19779
  • lac coo
    De ez melyik BMW lehet? Van a sima meg a tuningol Aprakovic ...
  • zolee145
    Ha lesz lod érdekel tesztpilóta állás? Ingyé van, viszont legalább kedvedre leszólhatsz. :D
    Amúgy egyre jobb az M4... szerintem. Legutóbb egész faszán beletaláltam az ffb-be, pedig csak egy alsó lengőkar bekötési pontja változott. :) Mondjuk ez volt az utolsó része, hogy a caster ne csak egy szám legyen, hanem maga a futómű is annak megfelelően nézzen ki.
    Na mindegy, ha érdekel majd kritizálhatod.
  • Adam Jonas
    Az ám a szórás
  • Ingy2
    Off
    Tudom Raceroom de jopofa módon lehet neki tolni.(Köridők)
    Akit AI-nak hívnak.

On
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.01.06. 17:33:04
  • simcompany
    Valencia Street

• Szabi #12584
    rF2 2015 Stockcar Pack Update (49 Skins)
  • zolee145
    Itt is van, annak aki még nem látta:

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.05. 21:08:55
  • zolee145
    Majd egyszer. :) Most még az van amit én beraktam képet. Láttam ezt a lámpát, de ez még kísérleti, mint az első lézeres lámpa.
    Amúgy van egy nagyon durva demó videó a neten, baromi látványos. Ez a hátsó lámpa, meg a lézeres első. Ami amúgy led, csak lézerrel erősítik. Egy cikkben szimplán fotonágyúnak nevezte az író, 600 méterre világít. :) Annyi a baj, amin még dolgoznak, hogy a kék lézer nem juthat ki a lámpából, vagyis a lézer kék része. Nem értek hozzá. Szóval azt írta a faszi, hogy abba kétszer lehet belenézni, egyszer a jobb szemeddel, meg egyszer a ballal. Azonnali, és visszafordíthatatlan vakságot okoz.
  • Szabi #12581

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.05. 20:51:47
  • zolee145
    Remélem azt tudod, hogy a féklámpa nem ég most. :)
    Amúgy a brazil rakta rá, és gondolom az eredeti textúrákkal dolgozik. Színekkel én nem foglalkozom, és amúgy meg be lehet kapni.
  • Szabi #12579
    remélem a féklámpának nem ez lesz a végleges színe.. még nem tanultad meg hogy nem te kell beállítsd a színeket ? :DD
  • zolee145

Ez.
  • lac coo
    Majd megnézem később, hogy a mapolás rendben van-e, ha az jó akkor gondolom át tudja rakni, akkor csak átnevezgetni kell vagy valami ilyesmi .
  • Szabi #12576
    utána meg jöhetnek a rőnyók az AC-ba.. :D
  • zolee145
    A legkidolgozottabb modell már benne van, Abarth, meg M4 is, M4-en néztem lámpa is működik, minden fasza. Csak a Nordon nem tudok kijönni a pitből. :D
  • lac coo
    És az M4 ből melyik kell ? abból is kettő van .
  • lac coo
    jaja, feltöltöm én neked mindet :)
  • Alexease
    Ha ezekbol meg tudja csinalni rndesen rF2-re, akkor van az AC-ban 60-70 modell meg:DDD
  • zolee145
    Ahhoz már megvan a fizika. :)
  • lac coo
    Jah, az utcai kell ? :))
  • zolee145
    Ez így tökéletes. Szerintem a többit majd megoldja a faszi. :)
    Esetleg BMW M4 megvan ugyanígy?

(Ezeken valami gyári tuning izé van? Vagy valami kupás konfig? Ami nálam van az a sima Abarth Esseesse, utcai.)
  • lac coo
    3 lod van, ezt így fel tudom tölteni plusz az összes texturát, de én a mapokat-dds- eket nem tudom kiválogatni ...

• lac coo
    Megvan, most elkapta... :)
  • lac coo
    Ezt az AC pályát honnan lehet leszedni, az rf2 files nem igazán akar betölteni ...
  • bottleopener
    Hm, ez érdekes volt, thx. :)

Viszont mintha ellent is mondanál magadnak, mert az rF2 specifikus dolgok megvannak, 3Dfű, realroad, napszakszámítás, aszfalt tükröződés, amik miatt lomhának kellene lennie az ACkonvert pályának most amikor futtatom. Mégis jól fut. :D
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.05. 19:20:18
  • Adam Jonas
    Gyorsabb, mintha ezek az effektek DX9-be lennének összebarkácsolva.
  • lac coo
    Miert ez most gyors ? :)))
  • Adam Jonas
    "Lehet, persze, csak ugyanazt az effektet ha meg is oldod dx9-en biztos lassabb lesz mint dx11-en."

