19779
  • hqx
    Az lehet, de közben feldobták a honlapra is.:) De nem gond, mert online versenyeztem közben.:)
    Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.12.24. 20:27:04
  • Alexease
    Lehet bele pakolni ~150LE vagy ~300LE motort meg a puttonyba 2-3 tonnat, legyen valami sulya:D
    A motorhang valoban gazos. A tobbi is, de az sanos mindenhol hianyos, ami nem auto beallitas, hanem egyszerun engine (tudja, de nem allitjak be valamiert).

Meg tudja az engine a jofajta kasztni/felfuggeszte nyikorgas es beutodest, nem ertem eppen ennel miert nem allitottak be?!

De valamit fejlesztgetnek, mert kicsomagoltam, es vagy 3 kepernyos az engine file (az elejen hangbeallitasok is vannak, meg egy csomo turbo, kompresszor akarmi sstb.) Vagy mar regen neztem:D
  • simcompany
    meg van ez csinálva szépen, csak a hangja szar
  • simcompany
  • Szabi #12337
  • simcompany
    Workshop-ban bent van, de inkább hagyd. Hátha kijavítják :)
  • hqx
    Most, vagy gyorsan leszedték az oldalról, vagy nem tudom mi van, mert már nem elérhető.:DD
  • Alexease
    Nem birtam ki, gyorsan kiprobaltam:DDD Nem tudom, sirjak vagy nevessek?! :)

Ha legalabb "lennenek" utkozes hangok (van sokfajta, de szarul vannak beallitva!), talan meg poen lenne a tolakodasok miatt. Vagy ha jobb lenne a motorhang, nem gerjedne ossze magaval, vagy a gumihangok, csorogne, zorogne, csattogna, nyikorogna az alvaz, a felfuggesztes, a doboz... Meg brutal kipugogo fust sem artana:)
    Vagyis meg jo is lehetne poennak, de igy csinaltak gyorsan egy dobozt, aztan annyi.

• Alexease
    Nah, a nevebol valami ilyesmi idiotiozmusra szamitottam:DDD
    A programok kulonbseget nezve, aranyaban eppen annyival "kevesebb" mint az AC-ben egy ilyen: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/12304072_1272862586073390_2181071983884671665_o.jpg :DD
  • Alexease
    Jo lett bar a hideg es a meleg gumi kozott kicsit eros az atmenet, bar gozom sincs milyen az igazi;)
    A kuplung kicsit gazos. Nem tudom hogyan mukodik az igazi, de ez elvileg "automata" auto (pillangoval), nem tudom mit csinalna az igazi menetkozben padlofekre (allo hajtott kerekek), de ez ilyenkor blokkolja a motort is (logikusan), aminek a "befogasa" es "beindulasa" kozti "tehetetlenseg" miatt kicsit rangatos a hatulja. Persze farmotor meg boxer, de akkor is.

Sajnos az ISI semmi technikai frissitest nem csinal, nem koveti a trendeket vagy a tobbieket. Nincs autokhoz rendelt elektronika (ABS, TC), nncs valtas figyeles, nem foglalkoznak a hangok rendbetetelevel (gumi es egyeb hangok) stb. A szelvedot mar nem irom, az mar komoly fejlesztes lenne:DDD
  • Szabi #12331
  • Alexease
    Jott valami hivatalos auto: ISI_Boxmaster_2015
    Meg nem neztem mi ez:)

Az ISI-nek nem erossege a promo:/
    Nem mintha a promotol jobban menne, de ha a hivatalos tartalmak megjelenese/update-je elott legalabb 1 nappal lenne valami info, hir, kep, video, leiras, kicsit komolyabb lenne az egesz. ISI "magatol" lefrissit vagy az ember "eszreveszi" az ISI oldalan, hogy van valami uj, aztan annyi.

