledobja:D), de az ISI-nel fontos, hogy a kasztni alja legyen a nulla ponton. A felfuggeszteseket es kerekeket a gumival, majd o hozzaszamolja. Ha a modell magasabban van, attol meg jol szamolja, csak te rosszat latsz:D -
atiwrc #12425 Nem modelleztem a 0ról semmit még, de én így csinálnám.
Maxnak van egy unit rendszere, be lehet állítani hogy 1 unit, 1 cm vagy 1 inch legyen. Azt hiszem saját magadnak is definiálhatsz gy értéket. Ha olyan .max fájlt nyitsz meg amiben eltér a unit érték a nálad beállítottól akkor arról figyelmeztet.
Innentől kezdve adva van, hogy csinált 3 lapot egymásba illesztve, vagy egy boxot kinek melyik a jobb, a kocsi valós méret értékeivel. Ezeket a lapokat vagy a boxot megmappolod a blueprintjeiddel és már lezdheted is ;) -
Nincs nálam a max modell, csak az rF2-re konvertált modell. gmt. Most néztem az M4-est, gondolom ez is AC modell, na itt elöl 18-as hátul 19-es felni van. Nem értem. :D
Okés, nem ugyanaz van elöl meg hátul, de a felni átmérő pont ugyanaz, minden más adat más a valósgban. Furák ezek az AC modellek, Forzánál ilyen gondok nem voltak. -
Ha adsz egy max filet lemérem neked mi mekkora .
azt nem tudom , hogy szoktát csinálni, akár modellezhetik nagy méretben is és utána összenyomják jó méretre , gondolom kasztninál egy-két centi nem számít . -
Valaki aki szokott modellezni világosítson már fel: egy autót mondjuk maxban hogyan modellezek? Konkrétan a méretezés érdekelne. Szóval elég egy alakhelyes modell aztán kész, vagy itt is van mondjuk egy milliméteres koordináta rendszer ahova a blueprintet eleve mérethelyesen rakom be?
Azért kérdezem, mert eddig ilyen probléma még nem volt, hogy egy valós méretre állított kerék a levegőben ment volna. A Fiatnál sem tűnik olyan nagyon kicsinek a kerék a kocsihoz képest, lehet, hogy az egész modell arányosan kisebb, nemcsak a kerék?