A magyar őstörténelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljesen nyugodt vagyok... 😊

Támadási alap pedig a zsidózás... így is folyamatosan degradálva van az õstörténetünk, és az azzal foglalkozók, az ilyen hozzászólás pedig csak olaj a tûzre.

www.smart-bus.hu

Misuka963
Én nem adtam támadási alapot koma,elnézést na,nyugi 😊

Mi ezen a megható? Ráadásul egy amerikai katona van a képen...

Egyébként pedig semmi értelme felesleges támadási alapot adni...

www.smart-bus.hu

Misuka963
Nimród királyunk koronája

Misuka963
Megható ez a kép,és igaz,gondoltam,hogy kérdõre fog valaki vonni 😊

Ennek mi köze az õstörténethez?

www.smart-bus.hu

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Misuka963
Nekem a rakamazi turul nagyon tetszik,Isten áldja a MAGYAROKAT !

Csaba vezér
Nekem semmi bajom a nemzeti szocializmussal, sõt, de õ elég komolytalannak tûnik..

Tetsuo
Na, már megint ezek az elõítéletek. ;-)
Amúgy pont azért lehet komolyan venni.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Én nem néztem bele a videóiba,de egy ilyen embert nem tudom mennyire lehet komolyan venni.

http://hunhir.info/index.php?pid=fhirek&id=10150

http://kepviselofunky.blog.hu/2012/02/13/indiai_apokalipszis_kutatokent_tert_vissza_a_wannabe_nyilas

A magyarok génmarkerei a kõkorban, ahova Hungarians van írva az Szubartu az Árpádok õsfészke.
Savaran

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

hagyd a marháját!

Savaran, Zenty meg egy két emberrel tudsz érdemben is tárgyalni arról amiért ez a topik létrejött, ez pedig a magyarok õstörténete.
Vannak alaptények amiket nem lehet megkerülni. Erre a bizonyítékokat az embertan, a genetika a független nyelvészet és a régészet szállítja. Útmutatónak ott a Krónikáink információi.
Az Árpádok magyarul beszéltek mert az árpa, álom, gyula (gyújtó), elõd, õsbõ, ügyek magyar szavak, ezt lecsekkoltam ujgúr, török és kazah ismerõseim segedelmével!
Ami török bennünk az a vajk, kende, tas pl mert ezek meg törökül értelmesek. De ez nem azt jelenti, hogy törökök vagyunk, mert akkor mi a magyarázat a magyar szavakra, de az igen, hogy úniónkhok õk is tartoztak. Itt megdõl kiszely és vámbéry, újabban Vona elmélete, hogy a magyar egy török nép volna.
Az Árpádok taurid fajú szubartui, magyar nyelvû nép. A szumírok pedig medenceiek, és õk is kapcsolódnak hozzánk.
Tetsuo
#5024.
Te egy sz@ros troll vagy, semmi más.
Szívesen segítene mindenki, ha érdeklõdéssel térnél be ide, ha tényleg keresnéd a tudást, de te nem azért jöttél, ez nyilvánvaló.
A "Mesefilm" tényleg meseszerûen mesél, de nagyobb biztos tudás van benne, mint amit te valaha is tudni fogsz a magyarság eredetérõl!

Sajnos, ezek után senki nem fog téged komolyan venni, minden kérdésed hiábavaló lesz. Az értelmes, konstruktív érveket és ellenérveket fogjuk itt megvitatni, amibõl te kimaradsz, mint ahogy az értelem szempontjábol mindig is kimaradtál.
Túl udvariasak voltunk eddig, hogy ennyi bizalmat adtunk egy trollnak, de az ilyeneket fel kell ismerni és bannolni, mert romboló hatással van a közöségre!
Remélem a házigazda is így gondolja.

Nem nézek mesefilmeket, már többször mondtam.

Egyébként nem az én dolgom ezzel vitatkozni, a készítõjének kell bizonyítania, és nem nekem, hanem a világ összes történészének.

"Hajrá!"...

