19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Joex22 #13554 Szerintem a mod-ok jelentős része nem a modellek minőségén csúszik el...
Abból, hogy ennyire törekedtek a tökéletes modellre, feltételezem, hogy a szükséges további alkotóelemek (hang, fizika, stb.) már vagy rendelkezésre állnak vagy pedig az előállításukhoz szükséges szaktudás és időáldozat van meg. Ebben az esetben viszont érdemes lenne akár egy kezdetleges modellel is elkezdeni, mert a WTCC mod rFactor2 alá abszolút hiánypótló lenne, hatalmas űrt töltene be, és számíthatnátok rá, hogy beállnak olyanok is mögé, akik rendbe tudják rakni a modelleket (vagy "from stratch" készítenek hozzá egy megfelelőt), míg egy a tervezési fázisból soha ki nem szakadó kezdeményezés nem fog elérni semmit. (Gondolom megvan az örökzöld kőleveses történet..)
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2016.06.20. 07:47:15 -
Hellboy76 #13553 Egy újabb Barcelona verzió:
AC-Barcelona-v0.95
-
Az semmi, de nekem megvan az "eredeti" amit nem tudom honnan konvertáltak. Az okés. Ez meg bugos. Taps. -
Gondoltam ranezek "Suzukara", mar hetek ota szerintem megint nem raktam ossze a kormanyt, es ilyen fantasztikus abrakkal van illusztralva a palya:DDD Vedett a nyomvonal rajz is?!
-
PacsutaTibi #13550 Ennek a TCR-nek valahogy a lökháritója nem iylen a valóságban. A lámpája meg tökmás, nem az a ledes valami... -
Van ott TCR-es is: http://humster3d.com/2015/07/09/honda-civic-type-r-tcr-2015/#360view
De ezek "dragak". Foleg hobby/user mod-nak, es foleg ha 4 fele kellene. Azert maganban 3-400$-t osszeszedni nem lenne egyszeru, amikor az emberek (mas programoknal) 10$-t is sajnalnak 5-10 gyari profi modellre. Es ezt meg ossze is kellene rakni. Nem ISI modell masik/regi programbol, nem eleg uj textura es atirogatni ezt-azt, nullarol kell legyartani a shadereket, neveket, lod-okat, teljes fizikat, hangokat stb.
Teljesen eselytelen:)
Meg ha ingyen lenne mind a 4 modell, akkor is kerdeses a dolog;)
De ha lenne 4 modell, elsosroban online bajnoksaghoz kellene, 2-3 liganak, ott meg egyformara gyartanak a fizikat, mert "csak ugy van ertelme", lenyegeben "csak" 4 kulonbozo doboz lenne.
Ha valakik nagyon versenyezni szeretnenek, akkor ott a gyari ISI Civic, "TCR sorozatnak" boven jo. Ugyan igy a tobbi ISI auto es sorozat: GT3, GT2, GT1, F1, F2 stb.
Az ISI boven megteremtette a szimes versenyzes lehetoseget, persze nem olyan latvanyos, valtozatos es hangulatos mint mashol (ahol "minden" auto meg van a sorozathoz), de a celnak boven megfelelne. Itt nem a tartalommal van a gond, hanem a felhasznalokkal (letszam, igeny, elvaras stb.).
Az az ISI beleolne egy rakas penzt, licenszelne az osszes WTCC autot, akkor sem hasznalnak tobben. Persze ha ezt 3-4 eve tette volna, akkor talan kkicsit mashogy alakul, de ez a rendszer es koncepcio erre alkalmatlan volt. Foleg, hogy a WTCC keves, "kellett volna" full GT3, GT2, F1, LeMans, minden. -
PacsutaTibi #13548 A licence feltételekbe benne van, hogy nem használhatod olyan projektekben, ahol nincs védve a kilopás ellen.... -
Nem rossz ötlet. Támogatnám. -
Ilyenen is agyaltam már, hogy ezektől lehet rendelni is modellt. Ki tudja, ha vagyunk annyian talán össze lehet dobni a 4 idei modellre. :)
Persze ha érdekel valakit egy WTCC mod. -
A Honda 2014-es modelje megvásárolható. Többi nincs. Legalábbis nem láttam még. -
Azért kérdeztem, mert más normális modellt nem láttam, viszont elszöszmötölnék egy WTCC moddal.
De így nagyon bukónak néz ki a dolog. :) -
formula1996 #13543 RELEASED :)
-
formula1996 #13542
-
formula1996 #13541 MAT-SU-ZA-KA - 782mb lesz -
Az egy kabaré. Kb hasonló az autó színe, és itt vége is a hasonlóságnak -
PacsutaTibi #13539 (Lehet ők még egy 2013 előtti utcai S60 modellt használtak volna fel? ) -
PacsutaTibi #13538 A #13527 hozzászólásban erről írtam...
