19779
  • Ingy2
    Figy, nekem is az etalon a Z06-os Corvette AC-s Nordon rF2-ben (ezt értelmezd) Annyira nem árkádok pláne hogy mind2 rFactor alapokkal rendelkezik, csak a Raceroomnál legalább fejlesztik tovább míg a pCars továbbra is egy rF1-es MOD kvalitásával rendelkezik, még a gyerekbetegségek is ugyan azok.(Pl. futómű geometria, fordulat limiter visszapattanás(hogyis fogalmazzam) hiánya.) Raceroom nagy előnye a tartalom kiegyensúlyozottsága, egyikben sem tűnik ki de az ötös alát mindenből megkapja. pCars-nak meg a gyermekbetegségei ellenére vannak mozzanatai pl. van utcai autó (RUF-ok pláne bejönnek) fénykezelés ( a nap tényleg vakít reggel és naplementekor, be is zavar mint életben, stb.) napszak, időjárás változás. rF2-ben a kiegyensúlyozottságot hiányolom tartalmak között semmi mást, ha ezt megoldanák akkor nem hiszem hogy baj lenne az eladásokkal, ja de azt az egy tagot kéne át tenniük egy másik munkakörbe.
  • Alexease
    Palya reszletessegben, minosegben, kidolgozottsagban (foleg amiota kiszedtek az idiota fektav jelzoket!:P) toppos munkat gyart a SimBin!
    De minden masba is eleg jol belehuztak: kep es hang minoseg, latvany, tartalom, szolgaltatasok, AI stb. Semmi bajom nem lenne vele, egyedul a kormany/FFB ami olyan amilyen:)

Az FFB fejlesztesre kivancsi leszek, de nekem meg mindig "csak" az eredeti piszkalasanak tunik (minimum FFB bevezetese ugy mint mashol, es hasonlok). Vagyis cukrozzak a taknyot. De NE legyen igazam!:)

Fizikara az rF2 tuti top. Persze rendes autoval es palyaval, "normalisan" hasznalva, "eszszeru" elvarasokkal. Ezt szeretem a legjobban vezetni, bar a korites valoban kerdeses.
    Az R3E teljesen jo lenne, rF2 fizikaval:)
    A CARS is massziv barkacs, igazi hybrid, sok anomaliaval, csak tudott "jobb" lenni, mert dollar milliokbol farigcsaltak;P

Jo az AC! :) De el kell fogadni, hogy ok se giga ceg es szelesebb celkozonsegnek keszul. Nem egy simulator-nextgen, de Kunos azert beletalalt a tutiba, eleg jo ar-ertek-hasznalat-tartalom-szim aranyban tartjak.

• simcompany
    Én nem tudom osztani a legtöbb nyöszörgést. rF2 fizikájához és élményéhez képest, az összes csak kacat számomra. Plusz nekem egyáltalán nem ronda az rF2. Raceroom és a pCars valami elcseszett gagyi árkád, az AC rendszere meg nekem létidegen, és nem elég szimulátor. Csak az iRacing ad ennyi vezetési élményt, de az meg nekem nem szimpi, az üzleti model miatt.
    Automobilista is jó, persze, hisz rF engine, de azt meg a kutya nem használja.
  • Ingy2
    Már amit Nord-dal csináltak (képek alapján az se semmi). FFB elvileg ha a körlevélnek lehet hinni akkor jelentős fejlesztésen fog átesni.

rFactor2 miatt meg azért vagyok elszontyolodva mert, lehet jobb a fizikája mint a többinek. De a sufni tákolt grafikának tűnik a játék amikor vagy mod autok vannak eredeti pályán vagy fordítva és ez nekem felettébb zavaró, egész jól elvoltam mostanság a Raceroom-mal és a pCars-al bár az utóbbinál a túl spirázott aszfalt göröngyök és a fizikában fura anomáliák pl. az utcai Audi R8 futómű, meg leakad a kasztni Nordon. De tartalom és hangulat tekintetében jobbak mint az rF2. AC-ról nem beszélek mert B-type még sertésnek venné a szubjektív véleményem.
  • Alexease
    Vagyis semmi ujat nem tudtunk meg. Eddig is latszott, nem jott ossze a koncepcio, nincs eladas, nincs bevetel, ingyen meg nem eri meg massziv update-eken dolgozni es ingyen tartalmakat gyartani, foleg ilyen konkurenciak mellett.
    Egy uj koncepciohoz (rF3-at tagadta!) meg durvan bele kellene csapni a lecsoba, mert amire elkeszulnenek valamivel, addigra a tobbiek mar a vilag vegen lesznek tudasra es tartalomra is.
  • Alexease
    Nem sok erdemi informacio volt benne, az biztos;)

