19779
  • Alexease
    Es ranezesre FFB nulla vagy minimal;)
  • hqx
    Hol a belső nézet?:D Meg egy k. kanyart nem tud bevenni!:D
  • Ingy2
  • mumus70
    Ő egy rendőr! :D És ne húzzatok vele újjat, mert odaát a komplett iR topicot le akarta má csukatni! Cuzámen! :D :D
  • Danecay
    Gondolom most is ez történhetett, idézet a mestertől:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Király! Újra itt! Fasssszaaaaaa! Kipróbálom őket a világ legjobb szimulátorában. Holnap szabin leszek és jó hideg sör, unicum mellett fain szórakozás lesz.

És ami a legjobban tetszett a kommentjei közül:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Inkább azon filózzatok, hogy lacccó s Alex ugyanaz! Nyomorék kis szarházi munkanélküli patkányok!

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2016.03.21. 21:08:09
  • Ingy2
    Pedig anno, nekem is sikerült teljes illumináltságban írni valami cifrát, szegény Alex nem győzött moderálni, de most Gerdai szelleme támadt fel a hamvaiból főnix módjára.
  • Solt
    Ezek szerint túl optimista voltam! :))
  • Danecay
    Szerintem éppen ellenkezőleg, ilyenkor obszcénra issza magát, tiszta állapotában pedig volt már rá példa, hogy elnézést is kért. Általában betudom a hétvégének a dolgot de ma hétfő van. Biztos szabin van
  • Alexease
  • Joke1RS
    +1
  • Alexease
    A helyzet talan forditott: 1-2 hetente csak 1-1 napra engedik ki, ezert van itt (szerencsere) ritkan;)
  • Solt
    Lebeszéltem egy időpontot neked holnap reggel 9:00-re, szeretettel várnak... ha nem jó, módosíts rajta. ( A felét fizetem )
  • b-type
    hallod, te néha megébredsz és akkor kegyetlen offenzíven nyomsz valamit...egyébként meg visszaiszod magad békébe? :D
  • Scarry
    Az a kibaszott helyzet, hogy akinek nincs az rF2-höz egy normális konfigurációja, az megbaszhatja! Elhiszem, hogy a szarkupac többi szart viszi, de ehhez kell egy kibbaszottttt erős gép!!! A nyomorult balfaszok nem értik meg ezt sajnos!
  • Scarry
    Hiába szidjátok az rFactor 2-öt, de akkor is a legjobb szimulátor! Lehet itt akármilyen Directx 18 is!! A többi az egy rakás árkád fos! Erről van itt szó bazdmeg!
    Utoljára szerkesztette: Scarry, 2016.03.21. 15:49:06
  • lac coo
    Meg hát ! :)
    ez a baj ! :) Pedig kurvára nem érdemelnék meg :)
  • Alexease
    Az SRW jo volt, sok jo es valtozatos licensszel, jo palyakkal, a lehetosegekhez kepest jol beallitott autokkal. Es az elejen a nehany centes auto arak meg boven baratsagosak voltak. De sajnos emberuk nem volt, aki magaval az engine-nel foglalkozna, az marad alap rF1-nek:/ Mega plugin lehetoseget is kikapcsoltak (a csalasok miatt), igy meg egy FFB plugin-t sem lehetett hozzatolni. Kar erte.

En ezeket nem ertem, miert nem lehetett volna valahogy osszedolgozni az ISI-vel?! Kapnak rF2 engine-t, az ISI meg az eladasokbol. Vagy az ISI kap az autokbol, palyakbol (az SRW-nel mar akkor MINDEN lezeres volt!!!!).
  • Alexease
    Meg nincs is semmi, de mar lazadsz:DDD De ha lesz valami, ugy is megveszed:D
  • mumus70
    Aztán lehet hogy titokban meg mindjárt kijön a Simraceway 2, és szétrúgja mindenki seggét, iRacing-estül.... Bár nem hiszem, az is rF engine..... :p :p
  • lac coo
    Hat egy ember mar tuti van aki egy fillert nem kolt mar erre ....:)
  • b-type

én ritkán írok, mivel már több mint fél éve nincs rálátásom :(
    de nem volt rossz tavaly nyáron az rF2...csak..mindenki leírta már, kicsit későn áll/állt össze...és a moddolt cuccok (autók) gyengék, e30....pfff, nem is mernék bímert nézni.
    pályák vannak, grafika nagyon gyenge...lehet mondani ezt, meg azt....de múltkor linkeltem ide ahogy a valós formulaE versenyzők nyomják vele..ha nem mondják hogy rF2 simán rF1-nek nézem nagyon lehúzott grafikával. Ilyet megosztásra se szabadna engedni, ráadásul kikapcsolt töréssel mentek..szörnyű, aki nem tudja milyen értékei vannak annak nagyon félrevezető élményt ad.
    Egyedül az tetszett ahogy ráéreztek a szimezésre lassan.
    AC-t most hagyom, szíve-joga mindenkinek eldönteni, csak azon szoktam hőzöngeni ha csak kardozni emlegetik. :)
  • Alexease
    - A fizetos modok talan mukodhetnenek. Ha 1-2-ot kiprobalnak, esetleg abbol kiderul. Persze attol nem lendulne fel a dolog, de ha befolyik belole valami minimalis, tovabb tudjak eletben tartani az rF2-ot. Kicsit rendberakott dolgokkal (GUI, online, lobby, funkciok, onboard, esetleg szelvedo, es persze nem DX11 es hasonlo futurisztikus dolgok:P), normalis minosegu (kinezet es mukodes) tartalommal, szerintem tudnanak eladasokat generalni (persze ehhez az engine-t is valahogy modositani kellene a vedelem miatt).