Savaran
😄 kicsit mesterkélt ez a cikk de igazából nem is ez a lényeg lehet hogy igaz, én kételkedem, de a magyarok kírtásával kapcsolatban nem állja meg a helyét, csak példának okáért a kõvárakat nem bírták bevenni, annak ellenére hogy volt ostromfelszerelésük, nem véletlen hogy a "második honalapítónk" erõsen macskakörmözve szorgalmazta a kõvárak építését.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Na jó, Dzsingisz kánról beszélünk ugye? Akinek áldásos népirtó tevékenysége 700 millió tonnával csökkentette az emberiség széndioxid-kibocsátását? Igen, nagy környezetvédõ volt, tudom a mongolok nemzeti hõsként tisztelik. 😊
A hunok nem tettek néptelenné földrésznyi területeket, és nem is vádolta õket ezzel senki.
Timúr a Kaukázusi Kummagyariát pusztította.
Savaran
Timur más "tészta" a tatárjáráskor még Timur sehol sem volt, arra akartam kilyukadni hogy a mongolokról olyan "hiteles" a korabeli európai "beszámoló" mint hajdanán a hunokról, azt hittem leesik a kissé bonyolult érvelésem, kicsit egyszerûbben kellett volna megoldanom...

Hát Timur konkrétan nem is járt errefelé, így keresztény egyházi krónikák nem számoltak be a kegyetlenkedéseikrõl, csak a muszlimok (mivel közép-ázsiában, Iránban, Indiában vitték végbe a legnagyobb hentelést, az áldozatok meg muszlimok voltak nagyrészt). Persze biztos elfogultak azok is. A hunokat nem emlegettem, sok közük nincs a mongolokhoz azon kívül, hogy mindkettõ lovas hódító nép volt. De hozzájuk nem kötõdnek olyan stílusú mészárlások, a mongolok specialitása volt, hogy õk tényleg célul tûzték ki egész vidékek elnéptelenítését, ez volt a stratégiájuk.
Ez egy game....

Ez egyébként kísértetiesen összecseng egy másik legendás máguskirály történetével (Khelben Arunsun), aki feljegyzések szerint kb 960 évet élt (414-1374). Mystra kiválasztottja volt, valamint több évekig vezetett egy "Hárfások" nevû titkos szervezetet.

Forrás
Savaran
Kb ugyanilyen "hiteles és pártatlan" egyházi krónikák számolnak be a hunokról, mert ugye aki rómát legyõzi az csak barbár lehet, ezek a "barbárok" késõbb megtanították a "mûvelt" európát hogy létezik a világon fehérnemû, a vizet nem csak meginni lehet hanem fürdeni is lehet benne... a ruhát nem zsinegekkel hanem gombokkal összefogni, nem esünk le a lóról ha kengyelt rakunk rá és még sorolhatnám napestig, a középkorban az egyház volt a propaganda...

Hát azért a mongolokra tényleg jellemzõ volt, hogy hullahegyeket hagytak maguk után amerre mentek. Dzsingisz kán és utódai (pl. Timur Lenk) a történelem legpusztítóbb, legkegyetlenebb hódítói voltak magasan.
Igy van, akkoriban nem volt nagyon menõ a nemzetieskedés , azt jóval késõbb hozza a történelem. A népeket akkor is inkább emberi erõforrásnak tekintették és pont ezert ahogy mondod nem állt érdekükben irtani a munkaerõt.

Alcsoportjai vannak a térképen is mutatja, a szkítákban mind megvolt, nem igaz ,hogy spec. szláv pl
strepsils
Csakhogy amit hivatalosan megtanulhatsz magyar "történelem" címen abból nem derül ki hogy a jövõben miért is akarhatnak majd kiírtani a gyermekeidet ."Elég a magyarból 6millió is..." ugye ilyenek felsõbb körökben elhangozhatnak .
A te liberális felfogásoddal tényleg nem beszélhetünk magyar jövõrõl.
Amúgy egyetértek nem feltétlenül kell itt genetikával bizonygatni a magyart ugyanis minden le van írva a népek 'legendázásaiban' csak kell valaki aki feltárja ezt: Nimród ,a magyar máguskirály

ezzel vitatkozhatsz hajrá 😄
R1a térrõl vannak uj eredmények km térség tekintetében?

