19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem ertek hozza, de nem mindegy hova irja az ember ha mar be kell irni ? ( Gondolom nyilvan be kell, ki nem talalja az emder helyett :)) -
Erre lennek en is kivancsi;) Mert ha nekik is csak ez van, akkor valoban vicces:D -
Ha mar az elejetol kezdve lett volna egy normalis DevKit (rendes programokkal, pluginekkel, leirasokkal, reszletes peldakkal stb.) akkor talan sokkal nepszerubb lett volna a progi. Foleg ha a megjelenes utan nem allnak le majd' egy evre:) Meg persze ha nincs AC :D
Most mar szinte mindegy. Probalkoztak ok is egy hasonlo editorral mint az AC (gJED), de mar keso volt, meg az rF2 engine azert sokkal osszetettebb. Es most mar az ISI-nek lenyegeben (bevetel szempontjabol) amugy sem erne meg.
Kicsit meg tamogatjak, frissitik, eletben tartjak, mert megis elofizeteses rendszerben fut (foleg lifetime), de aztan ennyi. -
Ez valami hivatalos ISI kalkulátor lenne? Mert az elég mókás, ha excelben tolják (vagyis open office, de értjük). -
hqx #13510 Szerintem, ha kiadnának egy normális doksit, akkor lehet többen lennének, vagy legalábbis, többen próbálkoznának.:)
Ez a "találd ki, hogy mire gondolok" játék az ISI-től, elég érdekes...:)) -
Neha latok letoltesekkozott valami brutal meretu auto katalogusokat, ami a leiras alapjan valami muszaki dolgokat tartalmaz, osszes alkatresz, meretek, beallitasok stb. Nem tudom mi van benne pontosan, sose szedtem le;)
Nem ismerem a tobbi (a tobbi igazabol csak az AC-t jelenti, mert a CARS/R3E/AM lenyegeben ISI:P) program belso felepiteset, lehetosegeit, beallitasait, de az ISI engine tuti topppon van (az iR is, de az mas kategoria).
Nekem mar az is furcsa, hogy kiadjak ezt a fizikai kalkulatort, ami v0.22, Excel tablas, akkor mibol dolgoznak ok?!?! Ha van valami komolyabb ("rendes" program), miert nem adjak oda azt? Ha meg nincs, es ok is ebbol toljak, akkor ertheto miert tartanak itt:))))
Valszeg nagyon keves modder van, nem erne meg nekik osszerakni egy tobb szaz oldalas doksit. -
Egy olyan program kellene ahova beírod az autó típusát, és kidobja a fizika fájlokat. :D
Mondjuk tényleg lehetne egy komoly cuccot összerakni, ha az ISI hajlandó lenne valami doksit csinálni, mert nem a programozás a nehéz, hanem az, hogy kitaláld mire gondolhatott a költő, vagyis jelen esetben az ISI... Plusz felmerül a kérdés, hogy megéri-e a melót az a néhány modder. :) -
-
Ezek az adatok pl megszerezhetőek. Csak tudni kell, hogy kivel vedd fel a kapcsolatot. Én már bütykölöm ezt
-
Annyira nem tűnik így elsőre vészesnek a dolog. Sok olyan paraméter van a táblázatban, amit a különböző műszaki táblázatokba megtalál az ember - csak persze, tudni kell, hogy mit merre kell keresni. ;) -
Nem csinaltam autot, nem is terveztem, de ezt elnezve nem is akarok soha:DDD Brutalis:D
Amikor valaki otthon nullarol modol egy autot, ezeknek az adatoknak hagy szazalekat tudja megszerezni? 2-3%?! :))))) Jo, OK, persze nem, csak poen, de azert megis:P -
rF2 Physics Calculator 0.22 -
attila46 #13502 Köszönöm....az angol kifejezések,érthetöségével sokat segitettél,,,,mit, miért,milyen lesz...Hálás köszi érte. -
A Real Road-nal ki tudod valasztani a palyan a gumizodast. Alapbol lehet Green (tiszta, nulla) vagy Natural (valami minimal). Nem minden palyahoz, de sozktak adni kulonfele egyeb elmenteseket is: Light, Hard, Med stb. Ezek elore beallitott gumizodasok. Es van Auto Save is, amit utoljara mentel vagy hagytad.
