19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Csereltem, de gondolom latszik:))) -
Alex, ha lehetséges, cserél ki a fenti bannert erre és ide mutasson. 1000 hála. -
Óhajod számomra naracs
-
Ez inkabb hirhedt lesz;)
A minimal felbontasom, a "gagyi" effektezes es az erosen butitott grafika miatt, ez csak arra lesz jo, hogy legyen meg tobb ok szidni szerencsetlen rF2-ot:)
Nem tudom hogyan talaltak meg, az ilyeneket sokszor listazas nelkulire szoktam tenni, ennel kimaradt. -
Es ha mar kivansag lista:))
Az utkozes hangokat is rendbe tehetnek:P Van sokfele, az jo, de a kicsi es kozepes utkozesnel semmi sem tortenik. Sok kicsi osszeeresnel, koccanasnal nagyon lehangolo:)
A gumihangokkal is kezdeni kellene valamit, mert az ellenfeleknek meg visszajatszasban nulla. Csak a motor ubvolt es a valto csattog. Bar valszeg "fizikabol" szamolja, modulalja is, nem igazan kamu, igy valszeg ez nem jon ossze.
De meg lenne sokminden:DDDDD
-
Alex, híres vagy :D A Facebook-on a Sim Racing For Life most osztotta meg a Bathurst-os ReShade videódat
-
Laguna Seca? :)
Neki barmit csinalhatnak, Laccoonak semmmi sem tetszik:P -
-
Jó hogy itt vagy. Szóljál már az ISI-nek, hogy kb február végéig van idejük leprogramozni az ALS-t, mert akkorra már kelleni fog nekem. Ja, meg remélem dolgoznak már a hibrid és a tisztán elektromos hajtáson, mert kezdek kurvára bepipulni. Ne nekem kelljen már megcsinálni... :D -
Nem, "amerikai" pálya. Aminek Joccoo nagyon örülne 
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.01.04. 13:12:36 -
Mi ez, Monza? -
needs more teasers :DDDDDDD
-
hqx #12497 Hiába kapcsolom be a v-sync-t, akkor is ingadozik az fps. Próbáltam programon belül az összeset, meg driver-ből is, de egyik sem jó. Valamelyik fájlban is beállítottam a fix 60 fps-t, de úgy sem volt jó. Nem értem... 
-
Az elhatározás, ugye? :D -
A tisztelet mar meg van, csak meg a szokasos dolog hianyik hozza;) -
Afranc. Most írt a brazil koma, hogy csak lod1 van a BMW-hez. :(
Így azért nagyon necces lesz a dolog. Régebben Tommy írta, hogy max-ban van valami lehetőség csökkenteni a polygon számot. Kérdés, hogy ez működhet-e AC modellnél?
Megnézné valaki, aki vágja a max-ot? köszi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://gamemodels.ru/files/file/5667-bmw-m4-f82-15/?k=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&setlanguage=1&langid=2 -
bottleopener #12493 Nagyon tetszik amit csinálsz, de légyszi tisztelt meg magad azzal, hogy veszel egy normális gépet. :D -

-
Mentem egy versenyt Brands-en AI-val, es meglepoen jo. Pedig mod es igy valszeg nem sokat foglalkozott vele. Es meg az fps is jo (ReShader-rel egyutt:D), pedig nulla optimalizacio van rajta. Pl.: az osszes AC "3D" fu be van kapcsolva, ami annyit foglal, mint maga az egesz palya, nulla VisGroup, hiaba van belole low-med-high, nincs beallitva. Plusz 1000 meter a latotavolsaga (ertelme?!):) A palyanak meg 10km :D A feny, arnyek es a kod beallitas is fake, semmi tavolsag, melyseg, homalyositas erzes nincs benne.
De a palya jo. Remelem frissiti valamikor, de ha nem, ezeket majd megcsinalom:D Pedig ez nagyon gaz belenyulkalni:/ -
Ááááá..!!! :DDD -
Aaaarnyekot vet a felhooo!! :)
-

-
Szebb nem lesz, csak jotekonyan takar, az igazi effekt kamuja;)))) Ezt csak az ISI tudna megoldani, es ahogy az R3E-n latszik (legalabbis az ottani PP cuccokon), azert DX9-en is mukodik. Ez a ReShade is mukodhetne (lenyegeben az R3E is ilyesmit epitett be), csak az rF2 technikailag alkalmatlan ra (nincs lightsource es depthbuffer info).
