A magyar őstörténelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Born Gergely - "Tükör által homályosan..." - elõadás 2014.04.30. 18 órától Budapest Magyarok Háza

Táj és kozmosz. Amit a magyar teremtéstörténet mond a Világról, Földrõl, Tájról és a benne élõ Emberrõl.

A világ világossága! A népmese a nap mása! A Szent Korona Tan szerzõdés Isten és az ember között!!!

A tükör takar, szétválasztja a valóságot s egy világot eltakar elõlünk, nem más mint a halál kapuja.
polluxware
aza muki.. tudodkiaz

"szent isti"? Nincs több kérdésem.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

polluxware
nem akarok flémelni

bocsánat😊

csak így tovább!

polluxware
jájájájááj

elképzelem ahogy szent isti nyughelye köré rézhuzalt tekercselnek, és ilyenkor amikor a korona körül ilyen mutatványosok bohóckodnak, akkor termeli az áramot...

😊

jáj

Gondolom végignézted... 😊

www.smart-bus.hu

polluxware
jáj😊

www.smart-bus.hu

<#eljen>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tetsuo
Szerintem olyan ember ne kapjon fizetést, aki nem dolgozik.
Ezzel is tobbnyire csak a lusta, dologtalan cigányok (tisztelet a kevés kivételnek, persze) járnának jól. A dolgos kétkezi munkasnak mi haszna lenne ebbol? Ami Magyarországon kifizetésre kerulne, az nem lenne tobb, mint 40 ezer ft...

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Alapjövedelem - segíts egy aláírással!

Bocsi, ha reklámnak minõsül, más ehhez tartozó topikot nem találtam (még).

www.smart-bus.hu

Egy kis népi gyógyászat, ha érdekel valakit,

www.smart-bus.hu

Az ázsiai vonalról tudtam, de az európai vonal nekem új infó volt! 😊

www.smart-bus.hu

Ez annyira nem új dolog. Évekkel ezelõtt vetítettek többször egy filmet, ha jól emlékszem a viasat historyn, ami arról szólt, hogy tárgyi leletek alapján bizonyosan kijelenthetõ, hogy az amerikai kontinens európából népesült be, méghozzá keletrõl nyugati irányban.
Persze kerekítettek hozzá, egy kitalált történetet, hogy filmszerû legyen, de ennek ellenére szerintem elég korrekt film volt.
A film szerint akkoriban a tenger szintje jóval alacsonyabb volt, és ráadásul nagy részét jég borította. A mai eszkimó életmódhoz hasonlóval nem volt lehetetlen átkelni az atlanti óceánon.

www.smart-bus.hu

<#eljen><#eljen> Haha kiváncsi lettem volna a sok muki arcára élõben, nézték, ki ez az elmebeteg? <#papakacsint>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

<#wave><#taps>

<#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

http://www.youtube.com/watch?v=JkYlo4T0MZQ

Tetsuo

Csaba vezér
Csaba vezér
Finoman szólva... 😊

Engem az érdekelne, hogy vajon milyen forrásokról beszélt, mert azt mondta, hogy kiválóan adatolva van szinte az összes hadjárat, viszont én nem igazán találkoztam még összegyûjtve ezekkel... :S

www.smart-bus.hu

Ezt én is hallgattam, érdekes, teljesen más megvilágításba teszi a honfoglalókat, mint ahogy tanultunk róla.

Urak!

Múlthét pénteken volt egy jó kis mûsor a Kossuth rádióban a "kalandozásokról"! Érdemes meghallgatni szerintem, ITT elérhetõ, 14:32-s idõpontra kell kattintani. ( Nálam csak IE-l mûködik )

www.smart-bus.hu

Lteebee
Még azt tegyem hozzá, hogy a helyesírás csapnivaló.
Néhol háromszor újraolvastam, hogy értsem.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Tetsuo
#4977, #4976, Egyetértek. 😉

Úgy-úgy...

No meg az minden volt, csak kultúrkör nem! 😄

www.smart-bus.hu

Lteebee
"A leletek bizonyítják, hogy amint az a történelmünk normálisabb idõszakaiban volt, Magyarország az Árpád korban is a nyugat-európai kultúrkörnek volt a része"

Hányok ettõl a dörgölõzéstõl.

Csaba vezér
Gondolom az idézõjel megvan... 😊 Egyébként semmi érdekes nincs abban, hogy más nyelv nem ilyen kifejezõ... 😉

www.smart-bus.hu

Lõrinc olvtárs eléggé jól ért a csúsztatásokhoz, szó se róla!
ez a magyarkodás olyasmi mint a cigánykodás? milyen érdekes, hogy egyetlen más nyelvben sincs benne a saját identitásának ilyenféle fikázása.
Ilyen kevés mintából bármi kihozható! Amúgy, nem mindegy, hogy a mintát honnan veszed! egészen más egy kérdésre adott válasz a Rózsadombon és más a Teleki tér környékén!
Csaba vezér
Csak úgy tudod leszedni ha kimásolod oldalanként a képeket wordbe. Próbáltam, mûködik.
Esetleg ingyenesen letölthetõ valahonnan?

Magyar genetika
Egy egészen részletes elemzés, ami ad néhány lehetséges választ a magyarság õstörténetére és eredetére.
Ha volt már, akkor is érdemes újraolvasni 😊
Pdf, 10Mb

www.michelangelo.cn

Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.

Csaba vezér
"Egyébként meg aranyosak ezek a délibábos magyarkodók, de annyira áltudományosak, hogy még csak meghallgatni sincs értelme õket."

www.smart-bus.hu

Lteebee
Most megnyitottam a linket, de fejlécrõl felismertem, hogy már korábban belelapoztam.
Felejtõs.

Összefoglalva: "Nem igaz a szélsõjobbos elmélet, mert nem igaz. És nyilvánvalóan hülye, aki elhisz egy nem igaz elméletet."

Csaba vezér
A tatárlakai leletekrõl:
"Szintén nem tesz jót az elméletnek, hogy az alsó-tatárlaki táblák megtalálásának régészeti dokumentációja elég hiányos, nem tudni, pontosan milyen rétegbõl, milyen korból, milyen más tárgyakkal együtt kerültek elõ, ráadásul a táblák régóta hozzáférhetetlenek, tehát még a hamisítás sem zárható ki."
Pálfi Zoltán

A leletekrõl 2011-ben jelent meg egy kiváló tanulmány, Tartaria and the sacred tablets címmel. Benne új képekkel, a leletekrõl készült viasznyomatokkal stb. Szabadon letölthetõ.Úgyhogy nem hozzáférhetetlenek.
Szánalmas az egész banda... akik ezeknek még felül, az meg is érdemli.

www.smart-bus.hu

Csaba vezér
Ez marha jó cáfolat a Tényleg oldaláról. <#taps>
"Állítás:
Az Óbudát vagy Székesfehérvárt ábrázoló metszetek nem illeszthetõek rá a mai tájra
Cáfolat:
A metszetek készítõi nem jártak Magyarországon, más ábrázolások alapján rajzolták meg az adott területet"
Osztán mikor gyött a hadjárat akkor a hadvezír csak lesett, azt hitte rossz helyen járnak és hazament. <#nevetes1>