19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nekem jo lenne a nem szkennelt is :)
Lasd AC Zandvort, tok jo... -
Csak ott tudnak vele foglalkozni, ahol van penz es/vagy lehetoseg a szkenre. Kezzel, kamut csinalni, sose lesz az igazi.
En is mutattam regen laikusnak (aki nem jatszik geppel), a RBR-t (ami pedig nem aszfalt;P), es arra o is azt mondta, hogy repul az ut felett:P
Persze o hobby rallys volt, tudta milyen az olyan:) Hivtak rallyzni is (persze csak navigatornak, autot nem adnak:D), regi, klasszik autokkal fun trophy, de en 1 perc utan kidobom a taccsot, nem tudok kozben olvasgatni, mikorben guvvadnak a szemeim:DDD
Egyszer platora feszkeltem be magam, hattal a menetiranynak, kapaszkodtam, jol meghajtottak, fel napig olyan szarul voltam, azt hittem megpusztulok:)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.04.16. 20:58:04 -
A vSync tuti erosen rendszer fuggo, foleg a programe. Hiaba a fix fps, hajlamos akadozni vagy furcsan megakadni neha. -
Próbáltam programba, driverből, lehet van mégegy két állítási lehetőség, csak azokat még nem találtam meg :D -
Igazabol amiota autozok jatekban, azota zavar a sima aszfalt.
IR t nem hasznalom, de szerintem Ac es IR en kivul nagyon nem foglalkoznak ezzel sajnos.
Meg tisztan emlekszem havernak mutattam rf1et, higy nezd milyen tuti, es kapasbol ravagta, higy nem is er az urhoz, siklik felette :)) -
Hasznalsz vSync-et vagy annyit megy, amennyt bir? A vSync bekavarhat. Van a proginak 3-fele allitasa, plusz lehet a driverben is allitani. En a programet nem hasznalom, a driverben van Adadaptive. Ha nem szaggat (nalam ~8-10 eves gep van:P), akkor nincs gond vele. Felvetelnel szaggat/recseg be a hang, valszeg a buffereles miatt, de annak valszeg a juniusban lesz 10 eves (DDR2 333MHz, 2006Q2) RAM-ok es a "fantasztikus buszsebesseg kavarnak be:DDDD -
Igen, a jo dolgokat gyorsan meg lehet szokni (lasd. iR palyak, 2008(!) ota, ma mar 70+ darab*) :)
*Persze ne szorozzuk be az arukkal, mert azert mar egy full top kategorias videokartyat lehetne venni:DDDD -
Tök egyedül megyek, ellenfeleket kapcsolgathatom :) Menne sokkal több mint 60 fps-sel is, de valahogy szar nekem. -
Ha nem ugy van, akkor az auto es a palya tukrozodeseket vedd le minimumra, felesleges, az autobol ugy sem latni. Photomode-nak meg ez sehogy sem jo;) Meg a "szerencses", latvanyosabb kepek (#13331) sem jok hasonlitgatni az AC-val.
De erdemes kikapcsolni INI-bol az ellenfelek cockpitjet (ugy sem latni) es/vagy a reszletesseguket levenni high/mediumra (ha normalis a MOD, akkor jol van LOD-olva, nincs nagy kulonbseg (persze egy fekesz/hanyag/szar MOD-nal, amikor 10 meter utan eltunik a fel auto/arnyek, azert mar gazos:DDD). -
Én vehetném feljebb is akár a grafikát, a 60 fps meglenne végig, de valahogy mégis csinálja, ha lejjebb veszem akkor is, normális fps lock meg nincsen benne. -
Nem baj, nagyon jo igy , AC ota halalom a sima palya nehany random bumpal :)) -
Nekem nem szaggat, csak vissza kellett vennem a grafikat ugy, higy innen mar csak a kikapcsolas van lejjebb :)
Tudom, masik gep kell, de az meg nem lesz mert minden mas szepen fut .Igazabol nincs bajom vele ahigy kinez, tenyszeruen eleg fapad, de verseny alatt nem az erdekel.Inkabb a kasztni hangok, fek hangok, utkozes hangok ilyesmik hianyoznak , higy jobban autoban erezzem magam . -
Valoszinuleg azt csinalta, a max aszfaltot attette, aztany annyi:) Eleg maceras lenne normalisan "butitani" vagy ketfele szedni. -
Nekem bejön, lehet menni keresztbe mint a barom. Replayben kívülről elég szép, de belülről nem, és még mindig nem sikerült úgy beállítanom, hogy ne szaggasson, hiába 60fps stabilan. Ebben az ac meg ir jobb.
