53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
    Ma bug: nem frissítette az életem, egész meccs alatt 100 %on volt (persze másoknak jó volt és néztek is, hogy miért vagyok mindig elől 10 % élettel :D)
  • B52Yami
    Nem én megyek elörre be teamfighta ;) És csak akkor, ha biztos vagyok a dologmban...de elsütsz pár jó ganket 5-6 kill elönnyel már olyan ap-d lesz, hogy darálsz. Bemész középre, lvl 6os vagy, szélen akkor általában 4-esek 1000 hp-val Q R W combo 600hp+ignite+ha nem retardáltak a társaid azok is sebeznek egy kicsit és first blood, még elflashelni sem tudnak a silence
  • vajo
    Hali, valaki megtudná mondani melyek az akciós championok? engem nem enged be a játékba. köszi.
  • ronesz
  • Czdano
    Fail? o_0
    Egyébként oda a jóféle 1450-es ratingem, tegnap betalált pár nálunk jobb csapat és én is rengeteget hibáztam. Nem baj, inkább játszok és hibázok többet minthogy ne tanuljak semmi újat.
  • Grr1234
    jarvannak ap kell meg mana meg mana regen te lóveló
  • ronesz
    remélem jarvannak is APt veszel, hiszen flag arról scale-el
  • CharrDen
    Eh... Miért? Miért kell ezt pont nekem? Reggel vidáman ébredek, jó kedvem van. Leülök, nincs sor, kezdődik a meccs, nincs lag. Remek társam van a lanen, jól játszik, ellenség is normálisan viselkedik, tök jó minden. Egyszer csak feltünik, hogy az "Ally has been slain" egész sokszor hallatszódik. Felnézek top lane-re, látom, hogy egy P...98 nevű Amumu picikét feedel (0-5-0). Ekkor rászólok, persze finoman, hogy ne feedeljen. Ekkor 13 éves módjára valamit odasír, majd afkol, majd left the game. Csodás...
  • crackyS
    hát jah,de ha nem ölöd meg instant 3 skillből akkor enemy öl meg 1-ből
  • B52Yami
    Én most le-blancon pörögtem a napokban... brutál mit sebez, ha elfeedelődsz...szinte bárki egy combo! Sírtak is, hogy noob hero...for noob players :D Akivel nem bírtam vele, az nocturne a hülye spellshield és fear-je miatt.
  • B52Yami
    Faszt bajlódtok a buildjével, trinity force+4x bloodthrister :D Alig drága build xD de legalább az ultija faszát sebez és ha nincs kemény cc az enemy-ben nem megy le a hp :)
  • Fpocok
    AP-AD az igazi most már, nem csak sima ad vagy sima ap. Most néztem patchet:

2011-04-25

Mystic Shot now has an additive 0.2 ability power ratio
    Trueshot Barrage now scales additively with both attack damage and ability power

• Czdano
    Háááát nemtudom...Mindkettőből kap pluszt de AD-ból többet ahogy elnéztem..
  • Fpocok
    Én úgy tudtam, hogy most az AP EZ a menő, mert buffolták a skilljeit APval.
  • Czdano
    Nem OP egyáltalán. Dremhacken nem használta senki. Egyébként dmg-t kell neki pakolni (BF sworddal érdemes kezdeni hogy üssenek a skilljeid valamit)
  • zorovpeter
    Ezrealnak mit raktok, hogy OP szerintetek? Most voltam vele, nem nagyon értem miért az.
  • zorovpeter
    Megkaptam az 550 RP-met! Hurrá!
  • Czdano
    Ismét kiélte magát egy őrült rankeden, mobility bootsos annie elbukta a fixen nyert meccsünket. Hurrá.
  • Czdano
    Kis érdekesség nektek, értetek = mit érdemes venni = miket pickeltek és bannoltak legtöbbször dreamhacken.
  • Czdano
    Ne tankolj normal gamebe. Ennyi a titka. Max singeddel vagy rammussal amivel eltudsz fejlődni..
  • tommyknockers
    Engem az idegel, hogy bármelyik hőssel akivel vagyok BÉNA, SZAR vagyok, míg mások 10 killt csinálnak, nálam abból 10 assits ugyan azzal a hőssel...Felkúr. Lehet lvl 1en kell turrent alá futnom, és penta killt csinálnom vagy tudja a tököm.
  • Gubberx
    az milyen már hogy megyünk teamfight, én vagyok ugye tank, jön 3 enemy erre mindenki elfut és hagynak meghalni... és a végén reportolnak feedelésért, utálom a retardált embereket :(
  • Czdano
    Én bentvagyok most is..
  • ronihun
    nektek is busy?
  • Gubberx
    nekem napi 8-at enged :S
  • Czdano
    Hát ja..végülis + zsebpénznek nemrossz. Amúgy vége lehetne már a kipróbálós időszaknak, unom az AP udyrokat :@@@@
  • Fabio Capello
    azért napi 10 eset, teszem azt mindegyik rendben van, 10*5=50, heti hét nap 50*7=350 IP :D
  • Czdano
    Ez most komoly? 5 IP-t kapok egy esetért és az se 100%? :D:D Szóval ha bemegyek 4 feeder közé még akkor is jobban járok...nembaj, a közösségért mindent :<
  • Fabio Capello
    5, ha a döntésed ugyanaz mint a többségi döntés.
  • Czdano
    Időközben megtaláltam de azért köszi. 1 esetért mennyi IP-t kapok??
  • Tababo
    trib oldalra felmész. accodal bejelentkezel és ennyi.
    Tribunal
  • ronesz
    debutavagy
    szerinted ha valaki nekem nem tetsző itemeket rak, illetve full láma, majd unskilled playerként fogom reportolni?
    hát kurvára nem, mert az nem jelenik meg tribunalban, ezért ha már csak egyszer is beugatott, a verbal abuse teljesen hihető, a sok faszláma meg úgyis punishol (az, hogy ez az első pardonod és még büszke is vagy rá, mutatja, hogy teljesen megalapozott amit csinálok)
    ronesz : 1 tribunal, és a sok carebear láma: 0
  • Czdano
    Ilyen tribunalra lehet még jelentkezni? Nyári szünet van, ráérek...Ha igen akkor hol?
  • Fpocok
    JAJJ DE HÜLYE VAGY TE!!!

Ott lehet látni, hogy verbal abuse miatt reportolta egy emberke...

Nem is értem válaszolok egy segghülyének.
  • ronesz
    gondolom te is stackeled az avarice bladet non-stop, ezért nem érted miért reportolták
  • Grr1234
    LOL.
  • Fpocok
    Igen, de ha megnézed akkor látod, hogy a negyedik gamera vagyok lapozva.
  • nonicks
    többi meccsét megnézted?
  • ronihun
    :DD
  • Fpocok
    Most nyomtam életemben először pardon-t :D