rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az FFB nagyon jo, de azert mas.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2015.10.22. 11:30:39
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Egyébként a honlapon a nyitó slideshow-t nem tudom, hogy hogyan lehetne levadászni, eltakarja a menüpontokat. A fehérségben random matatás közben a semmiből nyílik a legördülő menü.
A hazai gyorsaságis dologgal egyet értek, idén voltam kint egy futamon.... bohócok gyülekezete, csakúgy, mint a hazai rally.<#whatever>#whatever> Örülhet, aki pl. 10 évvel ezelőtt járhatott versenyekre, mert ott még mezőny volt, jó kezű pilótákkal.
A maga idejében sokkal jobban elismert versenyző volt külföldön, mint most az agyonsztárolt Norbink......
Szerintem még a 90es évek elején is elég szép mezőny volt az a dtm szintet képviselő 3 E190-es mercedes 4 E36os bmw és 4-5 e30as bmw.....
Csak a médiája nem volt túl jó akkoriban így sokan akkoriban ki se mentek a futamokra, meg akkor a rallynak volt nagyobb népszerűsége.
Zengő Zoli a 2000res évek elején próbált ez ellen tenni és fel is lendült egy ideig a bajnokság, de amint kiszállt ebből el kezdett hanyatlani az egész 😞
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.10.22. 06:47:21
Weboldal, jelentkezés itt:
simcompany.hu/international

Pacsuta Tibi!
Volt még Balogh Mária is<#vigyor>#vigyor>
Ezzel nem értek egyet
Hegyiversenyek a 10es évek elejétől
Városligeti, Népligeti versenyek,
Pécsi Hegyiverseny,
Cserkuti Öcsi
Ferjáncz Attila
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2015.10.20. 17:16:29
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Persze, igy az ISI-nek nem lesz belole folyamatos bevetele, mint Kunoseknak (foleg a DLC es majd a 3 platform miatt), de tippem szerint, az ISI nem is ebbol fizeti a szamlakat😄 Valszeg emiatt sem izgultak tul a fejlesztest😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezert ugatom, hogy el kellene mar ezt engedni 😊
Ilyen aron (1 jatek ara) annak, aki csak a demot probalta es tetszett neki (de az elofizetes nem) vagy akinek ennyiert mar megeri magaenak tudni egy jo szimet, valszeg megveszi.
( link )
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
A lényegen mondjuk nem változtat, az tény. <#hehe>#hehe> <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.18. 23:05:21
Gjonnal csinált anno interjút, látszik rajta hogy alig van zavarban.
35. perctől <#idiota>#idiota>
Volt ISR epizod, ahol talan ennel is lazabban "oltozott" fel😉
Jennifer kannája
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2015.10.18. 21:39:29
Offroad most is van benne, igaz hogy regi, quad-dal es eleg techdemo jellegu😉
A video elejen a Panoz (Esperante, GTS, GT2) nagyon kellene, az rF1-ben szerettem oket, meg ha furcsa autok, akkor is.
A video vegen a fagyas vicces, MS prezentacio szintu😄DD
Es ha mar video, akkor az ISR is akkor volt a topon, amikor egyutt voltak harman, foleg Jessica-val;P
Azota sok minden kicsit uzleti lett, ipari, profitorientalt, tul komoly es versenyszeru...
De ez a valos dolgokra is igaz. Sok a klasszikus sorozatokat felelevenito sorozat, verseny vagy rendezveny (pl. Goodwood, mindig telthazas, de vannak hosszutavu vagy Trans-Am versenyek vagy csak trackday-ek).
Magyarorszagon nem, itt nem annyira nepszeru (meg a modern sem igazain), de igazabol nincs is autoversenyzos, palyas, csapatos, gyartos multunk, kulturank, hagyomanyaink stb. Nalunk a primko foci megy...
Hogy milyen autókategóriák voltak demózva. és azóta miket tettek nyilvánossá.
Itt pl. van egy
Seine-Maritime Hillclimb,
Toyota Tundra offroad kocsi, amik nincsenek kint. Lehet hogy nem is lesznek.
Az Offroad Kings kategória nagyon kíváncsivá tesz. 😊
Az is vicces, hogy itt még létezik az azóta már javított "minden fa belóg a pálya közepére" hiba. 😊
https://youtu.be/HBEmg7a3Y8Q?t=2867
katt a videóra
Az meg, hogy te nem vagy kíváncsi ezekre a pályákra, részvétem. Nekem a túl modern szarokból is elegem van néha, a klasszzikus Spa-ban csapatni akkora élmény, mint semmi más, Nord-nál is jobban szeretek rajta menni. Pár textúrás javítástól pedig nem lesz világ vége, nem ez miatt fog leállni a tervezett új pályák elkészítése.
-10-15%-kal kisebb FPS
-szürkésebbek lettek bármilyen napszakban (monza emiatt üresebbnek is hat a régi verzióhoz képest)
-néhány extra épület, jobb felbontású fák, néhol 3D-sek is sprite-ok helyett
Jó-jó, de ha nem tudom hogy fel lettek újítva, talán észre sem vettem volna a változtatást. Na nem nyafogok, jó hogy erre is fordítottak figyelmet. 😊
Szerk.: Én már a Millst várom, itt lenne az ideje a release-nek.
- ISI modról van szó, akkor biztos lejön
- ha a szerver üzemeltetője jól állított be mindent
Egyes esetekben érdemes párszor megpróbálni, néha lusta 😄
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.10.17. 00:00:33
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2015.10.16. 21:06:41
Amit jatek kozben futtat, az a launcher-nel egyel bejebb konyvtarban van, Core64 vagy hasonlo (nincs elottem, meg dolgozom😛).
Nem lehet globalisan allitani, mint az nVidia-nal? Mindekeppen exe-hez kell rendelni?!
En nem hasznalok a jatekban smmi beallitast (fps korlat vagy vSync), a driverben van globalisan belove egy Adaptive vSync (60fps felett levagja, az alatt marad a valos, nem felezi vagy kockazza).