19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
attila46 #13474 Köszönöm
-
Melyik lehet az ...? :)) -
SRF: "Circuito Barcelona-Catalunya v0.80 converted from some Italian game." 

-

-
Hellboy76 #13470 Köszi a véleményeket.
AIW javitva, DRS helyek méterre pontositva/jelölve, LOD értékek növelve a problémás objekteknél. Felfestés, guminyomok a boxutcában. Garázssor készülöben... -
Igen, ezeken kívül tök szuper!! Grat -
Jól néz ki. Este én is letesztelem. Írom a véleményt. -
Sokat nem kell vele szarozni: http://isiforums.net/f/showthread.php/19034-Guide-Optimal-FFB-settings-for-rFactor-2-The-key-to-being-in-the-Zone-D -
Hellboy76 #13466 2. Azt hiszem tudom az okot. Nem teljes az AIW fajl.
3. Van ra lehetoseg, csak akkor tobb modell kell ugyanabbol az objektbol alacsonyabb poligonnal is. Amit nem tudok, hogy az objektre megadott tavolsagot hogyan befolyasolja a jatekon beluli grafikus beallitas. Ott is lehet azt allitani, milyen tavolrol jelenjenek meg a dolgok. Megnezem ISI palyakon is, mi a szokasos lod tavolsag. -
bottleopener #13465 1. Az AI mégsem lassú, nálam volt félreállítva az erejük, nem emlékeztem rá.
2.video1 video2
Rájöttem a pálya alá beesés okára. Csak álló rajthelyzetben működik a verseny. Bármilyen más race start typenál ez van, még defaultnál is.
3. Kicsit többet körözve, több helyen is az objektumok élesen nulláról fullra ugranak a képernyőre.A célegyenesben volt a leginkább feltűnő, mert ott van idő a távolba nézni, de pl kanyarban egész szalagkorlátok jelennek meg a semmiből.
Tudsz esetleg olyat állítani, amit az ISI pályáknál lehet látni, hogy lukacsos, alacsony poligonszámú modell lassú átmenettel egyre összetettebbé válik? Csak tippelem hogy a grafikus motorban van valami modul ennek a dinamikus használatára. Ha nincs ilyen, a drawdistance állítása is elég lehet szerintem.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.05.24. 11:52:56 -
Hellboy76 #13464 Köszi a választ.
1. AI: csak a Skip Barber-rel körbementem devmode-ban, hogy használni lehessen. Egy jobban vezethető autót kell majd használni erre, BLOCK ivet is megadva.
2. Ahol bezuhantál a pálya alá, azt a helyet pontosan add meg légy szíves, hogy javítani lehessen.
3. Az egyenes végi fáknak pedig csak nagyobb betöltési távot kell adni, jegyeztem.
Mivel AC-ból való, lézerszkennelt a felület. :)
Ami még biztosan hátravan, garázst kell csinálni, a statikus pályabírókat lecserélni, nézők (rengeteg), DRS-t jelölni táblákkal is pontosan (most csak átraktam az adatokat egy másik verzióból, kinyomozni hol van a valóságban), tükröződés esőben a magas/útközeli objektumokra. -
En is csak par koros gyors tesztet tudtam menni, nalam hiba nem volt. Foleg az AI-t neztem mit csinal. Gyengebbre allitottam (95%), vegig tudjam elozgetni (:P), vedekezzen, tamadjon stb. Sebesseggel nalam sem volt gond (pedig regi gep, keves RAM-mal). Realroad-ot, esot, DRS-t nem teszteltem.
Medium/high beallitasok, a hang torzulas es recseges csak a videoban van, valamiert nem szereti az rF2-ot:)
-
bottleopener #13462 Egy szóban? wooow
Futottam pár kört vele. Nálam szépen rendben fut, teljesítményproblémák nincsenek.
Rendbeszednivaló amit látok 4 kör után:
1. Az AI lassú
2. Ha versenyt megyek, bezuhanok a pálya alá, és visszadob a boxba.
3. Célegyenesben elég élesen ugrik be a távolban a LOD-olt (vagy inkább nemLODolt
) fa.
Egyébként nagyon szuper, összehasonlíthatatlan módon jobb geometriailag, mint a toldozgatott rF pályák.
Nagyon nagy köszönet érte!
Szerk.:Billentyűzettel toltam, így a felületről másnak kell visszajelzést adnia, én csak gyorsan megfuttattam... ha több időm lenne...
