6424
A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
ManoNegra #5181 Én semmi ilyet nem látok benne. Linkelhetsz leírást, hogy a saját felfogásod szerint hogy történt a csata. -
BladeW #5179 Fankadeli publikációja!! -
#5178 -
#5177 Jézus Krisztus magyar volt? -
#5176 A troll offtopikozást abba kéne hagyni, ha okosat nem tudtok, hülyeséget meg ne írjatok. -
Zenty #5172 A hülyeség még benne...: Ajnározza a svábok alap stratégiáját de a ténylegesen zseniális magyar stratégiát "portyazasnak" és zaklatásnak nevezi az idióta :) és végül még mentegetni próbálja a svabokat, hogy hát azert buktak el mert szegények nem ismerték a nomád fightot... Szal a lényeg ilyen pozitív eseményt is le tudja deglaralni egy sváb mániás looser. -
Zenty #5169 Visszakarták -
Zenty #5168 Maga a Pozsonyi csata jó, de ez a cikk borzalmas ferditésekkel van tele és durva félremagyarázásokkal.. Ugy állítja be az egészet mintha a magyar betolakodó megszállók lettek volna és a svábok jogosan visszakartam volna szerezni pannoniat... Mintha a németek lettek volna a jók... Közbe a Pozsonyi csata arról szól, hogy egyházi nyomásra is ki akarták irtani a magyarokat és nem jogosan.... A szimbolikaja az egésznek , hogy az elnyomó és agresszív nyugat ellen sikeresen megvédte sajat magát Magyarország és a magyar nép. -
Solt #5167 -
#5166 -
ManoNegra #5165 Ma 1107 éve kezdődött a pozsonyi csata, ahol döntő győzelmet arattunk a túlerőben lévő keleti frank seregek felett!!
link -
Zenty #5161 Oké a moderátor rad lesz irányítva és ne ide írj, hogy miert. Privátban sírjál -
#5159 Magyar jogar
Na nem kell veszekedni,2 magyar tartson már össze :) -
#5148 Könyvajánló a témában:
-
#5147 Jéé a prokarióták sem haltak ki :) -
hihy #5141 Gyors voltál. -
hihy #5140 Ennyire nem tolhatom el. hihy
Ide akart menni: #5137
-
#5139 Mi mindenhol ott vagyunk. :) -
#5138 Igazából ez arra bizonyíték hogy léteznek még az sg-n is zigóták :) -
#5137 Ez csak annak a bizonyítéka, hogy Jézus is ősmagyar volt. A Magyarok már több, mint 2000 éve itt élnek. A finnugormese egyértelműen átverés. -
Zenty #5136 Viselkedjél... Van még a környéken moderátor és feléd iranyitom ha kell. -
#5135 :SADDDd -
#5134 -
#5133 Károly Róbert által veretett liliomos aranyforint (Na akkor volt értéke a forintnak ;))
-
#5132 :-) -
#5131 Nekem is volt már pár rossz társalgásom itt koma,hát ez van,vannak itt is gyökerek,akik csak azért járnak fel,hogy szétbarmoljanak egy jó kis társaságot :) -
Solt #5130
Egyébként ez már az én rossz beidegződésem... annyi marharépával hozott már össze itt SG-n a sors, hogy már csípőből csak a két végletben tudok gondolkozni. :) -
#5128 Ó hát semmiség ezért miért is vergődnék,te szóltál én válaszoltam megbeszéltük,2 magyar ember ne vesszen már össze ilyen kis pitiáner dolgokon,inkább tartson össze ;) -
Solt #5127 Semmi gond, örülök, hogy ilyen normálisan reagáltad le. ;) -
#5126 Nem akartam semmi ilyet,bocsi ha bonyodalmat okoztam :) -
Solt #5125 Teljesen nyugodt vagyok... :)
Támadási alap pedig a zsidózás... így is folyamatosan degradálva van az őstörténetünk, és az azzal foglalkozók, az ilyen hozzászólás pedig csak olaj a tűzre. -
#5124 Én nem adtam támadási alapot koma,elnézést na,nyugi :) -
Solt #5123 Mi ezen a megható? Ráadásul egy amerikai katona van a képen...
Egyébként pedig semmi értelme felesleges támadási alapot adni... -
#5122 Nimród királyunk koronája
-
#5121 Megható ez a kép,és igaz,gondoltam,hogy kérdőre fog valaki vonni :) -
Solt #5120 Ennek mi köze az őstörténethez? -
Solt #5117 -
#5116 Nekem a rakamazi turul nagyon tetszik,Isten áldja a MAGYAROKAT !
-
#5115 Napvárta Tatárlakán. -
ahddub #5112