19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
..ez így nem teljesíégében igaz, az ostorozott arcade/fake AC-ban pl. nem lehet bármit megcsinálni, egyfelől mert lehet szétugrik az autó ha megérkezik a pályára, másfelől mert megérzed a viselkedésén.....harmadrészt pedig bizonyos dolgokat maga állít, régen piszkáltam, de vagy a csapdőlést számolja a többi paraméter alapján, vagy a kerékössze-széttartást.
tehát ha egy futómű el van fektetve és a lengécsillapítás így van beállítva, akkor ne szimulálja a függőleges mozgás csillapítását. pl. -
Általában az volt a baj, hogy csinált az ember valami égbekiáltó baromságot, és akkor elkezdett szarul viselkedni az autó. Ha minden mást jól csináltál. Így el kellett kezdeni minden mást is szarul beállítani.
Bármelyik szimulátorban beállítom, hogy a tank a föld alatt legyen működni fog vele. Egyetlen esetben lehetne ezt kiküszöbölni, ha ténylegesen alkatrészeket kellene modellezni, és azokból felépíteni az autót, és a 0 sík alatt nem tudna semmi sem lenni. Ameddig ez nem így van (de jó lenne egy ilyen szim :) ) addig a modder felelőssége, hogy nem ír faszságokat a fizikába. :) -
Nekem a 'gondom' az volt vele hogy működött. nyilván elfektetett lengéscsillapítokkal nem kellene működnie, ahogy egy csomó más elírt paraméterrel sem. De mégis működött. Szerettem az rF1-t, szerettem önmagáért...bár pont a tapadásvesztést-visszanyerést nem, de egyébként sok mindenért meg igen. ...és főleg szerettem azért mert megismerhettem mások hogy képzelik el az autó fizikáját...és most nem a sok lopásra gondolok, hanem aki megpróbált valamit csinálni.
éveken kerersztül jó szórakozás volt, pedig ha valami 'fake sim' akkor az rF1 az volt, pont az említett okok miatt.Nyilván ha számít a futómű akkor nem csinálhat az ember ostobaságot, mert bugzik...ennek ellenére működni tudott...sokszor komoly cuccoknál is amikor belenéztem...mert úgy adta ki ösaszhatásban az egész jó viselkedést...de belenézve egy katyvasz volt amitől égnek állt a hajad. ..és ez az engine görbékre is vonatkozik...meg sok mindenre.
Amúgy is vesszőparipám hogy attól hogy valami sok mindent tud számolni még nem lesz jó...csak ha jól számolja azt a sokmindent, becsülendő, de nem attól lesz valami jó...ahogy az RBR sem attól volt annak idején jó, és még sok más szim amivel élvezet volt vezetni. -
Ott számolta ahova raktad. :) A teljes szabadság nagy előnye az rFactornak, és egyben a nagy hátránya is, mert ha akarsz tudsz marhaságot is csinálni. Vagy ha épp nem akarsz, de nem jól állítod be a dolgokat.
Ugyanez a Racer. Nagyon sokat játszottam vele, és nagyon jó dolgokat lehetett csinálni. Emlékszem az egyik frissítés után még összkerékkormányzást is tudott. Nagyon jó volt, ha foglalkoztál vele, és persze nagyon szar, ha hülyeségeket csináltál. -
Tényleg hülyeség fikázni a másik szimeket, mert mindegyik más. Eddig én is azt tettem, de új arc, új élet.
-
ideges lennék ha én cipelném ezt a keresztet, de én csak a szitut utálom.
-
ok. nyugi -
..és eddig mivel játszottál :)
Az rF1-l??
..ahol a benzintankot az aszfalt alatt vagy az autó mögött számolta?..az mi?
A magam részéről brutál utálom ezt az állandó sarazást más szimek felé...nem igazán írogatok, de ez valami katasztrófa. Az AC-t..ahogy a konzolos cuccokat is lehet fikázni..tök mindegy, konzolról is lehet valaki túraautóbajnok, akár nissan-nal akár továbblépve..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.01.08. 11:52:46 -
természetesen játszottam vele. a NetKar adott élményt, de igazából a "másságával", de nem volt annyira jó. az AC meg számomra egy értelmezhetetlen valami, az arcade és fake szimulátor között.
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2016.01.08. 11:26:20 -
..mit??!
játszottál egyáltalán vele? ..vagy itt most megint egy másik szim leszólása a lényeg?
