rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
http://pretendracecars.net/2015/11/04/the-laser-scanned-nordschleife-from-assetto-corsa-is-now-available-for-rfactor-2/
kattintható link
RaceRfactor_Sochi_2014_v208.rfcmp
Shiet-Mosport-CTMP_v080.rfcmp
Ford-Sierra-Cosworth-RS500-SRW_v100a.rfcmp
Lola_T290_v100.rfcmp
MAK-Corp-Group-C_v080.rfcmp
ASR-Formula-OWC-1996-Ferrari-F310_v130.rfcmp
SimDream-Nissan-Skyline-R34-GTR_v110.rfcmp
BTCC-NGTC-Toyota-Avensis_v1.01.rfcmp
BTCC-NGTC-Ford-Focus_v101.rfcmp
BTCC-NGTC-Chevrolet-Cruze_v101.rfcmp
BTCC-NGTC-BMW-125i_v099.rfcmp
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyébként nagyjából nálam stimmelne is amit írsz, valahol írtam is, talán a PH!-n, legyen egy vérszim, ez lesz mondjuk az iRacing, legyen kompromisszummentes HC.
Legyen egy szintén HC szim, de offline használhatósággal, ligázhatósággal, olcsóbban...legyen ez az rF2-3.
..és legyenek PCars-k, és Assetto Corsa-k.
,,,nincs ezzel semmi baj, de egyenlőre ez még a jövő...
Az ember úgysem azt kapja amikor beleül egy versenyautóba, egyik Norbink sem lett volna jobb versenyző, ha nem az LFS/GTR-ból ül bele az Astra-ba, hanem iRacing-ből.
..és ha az rF vonal szépen kidolgozza az egészet, és összeklappol az autó kezelése, az nagyon jó lesz. Nekem tök mindegy, eddig is mindent megvettem, és ezután is így lesz...nem hülye az ember, hogy ha már egyszer megvan neki az rF2, vagy az AC akkor rosszat akarjon..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De k jó taktikus vagyok <#idiota>#idiota>
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
kattintható link
Itt írja, hogy PM-ben szívesen odaadja bárkinek aki kéri.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2015.11.05. 14:58:29
Mindkettonek vannak gyokersegei, de jobb, modernebb az AC.ö
A lézerszkennelt AC-s Nordschleife konvert kb. 5-10 percig volt kint az ISI fórumon, mega.co.nz-s linkkel. Ha valaki volt annyira szemfüles hogy letöltötte, legyen szíves közkinccsé tenni. 😊
Kíváncsi lennék, hogy ha cserélgetnénk a fizika komplexitását az Assetto alatt a Mario Karttá válás felé vezető úton, hol lenne az a pont, ahol az emberek azt mondanák: ez nem túl realisztikus, ennél legyen jobb!
Tippem szerint még tudna ennél sz*rabb lenni, nem verné ki a biztosítékot jó darabig.
Számomra ez azt jelenti, hogy a közönség többsége igénytelen. És igen, ha az ACnál nem villog egy jelzőfény a fizika csököttsége miatt, Te is igénytelen vagy.
az AC -ban nincs előfizetés , így nekik is gyakorlatilag mindegy h használom vagy nem használom a programot....Rf2 nél IR-nél fontos hogy használják is aktívan online a játékot , mert különben összeomlik az egész
Ac-ban meg se eső se éjszaka nem lesz ezt megjelenés óta tudni, rf2-ben meg már ezer éve van mégis arról beszélünk h hátha elkezdik használni végre az emberek ...(nem az AC-s URD modellek hozzák majd az áttörést😊 )
Akkor kiírhatnád ezt azt kész, és akkor nem keres az ember logikát a fejtegetésben.
..szal a lényegi részre válaszolva, igen az rF2 részletesebb fizikával rendelkezik, összerakhatom a fütéshálozatomat (csk mert most pont azt forrasztgatom) 3ezer darab szerelvényből is, minden radiátort külön körre kötve, meg összerakhatom egyszerűbben is két körre, a lényeg hogy megbízhatóan meleget adjon a végén.
Az én esetemben az rF2 az ahol 3ezer darabból áll, és én amíg nem lesz f@sza, nem fogom csk ezért azt mondani hogy jobb.
De ez inkább eleinte volt igaz, nem rossz már az rF2, örülök hogy kaptak tartalmat, pláne tisztán. ennyi.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Persze, ha ezen Kunosék keresnének, és az AC-val nem mennek el a konzolos "fizika" felé, meg normális boxkiállás, változó időjárás, több pálya és autó, akkor később lehet nem lesz konkurencia az rF 2.