Annak, aki meg sem nezi:
    - Negyen vannak, Wheatley-vel egyutt, aki igazabol csak a licenszeket intezi (nem a sok tartalmat, hanem a kulsos licenszelt szimcenteres dolgokat:PPPP), plusz 4 fix kulsos auto es palya epito.
    - Kerdeztek nehany "divatos", hianyzo, mashol bevezetett dologrol: DX11/12, VR, komolyabb realroad, esos szelvedo, valto kezeles, modern F1, ABS/TC rendes kezeles/allitas, tores stb. Ezekre a valasz, vegyesen: nem tudom, nem, nem hiszem, nem lehet, talan, nem fer bele, nincs ido, kicsik vagyunk es hasonloak:D
    - Jon majd 3PA Suzuka es Toban.
    - Autokbol majd Super GT meg Daytona Prototype. Ha kapnak hozza adatot. Kerni nem kernek, majd talan jon valamikor:DDD
    - Meg foglalkoznak az rF2-vel, tamogatjak "sokaig", de ne varjon senki semmi kulonlegeset.
    - Egyeb funkciokhoz: a program modolhato es plugin-rendszer. Ha valakit erdekel es van ra igeny, akkor csinalja meg hozza;D Nekik nem fer bele. (Ez igy kicsit sarkitott "forditas", de a lenyeg valami hasonlo;P)
  • Debilon
    Racedepartment interjú Tim Wheatley-el és a szokásos semmitmondó válaszok (szerintem)
    RD ISI interjú
  • Alexease
    Akkor az melle ment;)
  • Adam Jonas
    Ez amit éppen mutattam, nem az R3E volt, hanem a KartKraft, ami szintén Unreal4 engine-t fog használni.
  • mumus70
  • mumus70
  • lac coo
    A PP az micsoda ?

De ha drotoznak jo fizikat ala, akkor azert kapkodjak majd mint a cukrot. Mondjuk szerintem nem fognak....
  • Alexease
    Igy kep alapjan valosabb es normalisabb mint egy AC/Forza PP vonal, de sajnos itt (ott:P) az alap engine-nel vannak gondok (kormany, FFB). Persze, attol meg autos jateknak vagy verseny szimulatornak teljesen jo.
  • Adam Jonas
    Tényleg?

• lac coo
    Olyan rossz azert csak nem lesz :)
  • simcompany
    benne van a nevében. unreal
  • bottleopener
    OFF

Ettől nem lesz használhatóbb játék, de azért brutális:

https://forum.sector3studios.com/index.php?threads/in-response-to-the-so-called-leak.4459/

Unreal Engine 4
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.03.18. 00:45:19
  • b-type
    ezt már soha senki nem fogja megérteni, igazából kaptyák be. senki sem örül annak ha egy olyan szimet, amiben van bőven tesztoszteron ennyire nem futtattnak fel.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.03.17. 23:33:50
  • Adam Jonas
    2142
  • simcompany
    A pályakonvertálgatás már oké. Akár még én is megoldom. Még videó is van. Jönnek is, alig győzni kipróbálni, megnéztem, majd 300 pályám van.
    Azonban autót nem nagyon lehet átkonvertálni. Lehet, de kurva macerás. Na, ebben kéne adniuk segítséget.
  • bottleopener
    A hivatalos álláspont az, hogy fejlesztik. És akkor lesz kész, amikor az ígért tulajdonságok implementálva lesznek.

Nemhivatalosan pedig olvasgatom a szóvivőjük álláspontját, és abból lehet következtetést levonni. Úgy néz ki, hogy kb. 2 évig még biztosan reszelgetik fél gőzzel a játékot. Kb. ennyire lát a cég előre, de egyáltalán nincs kizárva a további sem, csak egyelőre ennyi van a horizonton. Ez egyébként az ő tempójukban egy reális időtartam, addigra össze tudják lapátolni a hiányzó játékelemeket és tartalmakat.

