A magyar őstörténelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eneff
Ez így igaz!

Lásd még:
Eneff
Még hogy palesztin.. pff..
Jó lenne, ha az ilyen kijelentések, forrással alátámasztanád, a bannerben is ki van emelve, hogy az kötelezõ!
Jézus magyarságára a káromkodás perdöntõ bizonyíték.
Semmi más nép nem kezdi kicifrázott káromkodását úgy hogy JÉZUS FASZA, csak a Magyar.
Tulajdonképen a káromkodás már a beszéd kialakulása elõtt is megvolt, csak akkor még artikulálatlan üvöltésnek hallatszott, de hát a szándék a fontos, már akkor is legszívesebben a JÉZUS FASZÁT üvöltötte volna mindenki, és MAGYARUL!
Na ez az ami hülyeség, mindenki tudja hogy magyar volt.
Jézus származását ma úgy mondanánk, hogy palesztin.

Visszatérve a témához #5204 akit érdekel hogy miként alkották meg a finnugor nyelvelméletet indogermán nyelvtudományhoz igazítva, azokkal a módszerekkel, azoknak ajánlom Götz László Keleten kél a nap c. könyvét. Egy kis ízelítõt majd szkennelek be belõle.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Eneff
Jézus származását is eltitkolja a média.
Tényleg nem értem miért próbálkozok veled, többször szóltak hogy nincs értelme. Egy közepesen idomított papagáj szintjén mozogsz, de ha ez neked így jó, ám legyen...

Eneff
Megpróbálják átírni a magyar történelmet. 😞
Ja, ennyi? Bocs hogy megzavartalak...

Eneff
Valószínûleg az egész hazugság. A tudjukkik állnak a dolog mögött. <#alien2>
Érdekes lenne látni a populációkat, meg hogy idõben mikor váltak szét a nyelvek, és hogy ezekre mi a bizonyíték.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Eneff
Olvas vissza

"Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. " bannerból. De nálad ezt miért nem látom?
Misuka963
Mivelhogy az is rovásírás 😊

Nincs ebben semmi meglepõ, az egyiptomiak is azok voltak, Varga Csaba folyékonyan olvassa az egyiptomi démotikus írást magyarul.
A szörnyû az egészben, hogy a gyõztes harcainkat nem ünnepeljük, nem emlékezünk meg róluk kitörõ örömmel, ujjongással, dobpergéssel, ünnepséggel, ágyú- és tüzijátékkal (mert sérti a "valakik" lelki világát), s még ezek közül is csak néhányról tesz említést a történelemoktatás.
Ezzel szemben az elenyészõen kevés vesztes csatáink nem gyásznapok. Ott ünnepségeket rendeznek, okító beszédek sora hangoztatja kárhozott sorsunk, magyargyûlölõk és nemzetellenesek visznek "gyász"koszorút, s mosolyra görbül rút pofájuk. Vigadnak ezek is, mint utcáinkon manapság a rejtekükbõl elõmerészkedett istenkedvencek, ha körtáncuk agonizálva lejtik zenének nem nevezhetõ ordenáré hangorgiájukra, elõre megmutatva milyen lesz országunkban az elvárt jövõkép, s a szokásjogra apellálva már folklórnak mondják majd a leányvérrel készített kenyeret.
Ha hagyjuk!!!

Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.

Én semmi ilyet nem látok benne. Linkelhetsz leírást, hogy a saját felfogásod szerint hogy történt a csata.

Fankadeli publikációja!!
Eneff
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Eneff
Savaran
A troll offtopikozást abba kéne hagyni, ha okosat nem tudtok, hülyeséget meg ne írjatok.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

A hülyeség még benne...: Ajnározza a svábok alap stratégiáját de a ténylegesen zseniális magyar stratégiát "portyazasnak" és zaklatásnak nevezi az idióta 😊 és végül még mentegetni próbálja a svabokat, hogy hát azert buktak el mert szegények nem ismerték a nomád fightot... Szal a lényeg ilyen pozitív eseményt is le tudja deglaralni egy sváb mániás looser.

Visszakarták

Maga a Pozsonyi csata jó, de ez a cikk borzalmas ferditésekkel van tele és durva félremagyarázásokkal.. Ugy állítja be az egészet mintha a magyar betolakodó megszállók lettek volna és a svábok jogosan visszakartam volna szerezni pannoniat... Mintha a németek lettek volna a jók... Közbe a Pozsonyi csata arról szól, hogy egyházi nyomásra is ki akarták irtani a magyarokat és nem jogosan.... A szimbolikaja az egésznek , hogy az elnyomó és agresszív nyugat ellen sikeresen megvédte sajat magát Magyarország és a magyar nép.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Misuka963
<#eljen><#worship>

Ma 1107 éve kezdõdött a pozsonyi csata, ahol döntõ gyõzelmet arattunk a túlerõben lévõ keleti frank seregek felett!!

link

Oké a moderátor rad lesz irányítva és ne ide írj, hogy miert. Privátban sírjál

Misuka963
Magyar jogar

Na nem kell veszekedni,2 magyar tartson már össze 😊

Eneff
Könyvajánló a témában:

Savaran
Jéé a prokarióták sem haltak ki 😊 <#banplz>

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Gyors voltál.

Ennyire nem tolhatom el. <#violent> hihy
Ide akart menni: #5137

Eneff
Mi mindenhol ott vagyunk. 😊
Savaran
Igazából ez arra bizonyíték hogy léteznek még az sg-n is zigóták 😊

Eneff
Ez csak annak a bizonyítéka, hogy Jézus is õsmagyar volt. A Magyarok már több, mint 2000 éve itt élnek. A finnugormese egyértelmûen átverés.
Viselkedjél... Van még a környéken moderátor és feléd iranyitom ha kell.

immovable
:SADDDd
Eneff
Misuka963
Károly Róbert által veretett liliomos aranyforint (Na akkor volt értéke a forintnak 😉)

Tetsuo
:-)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Misuka963
Nekem is volt már pár rossz társalgásom itt koma,hát ez van,vannak itt is gyökerek,akik csak azért járnak fel,hogy szétbarmoljanak egy jó kis társaságot 😊

<#eljen>

Egyébként ez már az én rossz beidegzõdésem... annyi marharépával hozott már össze itt SG-n a sors, hogy már csípõbõl csak a két végletben tudok gondolkozni. 😊

www.smart-bus.hu

Misuka963
Ó hát semmiség ezért miért is vergõdnék,te szóltál én válaszoltam megbeszéltük,2 magyar ember ne vesszen már össze ilyen kis pitiáner dolgokon,inkább tartson össze 😉

Semmi gond, örülök, hogy ilyen normálisan reagáltad le. 😉

www.smart-bus.hu

Misuka963
Nem akartam semmi ilyet,bocsi ha bonyodalmat okoztam 😊