rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Logitech DFGT-hez valaki settings-et legyen szives.

köszi
simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

simcompany
nem, másik. de az sem rossz alap egyébként

zolee145
Hetekig kutattam, hogy rájöjjek mi micsoda a motorban, sok dolog még most sem tiszta. Viszont már használható.
De a rohadék lefújó szelep hangról még mindig nem tudok semmit, és nincs róla leírás. Az ami van az sfx-ben az semmi...

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Elsosorban ISI-t kellene pufolni, csinalni peticiot, szavazast, akarmit, hogy keszitsenek egy normalis leirast a modolasrol, autokrol, palyakrol, adatokrol, lehetosegekrol, osszefuggesekrol stb. Rengeteget tud az engine, de szerte-szet vannak az infok, vannak akik napokig vagy hetekig probalkoznak, allitgatnak, beszelgetnek roluk. Igy eleg nehez normalisan osszerakni valamit.

Nem kell, hogy naponta jojjenek a Forza es egyeb latvany-konvertek, hasrautok-beallitasokkal, eleg lenne nehany ember, akik a normalis leirasokbol korretk cuccokat tudnak csinalni. Ide "felesleges" tobbszaz auto, aminek a nagyresze hasznalatban lenyegeben teljesen egyforma.

Persze a fontosabb sorozatoknal (GT3, LeMans, DTM, WTCC stb.) nem art ha valoban megvannak a kulonbozo tipusok😊 Mondjuk egy komolyabb online bajnoksagokhoz mar a gyari tartalmak is boven jok, minden kategoriabol van valami (Gt1, GT2, GT3, GT4, BTCC, street, F1, F2, WSR stb.).
Hexenking
Szia ,csak nem az Apex féle GT3-mal foglalkozol? 😊 Remélem igen, mert a modelek jók csak vannak benne olyan hülyeségek............. 0.90 még használható volt, de a 091 már tiszta zavar. Na mindegy ha kész leszel vele kaphatok egy linket?
A válaszod elöre is köszönöm.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

Alexease
(fRactor2 Files)
DTM-Motorland-Ciudad-del-Motor-de-Aragon_v100.rfcmp
ASR-Formula-OWC-1996-Ferrari-F310_v100.rfcmp

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.03.26. 20:57:29
Utána jöhettek ide kelet-felé is, a rabócsiringet is meg kellene csinálni, most még módosulni is fog idén a nyomvonal, lesz most már itt is joker körre lehetőség.

Szabi
tegezhetsz nyugodtan 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ingy2
Köszi a képeket/videókat 😊

Zoli, én benne vagyok sőt ha gps loggerrel körbemegyünk a pályán akkor még a pálya is aránylag pontos lehet. De ha van valakinek laser scannerje bátran szóljon<#idiota>
Feltéve egyáltalán beengednek<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

zolee145
Van még egy verzió: van szintező, valamikor kimegyünk a pályára, szintezünk méterenként, meg fotózunk ezerrel. 😄

No. Magától beilleszti videóként, a szövegként beirt youtube linket?

Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2015.03.25. 21:48:33

Ez talán mégjobb

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.25. 21:32:07

Ha kép nincs nézz videót.

1:25körül.

1 perc körül

Nem a legjobb felvételek, mindjárt nézek valami motorporsport magazint.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.25. 21:32:30

Ingy2
Igen, így szemből még elmegy de oldalról semmi képet nem találtam hogy legalább a hosszát kiokoskodjam.

zolee145
Feldobtam a kérdést a fészen rF csoportban, hátha valaki a közelében lakik és tudna fotózni.

simcompany
ez a kis emelvény az épület?
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2015.03.25. 20:33:21

Ingy2
Nyirádi pálya főépületéről nincs valakinek képe? Le kéne modelleznem és nem találok normális képet guglin, így fingom sincs az arányokról. 😞

simcompany
Én nem tökölődöm ezekkel. Megnyitom, kipróbálom, 10-ből 9 totális faszság. Szétszedem, átírom az adatokat, és ha jó a model akkor máris használható. Most GT3-at farigcsálok, akkora otromba faszságokat tudnak modba berakni, hogy néha csak tépem a hajam.

