19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
BSZ ! Ma ne dolgozz, kocsmazz...! :) -
:DDD -
ebben szvsz bőven van ráció...teljesen mindegy mennyire lenne sikeres a testvérjáték, van benne lehetőség, ilyenek mint a GSC...na ezt simán össze tudja rakni rF2 alapokkal, kisebb licence-l induklva valamilyen versenysorozatot feldolgozva.
DE egy dolgot akkor is meg kell oldani, a grafikai kép és erőforrás igény. Azaz lehet érdemesebb redukálni azokat a dolgokat amik túl sokat esznek, de sokat nem adnak hozzá a játékélményhez.
Az ilyen 'vadhajtásokkal' életben lehet tartani a sorozatot, és termel pénzt annélkül hogy az rF2-n változtatnának. -
Igazából Wheatley neve lejáratott, de ő új néven sem lenne jobb. :D -
Wheatley ugy gondolta, hogy az rFactor cim mar "lejaratott", majd egy uj neven jobb lesz:) De nem ez volt a fo gond, hanem valszeg az o fantasztikus otletei;)))
De egyelore hivatalos megerosites nincs rola, hogy valoban a publikumnak szant szimen dolgoznanak (legalabbis Camaj, mert lenyegeben az ISI is 1 programozos ceg). Csinalhatja az uj rFPro-t vagy egy frissebb szimcenteres platformot is. De azert valoszinu, hogy keszul valami "jatek" is, de legalabb is tervben van.
De en meg igy is elvagyok az rF2-vel, ha lenne hozza 1-2 "fontosabb" update, folytatnak a gyari tartalmakat, ami kesobb is jo lesz, jobban osszefognanak a modderek, minosegibb cuccok jonnenek ki (nem kell sok, csak jobb), ez meg "evekig" mukodo szim lehet. -
Nojo de o bolond, amit mond annak pont az ellenkezoje a jo !:-) -
bottleopener #13308 Wheatley mondta még nem olyan rég, hogy ha az rF2ben lévő bizonyos autókat kibővítenék, és elneveznék XY The Game-nek, sokkal jobb eladásokat produkálna, mint az rF2.
Szerintem ezt fogják csinálni. Licenszelnek valamilyen versenysorozatot, bepakolják az autókat, finomra políroznak részeket, és piacra dobják kész játékként.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.03.28. 11:17:54 -
Tuti nem kukazzak, es ha csinalnak is valami ujat, nem nullarol irjak, annak az rF2 lesz az alapja (legalabbis fizika es minden ami ahhoz kotheto). Koncepciot, render engine-t es koritest kell cserelni, fejleszteni, boviteni, amit az rF2-nel mar nem lehet vagy nem eri meg.
Fizikaban, szamitasokban es "szamolgatott" tudasban az rF2 eleg jo. Az iR az egyetlen, ami ilyen melysegben szamolgatott dolgokkal operal (pl. realroad, debris, hozzatartozo fizika, grafika es hangok). Amiben eleg jol leleptek a tobbieket is, az rF2-ot is (persze mas koncepcio, mas bevetel, mas fejlesztesi idok). Az ISI es az iR ami ilyen szinten komolyabb szimet gyart.
Az R3E fizikaban nem halad, a CARS egy jol felhuzott rF1-nek tunik, FFB plugin-szeru reszletes "effektezessel". Az AC-ba megprobalnak mindent beepiteni, de csak a latvany, hangulat, design miatt, ott minden "csak" latvany elem, van de nagyreszt "csak" placebo. Pl. a realroad, vagy tuti lesz abban is valamikor debris – az iR utan szabadon –, latvanyos animokkal, random hangokkal, esetleg szorzos-osztos tapadas vesztessel.
Vagyis az rF2 alap boven jo, meg igy is elol vannak, de ezt meg kell meg szorozni kettovel, hogy amikor kijon valami, ismet legelol lehessenek (csak mar normalis koritessel es koncepcioval).