- A VR most nagy hype, tuti meghatarozo lesz, de egyelore nagyon az elejen van. Ezekert a "teszt verrziokert" meg horror osszegeket kernek erte, minimalisan engedhetik meg maguknak. A VR tamogatottsag elony, de nem meghatarozo, foleg nem egy rF2/ISI "problemaban".

- Egy jobb, kezelhetobb, divatosabb lobby/matchmaker esetleg elony lehetne, de kerdeses.

- Mukodes szempontjabol, elsosorban EN a onboard elektronikakat eroltetnem (ABS, TC - normalis allitas, korlatozas, hozzarendeles) es barmilyen egyszeru szelvedo effekt megoldast. "Nem kell" CARS-szintu latvany,ablaktorlo, fizika, de valami minimalis visszajelzes nagyon jo lenne az esorol. Ejszaka, de meg nappal is, tobbszor trefalt meg a palya csak egyik reszen gyengen szemerkelo eso, amit az aszfalton meg nem feltetlenul latni. Ami persze mondhatjuk, nem is befolyasolja a tapadast, de azert megis.

Mint szimulator, vezetesi elmenyre nekem meg mindig a legjobb. Meg a grafikaval sincs nagy gondom (medium beallitason, regi geppel), "szerencsesebb" fenyviszonyokkal, normalisabb auto/palyaval "teljesen jo". Kar az "aprobb" benazasokert, barkacsert es felbemaradt dolgokert.
  • bottleopener
    Még ami lényeges, hogy:
    -Komolyan körbejárják a fizetős modok lehetőségét.
    -Komolyan terveznek 2016-os F1-es autót készíteni. Vagy licenszeltet, vagy Formula ISI-t.
    -Az egész VR sztorira maximum akkor kezdenek ránézni, amik néhány hónapja már használják az emberek a végleges kiadásokat. Eladást szeretnének belőle generálni, szóval csak kritikus tömeg esetén fognak foglalkozni vele.
    -Dolgoznak egy normális lobby/matchmaker kombón.
    -Az el nem készült, de beígért fícsöröket végignézik belsőleg hogy mit halasztanak későbbre, és mit dobnak a kukába. :S

Most a fókusz az rF2-n van, de valami újat már kiterveltek (nem rF3):
    http://isiforums.net/f/showthread.php/28398-Image-Space-Incorporated-Exclusive-Interview
    Wheatley: "I just think gradually we'll get Gjon beginning to demand a smaller percentage of rF2 versus the new project as we go forward. As the Q&A says, rF2 is currently focus. I don't know if there will ever be a time when rF2 occupies 0% of dev team focus, maybe never, it's up to the man with a plan."

Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.03.20. 09:13:24
  • lac coo
    Hát pedig azt mindenképpen ki kellene próbálnod !!! :)
  • bottleopener
    Az Iracing, LFS, rFactor2 teljesen csereberélhető alattam. Bármelyiket rakod alám, mindegyikkel azonnal gyors tudok lenni, anélkül hogy a vezetési stílusomon változtatni kellene vagy gondolkodni kellene a vezetésen.

Az AC nem ilyen. Az a valami, ami közösen megvan a fenti 3 programban, hiányzik belőle. Pedig úgy szeretném szeretni vezetni. De hányok tőle.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.03.20. 03:27:22
  • Adam Jonas
    Amúgy, hogy valami ON-t is hozzak a topikba. Kipróbáltam az F1-et, elég élvezhetőre sikerült.
  • mumus70
    Most hogy én is elkezdtem egy ideje több kevesebb sikerrel, az eddigi benyomások alapján 10-es skálán: Grafika 5, Fizika: 9 alá, Irányítás: 8, online ligázásra alkalmasság: 9, Mod kínálat: 2, Pálya kínálat: 2, Mod minőség átlagban: néhány kivételtől eltekintve csillagos 1-es, kritikán aluli, Pályaminőség átlagban: 4-es alá. Tehát számomra főbb szempont az online bajnokság, és ha az iR-t nem vesszük ide, márpedig nem vesszük, mert nincs konkurense semmilyen téren a jelenlegi piacon, akkor mindenképpen az rF2 a legjobb a sok szar közül.
  • Ingy2
    https://forum.sector3studios.com/index.php?threads/ffb-updates.4420/