Scarry
Oké Köszi.
zolee145
Te hoztad szóba. 😊

Mivel elég sok autó van műtét alatt, plusz a kis programocskám is, így nagyon nincs is időm próbálgatni mást. Valószínűleg akkor fogok E30-at próbálni ha a brazil srác küld egyet.

b-type
AC-ról nem kell szó essék.
Most mondanám hogy próbáld ki ezt az rF2-s e30-s bímert, de igazából nem ajánlom. Ezért nem mondom. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zolee145
Nem próbáltam az E30-at, szóval nem tudok mit mondani. Az AC-t sem, csak láttam, hogy minden kocsi tolja az orrát pont úgy, mint amiért annak idején szarozták az rF1-et. Lehet ha kipróbálnám tetszene, meg az is lehet, hogy nem. Viszont az, hogy van választásunk egy remek lehetőség, nem pedig probléma. 😊

b-type
Nem tudom, lehet.
pl. most az a srác azt mondaná, hogy ez az e30 korrekt adatokkal lett feltöltve, és ahogy mondod, ez az autó tetszik nem tetszik ilyen....körberöhögném.
A gyári alap autók nem olyan rosszak, pl. ha nem lenne AC sztem ezt nyomnám nem az iRacing-t. De ez az RS1800 is,..nem mondom hogy,..vagy hát, dehogynem mondom, sztem hülyeség az egész autó. Nem nehéz, max nehéz komolyan venni.
..ha az ember agya átáll erre a fajta szimulációra, akkor el lehet vele lenni.
De se hitelessége, se hangulata, pedig nem egy gyenge kocsi. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Eddig egy ultraweb-es link volt ott....Most cserélhette le Alex-<#eplus2>

zolee145
Ahol modolás van ott bizony ömlik a cucc, és válogatni kell. Ráadásul a "szar" mint fogalom sem egyértelmű. Vagy tetszés alapján választ az ember, vagy úgy gondolja, hogy szimulátor, ezzel együtt elfogadja, hogy a modder jó esetben elég komoly háttér munkát végzett, adatot gyűjtött stb, vagyis ha tetszik ha nem, az adott autó olyan, vagy ahhoz nagyon hasonló.

Itt viszont az engine már nagyon nem mindegy. Ha egy jó engine-t jó adatokkal töltünk fel, akkor jó esélyünk van rá, hogy az úgy is működik majd ahogy kell. Ezután még mindig lehet, hogy nem tetszik, viszont szerencsére nem hónapokig kalapolt szponzorpénzekből vásárolunk be, majd az első teszten szembesülünk, hogy nem tetszik, vagy éppen sok nekünk az az autó, hanem egy sima esc + uninstall kombóval helyre hozhatjuk a rossz döntésünket. 😊

lac coo
Az a baj, annyi már az autó mint a fene, ha jó is lenne mind, akkor is sok lenne 😊

Régen volt egy CTDP oszt jóvan, nem nyavalyogtunk !😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Ez tök jól hangzik Alex, de kipróbáltad azt az e30-t?
általában kipróbálom ami tetszik, pl. most is az rs1800 Ford-t,...mondhatom hogy kb. 3-4 körre már megszoktam, mondjuk a gumihangot nehéz volt, de az nem az az autó.
Maga az rF2 motorja nagyon sok mindent tud, de azt ki is kell használni.
Amíg az autó gyakorlatilag rF1 szint addig hiába tud többet a motor. Az az e30 meg nem is autó szvsz.
Ide egy olyan komoly megszállott moddercsapat kellene aki összeraknának egy HistoriX rF2-t, mert egyébként én Laccoo-val értek egyet. ezek kb. mint az AC-ra..a nagy többség vacak.

lac coo
Hát akkor én csak jó érzékkel nyúltam bele a rosszakba 😊

b-type
Nem volt elérhető, én is rákattintottam.

Alexease
Azert amit itt kiadnak, azzal kicsit tobbet foglalkoztak (nem masolgatnak csak ugy ossze dolgokat), es az engine miatt, eleve tobbet kis kell vele foglalkozni (bagysagrendekkel komolyabb gumifizika, rugalmas kasztni es hasonlok). Persze, ezek elsore nem szep cuccok, de ennel nem is ez az elsodleges😊 Amit kiadnak, az nagyreszt hasznalatban eleg jo.
Alexease
A banner alatt van egy link: rFactor2Files
lac coo
Hát sajnos nincs nekem már kedvem a több tucatból kiválogatni a kettő közepesnek mondhatót ...
Ez nem csak itt igaz, AC-ban is ömlik a szar 😊

Scarry
Köszi.
b-type
facebook-n rákeresel mondjuk:
Sim Racing For Life
Ott nyomják ami van, és le is lehet tölteni.

az autókról:
Én az e30-t kötelezően kipróbáltam, ...nagyon visszafogottan csak annyit mondok hogy sztem nem jó.