Az rF2 alap bevilagitasa nem lenne rossz, foleg hogy sokkal jobban es komolyabban szamolja szamolja mint az AC. Az AC-ban van 1 statikus fenyforras, egyfele beallitassal, reggeltol estig, aztan annyi. A tobbit a PP (Yebis) megoldja (#12480).
Az rF2-ben rendesen szamolja a levego surruseget, a magassagot, a valodi koordinatakat, evszakot es napszakot, idozonakat, es sokat szamit az idojaras es dinamikus felhok miatti valtozas is.
De azert cockpitbol, verseny kozben, a legtobb gyari tartalom, es mar sok mod is eleg jo.
Es vezetesi elmenyre meg mindig a legjobb:) -
Jah tényleg :)) -
Uto szilveszteri buli volt, emlekezet vesztessel?!:)) 2016 van:DDDD
Azert PC-n, szimek kozott, szepnek szamit az AC. Foleg ugy, hogy kis csapat, lenyegeben egyemberes munka az engine.
Mas tipusu jatekkal, csapattal, foleg giga fejlesztovel nem erdemes hasonlitgatni, naluk szazaval vannak emberek a resz feladatokra.
Valszeg PC-n is lehet komoly grafikat kanyaritani a szimek ala, ha 100x ennyi eladasaik lenne evente;) -
Sajnos az rf2 attól nem lesz szebb ( számomra ) hogy rátolunk mesterségesen blúmot vagy akármit. Ezt az ISInek kellene, és főként pl szép modelleket csinálni, rendes bevilágítást mert nagyon ramaty ahogy egyik s másik kinéznek. Hangok terén is lenne mit fejlődni. Persze sok része nagyon jó, hisz rfactor mindig is szerettük azért ami. De kellemesebb az ACba ülni minden tekintetben, vagy az RRE. -
Az a szomoru ebben, hogy szimulator kategoriaban mar mar tul szepnek tartjuk AC t, de igazabol 2017 van, az AC is nyomoreknak szamit manapsag :)))
Vagyis meg mindig nem vagyunk olyan nagyon elkapatva :))
Bar mint jatek egy kalap sz, de erdemes megnezni azSW Battlefrontot ,mit ki nem lehet hozni manapsag .... -
Meg azert ezt, aztan annyi: ae-rf2-reshade-v110.zip :)
Kikapcsoltam belole mindent, ami lassithat, de meg mukodik. Nem olyan, mint a #12481 kozepso rF2, mert azzal a beallitassal, a palya mas reszen, mivel render info, olyan mint egy atomvillanas;DDD -
Ez meg rF2 Default es rF2 PP on. Alulra meg az AC PP-s megegyszer. Es tobbet ezzel nem foglalkozom:DDDDD
-
Csak a teszteles miatt:)))
AC no PP (persze nincs is rajta mas, vagyis feny, mert az is PP), es rF2 default, jobbrol arnyekkal;)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.03. 16:28:36 -
Highlands-Motorsport-Park_v100.rfcmp
Nibiru-OranPark-2008_v060.rfcmpp -
Sose foglalkoztam vele, mert urulok ha magaban elfut a gepemen, meg ezek az utolagos dolgok, sose az igaziak;)
Persz az olyan effektekhez, amihez nem kell render/depth forras, lehet hasznalni, ha valaki olyat szeretne (fekete-feher, regies, szemcses, TV-effekt, elesites, szinezettseg, homalyositas stb., a alap PP effektek). De a valodi effektek ritkan mukodnek. Sok jatekbol olvashato a melyeg buffer, azoknal hasznalhato lehet, de altalaban a fenyforras mar szinte soha.
Itt is az a baj, hogy itt se buffer, se fenyforras. Igy minden feny effekt csak a kepore ervenyes, koze nincs a valodi melyseghez vagy fenyekhez. Egy feher epulet ugyanugy fog vilagitani, csillogni, blurosodni stb:))
De minimal beallitassl, kamu lencse/plexi effekt es glow, valami azert hasznal.