r3e ffb update
  • Ingy2
    A Primera MOD autó? Mert nincs meg, de most néztem hogy nincs meg a 3. DLC szal megvettem azt és kipróbáltam a Superleggera Lambeszt, az utcai gumi ugyanúgy túl lassan veszti el és nyeri vissza a tapadás, a Karusselből 70 kmh-val csúsztam ki pedig erősen döntött kanyar
    Aztán feltettem a Semi Slicket és sztem ennek több köze van az utcai gumihoz mint a semi slickhez. Egyrészt be is veszi a kanyart másrészt lehet pajkosan is vezetni vele(far kidob megtart kipufog). Semi Slicknek azért sínautósabbnak kéne lennie. Csak annyit kéne tenni hogy átnevezik a gumikat. Semi -> Utcai Sportgumi, Street-> Teszkós ingyen Debica
  • Alexease
    Regebben toltam en is a hotlapot, talan meg valami kredit nyeresem is volt;) De utana bekemenyedett, eselyem nem volt, es miutan megneztem hogy an mennek elol sok masodperc elonnyel, el is ment a kedvem az egesztol:D Persze a hotlap mindenhol 150%-ot igenyel (100% vezetes, 50% "akarmi"):D

Mostanaban ritkan tudok autozni, massziv ido hiany, de ha igen, akkor altalaban rF2. 60x gyorsitassal "24 oras" verseny, 24 perc alatt:D
  • lac coo
    Próbáld ki AC-s nissan Primerát, az adja, igaz még régi gumi.
    az új gumi nekem sem tetszik, de összességében nekem a legösszettebbnek AC tűnik. Lehet eccerű, de ami végén kijön a legautósabb ...

rF2 meg halott , ez már a kutyáké .
  • Ingy2
    Én egy időben a leaderboardra voltam rákattanva, egy ideig vezettem is az egyik Hillclimbot több versenyszériában. De muszáj volt leállni mert nagyon addiktív és azt vettem észre hogy picit egysíkú lett a pályaválasztásom
  • Ingy2
    Én meg szoktam 30 perc-1-2 órás versenyeket tolni felváltva rF2/r3E/pcars hetente 3-5 alkalommal, ahogy van rá idő, enélkül az utcai autómat törném össze. Raceroom sokat fejlődött fizika terén, Vagy én állítottam el valamit és egész jól működik. A legnagyobb erénye a tartalom a rengeteg féle verseny széria ami szerencsére nem márkakupára butított GT versenybe merül ki és mindig talál az ember szájízéhez való szériát.
    (GTR2/3/X(nagy kedvenc) Group 5, TCL stb.)
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.03.19. 22:46:55
  • Alexease
    Normalis hasznalatban nincs nagy gond vele, foleg ha valaki szereti offline AI-val vagy tud online kozossegben menni. A rendes hasznalat mindent megszepit:)
    En a tuleroltetett competition dologra ertettem, hogy az mar eleg gagyi. Persze minden programot szet lehet eroltetni, az az R3E-t nagyon:P
  • Adam Jonas
    Nem vagy vele egyedül. Ez a bitang nagy alulkormányzottság megőrjít. De szó szerint.
  • Ingy2
    Nem rossz az AC, mindíg megveszem a DLC-ket is de (meg lehet kövezni) nem jön be a fizika. Utcai autók utcai gumikon nehézkesen mozognak, javult valamelyest mert SLS Mercivel jópofa menni de kb 15-20 mp-re vagyok a valós időtől.(pl. rF2 Z06 Corvette Z07 pakkal valós idő 7.22.68 én 7.22.83-at mentem) GT3-as autókkal is szenvedek nem érzem őket. De lehet egyéni problémám. Összegezve amilyen jók a pályák AC-ban, mert a pályák felülete messze a legjobb a többi szimhez képest de az autók viselkedése nekem nem adta ki.
  • Adam Jonas
    Lehet, hogy vannak olykor gagyi pillanatai is, viszont legalább heti pár alkalommal lehet jó meccseket vívni online. :) Főleg, ha már sikerült "összevadásznod" hozzá a megfelelő embereket.

Egyébként, ha reálisan nézzük, kb. mindegyik szimnek van valami szarsága, amitől sírógörcsöt tudnék kapni.
  • Alexease
    Azert az R3E competition idok azert mar az eleg gagyi arkad kategoriat suroljak:) A tartalom, korites es egyebek jok, de azert egy rF2 fizikatol/szimtol messze van.
  • Adam Jonas
    Próbálj meg egyszer egy competitionbe olyan top10 közelébe kerülni, majd megtapasztalad, hogy mit szeretünk. :) Egyébként rF2 fizikája tényleg jó, csak kár, hogy sok a szar mod - nekem speciel meg retkesül elegem van a sok gagyi modból. 2010-be még oké volt, 2016-ba már nem.
  • simcompany
    Én minden pro-kontrát értek. De egyszerűen megunom 20-30 perc használat után. Az rF2-t meg nem. Nincs nap hogy ne kőrözgetnék vele legalább 10 percet. Változó tapadási viszonyok, időjárás, stb. Érzem hogy vezetek. Szimulátorozok. Élvezem és kész. Persze, modok x része csapnivaló és kipróbálás után egyből törlődik. Válogatni kell.

Raceroom-on nem tudom mit szerettek, iszonyat gagyi :D