A magyar őstörténelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Táj és kozmosz. Amit a magyar teremtéstörténet mond a Világról, Földrõl, Tájról és a benne élõ Emberrõl.
A világ világossága! A népmese a nap mása! A Szent Korona Tan szerzõdés Isten és az ember között!!!
A tükör takar, szétválasztja a valóságot s egy világot eltakar elõlünk, nem más mint a halál kapuja.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
elképzelem ahogy szent isti nyughelye köré rézhuzalt tekercselnek, és ilyenkor amikor a korona körül ilyen mutatványosok bohóckodnak, akkor termeli az áramot...
😊
jáj
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ezzel is tobbnyire csak a lusta, dologtalan cigányok (tisztelet a kevés kivételnek, persze) járnának jól. A dolgos kétkezi munkasnak mi haszna lenne ebbol? Ami Magyarországon kifizetésre kerulne, az nem lenne tobb, mint 40 ezer ft...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Bocsi, ha reklámnak minõsül, más ehhez tartozó topikot nem találtam (még).
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Persze kerekítettek hozzá, egy kitalált történetet, hogy filmszerû legyen, de ennek ellenére szerintem elég korrekt film volt.
A film szerint akkoriban a tenger szintje jóval alacsonyabb volt, és ráadásul nagy részét jég borította. A mai eszkimó életmódhoz hasonlóval nem volt lehetetlen átkelni az atlanti óceánon.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Engem az érdekelne, hogy vajon milyen forrásokról beszélt, mert azt mondta, hogy kiválóan adatolva van szinte az összes hadjárat, viszont én nem igazán találkoztam még összegyûjtve ezekkel... :S
www.smart-bus.hu
Múlthét pénteken volt egy jó kis mûsor a Kossuth rádióban a "kalandozásokról"! Érdemes meghallgatni szerintem, ITT elérhetõ, 14:32-s idõpontra kell kattintani. ( Nálam csak IE-l mûködik )
www.smart-bus.hu
Néhol háromszor újraolvastam, hogy értsem.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
No meg az minden volt, csak kultúrkör nem! 😄
www.smart-bus.hu
Hányok ettõl a dörgölõzéstõl.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egy egészen részletes elemzés, ami ad néhány lehetséges választ a magyarság õstörténetére és eredetére.
Ha volt már, akkor is érdemes újraolvasni 😊
Pdf, 10Mb
www.michelangelo.cn
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
www.smart-bus.hu
Felejtõs.
Összefoglalva: "Nem igaz a szélsõjobbos elmélet, mert nem igaz. És nyilvánvalóan hülye, aki elhisz egy nem igaz elméletet."
"Szintén nem tesz jót az elméletnek, hogy az alsó-tatárlaki táblák megtalálásának régészeti dokumentációja elég hiányos, nem tudni, pontosan milyen rétegbõl, milyen korból, milyen más tárgyakkal együtt kerültek elõ, ráadásul a táblák régóta hozzáférhetetlenek, tehát még a hamisítás sem zárható ki."
Pálfi Zoltán
A leletekrõl 2011-ben jelent meg egy kiváló tanulmány, Tartaria and the sacred tablets címmel. Benne új képekkel, a leletekrõl készült viasznyomatokkal stb. Szabadon letölthetõ.Úgyhogy nem hozzáférhetetlenek.
www.smart-bus.hu
"Állítás:
Az Óbudát vagy Székesfehérvárt ábrázoló metszetek nem illeszthetõek rá a mai tájra
Cáfolat:
A metszetek készítõi nem jártak Magyarországon, más ábrázolások alapján rajzolták meg az adott területet"
Osztán mikor gyött a hadjárat akkor a hadvezír csak lesett, azt hitte rossz helyen járnak és hazament. <#nevetes1>#nevetes1>