Nagyon sokat toltam a namie-t, és a NetKar-t is, és azon kivül hogy fapad kb. semmi nem klappol. Nyilván nem volt egyszerű a kúrzorral a kormány takarása mögött áram alá helyezni a kocsit, de a tapadás milyenségében pont hogy jó volt, ..ahogy a NetKar is, és most az AC...ha egy dolgot ki kell emelni pont ezt az egyet mondanám, engem az AC a Bmw e30 viselkedése fogott meg, és pont az ahogy a tapadással lehet játszani..vagy legalábbis augusztusig ilyen volt, akkor szimeztem még.
..és ahogy írtam ebben egyedül az LFS volt ellenfél..sőt az a NetKar-nál jobb volt ebben. hihető volt a drift pl. a NetKar-ban meg még nem, az AC-ban megint igen. a Namie meg ahhoz képest nagyon jól szerepelt a powerslide-ban...azon a hegyi pályán a Supra-val emlékszem.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.01.08. 11:24:06 -
ilyen jól még senki nem foglalta össze! -
Joke1RS #12618 Holnap a Race2Play-n egész népes mezőny várható az EGT moddal.
Helyszín: Sebring
link -
-
GT6-ot szinte csak utcai autó/Nord kombóban használom és ott jó a vezethetőség(hihető).
Gondolom ezt a sok orál pályát azért erőltetik hogy legyen sok Nascar liga és lendítsen a játék kelendőségén.
Ja és még egy off :
El vagyok kényesztetve
:
-
kb az egyik erőssége volt az amit most gyengeségének mondasz. már a jamie verzióban is, emlékszem a Supra-ra..
pont a tapadással való játék volt az erőssége, ..ahogy az AC-nak is az.
és ebben voltak lemaradva a többiek, kivéve az LFS-t. -
bottleopener #12614 A netKar azért tűnhetett a leghardcoreabb szimulátornak anno, mert fapad volt. Felhasználói felület és kényelem szintjén is. Kézzel gumit cserélni :D Nem szabad összekeverni a fizikai élethűséggel.
Olyan fizikai flaw-val rendelkezik a netKar, amit nem tudtak kikalapálni belőle az életciklusa alatt, valószínűleg mert egy fundamentális eredetű problémáról van szó. A fékezés-gyorsítás-csúszás/tapadásvisszanyerés triumvirátusa soha nem tudott elég közel kerülni egymáshoz.
Ezt a fizikát vitte tovább az Assetto Corsa, és mivel kommerszebb stílusba öntötték a játékot, az addig élesen meglátszó fizikai hiányosság ugyanúgy megvan, de beleolvad a cupákos árkádosságba, már nincs olyan "éle" a hibának.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.08. 00:31:21 -
unrealnoise #12613 Anno a Nascar 2002-vel 2003-al sokat csapattam :D Billel is :D Egyszerűen jól be lehetett állítani a segítségeket, billel is lehetett centizgetni a pályán. Rohadt élvezetes volt.
Holnap ki is próbálom rF2-ben, hatalmas élmény tud lenni ám az ovál verseny, csak rá kell érezni. :) -
unrealnoise #12612 Nem értem én semmiért ilyen sok ovál jön. De azért...
1.) Gondolom ebben rá lehet verni a konkurenciára. Mert sok ovál csak iRacingben van. A többiben szinte semmi. (Már ami komolyan számít)
2.) Gyorsan elkészíthető
3.) És ezzel az egésszel mutathatják is, hogy milyen aktívak... (persze közben azért alap dolgokra nem futja...)
Azért vicces valahol, hogy korábban a netKar Pro volt HC szim, az rFactor kicsit kommerszebb volt, most meg mintha élből máshogy állnának a dolgokhoz:
Lásd AC konzolos megjelenés, patchek, gumifizika, etc. (Persze jók, de) Az rF2 meg szinte mindenben állat lenne, csak az alap UI/HUD néha förtelem, meg úgy tényleg gatyába kellene rázni az egészet.
Pl most sem értem miért nem kommunikálnak normálisan, AC-nál sokkal beláthatóbb mit akarnak, mikor, és hogyan... -
természetesen köpöm az ovált, de szerencsére a legtöbb oválnak van road verziója is. többin meg hogy mennyire kanyarodik balra, pont nem érdekel :D -
bottleopener #12610 Reméljük ezzel lezárult az ovál dömping, és jönnek a valódi tartalmak.
Kézfeltartással, van itt köztünk valaki, aki nagyon-nagyon szereti az ovált, szinte fanatikus?
