| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nekem is voltak problémáim, pl. Nürburgringen állandóan laggol/szaggat a cucc, holott Macau-ban meg simán fut, még teli rajtrács mellett is. Masters-t meg hagyjuk, mert náluk eddig sem volt túl ritka a szerveroldali probléma, ha jól tudom. (Egyébként meg, a netkód tény, hogy egy kalap sz*r, ezt nem vitatom, de amikor alapból sz*r a netkód, akkor tutira ajánlott, hogy mellette még streamelj, mint ahogy szokták tenni. Javarészt egyébként akkor szoktak a gondok kezdődni, amikor egy szerveren nagyon sokan vannak tengerentúlról, főleg, hogyha még ratyi (<10 Mbps) netet is használnak). Nyáron otthon 20 Mbps-es nettel toltam a játékot, suli idő alatt 100 Mbps-es nettel, és a 20 megás nettel nem tapasztaltam nagyon nagy laggolásokat, pedig vegyesen játszottam magyar és külföldi szervereken is (zömében utóbbin inkább...).)
Az R3E-nek a lényege leginkább az lenne, hogy élvezhető módon tálalja az egész versenyzést. Nem akar 100% szimuláció lenni, mint az iR vagy rF2, inkább próbál megteremteni egy egészséges egyensúlyt a hardcore sim és a az enyhébb szimulációt visszaadó programok között. Ergo mire akarok kilyukadni: nem az volt a cél, mint rF2 esetében, hogy 20 óra játékból 15-öt setupok készítésével/módosításával csessz el, hanem inkább magával a versenyzéssel. Persze azért mielőtt ebbe is belekötnél, ezt a setup mentéses meg tankolásos dolgot én se értettem eddig, de szerintem ennek van némi humánerőforrás-hiány magyarázata is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébiránt meg ha jól tudom, de majd Szabi megerősít, ha erre jár, de van olyan, aki 750Ti-vel tolja a játékot. Már a GTX 660-at se éreztem elég combosnak a játék alatt, ezért (is) cseréltem 960-ra, na most a 750Ti meg a 660 alatt van jóval teljesítményt tekintve. Emellett persze, kérdés, hogy ki milyen procit használ ott is, mert pl. nekem se sokat segít az FPS-t tekintve, hogy egy AMD A10-esem van, mondjuk egy i5 helyett.