Savaran
Szia! Én is örülök 😄

A tatárok mikor kivonultak Erdélyben agyonvertük õket, ezt se tanítják pl. ha kilettünk volna írtva , hogyan gyõzünk?😄 A mongoloknál vereségnek tanítják a csatát!!!! itt meg genocídum...A keveredés viszont igaz, fõként a városokban. A flavak, mezõvárosok lakossága viszont õsmagyar! henkey.
Szia regen láttalak itt örülök 😉

Tetsuo
1. Persze, valakinek nem érdekes valakinek igen. Miért zavar téged, hogy sok magyarnak ez érdekes?
2. Az általad vélt dilettáns állítást cáfolja szinte minden genetikai tanulmány. Ezért is érdekes.
A magyar genomot jellemzõ markerek nagyon õsiek, európai népek közül a legõsibbek és a jellemzõ genom viszonylag egységes maradt, a mongolok, törökök stb. általi pusztítás és más népek asszimilációja ellenére!

Lehet 😊

Savaran
A tipikus minket kiírtottak maszlagot és a szlovák meg román keveréke a magyar szöveget réges rég egy messzi messzi galaxisban találták ki, konkrétumok nincsenek pl a tatárjárásról stb. tömegsírok tömkelege stb stb. nem tudjuk továbbá a százalékos mértéket sem, valószínûleg csekély a túlélõkéhez képest, egy idegen hatalom sose írtja ki a lakosságot mert nem érdeke legalábbis abban az idõben

Savaran
Egy nem reprezentatív felmérés esetén is szinte kizárt hogy pont a fordítottja legyen igaz, ezen kár kattogni.

Tetsuo
Bár ahddub tisztázta egy gyermeteg félreértésedet, én még hozzátennék valamit:
1. Magyarországot nagy kezdõbetûvel írjuk.
2. Nem tilos "rasszok alapján listát készíteni" az EU-ban sem, így készítenek is sokhelyen. Pl. Nagy-Britanniában, Franciaországban, Hollandiában stb. a munkahelyek jelentekzési lapján vannak a rasszra vonatkozó rovatok, amit a jelentkezõnek ki kell töltenie.

Savaran
A genocídumokra nincs bizonyíték, mármint a mértékére.

Ha nem reprezentatív, akkor az éppen azt jelenti, hogy nem alkalmas messzemenõ következtetések levonására, és óriási módszertani hiba mégis megtenni.

A történelmünk során két-háromszor majdnem ki lettünk irtva, és "idegenekkel" újra feltöltve. Nem tudom, mi a tököm értelme van genetikázni, jól kiderül belõle, hogy európai keverék vagyunk. Éljen, kinek meglepetés ez?

Ezek nem rasszjegyek pl turáni vagy pamíri, hanem régiókban gyakori génmarkerek. A mintaszám általában kicsi, mégis készülnek ilyen statisztikák százalékosan. Szerintem 100-200 fõ közötti anyagból dolgoznak.
Savaran
Mindenesetre ad némi támpontot😊 Alap téziseket leszûrhetünk belõle, mivel nem "Alsómocsoládon" nézték az embereket, nyilván több régióból választottak alanyokat így nem reprezentatív de használható alapfelvetések tisztázására.

Ugye nincs sehol feltüntetve, hogy mekkora mintából készült ez a lista. És mivel magyarországon és más európai országok között is sok helyen tilos rasszok alapján bármilyen listát vagy statisztikát vezetni, így ennek pontossága igencsak kérdõjeles.

https://fxmason.blogspot.com/

A mai magyarok többsége õseurópai, lehet ez a Medence Zenty? 😄

Szkíta szarmata rokonság kész pássz.
Éry térkép és a népek elhelyezkedése õsmagyarok embertana.

Van antropológiai is forrás: Tóth Tibor

Tetsuo
Félre ne értsd! A "bizonyíték" vagy a forrás nem a térkép, hanem az iró/irónõ életmûve. Illik kicsit utánajárni, elolvasni néhány könyvét, mielõtt belekötsz. (Hogy tudjad egyáltalán, mibe kötsz bele.)
Az alább felsorolt nevek néhánya legalább ismerõsen kell, hoggy csengjen minden lelkes érdeklõdõ számára, különben azt kell feltételeznünk, hogy nem is annyira érdeklõdõ...