-
Azért egy programot csak úgy kukázni nem egyszerű dolog. Eddig én csak faék szintű programokat írkáltam, de azt sem akarnám csak úgy kidobni. Ebben iszonyat nagy meló van, ráadásul tegyük hozzá olyan dolgok amikről a többi csak álmodik. Nyilván vannak hiányosságok is, tudjuk, kár leírni hetente, elég csak vissza görgetni. :)
Mivel senkinek sem fognak a fejéhez fegyvert (egyébként egyik konkurens szimnél sem) így el lehet dönteni, hogy kell vagy sem. -
Lassitani barmit, barmeddig lehet:)
Az ISI-n es rF2-on mindig latszott es erzodott, hogy nem az egyetlen es nem is az elso szamu munkajuk es bevetel forrasuk. Ott vannak meg a kulsos szimek, szimcenterek, rFPro stb.
Nem lett volna ezzel gond, meg a grafika is masodlagos problema lehetett volna, ha jobb az uzleti modell (nem ez az elofizeteses) es nem allnak le majdnem egy evet a kezdesnel. Utana mar csak "kapkodas" volt: patch-ek, steam, ulsos tartalmak, promok, akciok stb. Sok volt az az egy ev, megerosodott mellettuk az R3E, iR, AC, CARS.
Lenullazni nem fogjak (tudjak) az rF2-t, elo dolog, elofizetesekkel (ezzel is kicsit labon lottek magukat).
De teny, hogy ebbe nagyobb es komolyabb fejleszteseket mar nem sok ertelme van beleeroltetni:/ Szamottevo eladasaik mar nem lesznek, a tartalmakat meg ingyen adjak.
A jelenlegi szimesebb felhasznalokat kellene kicsit jobban kiszaolgalni, "aprosagokkal", ami nem a latvanyt erinti, inkabb a szolgaltatasokat, funkciokat. Talan beprobalkozni a tartalom vedelemmel, es kiadni egy-ket fizetos DLC-t ("ugynoksegen" keresztul, amiknek az eladasok utan kell fizetni).
Gondolom szimet csinalnak, remelhetoleg az user vonalon, es nem a Pro szinten, ami min. DX11, de mivel kell nekik 2-3 ev, akkor mar inkabb DX12.
En nem rugozok rajta, ez van. MIndegyik programnak van valami gyikja, de ezt legalabb jo vezetni:)
-
Vegre kezdenek osszefogni (EnduRacers/URD).
"EnduRacers Modding Team and United Racing Design agrees graphic ressources exchanges.
EnduRacers is happy to communicate that we have agreed with URD team some graphic ressources sharings, within the development of our own mods. The agreement will benefit each team to use some 3D models created by the other one for free activities.
Each team remains free to develop any 3D model without limitation. For Enduracers this agreement will help us keep the Endurance Series rF2 mod alive after the upcoming build 1.00 release, knowing that we are suffering skills and available talents to develop new 3D models. The first concrete application for Enduracers is the integration of the Corvette C6.R (GTE spec) and the Corvette C7.R Stingray. The C6 will be included in the first release, and the C7 in a upcoming build."
-
Ezt lehet meg lassitani ? :)
Szerintem ez is mellebeszel, ennyi ev alatt letojtak mit kernek az userek, ezutan is le fogjak...Van valami uj melo, ahonnan jon be kis apropenz, meg inkabb igy marad az rf2 ahogy van.
Mondjuk en ugy latom tovabbra is, higy az lenne a legjobb ha ezt egeszet elengednek mar, kar ezt mar piszkalgatni.... -
Gjon-ban az a "jo", ha o mond/ir valamit, akkor azt elhisszuk:) O sem fogja termeszetesen reszletezni, de tole a keves is teny, mig Wheatley-tol inkabb mellebeszeles jellegunek tunik:D
"This may slow specific rF2 development but it can also augment future features."
A belassulas eddig sem volt ritka, de ha at tudnak tolni funkciokat az uj projectbol, akkor az hasznos lehet. Persze azt hogy mibol, mikor, mennyit, azt sose tudjuk meg;) -
bottleopener #13301 A nemzetközi ISI elleni zendülés és a félresikerült Q&A után a főnöknek kell közbelépnie, és válságkommunikációt tolnia: :D
http://isiforums.net/f/showthread.php/28455-At-ISI
-
Masik AI beallitas. Erosseg: 90% (lejebbvettem, nagyon lenykmtak:P); limiter:0% (igy szet razodik a mezony); agresszio: 80%; "benazas: 50%.