Scarry
Linkeket hol találom?
Akkor javaslóm nézd meg őket újra
lac coo
Szoktad is probalni ezeket ?
Egy idoben megneztem oket, de altalaban rettenetesek voltak....

Alexease
ASR-Formula-OWC-1991-Ferrari-643_v160.rar
ASR-Formula-OWC-1991-McLaren-MP4_v160.rar
ASR-Formula-OWC-1994-Williams-FW16_v050.rar
Formula1-2008-Ferrari_v100.rfcmp

SRT-Dubai-Autodrome_v104.rfcmp
zolee145
Ez okés, de ez még nem rallycross, és nem rF2. Vajon olyat is tud(na)? 😊

A 208as R5 verzió már elkészült RBRhez de nem a legszebb.
kép

Viszont az orosz barátunk Garyson visszatért, a Polo WRC-t kb 3 éve kezde el fejleszteni, aztán eltünt. Most viszont kiadta a Polo wrc 2015re updatelt változatát, valamint meglepetésként a DS3 R5öt, most meg készít egy 208 r5öt. <#hamm>

Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2015.03.22. 10:32:49

zolee145
Épp azt néztem a közeli képeken, hogy a hátsó ajtónak még a kilincse is megvan.

Viszont amik megvannak autók azokhoz kettő hiányzik még a VB mezőnyből: az egyik az Audi S1, a másik a Peugeot 208.

http://www.rvo.hu/2015/03/21/mnasz-rallycross-ob-cez-futam-slovakiaring-fantom-elso-fotoi/
Tegnap már voltak képek.
RX-be én a letakart első lámpákat szeretm, ezek abéna beleragasztott lámpatextúrák nem tetszenek.
Egyedül talán Rabócsi evo5-6os micuján nézett ki valahogy 2002 táján.

zolee145
Most rakta ki fészre KPT:

Ingy2
Lost Valleyt ismerem, olyanra gondoltam hogy aszfaltrol susnyába és vissza szal igazi rally cross pályát.
Legnagyobb baj, hogy április 5.-én lesz Rabócsringen Rally Cross ahol Kiss Pál Tomi indul de sajnos ünnepek miatt nem tudok kimenni, nem lenne rossz valaki megkérné őket hogy hadd fényképezzék le a kocsit kívül belül. Verseny elött és után ( bár nem tudom hogy kocsi koszolódást tud az rf2?)
Alex Rabócsringet CAD-ben nem tudnád megszerezni? 😄
És ar rfactor files oldal mé nem működik? <#idiota>

Ingy2
Nem merem elkiabálni de sztem alaplap hibás, nekem is megmakkant egy g25öm de volt hozzá alkatrészem és ki tudtam cserélni.
Sztem vidd be a szervízbe ott jobban vágják a témát.

danikosz
Sziasztok!

Kéne egy kis segítség. Nem tudom mi történt, délelőtt jó volt, majd délután már ilyen panaszok voltak. Ötlet? Leírásban ott van a hibajelenség.

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Alap ISI sivatagi pálya a Lost Valley.

Ezen kivül én még láttam a KareliaCross és Giza pályákat a Tippteam-en.
Valamint Lienznek is van murvás része, ha azt a részt átrakták.
Nemtudom az LFS-es Blackwoodba benne van e a RX nyomvonal, az AC-be benne volt.

De rendes rallycross pályát még nem rakott át senki tudomásom szerint.

Ingy2
Köszi az infókat, elvileg holnap megyek spanhoz aki tud segíteni a modellezésben.

Van rf 2 höz rally cross pálya? Mert jó lenne majd élesben is tesztelni a cuccost, nem csak aszfalton.

zolee145
Nem nagyon kell ezeket újra modellezni. Legalábbis ami a csomagtér ajtót illeti. Oké, hátul van a hűtő talán, de itt a videón jól látszik, hogy ugyanaz van megformálva rácsból, ami amúgy alapból lemez lenne.