Na igen, lásd RaceRoom. :D
  • zolee145
    Lehet, persze, csak ugyanazt az effektet ha meg is oldod dx9-en biztos lassabb lesz mint dx11-en. A fizikától ne vegyenek el erőforrást, butítást nem akarok.
    Víz effekt kéne, akár egy mesebeli is jó.

Füst. Sehol (értsd semelyik pc szimben) nem láttam olyat amit pl a GTA4 tudott évekkel ezelőtt. Nem tudom az mennyit zabálna, de arról elhittem, hogy füst. Igazából a GTA4 sok tekintetben jó volt, mást ne mondjak a féket jobban számolta mint az iRacing. :D
    Szóval lenne pár dolog ami hiányzik a grafikában, de én sokkal jobban rámennék az olyan dolgokra ami máshol nincs. Ahogy írtam a hajtásban pont az az időszak van ahol utcán és a versenypályán is olyan dolgok vannak, amit bűn nem lekövetni.

De arra is ezer ötletem van hogyan lehetne ebből pénzt csinálni, méghozzá úgy, hogy az a játékosoknak nem kerülne semmibe.

Ez a Wheatley szerintem még mindig az iR embere, és belülről bomlasztja az ISI-t. :D
  • lac coo
    Hat akkor nem tudom mi lesz.
    En hajlando vagyok penzt adni nekik, de most oszinten : kifizettem az egy eves online cuccot , de mire , a kutya nem hasznalja, nagyobb eselyem van a lottootosre mint hogy talaljak valami szervertami tetszik is . A masik, meg , egye fene akkor erre fizetgetek, de azt is minek, higy ujra texturazzanak valami regi palyat ....
    Nagyon nem jo ez igy !
  • Adam Jonas
    DLC-t nem fognak bevezetni. Ezt múltkor Wheatley barátunknak felvetettem, több szempontból is indokoltam, amire csak az volt a válasz, hogy: "Gjon nem akar ilyen irányba elmenni, maradni akar a "klasszikus" vonalon."
  • lac coo
    Az tuti, itt csak a dlc segitene, mar ha penzhiany van, igazabol en nem tudom higy allnak bevetellel.
    Utolerni nem kell, meg ezzel nem is fogjak a tobbit, de azt en nem hiszem, higy ez akar nektek is nagy funoknak renben van, hogy nincs viz, szelvedo meg higy egy gyari auto muszerfala all egy 128X128 -as texturabol.
    Erdeklodes szintjen ertek azert hizza, hiaba DX9, azzal is iszonyatos szep dolgokat lehet csinalni.
  • zolee145
    Előre is köszi.
  • lac coo
    Jah, akkor megnezem este , nem igerem tutria , de ahogy neztem szepen ki lehet szedni, nem barmol szet semmit az import soran...
  • zolee145
    Még ehhez: ha én lennék most ott akkor első körben azt mondanám, hogy grafikában jelenleg utána menni a többinek nem tudnak. Egy csomó meló, amivel ráadásul nem előnyt szereznek, csak utol érni lehet a többit. Grafika most másodlagos, inkább rámenni a hibrid rendszerre, sima elektromos rendszerre, turbó mellé kell az als, programozható automata váltó, programozható difik, és programozható aktív felfüggesztés.
    Ezzel egy csomó sorozatot meg lehetne csinálni trükközés kamuzás nélkül, marha nagy előny lenne. Plusz dlc-s rendszer bevezetése külsősökkel, akik nem fixért melóznak hanem százalékért.
    Ezekből jöhetne annyi zsé, hogy egy ideig nem kellene a fizikát cseszegetni, és szép lassan lehetne foglalkozni a dx11-gyel.
  • zolee145
    Beszéltem vele, meg akarta, de szerintem ő a lentebb linkelt oldalról szedi, tehát nem ő veszi ki a modellt az AC-ból, hanem amit ott talál azt konvertálja.
  • lac coo
    Hat de gondolom ha meg akarta volna csinalni a lodokat, akkor o is kiszedte volna ...
  • lac coo
    Hat ez az online elofizetgetos dolog elegge felresikerult, ebbol nagyon penz nem lesz sajnos nekik...
    De en igazabol mar ezt sem hiszem el, vagy nem fogadom el..
    Ha van ember, penz, ido Metroparkot, meg Tobant ujracsinalni, csinositgatni, akkor helyette lett volna lehetoseg normalis gumihangra, vagy az istenverte esos szelvedore is ...
  • zolee145
    Szerintem segít. Elküldöm a brazil komának aztán bele mókolja.
    Jelen állás szerint minimum grafikán, meg maxon is ugyanolyan szép, viszont ugyanúgy használhatatlan is. :)
  • zolee145
    Egyetlen dolgot csesztek el nagyon: Tim Wheatley. Egy normális ember kellett volna helyette, aki megmondja mit csináljanak, és összerak egy rendes üzleti modellt.
    Nem tudom késő-e ezt a barmot elzavarni onnan, vagy már teljesen befészkelte magát?