Nem idealizalt video, natur, elsore vettem fel, van benne fuvezes is, es a vegen game over, mert a pit-bol visszaerkezo AI bezavart, elfekeztem, kicsusztam, megtortem:DD
-
A Kniker "modding" (igazabol CARS converting, de nincs ezzel gond:DDD) is "beindut". A Formula-A is "eleg jo lett", relativahhoz kepest, hogy konvert, 1 emberes stb. De elvileg foglalkozik meg vele, vagyis nem csak "atdobja, aztan ilyen is van".
Mazda RX-7 FC3S LM WIP
-
ASR-FSAE-XX_v100.rfcmp
A hangja kicsit "furcsa", valami mindig lemarad, hogy valoban "normalisnak" tunjon...
-
szaboz80 #13297 Nem szervez ma estére valaki egy fun-t az új kombóval? Csak kipróbálnám... -
Joke1RS #13296 Az rF1 óta biztos újraaszfaltozták :) -
Én nem tudom mire van állítva az AI, nem szoktam nézni, e úgy otthagytak mint a szart :))
amúgy jó a pálya . most jól esett menni rajta , de amit Ingy is írt: nekem rohadtul hiányzik az AC féle göröngyös aszfalt...Egyszerűen az összes játék gagyinak tűnik nekem mert sehol nincs úgy megoldva mint AC-ban ...
És a pálya végén a hirtelen éles balosból kivették a nagy bumpot, pedig az talán a legfőbb jellegzetessége volt Tobannak :) -
mumus70 #13294 AI? Aham..... A metrószerelvény nem ilyen egyenes ahogy ezek mennek gondosan libasorban.....
-
Eleg jol belottek az AI-t, pedig itt nincs is maxon (95/80/50). Persze, en sem vagyok max;D
Tudom ronda, de erre kozben nem figyeltem;DDD
-
Jobbra számítottam én is, valahogy picit takony a viselkedése. -
bottleopener #13291 Hm, nem esett le az állam egyiktől sem. Már csak bosszúból sem. :P -
No ez a Toban jo, regen rf demo idejeben tele volt vele mindenki toke, de most jihet, jo palya, szeretem :) -
Na nekem már nem is szólnak hogy csináljak videót
-
1974-howston-dissenter-now-available/
toban-raceway-park-now-available/ -
-
-
Egy het es jon ujra, valtozni nem fog;DD -
kár hogy törölgeted a kommentjeit, így hülyén néz ki ha bannolom.. :D -
-
Menetkozben akkora baj nincs vele szerintem,jo latszik rajta a regi patina , de leszamitva muszerfalat nem olyan rossz, csak lassu szvsz..... -
Egyébként a konvertált pályákat ha normálisan megcsinálnák, akkor menetközben sem nézne ki (annyira :D ) rosszul a játék. Múltkor ISI fórumon találtam egy topikot, ahol pont ez volt a téma...valaki elkezdte "felújítani" a Zandvoort-i pályát, kerítések ívét újra alkotta, textúrákat cserélt - és főleg utóbbi az, ami marha látványos eredményt hozott. -
mumus70 #13276 Valószínűleg in game kép!
Elindítod, oszt kikönyököl a videókártya az alaplapon, mint a Skoda 120-ból a hajtókar az érdi emelkedőn....
99 %-nak meg marad a pixelpaca low grafon.....
-
Nem véletlenül állókép :) -
Van az orszagban olyan gep ami igy tudja futtatni ? :) -
hát ez is milyen RONDA :P -
-
Meg nem probaltam oket, 5 eves GSCE palya konvertek (egyelore Cross elotaggal, talan lesz tobb is):
Cross-Daytona-International-Speedway-2016_v103.rfcmp
Cross-Phoenix-International-Raceway-2016_v100.rfcmp