53877
-
#9507 lóveló vagyol -
ronesz #9506 W sokkal jobb junglebe, ha nem így gondolod... (szerintem be tudod fejezni a mondatot) -
#9505 Nekem a queen skin szerelem volt első látásra, de csak addig míg meg nem néztem előtte hogy néz ki ingame. Arra számítottam, hogy hasonló a ruhája, mint Sonának, szép nagy szoknyaszerűség, erre csalódnom kellett. -
#9504 Igazából ezek nem voltak a választások között felajánlva, mert szerintem mindkettő átszínezett fos, akkor már inkább az eredeti. -
#9503 Sherwood vagy Freljord. Mondjuk az utóbbi úgy világit, ennyi erővel a homlokodra irhatnád, hogy "FOCUS ME". Queen a leggázosabb mind között. -
#9502 Én meg se kaptam, minek nekem RP. Belépni se tudok hogy elköltsem. -
#9501 Jaja...
Úgy kellett volna, hogy elöl ki van vágva a szoknya, és ahogy megy, libeg a hátulja... mint a normál skinnél...
Alapból tök olyan, mintha egy koton mászkálna... mindig az jut eszembe. -
#9500 Mert low elo vagyok -
zorovpeter #9499 Olyan okos vagy, miért nem dolgozol nekik és oldod meg a problémákat? -
#9498 Ja engem is idegel a queen ashe, baszki abban a szoknyában akkorákat lép mint egy mamut, annyira hülyén néz ki.. meg a másik kevés embernek van meg, de az is kicsit fura.. :) -
#9497 queen ashe járása olyan béna... Szerintem a másik jobb. -
#9496 hmm, woad ashe, vagy queen ashe? -
#9495 Biztosan látták hogy hogyan növekszik a játékosok száma, Dreamhack miatt vagy csak elég arra gondolni, hogy itt a nyár, este vagy akár a nap folyamán többen is játszanának, jó lett volna erre felkészülni.
Ha más a probléma, akkor pedig nem tudom mi lehet az amire nincs még 1 hét után sem megoldás -
#9494 Ha kéket ütöd ki először jungleben (amit ugye az Amumuk a legtöbbször szoktak) akkor spammolható az E ráadásul ütnek is, szóval a CDje is kisebb, a kék miatt is kisebb=több dps, gyorsabb dzsungelezés.
Én így látom -
#9493 Egy megjegyzés a fórumról:
"Érdekes amióta a Riot bejelentette az 550RP-s kompenzálást, azóta csak rosszabbak lettek a szerverek, egyre nagyobbak a sorok és egyre többször nem érhető el a szerver"
és milyen igaza van.... -
#9492 Szerintem a W az jobb. Ha erdőbe mész akkor biztos, de szerintem lane en is... azt többet használod. -
#9491 Nekem is annyiról indult, aztán elszabadult :D -
#9490 most meg server is busy -
#9489 45 percnek kellene lennie vagy akörül, szerintem próbáld újra -
#9488 2óra múlva bejutok -
#9487 Egy a lényeg, ha nincs rajtad kék buff, nem tudsz eleget QQ-zni. -
#9486 mindig E-t maxolom először,,sztem az jobb -
#9485 Erdőbe jó a flat armor is. -
#9484 Én amumuval mindig erdőbe megyek.
Ha van ellenségnél ADs, akkor dodzsos cipő, filozofer sztón, annak átalakítása, szánfájr kép, utána frózen hárt a CD miatt... és utána tetszőlegesen. Hp quintek, magic pen, manaregen és magic resist... Maxold a W skillt. -
#9483 az ultidat* teamfightba... -
#9482 ja múltkor engem pl éjszaka engedett be, szal ilyen 1-2 fele lehet játszani :D
Amumuhoz tipp: ne lödd mellé a Q-dat, menj a jungle-be, az teamfightba akkor told el ha az ellenfélből legalább 2-en benne állnak,és ebből a kettőből az egyik egy carry mondjuk, és azért legyen melletted a csapatod, mert ha nincsenek stun után elkapnak és megrapelnek -
#9481 Konkrét kérdésem nincs, tippek, trükkök kellenének, illetve tapasztalatokra is kíváncsi vagyok. -
#9480 Tegyél próbára minket és tedd fel a kérdésed 8) -
#9479 Ki ért Amumu-hoz? -
BaSSeR #9478 Shushei streamjén látszik hogy európai... Shu -
#9477 Néha bedob engem is queue nélkül, de délelőtt nincs is sor csak mindig estefele, de vicc.. -
#9476 Ha nem jön be valakinek, nem vállalok felelősséget 8) -
#9475 Abszolút nyerésre kell állni, net kihúz, visszarak, relogin, reconnect = no session closed, győzelem, nincs sorbanállás
...problem?
True story egyébként, kivéve hogy nem direkt DCztem. -
zorovpeter #9474 Az előző napokban annyit tudtam játszani, hogy még két szintet is léptem asszem. -
#9473 Tudnánk álmodozni milyen szép skinnel játszanánk, ha be tudnánk lépni -
#9472 De jó tudni, hogy van. -
#9471 Minek? Úgyse tudsz belépni, hogy elköltsd. -
zorovpeter #9470 Már megint órás sorbanállás és a végén error. Adhatnak még 550 RP-t. :D -
#9469 Lehet, én mikor próbáltam kaptam egy focust és kifeküdtem.. -
#9468 hát akkor nagyon rosszul értelmezed, nem is lenne sok értelme, képzel el a high elo-n letiltanak valakit aki mondjuk nagyon jo és nem rakja vele össze? v nem is értem hogy gondoltad, Irelia meg nem döglik könnyen csak tankynak kell buildelni