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.05.23. 22:06:57 -
Hellboy76 #13461 AC-Barcelona-v0.80.rfcmp
Még van rajta mit csinálni. Akinek van kedve hozzá tesztelheti és várom a véleményeket. :) -
Joex22 #13460 Senormen Imola v1.0 -
attila46 #13459 Lemaradt az eleje...szval....legyen kedves valaki belinkelni egy settings et.....,,mert néha nagyon szar most!!
köszi
-
attila46 #13458 Megint csak egy kormány setting kéne ........Szintén Logitech DFGT -hez.
köszi
-
1960 Indycar, akkoriban az F1 sem volt nagyon mas;) -
bottleopener #13456 Virslikerék, 0 fék, 0 tapadás. Ez egy vicc. :D -
Alig 2 napja jelent meg mint MOD, most gyorsan 3PA (hivatalos kulsos cucc) lett:) Igy volt tervezve vagy jol sikerult es betettek;)
Gasoline Alley for-rfactor-2
-
ISI indianapolis-motor-speedway-v1-7-now-available -
Joex22 #13453 Szia!
Nagyon köszönöm a válaszod.
Közben kértem kölcsön a hétvégére egy monitort (szintén nem ugyanolyat, felbontása és a képaránya is más), és kipróbáltam a jelenlegi, gyengébb videókártyámmal. A teljesítményével összességében nem volt nagy gondom, viszont sem AC-ban, sem itt nem tudtam megoldani, hogy ne a két monitor egymáshoz közeli részén legyen a látótér közepe, hanem az egyik monitor úgy funkcionáljon, mintha egyedül lenne, a másik pedig az egyik irányú perifériás látást biztosítsa, mint pl. ezen a képen. Ez már csak hack-ekkel ment (SoftTH, Simple Runtime Window Editor). (és SRWE-nél jön elő a "hármat renderel, kettőt jelenít meg" eset, ha minden igaz) -
D_Moriarty #13452 Nálam pont az a konfig van, amit említesz. AMD A8-6600K a processzor, a vid.kártya R9 270 2 giga memóriával. Az RF2-t Eyefinityvel használom két monitorral és nagyon simán fut, bár az fontos lehet, h nem egyformák a monitorok - egyik 24" fullhd, másik ősöreg LG 19", 1280*1024-es felbontással. Kell egy kicsit tilitolizni a monitorokkal, h az illesztés jó legyen, de összességében jobban működik, mint gondoltam volna. Ami pedig a teljesítményt illeti, az a fenti konfigon nekem tökéletes, esőben, éjszaka, sok ellenféllel se tapasztaltam még akadozást, jobban fut, mint akár az R3E, akár az AC. Szerintem kizárt, h hármat renderel a videokártya, én úgy látom, az EyeFinity valójában nem csinál mást, csak létrehoz egy kiterjesztett asztalt, az én esetemben 3200*1024-es felbontásban. A lényeg: nálam tökéletesen működik. -
THX!
Es aki "kezzel foghatot" is szeretne, de nem olvassa el, annak it a leiras targya (ISI – Brabham BT44B (1975 WIP).
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=679417795
-
olvasgatni való elalváshoz -
Azt mondanám R3E, de mostanában csak rontanak rajta, mert azt hiszik attól szimesebb ha beállítási lehetőségeket tiltanak le, a group 5, Gt3 at sikeresen elbaszták (már bocsánat) elég volt a diffi állítás letiltása. kardotnyelt foshalmaz lett mind2, márcsak a GT2/GTX -el tolom.
FFB miatt nem tudom mi a sírás, belehet állítani rendesen, mindent érezni amit kell(tapadás vesztés, súly mozgás teljesen visszajön). GT2 Corvette meg állat Nordon. Majdnem, hogy jobb mint Rf2-ben.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.05.07. 19:07:13 -
bottleopener #13448 Közben sztornózom ezt a kommentemet. Elkezdtem nyomozni, és kiderült, hogy a GPU sync bekapcsolása esetén a VGA a teljesítményének nem 100%-át adja le, hanem valamivel kevesebbet. Az én esetemben ez a szám 70-80%.
Átállítottam, és visszatértek a régi számok. Egy rejtéllyel kevesebb. :) -
Joex22 #13447 Köszi az infót :)
-
ECAR-The-Bugatti-Circuitv_v095.rfcmp
-
bottleopener #13445 Nem tudom hogy ti is tapasztaltátok-e, de elég durván megugrott a gépigénye az rF2-nek az utóbbi időben.