(Én csak akkor gurulok rajtuk, ha már épp nincs jobb. De ha választhatnék hogy egy Imola vagy egy ovál kerüljön be a repertoárba, nos nem lenne kérdés :P)
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.07. 23:14:52 -
unrealnoise #12609 OFF Haggyadmá... ;) Itt van pár nagy megmondóember, aki szerint szarul néz ki. :D Meg már rég szarul nézett ki. :D
Pedig ilyen minőségű felvételen is elképesztő még mindig... Játékként és szimként sem az igazi (hangok, állíthatalan AI, de fasza, remélem a GT7 oda fog baszni, Forza Motorsportról lemondtam, nem komolyodtak semmit, se játékmenetben, sem semmi más téren...) ON
Az rFactor 2-es frissítésnek örülök, be is ütemeztem újra a játékot pluginokkal mindennel. (SSD miatt rendszer újratelepítés volt... :D)
Ma éjjel, holnap sokat csapatom. :) -
Ma nagy frissites volt, plusz tartalom hegyek:)
Eppen most akartam beirni, hogy kozben Palm Spring-et is lefrissitettek. -
lenyűgöző amúgy ez a gt6 :)
vezetésre nem egy nagy szám, viszont egy verseny után 2x annyi időt eltöltöttem mindig a replay-ben :D -
egy valag dolgot kidobtak ma.
Apple Valley Speedway /
Northside International Raceway / Palm Springs v1.08 / Stock Cars v1.04 / Dallara DW12 Indycar v1.65 / Eagle Creek Speedway -
OFF
Bocsi az offért Zolinak próbálok segíteni. Próbáltam kinyomni az M4 szemét Nordon(ami fordítva történt
) ami elég nehéz mert alapból baromira tapad de csak ha egy picit is túl lő az ember a határon akkor azonnal kinyír. Elvileg valóságban is tapadós de határon képes ideges lenni(Sztem köze van a turbónak is hozzá). Valós Nord idő 7:52 én 7:48-at mentem de játékban idealizált a tapadás és bátrabban is lehet használni a kerévetőket. felvétel 3 kameraállásból van 1 külső oszt 2 onboard. Telefonos mozifelvétel mert máshogy sajnos nemtom
ON -
A StockCar-t es a Dallara-t is frissitettek! -

-
@ISITrackTeam
3PA Eagle Creek for @rFactor2 released! Job well done for a first timer, Mike :) (1/?)
Small update for @rFactor2 Palm Springs released. Fixes some reflection issues and pit speed limit (2/?)
3PA Northside International Raceway for @rFactor2 released! Thanks 'Jka' for the large amounts of time and effort put into this one (3/?)
3PA Apple Valley Speedway released -- thanks James 'cyruscloud' Mabe for bringing another superspeedway to @rFactor2 (4/?)
This concludes today's ... "oval content" track release party -- Happy New Year ;) ! (5/5) -
SRT-Valencia-Street-Circuit_v100.rfcmp
Lola-T70-Spyder_v104.rfcmp
-
Geometria biztos nem, bumpstop. -
Öreg vagyok és vak ,meg így jobb a sebességérzet. Ha lenne 3 monitorom akkor kokpitból tolnám. 
Ez geometriai probléma vagy lehet elég neki egy bumpstopspring feszítés?
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.01.07. 15:57:00 -
Még követő nézetből nem tudnék vezetni. -
GT4-style :) -
Igen, nekem is ezt csinálta. Majd kitalálok valamit.
Hogy lehet a lökhárítón ülni? :D -
erre
-
Tudom, hogy mire gondolsz. :)
Majd még azon kicsit dolgozni kell. Próbáltam megoldani, de akkor más csesződött el, úgyhogy maradt egy kompromisszumos megoldás. Idővel kicsit mínuszban vagyok, tulajdonképpen most tanulás helyett fizikáztam, meg sorozatot néztem. :D februártól ráállok rendesen. :) -
Valami hasonlo ,jah :) -
"Aprakovic" Öcsém te magad ellen hívod ki a sorsot 
@Zolee Amúgy ja vállalom a teszt vezetést GT6-ban van M4 szóval van összehasonlítási alap:) Viszont az R34-nél is találtam hibát nordon(híd után a lejtő alján) vagy bárhol ahol nagyon összenyomódik a futómű elnyeklik a kocsi és nehéz megfogni. Majd holnap csinálok videót, arról hogy mire gondolok. -
PM -
Itt most nálam az akrapovic az csak egy skin, meg mivel ez egy sport kipufogókat gyártó cég így másabb a hangja a kocsinak. Szóval szerintem a sima.