53877
-
ronesz #9587 atma rammus op, nerf -
#9586 Ugye nem egy ilyen képpel akarod bebizonyítani,hogy Yorick ér valamit? Ritka szar hős...ez a helyzet. -
#9585 ez igaz nagyjából, csak az is kérdés hogy hány meccs alatt jutsz el oda ahova tartozol, mert pl czdano kb eddig 8-10 ranked solot játszott és már arról beszél hogy mennyire nincs elo hell, meg stb, én se mondom hogy van és az igaz hogy előbb-utóbb eljutsz ahová tartozol elo-ba, de mindegy ezen nem is éri meg veszekedni mert ezt mindenki maga dönti el, tény hogy vannak olyan emberek akikkel egyszerűen nem lehet nyerni.
#9579: hát ezen meg megint jót nevettem:D -
Zeros #9584 wtf items? (nunu panthe) wtf teamcomp? -
zorovpeter #9583 http://img19.imageshack.us/img19/9662/kepm.jpg -
zorovpeter #9582 Rajtam (Nunu) bukott el a játék, nem azon aki nem pickelt és a játék elején szar hőst kapva megszólal, hogy figyelj úgy tűnik tankolnod kéne. És nem is a béna pantheonon. Faszomat wardolok végig, próbálom átadni a killeket és csak futok a 10 hps ellen mellett, hogy akkor most le tudja ks-elni vagy sem. Ezen most felidegesítettem magam Tessék, ki lehet vesézni:
-
Tababo #9581 ashe Infinity Edge stack. prooooooo -
#9580 Ennyit arról, hogy Yorick UP. 5fős premade, esélyük se volt, de gg volt.
-
ronesz #9579 az elo rendszer kivesézése folyik, ha szerinted ez nem a játék része, akkor lo.. ja várj akkor lvl 30 se vagy -
zorovpeter #9578 Amilyen igénytelenül sikerült leírnod az okoskodásod, én csodálkozom, hogy nem tartott tovább. Szevasz nagyszájú. -
#9577 Az a lényeg hogy most se offolunk. Valaki szóljon már egy moderátornak.. -
Zeros #9576 miért adnám meg olyan embernek a nickem akiét énsem tudom? :) irl se ugy ismerkedsz hogy te meg kiageci vagy, bár amekkora paraszt vagy belőled kinézem -
#9575 Amúgy játék közben is igy tolod chaten? mert akkor játszanék egyet veled. :DDD -
ronesz #9574 ha szerinted egy 2000 elos és egy 1800 elos játékos között olyan kurva nagy különbség van, akkor low elo vagy (az elo inflálódásáról pedig már említést se teszek, mert fingod sincs az egészről)
nickedet meg dobhatod te sztár -
Zeros #9573 ha 2 percig tart elolvasnod egy ilyen hosszu iromanyt az bizony szomoru, ha ketszer kellett elolvasnod h meg is ertsd az meg szomorubb -
zorovpeter #9572 Most elbasztAl 2 percet az EletembOl. -
csulok007 #9571 Ha valaki most kezdené a LOL-t vagy esetleg új accot cisnálna valami okból, az meg tisztelne ha ezen a linken tenné meg:) -
#9570 Nem utálunk azért mert megmondtad, sőt ;) Az utolsó mondatot pedig kibaszottul adom..Tipikus magyar mentalitás minden online játékban az hogy másban keressük a hibát először...
Aki meg azt hiszi hogy csak 1200 környékén vannak retardáltak az téved. 1457es ratinggel ma toltam egyet és semmilyen értelmes teamfightot nem tudtunk kezdeni a csapatunkkal. Elértük a maximumot amit magunkból kibírunk hozni, ez van. -
Zeros #9569 Elo hellrolc sak annyit hogy a heten amig bannolva voltam, haver accjaval toltam aki abbahagyta kb fel eve 1230 on volt kb olyan 70 lejatszott meccsel szoval nem a "kezdo vagy ezert 40 ratinget kapsz meccsenkent" dologgal toltam es gond nelkul elhuztam 1600 ra, tovabb azert nem ment mert szar volt a server es csak keveset tudtam jatszani. erre egy lapattal ratesz az is hogy runak nincsenek normalisak az accon, van attack speed meg mana regen es ennyi.
-+100 al ott vagy ahova tartozol az esetek 98% ban, persze lehet talalkozni nem egy emberrel aki a veletlen folytan joval magasabban van mint ahova tartozik, de nem marad ott tul sokaig, nem reg pl jot rohogtem ket magyaron akik felkapartak magukat valami rejtelyes modon 2000+ ba aztan az egyiknek feltortek az accjat mert kibaszott nagy balfasz es lezuztak neki 1800 ra, riot visszaadta az accjat, de azota meg lejebb kerult
Es hogy miert is nicns elo hell? mert mindenki azt hajtja hogy elo hellbe van 1000-2000 ig, akkor megis wtf? hat kerlekszepen az hogy ebbe a kurvaegyszeru jatekba amiben ket dologra kell figyelni meg 8 gombot hasznalni mindenki azthiszi hogy mekkora kibaszott pro pedig igen sok embernek ez kibaszottul nagy kihivast jelent megiscsak.
Lehet engem utalni mert megmondom a frankot, csak hat sajnos kurvara igazam van, es mielott magasabb ratingre akartok jutni ahelyett hogy azt nezitek a csapattarsaitok mit basznak el inkabb azt probaljatak analizalni hogy ti mit kurtatok el azon a meccsen. -
zorovpeter #9568 Poppynak milyen build és skillek kellenek? Ló elón. -
zorovpeter #9567 Legalább nem kamuzik, hogy valami pluszt ad. -
#9566 :)))
-
#9565 Kösz elküldöm minden barátomnak, meg azok barátainak, és akkor szerintem ők is tovább küldik. -
eN00 Begger #9564 Ha valaki esetleg szeretne most Eu szerveren accountot kezdeni, annak itt van egy regisztrációs link: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e08b45af1a5e963507390
-
#9563 Az. :D -
#9562 heime=TROLOLOLOL -
#9561 kemény :D -
#9560 Jaja... az nagyon tetszik nekem is :D -
#9559 Jóféle, főleg az annie quadra :o -
#9558 -
#9557 FAIL! :D -
#9556 -
#9555 -
#9554 Jogosan? Azt én is megcsinálom bármikor, hogy 5 hp-val nekem futnak 3an, elnyomok 1 gombot, triple kill, és ez vagy 5-6szor. Nagyon remélem s2-vel lesz egy jó kis elo reset, mert így a ranked használhatatlan. -
#9553 Tehát az ellenfél jogosan kap ELO-t ;) -
#9552 Bármelyik ranged ADval jó páros, mert ad neki buffot a pajzsal. -
#9551 Valaki írta, hogy Vayne-el jó párost alakít, igaz ez? -
#9550 Baromi jó support... cipő nem kell neki az elején egy ideig akár... Erős pajzsa van... kedvenc supportom. -
#9549 Egyik, ha nem a legjobb support. -
#9548 Janna-ról vélemények?