Persze ezek nem olyan volumenu/nepszeru dolgok, mint az AC-be ismet 5-6 profin kiitelezet licenszelt auto, de a programok lehetosegeit nezve hasonloan fontos.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.24. 16:40:03
  • zolee145
    Ritka az amikor nem érzem úgy, hogy nem akarok belebarmolni egy mod fizikájába, de ez a Porsche tetszik. Na jó, a kuplungja szerintem szar, de az összes többi részével nincs bajom. Monzában mentem, meg a Nordon. Monzában valami nem klappolt, semmit nem állítottam, kicsit döglöttnek érződött. Rájöttem, hogy a 45%-os ffb nem jó. A Nordra fentebb vettem 55%-ra, plusz a kormányszöget maximumra, így baromi jó volt.
    Persze a rajtnál nem teszi változatossá az online meccseket, hogy padlógázról egyesbe kapcsolva vidáman szinte kerék kipörgés nélkül elindul, de ezt leszámítva jó érzés vezetni.
  • Alexease
    ISI FORMULA MASTERS (FISI 2012) V1.6 NOW AVAILABLE!
  • Szabi #12327
    felkerült a MAK-Corp féle C csoportos autócsomag is Steam-re :)
  • shiet
    Én qrvára vártam ezt a modot, lényegében csak emiatt raktam át rF2-re Mosportot és Road Atlantát, rF1-ben az utóbbi fél évben csak ezekkel a kombókkal versenyeztem. És azért kicsit csalódott vagyok. Még nem ültem be az autóba, de ránézésre és hangra ugyanaz mint az rF1-es. Különösen a hangja zavar. És ha megnézed az alsó cockpites képen a szélvédő festését az is így nézett ki rF1-ben, ilyen zigzagos gányolás (hasonlítsd össze egy ISI autóéval), másrészt a motec displayt sem csinálták meg normálisan, ugyanolyan mint volt, rF1 grafika.
    Teljesen 1az1ben ugyanaz mint rF1 alatt, sztem csak a fizikáján csiszoltak (bár még nem próbáltam) és az autó külsején a materialokat cserélték ki.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.12.24. 10:02:20
  • hqx
    Thx!:)
  • Scarry
    Nem nagy gépigényű már az rF2! A mostani többihez képest nem az! Inkább már elavult a gépigénye. Persze egy iR-t még mindig lehet szaros netbukon használni magas beállitáson is. Az ISI második csodáját már kurvára nem!:D
  • MooneyR
    Max körüli..
  • Scarry
    Az égbolt fényévekkel jobb az rF1-ben is, mint az AC-ban!
  • hqx
    Tényleg jó a Porsche!:) Ez milyen graf beállítás?
  • MooneyR
    Szerintem nincs nagy baj a játék kinézetével, sőt, sokkal életszerűbbek a színek, bevilágítások, mint akár az AC, az égbolt meg fényévekkel jobb és elképesztő mennyit hozzáad a térérzethez, látványhoz.. Van egy rakás szuper pálya (Mid-Ohio, Sebring..stb), repülő, helikopter, madárraj megy az égen, változik a felhőzet, a pálya egyik része szép napos, máshol árnyékos, baszottszép tud lenni..na, mindegy : )
    Jó lett a Porsche, én összeeresztettem az Apex-es gt verdákkal, azokkal szeretek menni mostanában, nagyon szépen meg vannak csinálva.

• Scarry
    Nagyon rámentek a szaros oválra. Persze kell az is biztos pár embernek, de inkább csinálnák meg az összes F1-es pályát. Sok kategória megy ott. Wéber Gabi kiverné örömében az biztos. Titokban rF2-ben gyakorol, mert a megcsúszásokat csakis az rF2-ben érzi a legjobban. Ezt nekem mondta, de nem lényeg.
  • Scarry
    Nem rossz tényleg. Tudna ez a gmotor 2.5 jóval többet is, de kezdetnek fasza. Sokat számít nagyon a megjelenés szimben is. Pláne van pár konkurencia is, de az csak mind gyomnövény. Soha nem érnek a nyomába!
  • simcompany
    ISI Alabama
  • simcompany
    beszarás szép

• Scarry
    Eddig oké és szép, de vajon a csóri cockpit milyen lehet? Mert a legtöbb modnak olyan a belső nézete, mint egy terrorista migránsnak a szemöldöke... A külső szép, de a belső fos. Ezen kellene javítani grafikában. Egy profi modder kellene hozzá és egy tálca sör!:D
  • Debilon
    remélem felkerül steam workshopba is hamar
  • simcompany
    ezt hívják úgy moddolás

• simcompany
    Peugeot 207 S2000
  • simcompany
    Enduracers Porsche Supercup
  • Scarry
    Boldog Karácsonyt minden rF2 rajongónak és minden szimulátor rajongónak!
  • Joke1RS
    +1 az előttem szólóknak!
    Én szinte csak ligázásra használom, de erre tökéletes, mármint versenyzésre. Többre nem nagyon van időm, csak nagy ritkán próbálok ki egy-egy új jövevényt. Ám ezek fizikája a legtöbb esetben gyatra, nem szánnak rá elég időt. Megfelelő útmutatók nélkül persze nem is csoda.
    Ennek ellenére még jó ideig elleszek vele, még a gyári tartalmak közül sem tudtam mindent kipróbálni.

Más: valaki próbálta már a DRM BMW-t és a Caprit? A motorindítás hangja folyamatosan ismétlődik, nagyon idegesítő, szóval játszhatatlan.
  • Scarry
    Az igaz, hogy kevesen vannak a szervereken, de akkor is aszt mondom baszki, hogy a világ legjobb szimulátora! Másnak lehet, hogy az AC vagy az Raceroom, vagy a GSC, Ájrészing, de egyik sem ér a nyomában sem az itt a kurva nagy helyzet! Lehet itt bármi.
  • hqx
    Nem szellemváros az. Attól, hogy neked nem tetszik, még játszanak vele/velük.:)

#12304: Hála a jó égnek!:D Legalább / talán nem flémeled szét ezt a topikot is.:D Igaz, mit várhat az ember...? Neked sz*r az iR, rF2, és időnként az AC is.:D
  • lac coo
    Eltűnik az összes gombról a felirat, és mindig visszaugrik 900 fokra, gondolom mivel csak Cliot használtam, valamit átír a driverben, mivel a clio 900 fokos ....
    Meguntam :DDD
  • Tomo15
    Szétcseszi? Azt hogy? :)
  • lac coo
    Én hamarosan le is törlöm, mert már elegem van, hogy mindig szétcseszi a TM drivert, már vagy 30-szor raktam újra :)))
  • lac coo
    Akkor hajrá, menj egy nézelődni egy kihalt szellemvárosba ! :DDD
  • hqx
    Nem, ez olyasmi, hogy a Project CARS és az rFactor 2-ben is több minden van, mint a Assetto Corsa-ban. Ha hardcore fizika lenne alatta, akkor nem érdekelne, de így...