53877
0MWkPbn.jpg
  • BEAST #9707
    Ettől félek én is. Remélem nem kezdenek átköltözni az emberek EU Westre, mert akkor semmi sem változna.
  • ronihun
    keleti oldal nekem elég gyengének tűnik, mármint minden top player nyugatot fogja választani, és nekem úgy tűnik hogy az jobb választás is...
  • Eftörsokk
    talán majd szeptember fele már játszható is lesz a játék
  • Eftörsokk
    ha már itt tartunk:

http://eu.leagueoflegends.com/news/temporary-queue-capacity-changes
  • Fpocok
    Amikor ezt bevezetik, lehet majd választani, hova akarsz menni, lesz ingyen transzfer egy ideig.
  • Czdano
    Zsír. Szívből örülök neki hogy a világelsők hozzánk kerülnek. Egyedül talán még a németeket sajnálom hogy nem velünk lesznek...az ukrán román csoportosulás pedig kifejezetten nem tetszik :<
  • Fpocok
    EUból két csoportot csinálnak. Térképen lehet látni, kik hova kerülnek.
  • Czdano
    Ez mégis mi? 2 EU szervercsoport lesz?
  • ronesz
    az hogy ő lowelo, az tény
    azt hogy én troll vagyok, azt csak az önbecsülésének megőrzésének érdekében találta ki, mint a buta hülyegyerekek, akik befogják a fülüket amikor olyat hallanak amit nem akarnak hallani (bár ebből a sírásból amit egy büntetőpont kiváltott, nem hiszem, hogy akármennyi önbecsülése is lenne, szal késő bánat)
  • Fpocok
    BYE BYE FRANCIÁK! :D

• Fabio Capello
    double ip hétvége lesz valamikor.
  • jazzy
    Te egy buta troll vagy, ezen nincs kérdés.
  • Ariakus
    +1
  • zorovpeter
    >nem ért velem egyet valaki
    >akkor ő lóeló :D:D:D:D
  • ronesz
    el ne sírd már magad mert kaptál egy figyelmeztetést egy internetes fórumon lol
    amúgy tetszik a gondolatmeneted
    >nem ért velem egyet valaki
    >akkor ő troll
  • ronihun
    nem is emlékszem már arra az időre amikor simán beengedett és nem is dobott ki egy meccs után session closeddal, arra meg már pláne nem emlékszem milyen volt mikor nem volt login queue, viszont arra igen hogy mikor első login queue-t megláttam, ami egyékbént 2 perces volt, mondtam h na basszameg pár honap mulva orás queue lesz itt is
  • Gubberx
    fuck yeah most már unavalible :D
  • Gubberx
    300 kliens indítás után végre online viszont a quene over 9000 és a time: calculating már 40 perce....
  • Fec papa
    Én nem is értékelem inkább, azt minősíti aki kiosztotta.
  • jazzy
    Nekem a 6 év alatt sose volt pontom, most bizony megérdemeltem a kettőt mert.. miért is? A trollok csak egyet kapnak, ugye ronesz? Én kettőt. Teljesen jó.
  • Fabio Capello
    Solomid vs. Xan

Nekérdezzétek mi ez, Riot uficsálé streamen megy :D
  • Grr1234
    Hát... nem sok kell, hogy írjak valami nagyon csúnyát. :D
  • jazzy
    Micsoda moderáció van itt nem igaz? :D
  • Fletley9
    Ha a szerver "busy" akkor újra kell indítani a klienst amíg meg nem gonolja magát 1520 alkalom után mindig jó..addig csak próbálgatni kell
  • jazzy
    Én játszok, bementem 1 rankedbe délelőtt, 1 ember a csapatomban kifagyott, server busy, nem tudott visszajönni lost. Délután ugyanez, most 20 perce ugyanez. 3 lost ma, mindháromban az én csapatomból esett ki ember.
  • Fec papa
    Ma egész nap BUSY a szerver nekem, azért vicces olvasni hogy egyesek meg játszanak.
  • Fabio Capello
    ne akarj rp-t venni smsből mert orbitális lehúzás, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor purchase RP, ott állítsd át mobile paymentre, ott válaszd ki Magyarországot (Hungary), válaszd ki a kívánt összeget, végül kövesd a megjelenő instrukciókat, sms-ben kell megerősítened a vásárlást.
  • hiperindián
    Hali!
    Valaki segítene hogyan tudok sms-el RP-t venni?
  • Czdano
    Szeretem nagyon a lategamet mikor tényleg előjön a tényleges tudás és muszáj a maximumot kihozni mert tudod hogy már csak az utolsó teamfight lesz :D
  • Fabio Capello
    Azt a rohadt milyen játékon vagyok túl, végig kiegyenlített, majd kétórás meccs, aztán egy jó teamfight+pushhal nyertünk a végén.
  • ronihun
    mennyire utálom mikor végig vezetünk és egy két elbaszott teamfight után a sokkal nagyobb hátrányban lévő csapat nyer...
  • Fabio Capello
    Az a vicc, hogy vagy egy hónapja meglehetne a level 30 ha nem lennének állandóan a rohadt "szerverhibák"....
  • crackyS
  • Czdano
    Jah..és ölt ezzel :D:D:D:D
  • Czdano

• Fabio Capello
    server busy... csak meg ne lepődjek.
  • jazzy
    Jaj de fura nem mennek a szerverek
  • Czdano
    Igen. Riot sucks
  • Saccard
    Skacok mióta updateeltem vagy server is busy vagy legutóbb várakozási idő után nem történt semmi nem dobott be a játékba(sorbanállás után). Veletek is ez van?
  • ronihun
    már megint busy ez a szar, délután kettő van,nem is értem