-
Korábban már én is érdeklődtem a dologgal kapcsolatban itt a topicban de akkor még senki nem nagyon akart foglalkozni a dologgal és mivel egyedül hülye vagyok hozzá így hagytam a fenébe az egészet :) köszi Alex, majd kipróbálom!
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2016.01.03. 15:56:46 -
Igen, latom, de nem is az volt a lenyeg, bar valoban szamit;) Videobol szedtem ki, abban igy volt benne, de a lenyeg latszik. -
PacsutaTibi #12475 A két képen nem is egy irányból süt a nap.....
-
Ha valaki megis tesztelni akar, nem szeretne kiserletezni, kitalalni, annak itt az utolso amit hasznaltam.
ae-rf2-reshade-v100.zip
Ide masolni, NEM ir felul semmit: ..\Steam\SteamApps\common\rFactor 2\Bin64\
Alapbol elindul, a bal felso sarokban ki irja a dolgait, a ScrollLock-kal lehet ki-be kapcsolni.
Semmi szinezes, elesites es egyeb AA nincs bekapcsolva, csak a "fake" GodRays (mivel nincs fenyforras es melyseg info, igy igazabol csak glow), a LensDirt (foltos lencse/plexi, ami jot tesz neki, minimalisan szinezi, de cserelheto a betoltott kep), es a legegyszerubb MotionBlur a sebessegerzet miatt. -
Talan meg nem is esett, csak nagyon ugy nezzett ki, es egyszeruen csak elbaltaztam es sok volt:DDD
A hangok csalokak, sajnos sokszor "modonkent" valtozik, vagy ez vagy az kicsit "sok". Raadasul kisfelbontasban tolom, AA es egyebek nullak, igy az apro reszletek is elvesznek. Azert jo lenne (mar csak a hangulat miatt is) 3-4 fele akar fix szelvedo effekt.
Vannak benne alapbol extras, sok-sok layer-es esos szelvedo shaderek (multkor irtam), de ember nincs aki azt leiras nelkul kitalalja hogyan mukodik (ha egyaltalan mukodik:P). Kiprobaltam, mukodik, hasznalja, de mivel 6-7 materialt kell ratolni (a leiras alapjan 2-3 fele textura, serules, dirt es eso), nem tudni melyiket hasznalja animacionak is, foleg nem hogyan, melyik az egyszeru loop vagy script anim. De lehet, nincs is hozzadrotozva a script reszhez (serules, kosz, eso).
De az aszfaltot igazabol "eleg jol" szamolja, amig nem hatarozottan sotetedik az aszfalt, addig azert lehet tolni neki. -
Mintanak az AC-bol, milyen a PP OFF es a PP ON. Persze alapbol az rF2 jobba nez ki az AC PP OFF-nal, de azert latszik, mennyit szamit egy "kis" engine szintu "utomunka". Az AC is kulsos "plugint" hasznal, a Yebis3-at, bar azt rendesen hozza lehet drotozni, sokat szamit hogy "tudja" a buffert es a fenyforrast, es akar shader csatornakat is hozza lehet rendelni.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.03. 12:26:22 -
Egy cseppet tul szaturalt lett:)))
Videokhoz esetleg lehet tobbet is bekapcsolni, ott nem szamit ha kicsit lassucska. Videoba mehet a fake melyseg elesseg (tiltshift), a reszletesebb motionblur es egyebek.
Rengeteg egyeb allitasa is van (mindenfele szinezes, kontrasztok, effektezes, elesites, blur stb.), ha mukodne a melyseg buffer, meg jo is lehetne. Ha az en ezer eves gepemen meg AI-val is mukodik, akkor nem is olyan szar a helyzet;) -
Nem is hallottad? Én onnan szoktam tudni, hogy eső van, hogy hallom, meg elkezdi felverni a vizet a kocsi. Addig meg nagyon odaverni nem lehet, mert kell egy kis idő mire annyira vizes lesz a pálya, hogy ne legyen jó a slick.