A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • e57
    Nagyjából egyet értek veled. Én sem azt állítottam, hogy magyarok, hanem azt, hogy Dantes logikája szerint akkor ők is magyarok.

Bár azt hozzá kell tenni, hogy ma a származásokat és rokonságokat minden máshoz hasonlóan kufár módon mérik még a tudományos világban is. Szóval ha hosszú távon el akarod fogadtatni a te álláspontodat, akkor rövid távon nagyobbat kell kérni, hogy legyen miből alkudni. Tehát a mai tudományos logika szerint teljesen elfogadható, ha egyelőre az etruszkokat magyaroknak mondjuk! Főleg akkor, ha az ezt ellenzők logikája szerint ki is jön a képlet!
    Naívság azt gondolni, hogy a történelem nem alku tárgya. Tudom, hogy nevetséges, de ez van!

Az előadást, meg még nem találtam meg, de meg lesz. Lehet Nemzsidó be tudná linkelni. Ha erre jár, és megvan neki a link, akkor szúrja be, ha nem gond.