rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2015.11.03. 20:12:22
ASR-Formula-OWC-1991-Ferrari-643_v170.rfcmp
ASR-Formula-OWC-1991-McLaren-MP4_v170.rfcmp
ASR-Formula-OWC-1991-Williams-FW14_v170.rfcmp
ASR-Formula-OWC-1992-Ferrari-F92A_v030.rfcmp
ASR-Formula-OWC-1992-Full_v186.rfcmp
ASR-Formula-OWC-1994-Williams-FW16_v050.rar
ASR-Formula-OWC-1995-Ferrari-412T2_v090.rfcm
ASR-Formula-OWC-1996-Ferrari-F310_v130.rfcmp
RaceRfactor_Barcelona_2013_v10.rfcmp
RaceRfactor_China_2012.rfcmp
RaceRfactor_Hockenheim_2014_v10.rfcmp
RaceRfactor_Hungaroring_2013_v10.rfcmp
RaceRfactor_Malasia_2013_v10.rfcmp
RaceRfactor_Melbourne_2013_v207.rfcmp
RaceRfactor_Monaco_2013_v10.rfcmp
RaceRfactor_Montreal_2013_v10.rfcmp
RaceRfactor_Monza_2014_v170.rfcmp
RaceRfactor_Silverstone_2013_v10.rfcmp
RaceRfactor_Singapur_2013_v164.rfcmp
RaceRfactor_Sochi_2014_v105.rfcmp
RaceRfactor_Spa_2013_v148.rfcmp
RaceRfactor_Suzuka_2013_v180.rfcmp
RaceRfactor_YasMarina_2013_v107.rfcmp
Ami extra lehet nalam, higy a fenetec driver minden mas eszkozt begyujtott maganak, onnan tudom megnyitni a kormany drivert is , bar szerintem a fanatec se fer hozza a tm driverehez, csak erakta maganak a parancsikont .
De alapvetoen egyik jatek se nyulkaljona dri erhez, majd en piszkalom ha kell 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.01. 11:13:32
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Masodszor mentem most Nissannal, es masodszor allt at 400 fokra driverben a kormany ....
De azert meg mostanaban is beneznak, erthetetlen okokbol, mintha neha nagyon mellekesben keszulne a progi. Kiadtak az osszes tartalmat ujracsomagolva, de a Renault Megane csomag neveben benne maradt az elejen egy space, ami elronditja a listat es a file resz is "csunya"😊 Nem hszem el, hogy ilyet nem vesznek eszre, es amikor 2 perc ujra csomagolni, nem fer bele?!😊 Engem zavar😄
Modokat szerintem hanyagolni fogjak steamen, az ilyen mindenki azt szed le amit akar dolog lesz ...
Az rF2 Steam-es verzio kicsit bonyorultabb az "elofizetes" es a modolas miatt.
Nem lattam reszleteket a mod telepitessel kapcsolatban, de valszeg/talan a Steam Works-re probaljak alapozni, es nem csak a "igazi" modokat, hanem a sajat tartalmakat is.
A MOD Manager mar most sem olyan veszes, legalabbis az "osszes" sajat cuccot ujra csomagoltak, most mar egy tartalomhoz egy valami tartozik, rovidebb a lista, gyorsan meg lehet talalni oket, nem kell kutakodni, mikor melyiket kell piszkalni. Aki mar regen hasznalta, es fent van sokminden korabbrol, annak talan erdemes nyomni egy fris installt, es minden elorol felpakolni.
1. Full rF2 "jelenik meg" Steam-re, minden hivatalos tartalommmal, es mindent ami kesobb jon hozza, azt automatan lehuzza a Steam-rol mint frisites. Ez az idalis a nagyokozonsegnek es az esetleges uj vasarloknak. Lesz benne +30-30 auto es palya, autoversenyzes (!) szempontjabol eleg komoly valasztekkal.
2. Minimal tartalommal toljak ki, es a sajat cuccokat is a Works-rol lehet majd letolteni (1-1 kattintas). Talan lesz "Full Pack" optio vagy hasonlo is. Ez elvileg az eredeti koncepcio. Az rF2 nem komplett jateknak keszul(t), nincs benne bajnoksag es hasonlo, ez offline/online verseny szim. Ha valaki XY szimnek akarja hasznalni, lehuzza az auto, a palyakat, aztan lehet tolni. Komolyabbnak "tunik".
Ha neked eleg a Clio, akkor felesleges toltogetni es frisitgetnie a tobbit😊))
Talan az egyes szerencsesebb lenne, aki az rF2-ot valoban hasznalja, az ugy is szeret mindent, elfer, egyszerubb az elet, az ujaknak is szerencsesebb megoldas, aki meg finnyazik, annak ugy is mindegy😊
A kulsos modok erdekesebbek. Talan megmarad az egyszeru masolgatos resz is. A Steam Works jo, de nem tudom hogyan mukodnek rajta a licensz dolgok?! Ingyenes cuccok, de akkor is.
"Nulla tenaci invia est via"
Amúgy ha lesz Steam-es verzió (nem tudom, az mindenkinek lesz ?...), akkor mindent automatan frissit majd, megszűnnek ezek a letöltések, másolások csomag telepítgetések végre ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.31. 09:09:36
Hömpölyögjön csak lefele az oválról. 😄
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2015.10.30. 20:46:53
De az uj isi cucc akkor se jon be nekem, ha azon a videon az van, akkor az egyszeru map racsempezve raadasul eleg gagyi is ....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nagy kulonbseg (remelhetoleg) az lesz, hogy en fixen tutiztam ki a tocsakat a realroad-ra, de az ISI valszeg raszamoltatja pluszban a realroadra, vagyis dinamikus lesz. A palya geometriatol nem lesz fuggo, az tuti, azt pluszban modellezni kellene (a helyeket) es vagy kiszamoltatni az elejen (igazabol nem lenne nagyon bonyi, de az mas kerdes😛).
Most hogy mutogatjak, ugy nez ki, el kezdtek rendesen szamoltani, igy mar kell is bele a szamolt tocsa cucc😛
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.10.29. 16:37:19
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen