19779
  • Alexease
    WIP

• Joex22
    Szia!

Mind a kettőt ki tudod próbálni :)
    1, RaceRoom: van néhány ingyenes tartalom és a Steamen keresztül letölthető.
    2, iRacing: szokott lenni 1 dollárért 3 hónap akció (igazából ingyenes, az 1 dollár az online fizetési eszköz ellenőrzése végett kell), de ha épp nem találni ilyen promo kódot, akkor itt biztosan kapsz egyet.
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2016.05.04. 19:52:42
  • attila46
    Akkor inkább online,,,,,,,, race 07 fizika az elég gáz....Beruháznék valamire .... assetto corsa ,Cars,rfactor 2,..automobilista.....pipa....csak nyitnék valamilyen irányba.Az Automobilsita kellemes csalódás,,,,,valmiért most az jön be a legjobban.
  • bottleopener
    Valóban az a helyzet, amit Alex írt.
    Az RRRE annyira gyenge fizikában, hogy egy visszavágott Race07-ről van szó. Ami pedig a maga idejében már visszalépésnek számított.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.05.04. 15:32:28
  • Alexease
    Ha offline, akkor az iR azonnal kiesik (sajnos).
    Igy az AC, rF2 es az R3E marad.

AC: fizika, FFB, tartalom OK, verseny szimulacoi necces (AI, szabalyok, sorozatok stb.).
    rF2: fizika, FFB OK, tartalom izles fuggo (a gyariak nagyreszt jok, , sorozatok nincsenek, inkabb "marka kupa", a modok kerdesesek), a verseny szimulacio OK, de kell hozza normalis tartalom is.
    R3E: a fizika es FFB kicsit/nagyon necces, de a koritessel (tartalom, sorozatok, verseny lebonyolitas, szabalyok stb.) nincs gond, teljesen jo.
  • attila46
    Inkább offline....köszönöm
    ..
  • Alexease
    Nagyon nem egy kategoria a ketto:)

Az iR valodi HC online szimulator, minden resze profin kidolgozva. Az R3E inkabb "jatektermi" autoverseny cucc. Raadasul az R3E "vezetesi szimulacioban" (kormany, FFB), mar az AC/rF2-hoz kepest is "eleg rossz" de foleg elmaradott.

Rendszeres online hasznalatra egyertelmuen ismet az iR a legjobb. Az R3E-nek max a sajat szerveres, ingyenes bajnoksag lehet az elonye. Bar az iR-hez is van magyar, "ingyenes", sajat liga lehetoseg.

De teljes sorozatokban es offline lehetosegben termeszetesen az R3E jobb. Mivel az iR-ben olyan nincs;D

Mindketto tartalom vasarlos, de az iR nagysagrenddel dragabb, plusz az eves elofizetes (37–100$).

Olyan nincs, hogy "jobb valasztas", felhasznalo igenytol fuggoen kell eldonteni, kinek melyik felel meg jobban.
    Ha leirod mire van kedved, igenyed, lehetoseged, idod (offline/online/ligazas, kormany szett, napi/heti raszanhato ido, es persze a penz) akkor jobban lehet talalgatni melyik lenne a jobb (de ott van meg az AC es itt az rF2 is, mindkettonek vannak elonyei).
  • attila46
    Nem ide tartózó téma ,,de itt van a legtöbb hozzáértő szimes.Szóval ha váalsztani kéne Iracing és Raceroom között,,,,,melyik lenne a jobb választás...????Köszönöm
  • bottleopener
    Fű alatt átcsúszó illegál modok/pályák úgy lesznek, ahogyan most is vannak. Innen-onnan összeszedegetve. Azt nem fogják tudni megcsinálni, hogy távolról eltávolítják a tartalmat a gépedről.

Személy szerint én sem rajongok érte, gyakorlatilag nem adott hozzá semmit a szimhez, csak minimálisan tette kényelmetlenné számomra. De legyen ha ettől egyszerűbb lesz nekik.
  • Alexease
    Szerintem megmarad a normal mod toltogetes, masolgatas, inkabb csak a Workshop-ot probaljak eroltetni, legyen valami mozgas, az alapjan valami hasznalhatosag, nepszeruseg.
    Bar en sem rajongok a workshop-ert, valahogy nincs fent anyag, nem atlathato, nincxs frissitve stb.
  • Joke1RS
    Az utolsó szeg az rF2 koporsójába!
    Ezzel valszeg egy csomó tartalom nem lesz használható többé, plusz én személy szerint nem szívesen megyek a steam-re, mivel csak ezzel a játékkal játszom.
    Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2016.05.03. 08:57:59
  • Timbu
    Továbbra sem tudom elképzelni, hogy a modokat a Workshop kezelje, mivel a jogtulajdonosoknak így túl könnyű lesz leszedetni a "jogsértő" tartalmakat. Eddig csak a FOM vállalta be, hogy egyesével minden honlapról leszedeti az F1 modokat, központosítva sokkal könnyebb lenne.
  • Alexease
    ASR-FSAE-SCXX_v105.rfcmp
    SRW-McLaren-M8C-1970_v090.rfcmp

Nogaro_v180.rfcmp
  • Alexease
    rFactor 2 goes Steam only

Since November 2015, the rFactor 2 racing simulator has been available on the Steam network. Since then, the Image Space Incorporated development team has put a lot of time and effort into creating access to the Steam platform and, most importantly, distributing rFactor2 content through the Workshop.

From now on, the rFactor 2 development team will be concentrating their efforts on the Steam version of rFactor 2, and announced that the upcoming build will be the last update of the non-Steam version.

The rF2 Workshop will be further integrated to serve as a centralized hub for all mods and user created content. ISI highly recommends all rF2 users to convert their copy of rFactor 2 to Steam. For those who have any questions, regarding the full migration to Steam, Image Space Incorporated prepared the following FAQ.
  • macleody
    Nálam dettó az van mint Lacc-nál, de már hónapok óta.
  • Alexease
    Nekem is csak egyenkent ment fel, de meg mukodget;)
    Mar az is csoda, hogy leteznek. Mi lehet az uzleti model, amin se regisztracio, se email, se semmi?!:) NUlla ertelme van:)) Lehet, ez meg a bevezetesi szakasz. Vagy full kamu az egesz, es valami "kaloz API-val" egyeb "ingyen" tarhelyszolgaltatoktol (Google, MEGA stb.) "nyulnak" tarhelyet?!

Egyelore megy, nem let kerdes, nem hinnem, hogy olre mennek az emberek ezekert a letoltesekert;) Megvan minden offline kulso vinyon is, ervagas nem lesz ha megpusztul, max regisztralok 2db MEGA-t, aztan feltolom oda a cuccokat.
  • lac coo
    En mostanaban semmit nem tudok feltolteni osztottra, latszolag felmegy, aztan a vegen kiirja hiba ....
  • Alexease
    Cross-Texas-2016_v100.rfcmp
    Mantorp-Park_v101.rfcmp
    Pembrey_v075.rfcmp
  • Alexease
    Senormen-Donington-Park_v120.rfcmp

• Alexease
    AC-Spa_v091.rfcmp
    Mountain-Forest_v090.rfcmp
    SCES-Road-America_v130.rfcmp
  • Alexease
    Az utobbi idoben durvan elmaradtam a feltoltesekkel (a kormanyt sem rakta ossze vagy 5-6 hete), potolgatom:) Ugy sincs mostanaban nagy forgalom, legalabb megszorom a topic-ot;)

SRT-Circuit-Paul-Ricard_v102.rfcmp

• Alexease
    rfactor-2-build-1084-now-available
  • Hellboy76
    Hétfőn jöhetsz is futamra, mert kezdődik egy bajnokság Porsche-val. Itt mindent megtalálsz: http://simcompany.hu/forum/viewforum.php?f=70
  • Alexease
  • Alexease
  • Alexease
    A banner alatt a SimCo-nal erdemes korbe nezni.
  • Rady555
    Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni valamilyen online ligához.Teljesen új nekem az rfactor2. Azt szeretném kérdezi, hogy ahhoz, hogy csatlakozzak a játék milyen formában kell, hogy meglegyen? Illetve, hogy milyen ligát ajánlanátok? Kasznis autók előnyben!
    Amennyiben csatlakozok valahova kellene, majd egy kis segítség, hogy mit hogyan kell csinálni a belépésnél.

Köszi, üdv András
  • gögistar
    Najó véletlenül megoldottam.... Korábban egy másik szerver miatt feltettem a feltölési sebességet, és a letöltésit is 5-600 kbps-ra, majd a hiba megjelenése után lan-ra... Most visszatettem 256 kbps-os cable-re, és jobban megy mint eddig valaha... El se hiszem.. 3 napja túrom a fórumokat ezért...
  • gögistar
    Sziasztok! (úristen de rég jártam sg-n...)
    Lenne egy óriási problémám. Az 1080-as build letöltése után, minden szerverre fel tudok lépni, ám 3-4 másodpercen belül kidobnak connection losttal. Kaptam már olyan tanácsot, hogy vírusirtót, defender-t, tűzfalat mind kapcsoljam ki, de nem hatot (nincs vírusirtom btw). Kivételek között van persze a játék. Nem steam-es, de eredeti 1 éves licensz, win 10 64 bit-en megy, eddig nem volt gond vele. A szervert is elérem, traceroutolttam is már, minden frankón megjön, látszik, de a szerveren 3-4 másodperc után KO, kidob.
    Ebben a problémában tudnátok segíteni, hogyan lehetne ezt megoldani? Előre is hálás köszönetem!
  • Hellboy76
    Igen, természetesen. :) Időm nekem sincs túl sok rá sajna, de kíváncsi vagyok milyen lesz a végeredmény. Modellezni ugye nem kell, "csak" 3DsimED és 3dsmax a korrekt textúrázáshoz. Több nyomvonala is van, így talán jobban megéri...
  • Alexease
  • lac coo
    AC Barcelonat ? Az johet ! :)
    De a puklis betont rakd ra ! :)
  • Hellboy76
    Barcelona-t el is kezdtem, mert ami van Barcelona verzió, az egy gyors rF1 konvert és hát esztétikailag nem nyújt egy nagy élményt :)
  • zolee145
    Amiket régebben küldtél még rF1-hez, szintén lézeres pályák, azokkal is lehetne kezdeni valamit. Volt köztük jópár nagyon jó pálya.
    Persze tudom, idő. Nálam is abból van a legkevesebb.
  • Alexease
    Nem neztem bele a file-okba (se kedvem, se idom), de talan mar olyan egyszeru dolgok is segitenenek rajta (a korabban latottak alapjan), ha nem 10km lenne a normal es a tukor latotavolsag:)
    Vagy nem lenne olyan dolgokon is dinamikus arnyek, ami meg helikopterbol sem latszik a palyan:)
    De eloszeretettel kapcsolnak valodi tukrozodest meg a fem korlatra is, amit meg allokepen sem latni:D
    Vagy ha bent hagytak a kismillio "3D" fuvet, ratolni a graf MAX korlatozasra. Stb.

Ha lenne idom, kedvem, meg tudnam, sose foglalkoznak vele, elpiszkalnam. Persze ha ezek lennenek, akkor mindet atkonvertalnam rendesen:DDD Foleg, ha lenne a MAX-hez rendes import (MAX file, nem 3ds es hasonlo barkacs). Mert jelenleg a szenvedes:munka aranya 5:1-hez:/
  • lac coo
    Hehe, nalam meg tok jol ment Clio AI val, stabil 50-60 fps, az nalam a jo futas, mashol sem gyorsabb :)
  • Alexease
    Sajnos nem hinnem, hogy lesz hozza komolyabb update. A Nord es Brands is ugy marad ahogy kiadtak (Nord a meretehez kepest teljesen jo lett, Brands meg nem veszes palya, azzal nem lehetett nagy gond).
    Csapatnak kellene raallni az AC konvertekre (FSR, RaceRFactor, SCES, SRT stb.), ahol esetleg tobb ember van, bajnoksaghoz, versenyekhez keszitik, vagyis erdekuk hogy jo legyen.
    Ha nem halt volna el ennyire a modolas, most azert lenne normalis alapanyag (AC) boven (palyak, autok):)
  • zolee145
    Jó ez a Spa, csak nagyon lassan fut. A readme persze megadja a választ, hogy miért: nincsenek lodolva az épületek. Gondolom ezt majd orvosolja a konvertáló, és akkor jókat lehet majd menni rajta. Jelenlegi állapotában max egyedüli körözgetésre alkalmas, vagy atomerőművekkel akár ai ellen is lehet nyomni. :)
  • Alexease
    Ez meg az RBR megjelenesenel volt (~12 eve), gozom sincs milyen autot mutattam;D
  • atiwrc
    RBR-be melyik autót mutattad? Lada és egyéb wrc keréktől eltérő kisebb átmérőjű kerekű kocsik repülnek, a nagyobbak pedig benne mennek a földben, kivéve, ha van hozzá egy jó NGP fizika....