53877
-
#9707 Ettől félek én is. Remélem nem kezdenek átköltözni az emberek EU Westre, mert akkor semmi sem változna. -
#9706 keleti oldal nekem elég gyengének tűnik, mármint minden top player nyugatot fogja választani, és nekem úgy tűnik hogy az jobb választás is... -
Eftörsokk #9705 talán majd szeptember fele már játszható is lesz a játék -
Eftörsokk #9704 ha már itt tartunk:
http://eu.leagueoflegends.com/news/temporary-queue-capacity-changes -
#9703 Amikor ezt bevezetik, lehet majd választani, hova akarsz menni, lesz ingyen transzfer egy ideig. -
#9702 Zsír. Szívből örülök neki hogy a világelsők hozzánk kerülnek. Egyedül talán még a németeket sajnálom hogy nem velünk lesznek...az ukrán román csoportosulás pedig kifejezetten nem tetszik :< -
#9701 EUból két csoportot csinálnak. Térképen lehet látni, kik hova kerülnek. -
#9700 Ez mégis mi? 2 EU szervercsoport lesz? -
ronesz #9699 az hogy ő lowelo, az tény
azt hogy én troll vagyok, azt csak az önbecsülésének megőrzésének érdekében találta ki, mint a buta hülyegyerekek, akik befogják a fülüket amikor olyat hallanak amit nem akarnak hallani (bár ebből a sírásból amit egy büntetőpont kiváltott, nem hiszem, hogy akármennyi önbecsülése is lenne, szal késő bánat) -
#9698 BYE BYE FRANCIÁK! :D
-
#9697 double ip hétvége lesz valamikor. -
#9696 Te egy buta troll vagy, ezen nincs kérdés. -
Ariakus #9695 +1 -
zorovpeter #9694 >nem ért velem egyet valaki
>akkor ő lóeló :D:D:D:D -
ronesz #9693 el ne sírd már magad mert kaptál egy figyelmeztetést egy internetes fórumon lol
amúgy tetszik a gondolatmeneted
>nem ért velem egyet valaki
>akkor ő troll -
#9692 nem is emlékszem már arra az időre amikor simán beengedett és nem is dobott ki egy meccs után session closeddal, arra meg már pláne nem emlékszem milyen volt mikor nem volt login queue, viszont arra igen hogy mikor első login queue-t megláttam, ami egyékbént 2 perces volt, mondtam h na basszameg pár honap mulva orás queue lesz itt is -
#9691 fuck yeah most már unavalible :D -
#9690 300 kliens indítás után végre online viszont a quene over 9000 és a time: calculating már 40 perce.... -
#9689 Én nem is értékelem inkább, azt minősíti aki kiosztotta. -
#9688 Nekem a 6 év alatt sose volt pontom, most bizony megérdemeltem a kettőt mert.. miért is? A trollok csak egyet kapnak, ugye ronesz? Én kettőt. Teljesen jó. -
#9687 Solomid vs. Xan
Nekérdezzétek mi ez, Riot uficsálé streamen megy :D -
#9686 Hát... nem sok kell, hogy írjak valami nagyon csúnyát. :D -
#9685 Micsoda moderáció van itt nem igaz? :D -
Fletley9 #9684 Ha a szerver "busy" akkor újra kell indítani a klienst amíg meg nem gonolja magát 1520 alkalom után mindig jó..addig csak próbálgatni kell -
#9683 Én játszok, bementem 1 rankedbe délelőtt, 1 ember a csapatomban kifagyott, server busy, nem tudott visszajönni lost. Délután ugyanez, most 20 perce ugyanez. 3 lost ma, mindháromban az én csapatomból esett ki ember. -
#9682 Ma egész nap BUSY a szerver nekem, azért vicces olvasni hogy egyesek meg játszanak. -
#9681 ne akarj rp-t venni smsből mert orbitális lehúzás, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor purchase RP, ott állítsd át mobile paymentre, ott válaszd ki Magyarországot (Hungary), válaszd ki a kívánt összeget, végül kövesd a megjelenő instrukciókat, sms-ben kell megerősítened a vásárlást. -
hiperindián #9680 Hali!
Valaki segítene hogyan tudok sms-el RP-t venni? -
#9679 Szeretem nagyon a lategamet mikor tényleg előjön a tényleges tudás és muszáj a maximumot kihozni mert tudod hogy már csak az utolsó teamfight lesz :D -
#9678 Azt a rohadt milyen játékon vagyok túl, végig kiegyenlített, majd kétórás meccs, aztán egy jó teamfight+pushhal nyertünk a végén. -
#9677 mennyire utálom mikor végig vezetünk és egy két elbaszott teamfight után a sokkal nagyobb hátrányban lévő csapat nyer... -
#9676 Az a vicc, hogy vagy egy hónapja meglehetne a level 30 ha nem lennének állandóan a rohadt "szerverhibák".... -
#9675 -
#9674 Jah..és ölt ezzel :D:D:D:D -
-
#9672 server busy... csak meg ne lepődjek. -
#9671 Jaj de fura nem mennek a szerverek -
#9670 Igen. Riot sucks -
#9669 Skacok mióta updateeltem vagy server is busy vagy legutóbb várakozási idő után nem történt semmi nem dobott be a játékba(sorbanállás után). Veletek is ez van? -
#9668 már megint busy ez a szar, délután kettő van,nem is értem