53877
-
#9867 OMG... 4 nap után ONLINE!!! -
lordbalu #9866 Nálam nincs server jelenleg. Szerintem nálad is -
Cungi #9865 Sziasztok!! szeretnék segítséget kérni :D nem indul nekem ez a lol nevezetü játék:S nem tudom rá vinni a play-re pedig ki irja mit tegyek ?:D -
#9864 Hajnali egyig karbantartás van. -
#9863 Mostanában több óráig. Utána meg busy lesz és megint nem lehet belépni, szóval szerintem én lassan fekszek :> -
#9862 meddig szokott ez tartani ?
-
#9861 Offline a szerver, valószínűleg karbantartás folyik -
#9860 miért írja azt hogy unavilable?
-
#9859 o_0 -
#9858 És ilyet csak keleten csinálnak az emberek. Barbárok! -
#9857 Welcome to eastern europe.
MakayZoR: ;x
XumuX: hi
XumuX: i gonna play ap tf
MakayZoR: hi ni
MakayZoR: :)
Andrevx: hi me vlad
** Vayne has been Banned. **
MakayZoR: dai ban la vlad
MakayZoR: coi
MakayZoR: ca sigur il ia careva.
MakayZoR: si nam chef
XumuX: o.o
Andrevx: ?
SkyNet caTa: joaca asta
SkyNet caTa: andrev
SkyNet caTa: cu vlad
** Twisted Fate has been Banned. **
MakayZoR: ok ma.
XumuX: ....
MakayZoR: .. -
na ne offoljatok pls -
#9855 ha megkérdezel egy nem fanatikus nyelvészt, akkor biztos, hogy azt fogja mondani, hogy a tájszólás csak szebbé teszi a nyelvet -
#9854 Ha most nagyon kekeckedni akarnék, akkor most mondhatnám neked, hogy minden mondatot nagy kezdőbetűvel kezdünk. Továbbá az 'oszt', mint szó, nem állja meg helyét a magyar nyelvtanban, de a beszédben igen, ezt nevezik tájszólásnak, pl: gyün, má, stb. De, mondom nem akarok kekeckedni. -
#9853 hmm...tud mindenki magyarul mi? oszt ékezetre már nem futja, vagy ez ilyen internet sznobság? -
unusual #9852 Zsemje! :) De tök mindegy! Mindenhol megtalál úgyis daemon. :-DDD Már L2-ben is próbálkozott. ;) Ez van! :) Azért én bírom. :) Ma sem játszom LOL-t ezek szerint.....És akkor most megint lesz nyali RP ? :) -
#9851 gondolom az angol billentyuzetrol nem hallottal -
slapetz #9850 valószínüleg náluk nem zsömle és tejfel a nevük, mert nem egy falusi paraszt (gondolom) -
#9849 xDD -
#9848 De mér? Az zsömle :D -
#9847 otthon is a feleséged/anyukád/akárki megkérdi, hogy kell-e tejfel a zsömléhez, rögtön kiröhögöd, és kioktatod, hogy az nem zsömle, és nem tejfel,ugye? -
slapetz #9846 viablenek viable, csak van jópár jobb azért
hextech meg tényleg nem dob rajta sokat, de pl ha ap heavy a team egy kicsit, akkor szeretek az elején valahol egy will of the ancientsöt venni, de anélkül is op mint a fasz az egész kari, pár patchen belül nerfelve lesz
amúgy azon túl, hogy akkor neked volt igazad, ez a "ne menjünk bele, mert nem ért hozzá" rész kicsit ismerős, mintha mindenki szintén ezt mondaná nekem. álszent much? -
#9845 akkor hasznald gyakran, hatha mas nem rohog ki -
#9844 "Toldalékolásbeli kettősségek
45. Mind az igék, mind a névszók toldalékos formái között vannak olyan kettős alakok, amelyek a köz¬nyelvben egyaránt használhatók. Írásban is helyes tehát mindkét forma.
Ilyen toldalékolásbeli kettősségek például a következők:
ezzel – evvel, azzal – avval;"
A MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI c. könyvet kérdőjelezed meg? -
#9843 most mondja Phreak, hogy amíg dolgoznak a spliten, meg szarakodik az EU szerver addig menni fognak ilyen scrimek ahol a top teamek játszanak, h addig is szorakoztassanak mig nem javul vlami -
#9842 egyébként jungle ww még mindig viable és hextech hülyeség neki, mert nem ap-t építesz csak olyat aki kurva nehezen döglik, értem h azzal nagyobbat healel, de az felesleges neki szvsz -
#9841 ja és hangsúlyozta h elsőnek madreds kell, de nem baj, csak erre mondtam h ne szoljon bele ha látszolag nem érti... -
#9840 akkor jó, mert czdano ezt a buildet szarozta le, lanewick, mindent pontosan ugyanugy vettem neki, de mondtam ne menjünk bele, mert nem ért hozzá vagyis amit mondtam h nincs igaza és ö azt állitotta h de az van,most beigazoltad h nekem volt igazam, thx -
slapetz #9839 ha magyarázni kell, hogy miért az a jó amit írtam, akkor low elo vagy
ja és kimaradt, hogy aki madred bloodrazort vesz ww-nek az is noob -
#9838 zavar ha alapveto nyelvtani hibat latok -
#9837 Három napja nem tudok bejutni, két napja nem tudok tribunalozni.
Nem hiszem el, hogy nem tudnak csinálni valamit... szerintem direkt le is kapcsolták, hogy szopjon az ember... aztán majd örüljön, ha felosztják a szervert két felé (az mmok történetének a legrosszabb döntése) -
#9836 ügyes vagy , ülj az első-padba...
"lenoob-ozol" másokat egy fórumon, ahol senki se ismer, ez eddig oké, bármilyen hülye tudja ezt, de legalább valami magyarázatot adnál ehhez, hogy most akkor miért is? vagy csak trollkodsz? -
slapetz #9835 nem tudom senki álláspontját a vitában, de
ha jungleztél wwvel noob vagy
ha duoztál noob vagy
ha soloztál, és nem doran ring, mpen cipo, spirit visage, sunfire, wits end az alap builded (esetleg hextech revolver belefér valahol), akkor noob vagy -
#9834 most megy itt Sk vs TSM scrim meccs -
#9833 mi a probléma vele? -
unusual #9832 avval. :-) -
#9831 ezzel -
unusual #9830 lenni* jó lenne 1 szerk gomb..... ;-) -
unusual #9829 Nem mindegy kinek mennyi ELO-ja van? Meg ki merre megy? Játszani kell a gam-el,és nem vitázni rajta,bár ez már nem is az ami itt megy az utóbbi időben.....24-es szinten vagyok,és kb max 15 olyan game-t toltam amikor ppl-ek ellen voltunk és? Én játszani szeretek evvel a game-el,és még mindig gyűjtöm a tapasztalatokat,és próbálok minél jobb lenne,hogy megálljam a helyem majd 30-ason ppl-ek ellen. Nyugodtan lehet noob-nak hívni,de én így vagyok evvel a game-el. -
#9828 Egész nap elérhetetlen volt, engem most hirtelen beengedett.