Eleinte voltak az alap 2008 körül összerakott pályák(1966 belgium, korábbi lime rock), amik rondák voltak, viszonylag gyorsan futottak.
Aztán minőségi szintet ugrottak Silverstone megjelenésével. Szebb textúrák, több objektum a pályán stb. Onnantól minden frissen megjelenő pálya azt az FPS értéket célozta be magának.
Én anno ehhez a teljesítményigényhez vettem a kártyámat, amit belőttem úgy, hogy rajtnál 60+, futam közben mindenhol 75+ atomstabil legyen. Ez nagyon jól működött, amíg el nem kezdtek szórakozni az árnyékokkal, HDR-rel, leképzővel az utóbbi fél évben.
Mi van most? Ugyanazokkal a beállításokkal, rajtnál 40-50, futam közben simán beesik akár 70 alá is az FPS.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.05.05. 17:53:32 -
bottleopener #13444 Én a helyedben várnék VGA beújítással. Néhány hónapra vagyunk az új architektúrák megjelenésétől mindkét gyártótól, amikben masszív teljesítménynövekedés, fogyasztáscsökkenés várható.
Eleinte nem lesz olcsó, szóval neked kell mérlegelned, de most minden vásárlás nélkül kihúzható hónap komoly FPS többletet jelent a gépednek, vagy ezer forintokat a pénztárcádnak. :) -
Joex22 #13443 Amúgy hasznos visszajelzés a videókártyád, tudom, hogy nálad 3 monitor fut. Mivel amit kinéztem kari egy nagyságrenddel gyengébb, mint a Tiéd, úgyhogy még úgy is necces lehet, ha csak 2 monitorban gondolkozom. Köszi! -
Joex22 #13442 Bocsi, nem vagyok egy nagy grammar nazi, de azért ez durva: buktatója.
Trió = hármas, amire gondoltam:
1. rFactor2
2. Eyefinity (mert AMD kártyám van)
3. 2db monitor használata
Kérdés: ezek együtt vajon hogy működnek? :)
Tehát nem az érdekel, hogy Assetto Corsa alatt milyen a 2 monitor, vagy hogy rFactor2 alatt a három monitor, vagy hogy nVidia Shadowplay-jel hogy megy az rFactor2 2db monitorral.
Valahol olvastam (már nem tudom, milyen kártyával és szimulátorral kapcsolatban), hogy csak úgy lehet 2 monitorozni, hogy a videókártya hármat renderel, de csak kettő látszik, ezért kérdeztem itt rá.
-
En elakadtam a ket mo itor trional :)
Amugy semmi buktatolya, mukodik szepen, szepen be lehet minden allitani, csak irgalmatlan gep kell ala....A gtx770 em ultra lowon alig birja ... -
attila46 #13440 Köszönöm a segitséget srácok!! -
Joex22 #13439 Sziasztok!
Van valami buktatója az rFactor2, Eyefinity, 2 monitor triónak?
Rádugtam próbából egy második monitort, és nem tapasztaltam semmi anomáliát, azon kívül, hogy nagyon gyenge a kártyám hozzá :) Viszont ha ez ennyire egyszerűen és jól működik, lehet beruháznék egy erősebb kártyára.
Más: Ugye nemsokára Steam-only lesz az rFactor2. Eddig minden előfizetés elveszett migrációnál, ami nem lifetime volt, most viszont kiírták, hogy bővebb infóért írjunk levelet. Én írtam, és azt a választ kaptam, hogy még mindig nem tudják átvinni a megkezdett éves előfizetést, de 20 dollárért engednek lifetime-ra frissíteni, gondoltam megírom, hátha valaki hasonló cipőben van.
Üdv.
-
-
mumus70 #13437 Éppen tegnap poroltam le a Roomot, mentem egy wtcc-t Monzában. Hát leesett az állam, az AI olyan brutál élethű védekezést mutatott be, hogy 3 körömbe került az a köcsög Müller, még a picsámon is folyt a víz! xd A fizika pedig arányosan javul, ha sikerül belőni a kormányzást, ffb-t optimálisra, ami nem kis mutatvány! De ha klappol, akkor viszont brutál! -
ECAR-The-Bugatti-Circuitv_v094.rfcmp
-
SRT-Circuit-Paul-Ricard_v103.rfcmp