A Real Road Time Scale a "gyorsitasa", milyen gyorsan gumizodjon a palya.
Az idojaras "hasonlo". Van elore beallitott, es van amit te tudsz egyenkent beallitani (Scripted).
Negy szakaszra van osztva egy "verseny" (ami lehet prac, qual vag yrace is), ami lehet a beallitott kor szam vagy ido. A felhokre kattntas szerintem logkus (:P) meg a homerseklet is;) A paratartalom es a szel nem csinal semmit. A Rain Chance az adott szakaszon az esonek a lehetosege.Ha 100% akkor tuti esni fog, ha 50% akkor vagy esik vagy nem:DDDD A tobbi szazalek meg lokgikus:) -
"Bristol-szeruseg" :)
-
attila46 #13499 Ez eddig tiszta,,,de van ilyen hogy real road???,meg grean,,,,ott mi legyen,,,,az időjárásnál ,meg scriptelt,meg ....,,ott mit ,,hogy a beállitott az is legyen??
köszi -
Akkor simán a session setting-nél -
attila46 #13497 Jellemzően offline!! -
offline vagy szerveren? -
attila46 #13495 Mostanában újra faktorozom,,,sajnos mindig belefutok egy egy problémába.Most egy olyannnal szembesültem,hogy a változó időjárás,,,nálam nem változik,,valamit rosszul állitok az tuti,,valaki legyen szives adjon egy kis tanácsot..
köszi -
Build 1098 Release notes
Features:
Session starting times now default to track GDB values rather than always 9am.
Changed default for Controller.JSON value “Use thread” from “true” to “false”.
TTool: added a way to set the Surface Load Goal during Quasi Static Analysis, rather than using Surface Height directly
Restore garage setup upon race rejoin, if server’s Multiplayer.JSON setting “Race Rejoin” is set to the new value of 3. Note this may be used to restore the fixed setup when that feature is enabled.
Added mixture adjustment.
Added diffusive adhesion to tire model
Tire planar contact compliances can now be adjusted based on tire pressure, etc
Added ability to automatically mirror tires rather than re-running TTool tests on a mirrored tire.
Fixes:
Various fixes for multiple pitlanes tracks.
For rear flap rules, check track wetness in all sessions, not just race by default.
Fixed bug where if an AI retires early due to mechanical failure & doesn’t make it completely off the road (to the right), AI following him might try to avoid him….by turning straight into him.
When the player’s car is under AI control & the race finishes, he will now retire to the pits and stay retired.
Changed the way FFB gets ‘paused’ to avoid halts with certain FFB drivers.
Fix for 2nd pitlane cars not finding the right pitlane in race.
Fixed exploit that could allow people to change the fuel level when that wasn’t supposed to be allowed.
Fixed some issues with virtual vehicles not showing up in car list.
Fixed AI cars in pitlane when yellow flag gets thrown getting confused about what they are doing.
Anisotropic filter setting fixed for gJED GMTs.
Known issue:
Lost wheel intermittent repair after driver change, possibly more likely with higher damage percent set. ‘Normal’ damage repairs function as intended. -
Nem, sima. -
Debilon #13492 ha jól tudom, a lifetime-t lehet, az évesnél meg elveszik a fennmaradó rész (ha jól emlékszem) -
attila46 #13491 Skacok.....A meglévő rfactor 2 előfizetést lehet Steamesitenni vagy nem ???Jó lenne ha kehetne..mindenem ott van ,csak ez nem.
