rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol lehet beállítani, hogy pl difinél olyan legyen, mint iR-ben? Vagy az csak néhány kocsinál van? Demoban a Corvettet ugyan úgy kellett belőni, tárcsák száma, előfesztíés nyoamtékban, meg hogy hány fokos, nem hány százalékos. Illetve vga driverben melyik exe-hez rendeljem a vsyncet, hogy működjön? Launcher ugye nem csinál semmit, de marha zavaró, hogy 10fps fölött szaggat, ahelyett, hogy menne 60fps-sel, és lenne stabil...
Sajnos ez a hatranya, amikor nincs rendes beveteluk, es a tartalmat ingyen adjak. Azert egy Nord utazgatas Amcsibol, a szken, a licensz es az 1-2 eves munka a palyaval nem olcso, csak ugy kitenni a letoltesek koze vad lenne;P
De a letoltesek kozott van Nord (Nordschleife-24h_v201.rfcmp). OK, nem szken, de 10 eve foltozgatjak, mindenfele program megjelenesekbol atszabva (talan ebben az utolsoban meg az AC-bol is vannak pontositasok). hasznalni lehet, amennyire kell latvanyos. Van fent rola 102(!) autos verseny, azert az jo😄DD
Ez az v1.50 verzio, 1 evvel regebbi mint a mostani v2.01:
Az AC meg offline rémálom... Bármi jobb nála. így én arra több pénzt nem is szánok.
És igen, sokak szerinte bűn ronda az rF2, pedig sokat tud, vannak grafikai elemek, effektek, megoldások, amit máshol bizony még nem láttam, csak itt. Szóval ez van. Nekem szinte mindenben jobban tetszik mint az AC. Jóval jobb az AI, változatosak, jók az autók, van időjárás, napszakváltozás, ovál versenyek is vannak, szóval nálam nem is kérés...
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.10.16. 14:05:25
"Both Promo Codes will expire 23:59 EDT on 10/18/2015."
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2015.10.16. 13:51:05
Neha eloveszem a Cliot offline, aztan annyi......
Es nem, nem azert favorit az AC mert szebb ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.16. 12:22:57
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Az rF1-hez nezve jo volt, bar vegig megvolt a valami nem stimmel erzes, aztan mikor jott a Panoz....na az kesz volt, akkor bukott nalam nagyon nagyot lefele. ..es persze jott az AC
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyszer akartam mostanaban, volt negy szerver mi denfele agyon pimpelt cuccal....
Nagyon lelkesek vagytok, de szvsz semmi nem fog tortenni a steammal.....Ha eddig nem hasznaltak ezutan sem fogjak.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.10.16. 11:48:47
AC összességében több pénzt kiszed majd a zsebemből, de gondolkodás nélkül fizetek, míg rf2-vel nem tudom, hogy akarok-e majd valaha is online menni vele, jelenleg megvan 2 éve, és talán összesen ha 10órát játszhattam vele
"Nulla tenaci invia est via"
Egy ilyen videó alapján számomra egyértelműen látszik, hogy (számomra) ez a legjobb jelenleg elérhető autós szimulátor. 😊
De lenyegtelen mit hogyan szamolgatunk: ha valaki valoban kihasznal egy programot, akkor megeri, ha nem hasznalja, legyen az barmelyik progi, akarmilyen osszegert es feltetelekkel, akkor ugy sem eri meg;D
Ha rF3, akkor azt en mar 1 eve megleptem vona a helyukben, amikor mar tuti volt, nem jott be a dolog.
Biztosabb, kiszamithatobb es rendszeresebb bevetelnek tunik egy alap program + DLC eladasok, mint valamit "dragabban" es elofizetessel adni (hogy hasznalni lehessen), mikozben a konkurencia (2–4) folyamatosan fejleszt, latvanyban, technikaban, tartalomban, rendzeres eladasokban kicsit elhuz mellettuk.
Mar akkor at kellett volna tolni rF3-kent Steam-re, a lifetime-osoknak kuponokat adni, aztan gyartatni kulsosokkel a DLC-ket (mint az AC). Ha licenszert es a kulsosoknek az eladasokbol fizetne, nem vesztenek "semmit". De eleve, ha mar valaki megvett egy alap programot, nagy az eselye, hogy a DLC-ket is megveszi. Legalabbis nagyobb, mint hogy evente kiadjon +12$-t a kezzelfoghato "semmire" (online elofizetes).
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Cláudio Silva when update the weather, rain ...
október 14., 17:07
RFactor2 pretty soon
9 · október 14., 17:36
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ezt az üzit kaptam valami Image Space-es brigádtól. 😊
Engem nagyon idegesít, ezt mindig minimálisra állítom ha modolok.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ezt én is észrevettem, első indításnál az rFactor 2 nem hajlandó kezelni normálisan a kormányt. 2. indításra minden megjavul.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2015.10.15. 21:55:25
Ha nem "csak" atpakoljak Steam-re, hanem rendesen integralni is tudjak (file ellenores es vedelem, korlatozasok), akkor talan meg a DLC kiadasok is beleferhetnek. Nem mintha a tartalommal lenne a legnagyobb gond, de azert szamit ha tobb es divatosabb. Es ha megoldhato a DLC, akkor van belole beveteluk, tudak "barmit" licenszelni.
Persze, ez eg ykicsit utne a jelenlegi rendszert, online elofizetes es hasonlok😊
De szerinte, ha megszavaztatnak, szeretnenek-e az emberek DLC-osszegert plusz 3-4 GT3-ba vagy egyeb kategoriaba meg hivatalos autokat, talan igen lenne a tobbseg.
Ha meg 1-2 DLC kiadas sikeres lenne (bejonne belole annyi, miint amit az online elofizetesbol remelnek), akkor az online elofizetest meg is szuntethetnek (ugy is hulye otlet volt, legalabbis ilyen rendszerben).
Persze nem artana azert a programot is kicsit piszkalni😉 Legalabb a szerencsetlen szelvedo effektet csinalnak meg. Ha a SimBin-nek ~10 eve osszejott a eso es a szelvedo az rF1-hez, akor nekik is menne😄
Szóval nem jól írtad, hiszen azt írod, hogy a nem-steamest "SE". Pedig csak ott nem lehet majd. Steamen csak a Lifetime "szűnik meg", mint opció.
Mert itt én két opciót látok, vagy lifetime-osat vesz az ember, vagy nem.
Ha nem, akkor online mókához elő kell fizetni évente, ezt pedig steamen is meg lehet tenni.
Amúgy akkor sem értem. Hacsak nem az áll az egészben, hogy a steam felé terelik a népet és a játékosokat.
Az utolsó mondat meg "for the non-Steam version"-ra vonatkozik, amit meg pont leszarok. 😊
Szóval no para, mert én az olcsóbbikat vettem most meg.
Ez a "TrackMapPlugin" kurva jó, rajta van minden ami kell, és még igényes is. 😊