Az árnyékok nálam nem szépek, mondjuk az ablak legalább nem villog mint ac-ban, ha árnyékolja valami. Kb mint egy stroboszkóp, PP-t ki kellett kapcsolnom hogy jó legyen.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.04.16. 20:31:42 -
Printscreen-nen (foleg kulso nezetbol) nem mossa le, de azert ott is tud szep/latvanyos/real lenni. De menetkozben, cockpitbol (nem a muszerfalat bamulva:P), versenyben, dinamikaval, napszakkal, foleg gyorsitasokkal, idojarassal (nem kell eso, eleg a folyamatos felhoz mozgas es valtozas, a feny-arnyekokkal egyutt) azert mar eleg jo. Es lehetne sokkal jobb is, ha az ISI betenne nehany egyszeru dolgot (pl. rendes dinamikus paratartalom es kod szamitas). -
Jah , akkor azert lassu...
Mondjuk amilyen allapotban van a gepem igazabol nem lepodok meg semmin .
Szerintem a huplis palyat konvertalta at, eleg jo, mar amennyire a clioval erezni, meg kell nezni valami formulaval.... -
Az elso betoltesnel (palya, es foleg ha volt rF2 update a program is) eleg hosszu tud lenni. A realroad legeneralasa eleg durva tud lenni. Foleg, ha nyersen meghagytak az eredeti AC palyat, es egyszeruen arra generaltatjak ra a realroad-ot. Es ott van meg a tukrozodes, amit ugyanugy poligononkent szamol a realroad-dal egyutt.
"Sajnos" az rF2 alapbol rendszer egyben szamolja a latvany es a fizikai reszt, arra generalva a realroad-ot. Lenne lehetoseg szetszedni, de ezt MOD-kent sose fogjak megcsinalni.
A gyari palyakon (nem szken) felesleges, mert ugy sincs reszletes adat, meg lehet talalni a megfelelo kompromisszumot a fizika-realroad-latvany kozott. -
hát látványban azért nem mossa le :)
Amugy szerintem megcsinálta a huplikat is, én legalább is úgy érzem .
És mennyivel könnyebb vezetni a Cliot mint a Kisfiatot :) -
MooneyR #13376 Biztos mentem már pár száz kört Assetto-ban ezen a pályán, de ez a dinamikus fény-árnyék, napszak, időjárás, felhőzet amit az rF2 tud, lemossa élmény-látvány faktorban az AC-t.. : )
Laccoo, ha most indítod először az update óta, akkor az első betöltés az ilyen hosszú volt nekem is.
-
Ezt a palyat mar betolteni is alig tudom, mar vagy harom negy perce megy a csik :) -
Érezni, hogy laser scan? Howton dissenterrel ez különösen jó móka lehet. Megtetszett az az autó, mondjuk szinte csak Bathurston megyek vele. -
-
MooneyR #13372 Spa-Francorchamps AC konvert, jó lett..
-
AC 2086 ! :DD -
-
Öregszem, ilyenre nem emlékszem :)
-
Van tamogatas, a fejlesztest is folytatjak, csak lassabban;) Ezt beszeltuk ki jomultkor;) -
Hogy hogy hivatalosan...? Mondták, hogy már nem igen támogatják ? -
Most mar hivatalosan is kicsit parkolopalyara kerult cuccnal, mar ezt is meg kell koszonni! :) 
-
MooneyR #13365 Build 1080
This build has a decent number of fixes and tweaks to the AI, realroad, skin sharing, graphics, controllers, and much more... -
-
használjuk is bőszen :D -
Hellboy76 #13362 Köszi, talán majd a pcars konvertek is egyszer csak megjelennek... -
A banner alatt a rF2Files-ba feltoltottem tizen darabot tole (Senormen kezdetuek);) -
Hellboy76 #13360 Ettől a Senor Men nevű emberkétől származó pályaverziókat ismeri valaki? Snetterton és még néhány pálya teljesen pcars koverzió, még az apróbb objektumok is. Linket nem nagyon osztott meg, gondolom pont ezért. -
mumus70 #13359
-
Joke1RS #13358 +1
-
ipojan #13357 Csak ne open wheel-el menj, mert az arcodnak nagy lesz a légellenállása.
-
mumus70 #13356 Szoktam is készülni becsülettel a futamokra. Úgy 2-2,5 kört kéthetente.....
-
mumus70 #13355 Szóval se mondtam hogy nem szar. De ha már a srácoknak kifizettem a szerót egy évre, had játszanak..... én meg megyek löködni őket kifele a miheztartás végett....