• shiet
    1. én Road Americát iRacingen szerettem meg. A két rF2-es verziónak nincs sok köze sem az iR verzióhoz, sem a valósághoz. A magasságváltozások rosszak, az út túl széles, rossz helyen vannak az útszéli dolgok (falak, fák, minden), rosszak a távolságok, a rázókövek teljesen sablon egyféle pedig a pályán a valóságban van 5 vagy 6 féle (le is modelleztem mindet) és nem utolsósorban szarul is néznek ki (főleg a Coutie verzió, az én szememnek). Egyáltalán nincs kedvem rajtuk menni, pedig RA benne van a top5 kedvenc pályámban.
    Ezzel nem azt mondom, hogy az enyém tökéletes és gyönyörű meg minden, de az fix, hogy a magasságváltozások eléggé közelítik a valóságot és számomra jobban is néz ki (mivel úgy csináltam, hogy nekem tetsszen, eleve eredetileg nem is akartam közzétenni).
    2. ez a pályaszerkesztősdi jó kis hobby, tetszik, csak a BTB helyett már 3ds max-ben kéne csinálni
    3. élveztem

Tudom, hogy mennyi meló és idő megcsinálni egy ilyen pályát, szal nem a moddereket "szólom" le, de a régebbi verzió asszem vmi NFS Shift konvert, a második pedig nemtom mi, mert állítólag scratch-made és 2 évig készült de hogy mi alapján készült azt nemtom, mert minden szar helyen van, pedig elég lett volna a Google Mapsen kicsit körülnéznie a fickónak (vagy ha megnéz egy onboard videót, azonnal rájön - hmm, lehet hogy onboard videó alapján készítette ).
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.10.19. 22:53:05