Ismerve a helyzetüket, nem lesz egyhamar rF3. Nem tudnának mit adni extrában.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.03.17. 22:46:06
  • attila46
    Van valaki aki esetleg már megszelőztetett hireket az rfactor 3 -ról???Lesz-e?HA igen mikor?Vagy hogy a 2 -ő mikor lesz teljesen kész....vagy ez egy örökös fejlesztés?!
  • Alexease
    SRT-Istanbul-Park-Circuit_v110.rfcmp

• Alexease
    Daytona-Road-Course_v121.rfcmp
  • Alexease
    Project-CARS-Formula-A_v110.rfcmp
    Frissitgettek, az elozo hasznalhato volt, ez (meg) nem tudom milyen.
  • mumus70
    Race#2

• mumus70
    Race#1

• Ingy2
    pCars pályákat nem konvertálják?
    Lehet, hogy nem a legpontosabbak, Bathurst aszfalt minősége olyan mint Nográd megye egyik zsákutcája amit telibevert egy meteor eső, de legalább kinéznek valahogy.
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.03.13. 20:03:13
  • Alexease
  • Alexease
    SRT-Cadwell-Park_v150.rfcmp
    Ez is "elkeszult", egyik kedvenc, elozo verzio mar jo volt.

• Alexease
    Tavaly neztem nehany versenyt (igazit:P), jok voltak. A "szimulatort" (jatekot;p) elvileg a MAKCorp csinalta volna, igertek ingyenesen rF1-re es rF2-re is, autokkal, pilotakkal, festesekkel, osszes palyaval (!), de nem tortent semmi (valami rF1 talan volt). Talan befutott a valodi sorozat, es mar nem akartak "csak ugy" kiadni a jogokat.
  • Alexease
    Project-CARS-Formula-A_v100.rfcmp

Konvertükonvert..., de a nevebol adodoan a modellel nincs gond, es meglepo modon, igenyesen van osszerakva (NEM F1 merrnoki velemeny:P). Vannak gumi tipusok, szamolja rendesen, vannak ikonok, sok festes (ez talan a 2013-as vagy 2014-es szezon[?!?!], arra hajazo festesekkel), vannak upgrage-ek stb.

• b-type
    kis móka versenyzőként:
    Watch Live: Formula E’s First Racing Simulator eRace!
  • mumus70
    Amikor rákattolsz a szerver névre, jobb oldalt kiír némi infót, bár ezeket konkrétan nem valami részletesen, alighanem fel kell lépjél, és megtapasztalni személyesen.
  • Joex22
    Meg tudom azt valahogy nézni, hogy az általam látogatott szerveren milyen segítségek (TC pl) engedélyezettek? Köszi előre is!
  • mumus70
    Nagyon király versenyeket futunk a méregzsákokkal, próbáld ki Te is! Holnap estig még van idő tesztelni!
    Weboldalunk
    Twitter

• bottleopener
    A fejlesztés üteméről:

Question:
    I think an interesting question would be which would be more profitable to ISI: sales of their existing products vs receiving a nickel for every DX(fill in the blank) post on their forum....

Válasz [Wheatley]:
    Best case scenario would be people buying things with us putting our feet up on our desks and not doing anything at all. Neither side of those will happen, so we find somewhere in the middle as we always have. Basically that involves doing as we're told to by Gjon, who seems to have his head screwed on.

VR támogatásról:

Not going to support VR for less than 1% of customers as it seems right now. It's going to have to be in a lot of people's hands and create NEW sales if it's going to be a part of this product. We're in no rush.

Az új DX-ről is van érdekes, ha akarsz, túrj vissza:
    http://isiforums.net/f/showthread.php/14549-ISI-Planning-to-convert-RF2-from-DX9-to-DX10-or-DX11-like-iRacing-did/page8
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.03.10. 11:32:43
  • Alexease
    Ranezesre URD, hogy mit modositottak rajta nem tudom.
  • bardocz
    Ezzel megy a virtueal endurance championship? Arra a modra kíváncsi vagyok milyen lehet.
  • Alexease
    Ez valami bajnoki futambol kep (6 vagy 12 oras Sebring), gondolom sajat festeseket hasznanak. De aztan ki tudja:)
    Sose foglalkoztam festessel, nem tudom mi van veluk. Az URD igert frissiteseket, de egyelore elmaradtak.