-
Steam-es verziód van/volt? -
Azért történtek érdekességek. Egy bizonyos frissítés után régebben a gui fura volt, plusz entereznem kellett, hogy elinduljon a program (bejött program indításkor a kis kép, majd teljes képernyő, és ha nem nyomogattam az entert akkor látszólag megfagyott. Gondolom itt nem láttam bizonyos hibaüzeneteket, és látatlanban ezt okéztam le az enterrel, így lépett be a játékba). Valami nem volt rendben, mert nagyon régen a simco szerverhez sem tudtam csatlakozni. Ráadásul sokaknál láttam új gui-t, meg hallottam is róla, de nálam régi volt.
Miután az új oprendszerre újonnan felraktam az rF2-t már nekem is lett új gui-m, és nem enterrel kell indítanom. Valami biztosan össze volt akadva. :) -
köszi! -
Cserelve. -
Alex, ha időd engedi, lécci a fenti gif-et erre cseréld ki. Jó ha csak simán a forumunkra mutat. Köszi -
Nincs mit.
Maga ez a driver felrakósdi/frissítősdi nem lenne rossz. Ezt most szerintem az MS és Logitech közösen cseszte el.
Amúgy az LGS működteti a Logitech billentyűzeteket, egereket, multimédiás cuccokat, illetve a G29/G920 kormányokat. Gondolom ez kafán összeakadt a már meglévő driverrel, és ez okozhatja mindenkinél a hibát. -
Köszi, ez segített!
Viszont tényleg nem értem miért rak fel akkor olyat a win ami csak elcseszi a dolgokat. -
Debilon #13483 tévedés, nézd meg a logi oldalát, hosszú ideje 5.10 a neve, de a kiadási dátum mindig változik -
Megjegyzés
(2016.március 14.-ei a legfrissebb)
Az 510-es nél nincs újabb és már ez is több éves. -
1 hete téma lassan, igaz, itt nem volt még éppen feldobva a topikban.
A Win 8.1/10 az automatikus driver szarjával telepített valamit a Logitech Gaming Software-hez. Megoldás a következő:
1) Felteszed ezt az LGS-t
2) Letörlöd az LGS-t, majd a kormányod driverét is
3) Gép restart
4) Eddig használt Logitech kormány driver-t ismét felteszed, vagy letöltöd a Logitech Support oldaláról a legfrissebbet: link
(Megjegyzés: kiválasztod az oprendszer típusát, 32 vagy 64 bites-e a rendszered, majd kattints a "Részletek" (Details), és onnan töltsd le a kormány driverét (2016.március 14.-ei a legfrissebb)
5) És elméletileg jó lesz utána minden. -
Nekem win10-en elcseszte, meg nagyon sok embernek, pedig fel sem akartam rakni, sehol se engedélyeztem. -
Az új oprendszerre felraktam a legújabb drivert. Ezek szerint hiba volt?
Kezdek belefáradni ebbe. Mikor xp-ről váltottam vistára kidobtam a tv tuneremet. Mikor vistáról váltottam win7-re azt a tunert is kidobtam. Most a kormányt nem dobom ki, inkább kidobom a win8.1-et. Valahogy nehéz elhinni, hogy ezt nem lehet rendesen megcsinálni. -
Ha új driver jött, vagy frissített, tedd vissza a régit. -
Használ itt valaki Win 8.1 / Logitech DFGT kombinációt? Mármint sikeresen. Mert valamennyire nálam is megy, csak éppen a Logitech saját programja Force RX-nek látja, így aztán nincs botváltó, meg 900 fok, stb...
Mondjuk amiért felraktam a win 8.1-et az az ok már megszűnt, szóval lehet visszamegy a win7 aztán szopjon a 8.1-gyel a Microsoft ha akar. -
mumus70 #13476 Nyugodjatok békében! -
Szombat este a TCR Series modunkkal futunk funrace-t a Nordschleife-n. Tuti meghalunk mind.