A Volvo meg eléggé gáz, ha összehasonlítod eredeti képekkel. Az első lökös full más, a kiszélesítés mintha nem is lenne rajta, hátsó lökös szintén. De ami engem leginkább zavar hogy a lámpa formája valahogy olyan túl "magas". A TC1es kocsi sokkal laposabb. -
Joex22 #13537 A PTSims-féle Assetto Corsa mod nem játszik? (Citroen, Volvo, Honda, Chevy) -
-
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.06.16. 22:56:14 -
Csúnya kérdés: Minek ....? :D -
Ha mar modositani kell, megette a fene:D
Az AC-ban WTCC nincs, de van benne kismillio egyeb profi model, onnan kell banyaszni;) -
Na most Zoli azért kérdezte, hogy a Raceroom-ból ki lehet-e szedni, mert nem tud modellezni. :D Szóval így a módosítást sem fogja tudni megcsinálni. -
formula1996 #13531 Igaz, viszont apróbb módosítással simán kihozható belőle. Még mindig ez van a legközelebb az elérhető modellek közül a wtcc-hez.
Link
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2016.06.16. 20:58:26 -
atiwrc #13530 Annak semmi köze a wtcc-s kocsihoz, csak linkét tudom berakni mert a közvetlen linket letiltaná, de nézd meg az első lökhárítót, a szélesítéseket....
[spoiler]http://www.igcd.net/vehicle.php?id=71529
[spoiler]
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.06.16. 20:51:21 -
atiwrc #13529 Te miről beszélsz?
A Raceroomban a hondán a hátsó szárny, motorháztetőn a lyuk, az első lökösön a lyuk, lámpa mind a wtcc-s-re hasonlít.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
formula1996 #13528 Chevy ott van a Stock Car Extremebe/Automobilista -
PacsutaTibi #13527 Szerintem, ha lehetne akkor már valaki kiszedte volna....
Ac-hez van Citroen, ami ránézésre jó. A Chevy-t nemtudom. A Civic eleve régi, másrészt meg BTCC-s modell. Ladából meg csak Granta van... -
Sehogy. Az úgy le van védve, hogy nem fogod kiszedni. (Még a setup SVM fájlja is agyon van titkosítva, hogy még Notepad-dal véletlenül se nyithassa meg senki...) -
Van arra bármi esély, hogy valaki kioperálja a Raceroom-ból a legújabb WTCC autókat? Vagy valahonnan meg lehet szerezni? -
Valakinek esetleg nincs template-je a 2004-es, MAK-Corp-féle Williams-BMW-hez? -
Valamit talán számít. Ha mást nem annyit, hogy a futam végére mintha elfogyott volna a gumijuk. Legalábbis jobban mint nekem. :)
Kanadában 100%-on tudtam megverni az AI-t. Előtte 105-ön nem. Meg persze ezt levettem 0-ra. -
Akkor tedd 0%-ra:) -
100%-on van. -
Az AI Limiter hova van allitva? Nullan ugy megy ahogy tud, de fel van huzva, akkor probal hozzad igazodni. -
Azt csak én gondolom, hogy az AI-t árkádosították? Vagyis csak az erősségüket. Ha elöl megy akkor lassul, de ha mögöttem jön akkor belead mindent a rohadék, és olyan köröket megy amit előtte soha. Ez azért így nagyon szar... -
Egyébként megvan ennek is az előnye. Így legalább tényleg csak az foglalkozik a fizika készítéssel, akit érdekel is, és hajlandó utánanézni a dolgoknak, és nem fog születni több milliónyi "szenny". :) -
Nekem is van excelem a fizikához, ami jó is egy moddernek. De a játék készítőitől elvárnál valami komolyabb cuccot. Baj persze nincs vele. -
Ezzel nem tudom, hogy mi a problémátok. Teljesen jó ez, hogy egy táblázatba számolgatnak. Niels Heusinkveld is csinált anno magának egy ilyen táblázatot, azzal csinálta a fizikát az rF1-hez. Itt legalább oda van írva a normál szakkifejezés az egyes dolgokhoz, az alapján meg ha az embernek perpillanat fingja sincs, hogy mit takarna, könnyebben fog találni infót hozzá. -
Alapvetően mindegy lenne. Viszont ha én, az én tudásommal, ami nem sok, meg az adatra vadászattal tudok csinálni egy valamilyen szinten használható programot akkor ők, az ő tudásukkal, mindenféle vadászat nélkül már régen tudtak volna egy normálisan használható fizika gyártó cuccot csinálni, amiben el is magyarázzák mi mire való, mit befolyásol, stb. Ha modolásra építenek akkor érdekük lenne, hogy minőségi modok szülessenek, ahhoz pedig információ kell. Utána mentem a motornak, de kétlem, hogy sok ember van aki nem elég, hogy csinál valamit ingyen még nekiáll összevadászni fórumokról az infót.
Ráadásul ez magához az rF2-höz képest már egy kb egy hetes elfoglaltság lett volna. Pikk-pakk összedobják, és mindenki boldog. Vagy adjanak nekem infót aztán összedobom én egy kis pénzmagért cserébe. :D