URD valamilyen módon használhatja majd rf2-ben a SAJÁT munkáját...(történetesen ezeket az AC kérte tőlük) ha volt esze Marconak és szerintem volt , akkor simán megéri nekik h "megegyztek" az URD-s srácokkal...(szerintem kapnak vissza még ebből is pénzt majd...az a vicc h Kunosék így profitálhatnak egy "konkurens" játékból😊
mondjuk szerintem abszolút nem nagy a konkurenciaharc...az AC-t már kb mindenki megvette akit érdekelnek a szimek, aki meg nem az nem is fogja mert máshoz ragaszkodik...😊 úgyhogy Kunosnak kb mindegy h az rf2 sikeres vagy sem...😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.05. 00:54:17
Hát mit érdekelné ez Kunosékat, sokat harcolgat, kirakják aztán modellezik más ...😊
azért sem értem, mert ha csinálna még egy saját modellt az autórol, akkor azt kiadhatná az urd ahogy szokta, kamu néven akár pénzért is , ahhoz meg Kunosnak nincs semmi köze 😊....
De amúgy lényegtelen, engem sem zavar, sőt, rFnek jót tesz bárhogy is van. 😊
Az hogy eddig az URD (is) csinalta a hivatalos AC autokat, azzal nincs gond, kulsos ceg, a licensz a Kunoseke, ok modelleztek, Kunosek arljak, az URD-t kifizetik.
Az URD amit eddig sajatban penzert "kiadott" az AC-hoz vagy az rF2-hoz (PX, T5, EGT), az mind kamu nevu cucc volt, azokkal nincs gond.
Ha az alabbiakbol az sul ki, hogy az AC-hoz keszult hivatalos autokat adhatjak rF2-hoz (rendes nevvel es egyebekkel), akkor tuti kell valamit "papirozni" a hatterben, csak ugy nem adhatjak masik jatekhoz. Ha majd kesobb penzert adja az URD, akkor a bevetelbol valszeg az AC-nak is vissza kell tolni.
Ha a licensz alapjan ez megoldhato, akkor AC-nak ez csak jo, plusz bevetel. Emiatt nem fognak tomegesen atvonulni az AC-bol az rF2-be, ahhoz mas is kellene😉 Az AC-nak meg ott lesz jovore a konzol, aztan ahhoz a tovabbi DLC-t, az az igazi "kaszalas".
Ha meg az URD "ugy gondolta" hosszutavon, hogy az AC-re modellezett autokat kamu neven adja az rF2-hoz, akkor papirozas nincs, max a bevetelbol csorgatnak az AC-nak. De ha nem, az sem gaz, nem valoszinu, hogy tomegesen vasarolgatnanak az emberek az rF2-hoz😉
Az URD talan mar az rF2 Steam-re, es az esetleges WorkShop-ra keszul, lehet tudnak valamit. Ha ezekkel parhuzamosan meg lehet oldani a tartalomvedelmet (hiaba modolhato, ne lehessen csak ugy masolgatni), akkor meg mukodhet is a licenszelt dolgok atvetele.
"Nulla tenaci invia est via"
Arra meg egyáltalán nem is gondoltam, hogy majd most ezért nem lesz szim az AC. Örülök hogy odaadták. <#eljen>#eljen>, nekik nem árt, az rF2-nek meg talán jót tesz.
ezért nem értem én most ezt az egészet , mi is akar ebből kisülni ....
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
De erről kár is beszélni ,ez az egész tiszta homály, eddig is kiadott az URD amit akart, most miért kellene hozzá Kunos engedélye, illetve ha hivatalos rF2 tartalom lesz, ahhoz meg miért lenne jó Kunosék licensze ? 😊
Amugy nekem mi degy mi akar lenni, picit igazitanak az uj gumikon, es megint a legjobb lesz 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.04. 17:22:20
http://www.racedepartment.com/downloads/mosport-ctmp-wip.7558
https://www.dropbox.com/s/bk4t5xe80xs6pcf/CTMP_v0.8.rfcmp?dl=0
Mondjuk nekem mar az sem vilagos mi koze van AC nak egy harmadik, negyedik felhez.
Az orosz urd azt csinal amit akar, azt moddol amit akar, ha meg hivatalos tartalom lesz, akkor az ISI dolga a licensz, Kunoseknak mi koze lenne ehhez.....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.04. 17:20:14
Eddig is volt Nord.